Filmpje, Vlogs

VLOG – Verkopen op de markt

marktEen poosje geleden stond ik (Manon) met mijn moeder op een vlooien/rommelmarkt om spulletjes te verkopen. Bibian kwam toen ook even langs en ze zei dat ze dat ook wel een keer wilde doen met mij. Ze had namelijk heel veel kleding van River bewaard voor een tweede baby, maarja Novelle is geen jongetje geworden dus ze zat met heel veel jongenskleding waar ze niks meer mee deed. Ook ik heb mijn kledingkast, de zolder en het hele huis opgeruimd en had gewoon heel veel dingen waar ik niks meer mee deed dus we besloten om samen op de markt te gaan staan. En dat was afgelopen zondag, in Zelhem, een dorp hier niet heel ver vandaan. We hebben ook gevlogd en het resultaat vind je vandaag op onze blog hahaha. Kijken jullie mee naar ons avontuur?

Klik op de onderstaande button om je te abonneren op ons YouTube kanaal!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer Nicole 30 december 2015 om 06:07

  Ohh wat leuk! Ik ben zo gek op rommelmarkten! Koop er heel vaak kinderkleding!
  Nicole onlangs geplaatst…Sodemieter op met dat vuurwerk! Tijd voor een vuurwerkverbod!My Profile

 • Reageer Josan 30 december 2015 om 06:12

  Leuk dat je familie ook even langs kwam met River en Novelle. Dat snacken van chips en broodjes salami achter je kraampje is wel Epic. Ik zou echt bang zijn niks te verkopen.
  Josan onlangs geplaatst…Mijn moment van 2015My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 30 december 2015 om 06:15

  haha, leuk! en dan het einde…”deze vlog slaat nergens op” haha. Mooi bedrag opgehaald.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…2015, met een snufje liefde.My Profile

 • Reageer Channa 30 december 2015 om 06:52

  Leuk zeg!! Ik vind het ook heerlijk om zo spulletjes op de kop te tikken. Jammer dat het niet in de buurt was 😉
  Channa onlangs geplaatst…Wat een ellende, die speelgoed bende!My Profile

 • Reageer Wilmaaa 30 december 2015 om 06:54

  Heel leuk om zo je spulletjes te verkopen! Zelf breng ik kleding vaak naar een kledibgbeurs, dat haalt ook vaak best wat op 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Ik ben Yarah, een meisje van 1 jaar!My Profile

 • Reageer Dorien 30 december 2015 om 07:01

  Zo fijn om op die manier spullen te verkopen. Baby/kinderen spul is altijd in trek. Zelf ga ik eens in de zoveel tijd naar de Ijhallen.
  Dorien onlangs geplaatst…10X MIJN FAVORIETE OUTFITS VAN 2015My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 30 december 2015 om 07:04

  Wat een gezelligheid en lol! En zo lief hoe River aan Novelle een kusje geeft, echt om te smelten. Ideaal om zo allerlei spulletjes te verkopen, vond ik ook heel gezellig om op zo’n markt te staan met een vriendin
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…In het publiek bij RTL4 ‘Puur geluk’ en verrast! Dagelijkse vlogs het jaar uit #4My Profile

 • Reageer Nicole 30 december 2015 om 07:59

  Bij mijn ouders in de straat is elk jaar kofferbakverkoop en dan help ik mee verkopen.. Meestal voor de markt begint is het beste al weg. En gelukkig is de doorstroom daar ook wel de hele dag want anders zou het inderdaad wel heel saai zijn! Fijn dat je toch nog goed hebt verkocht..

 • Reageer marjon 30 december 2015 om 08:32

  Ik doe het ook altijd jaarlijks met een vriendin op de markt staan. En idd op het einde ‘ sale’ verkoop. Jullie hebben er toch een leuk zakcentje mee verdiend!

 • Reageer Elise Joanne 30 december 2015 om 08:57

  Lijkt mij verrekte handig! En ik vind het grappig om in jullie vlogs vaak plekken voorbij te zien komen waar ik heb gewoond of naar school ben geweest; in Zelhem zat mijn zwembad voor zwemles! 🙂
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Het Beste van het Jaar 2015 – Artikelen top 10My Profile

 • Reageer astrid nab 30 december 2015 om 09:01

  wat leuk en vooral gezellig en vooral goed verkocht jammer dat ik niet dichtbij woon anders was ik zeker langsgekomen

 • Reageer Dita 30 december 2015 om 09:04

  Wat een leuke vlog weer! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Terugblik op het jaar 2015My Profile

 • Reageer Drie 30 december 2015 om 09:17

  Wat een heerlijke vlog, het gaat nergens over en dat maakt het zo leuk. Jammer dat de laatste 2 uren zo saai waren voor jullie. Maar jullie hebben goed verkocht! (En ondertussen alweer bij gekocht? 😉 )
  Drie onlangs geplaatst…Best gelezen berichten van 2015My Profile

 • Reageer Roeline 30 december 2015 om 09:20

  Best wat geld zo bij elkaar! In het begin hadden jullie toch vast wel wat hogere prijsjes? Op het laatst was het bijna gratis. Maar goed ik snap ook dat je ervan af wil! Ik verkoop het eea op Marktplaats wat met vlagen lukt maar ik ben wel kritisch op de prijs hoe lang het er ook al opstaat en hoe graag ik ook wil verdienen, sommige mensen bieden schandalig weinig, die denken dat je achterlijk bent of zo en daarmee akkoord gaat……

 • Reageer Nesrin 30 december 2015 om 09:20

  Hahahahaha ik heb ook moeite met tellen hoor, ik raak elke keer de tel kwijt.
  Ik zou ook een keer een kraampje moeten huren want mijn zolder staat vol.
  Leuke vlog weer!
  Nesrin onlangs geplaatst…5 dingen die ik haat op planeet BlogMy Profile

 • Reageer Leonie 30 december 2015 om 10:28

  Haha! Respect voor jullie dat jullie t de hele dag hebben uitgehouden! Ik kan me voorstellen dat die laatste uurtjes vreselijk zijn.
  Fijn dat jullie goed hebben verkocht!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: hoe zit dat met zorgverzekering?My Profile

 • Reageer Lifesabout 30 december 2015 om 10:33

  Zo lief die kusjes van River! Knap dat jullie het zo lang volhielden. Volgens mij ben je super gaar op het eind.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Van fragiel meisje naar volwassen vrouw.My Profile

 • Reageer Vanessa 30 december 2015 om 13:39

  Gezellige vlog! Leuk dat jullie op de markt zijn gaan staan. Jullie hebben best goed verdiend! Bij ons doen ze niet echt markten in de buurt, anders zou ik ook een heleboel dingen willen verkopen waar ik niets meer mee doe. Zo kan je er tenminste nog iets aan verdienen. En haha, die zak chips lekker inzoomen! 😀
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten december 2015My Profile

 • Reageer Malou 30 december 2015 om 19:57

  Wat een leuke manier om dingen te verkopen zeg, ik heb het zelf nog nooit gedaan.
  Malou onlangs geplaatst…Win ‘Een Frozen Hart’My Profile

 • Reageer joyce 30 december 2015 om 23:35

  Oehhh,ik had graag bij jullie kraampje geshopt voor mijn zoontje!

 • Reageer jodi - liefthuis 31 december 2015 om 16:41

  Heerlijk rommelmarkten, maar het lijkt me inderdaad erg lang duren als je er zelf zit.
  Ik was graag komen kijken naar Rivers oude spulletjes, maar het was voor ons net te ver weg.

 • Reageer anneleen 2 januari 2016 om 11:26

  Hahaha heel serieus “deze vlog trekt op niks” 😉 Ik vond hem wel heel leuk om te bekijken! Heb je nog wat kunnen verkopen op marktplaats? Jullie kraampje zag er heel gezellig uit en mooi aangekleed!
  anneleen onlangs geplaatst…Wanneer het even niet zo lekker gaat…My Profile

 • Reageer Rian 4 januari 2016 om 00:47

  En…..verkoop je de rest op marktplaats? Ik ben gek op marktplaats en wil wel eens snuffelen tussen jullie advertenties, ik zag best nog wel een paar dingetjes die ik zo zou willen kopen!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge