Filmpje, Shoplog

Random Shoplog: Voor mij, voor Nilo, voor het huis

random copyVorige week ging ik naar de Kruidvat want ik had wat spulletjes nodig en ze hadden leuke aanbiedingen. Ik kocht wat dingen voor mezelf (zoals make-upjes), voor Nilo (want hij was strontverkouden) en voor het huishouden (tja…). Kijken jullie mee naar mijn super-random-shoplog van de Kruidvat?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer Milou 24 januari 2016 om 07:20

  Ahhh die toetiedoekjes van Action gebruik ik altijd voor Toettie hahaha ik vind ze naar perzik ruiken ofzo? Die wasverzachter is echt lekka. Oke, dit is echt een huisvrouwen comment hahaha lol
  Milou onlangs geplaatst…Update: de babykamerMy Profile

 • Reageer Channa 24 januari 2016 om 07:43

  Leuk om te zien! Hier was ik ook altijd fan van de Bambino sokjes, bleven echt het best zitten!
  Channa onlangs geplaatst…Mijn tweede zwangerschap #FennaMy Profile

 • Reageer Dominique 24 januari 2016 om 07:54

  Even een tip: detol dood ook de goede bacterie. En dat is niet zo goed voor je.

  • Reageer Manon 24 januari 2016 om 08:24

   Het is geen handzeep hè maar allesreiniger haha

 • Reageer Nicole 24 januari 2016 om 07:58

  Ah leuk! Ik ben groot Kruidvat-fan. En die sokjes hebben wij ook vaak! Zijn echt goed!
  Nicole onlangs geplaatst…Vind je als moeder niets meer vies? Over snot, kots en poepMy Profile

 • Reageer Dorien 24 januari 2016 om 08:03

  De rechter Robijn is echt mijn favoriet. Die geur, zo lekker! Ik kom bij de Kruidvat altijd met meer thuis dan de bedoeling is!
  Dorien onlangs geplaatst…ITEM CRUSH: THE CAMEL COATMy Profile

 • Reageer Dita 24 januari 2016 om 08:27

  Ik ben dol op de Kruidvat! 🙂 Leuk zo’n shoplog.
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #19My Profile

 • Reageer Joyce 24 januari 2016 om 08:30

  Leuk dit! Dit zouden zo mijn aankopen kunnen zijn bij de Kruidvat. Ik haal daar ook altijd random spullen 🙂 Die toetendoekjes zijn hier favoriet. Maar dat komt meer omdat de Kruidvat hier op loopafstand is en de Action niet 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Happy list #1My Profile

 • Reageer Marion 24 januari 2016 om 08:54

  Altijd relaxt een shoplog kijken! Ik vind Catrice ook een prima merk. Ideaal zo’n aanbieding.
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #76My Profile

 • Reageer Miranda 24 januari 2016 om 09:32

  Je lijkt wel een echte beautyblogger:) haha! Leuk om te zien, vervelend als die kleintjes zo verkouden zijn. Luuf werkt hier prima en voor in het badje gebruiken wij hetzelfde maar dan van Kruidvat eigen merk. Werkt verder precies net zo goed.
  Miranda onlangs geplaatst…Het IJsbeelden FestivalMy Profile

 • Reageer Lifesabout 24 januari 2016 om 09:34

  Kruidvat is zo fjn, voor wasmiddel, speelgoed en make-up van Catrcice en Essence. Heel veel inslaan voor weinig! Die wasverzachter hebben wij ook, lekkerrrr. Een tip voor als je voor je kleine vent toch een slijmoplosser wil halen bij de apotheek; ik kreeg zakjes acetylcysteïne mee van de apotheker, vanaf zes maanden. Ook geschikt voor moeders 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerechten zonder pakje of zakje #4. Kip Tandoori.My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 24 januari 2016 om 09:55

  Ik kom ook zo graag bij de kruidvat! Luuf werkt altijd heel goed en die zwitsal gebruikte ik ook altijd.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…identiek en toch zo verschillend.My Profile

 • Reageer Roeline 24 januari 2016 om 09:58

  Joh maak je niet druk om je haar elke keer, niemand die het ziet! 🙂 Leuk zo’n algemene (volgens mij is dat het Nederlandse woord voor Random) shoplog!

  • Reageer s 27 januari 2016 om 00:13

   Random –> willekeurig

 • Reageer Malou 24 januari 2016 om 10:20

  Altijd leuk, dit soort shoplogs 🙂
  Die paarse wasverzachter heb ik ook gehad, die is echt heerlijk!
  Malou onlangs geplaatst…It’s a …My Profile

 • Reageer Anneleen 24 januari 2016 om 10:34

  Haha zo’n shoplogs als deze vind ik superleuk om te zien, gewoon van alles wat en lekker praktisch 🙂 groot gelijk dat je naar de aanbiedingen kijkt, zo haal je er nog wat voordeel uit!
  Anneleen onlangs geplaatst…Strengths and weaknesses testMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 24 januari 2016 om 11:16

  Ik hou van de kruidvat. Lekker van alles en nog wat kun je daar halen. Altijd nuttige handige dingen en goede aanbiedingen. Die action doekjes hadden wij ook in het begin maar in m’n tas was het gaan lekken. Geen succes dus
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Sprookjes PLOG: Spruit’s eerste keer naar de Efteling…My Profile

 • Reageer Michelle 24 januari 2016 om 11:58

  Ooooh Luuf! Jeugdsentiment! Dat smeerde papa vroeger altijd bij ons als we verkouden waren en ik kan die geur nog zo goed voor de geest halen. Vond dat echt topspul trouwens. Dat met wasmiddel en wasverzachter heb ik trouwens ook; echt never dat ik daar de volle mep voor betaal, vind ik gewoon zo zonde! Ik gooi ook overal wasverzachter bij, alleen al omdat het zo lekker ruikt.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#12: BADKAMERS & WINTERJASSENJACHT DEEL IIMy Profile

 • Reageer Josan 24 januari 2016 om 22:21

  Ik ben een luuf addict zo lekker ruikt dat. Die sokjes zijn fijn.
  Josan onlangs geplaatst…Een ongepland kind, is een ongewenst kind?!My Profile

 • Reageer Leonie 25 januari 2016 om 10:04

  Leuk om te zien wat je allemaal gekocht hebt! En thnx voor de tip van de Bambino sokjes!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #2; de eerste weken!My Profile

 • Reageer Vanessa 25 januari 2016 om 11:41

  Leuke shoplog Manon! Die wasverzachters van Robijn ruiken heerlijk. Ik koop ze ook altijd in de aanbieding. Leuke actie van Catrice ook. Ik gebruik momenteel dezelfde foundation en ik ben er heel tevreden over. In België kunnen we geen paracetamol en dergelijke kopen in het Kruidvat. Bij ons zijn die dingen enkel bij de apotheek te koop en dus veel duurder!
  Vanessa onlangs geplaatst…Unboxing Happy Blue Box – januari 2016My Profile

 • Reageer Jeanne 25 januari 2016 om 16:35

  Leuk om te zien!
  Luuf is echt een aanrader, de babyvariant gebruiken wij allemaal, van groot tot klein!

 • Reageer Angela 26 januari 2016 om 16:27

  Heerlijke shoplog. Ja je haar, wel standaard dat je daar over begint. Misschien korte mama coupe? 💇🏻

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge