Lifestyle, Persoonlijk, Webshop, Wonen

Things I Like #8

Hoppaa, het jaar is nog maar net begonnen maar ik heb nog wat leuke dingetjes die ik met jullie wil delen van afgelopen tijd! Ik ga ze met jullie delen in de achtste versie van de Things I Like rubriek.

Een paar weken geleden kregen we een leuke mail van Photogifts, een website waar je verschillende producten kan laten maken met je mooiste foto’s. Ik vond het lastig om te kiezen, ze hebben enorm veel keus. Je foto afdrukken op verschillende soorten hout (vurenhout, larikshout, steigerhout etc.) glas, aluminium of bijvoorbeeld op de meest bekende soort, een canvas. Ook hebben ze bijvoorbeeld foto’s op een fotoblok, wat ik zelf nog nooit gezien had maar wel ontzettend gaaf staat in je interieur.
PicMonkey Collage(v.l.n.r. Steigerhout, glas, aluminium, fotoblok)

Nadat ik samen met mijn vriend een beetje was gaan dimdammen kwamen we toch tot de conclusie dat het mooiste was om een canvas te kiezen. Dit omdat we graag een foto van Novelle uit haar newborn fotoshoot in de woonkamer wilden hangen en we ook een canvas van River hebben hangen. Wij vonden het toch het mooist als we de twee foto’s op  hetzelfde materiaal hadden en dezelfde afmeting zouden afdrukken. Dan het moeilijkste nog, welke foto moeten we kiezen. Na een lange tijd hadden we de knoop doorgehakt. Binnen no-time hadden wij de canvas besteld en ook de service was ontzettend snel, twee dagen later stond de pakketjes bezorger al voor de deur met een goed beschermde canvas.
canvas(De foto is van zichzelf wat geler/bruiner dat ligt niet aan het afdrukken)

En wat is hij mooi, een stevige kwaliteit en mooi gespannen. Er zit netjes een ophangsysteem bij zodat je hem gelijk op de juiste plek kan hangen. Hij hangt geweldig in onze woonkamer te pronken, en op de muur ernaast hangt River. We zijn er ontzettend blij mee, daar gaan we heel wat jaartjes van genieten.

Dan nog iets van Novelle, ik heb eerder ooit al eens over gehad maar ik kom er nogmaals op terug. De Dr. Brown flessen. Ik ben er met River mee begonnen toen hij onwijs krampjes had. Het hielp bij hem wel degelijk en dus besloot ik bij Novelle gewoon gelijk te starten met de flessen. De flessen zijn door een Amerikaanse arts bedacht. Het is de een fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat betekent dat je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes voedt. Op deze manier helpt de fles tegen darmkrampjes en overgeven en blijven vitamine C, A en E beter behouden. De werking van Dr. Brown’s is zelfs wetenschappelijk bewezen. Ik ben er onwijs tevreden over en ook Novelle doet het er super goed op. Ik houd van de Dr. Brown flessen en raad ze ook iedereen aan! Voor River had ik de blauwe versie maar ze hebben sinds kort ook de roze variant, hoe leuk!
drbrown
Dan als laatste iets super gaafs, namelijk de telefoonhoesjes met foto’s! Toen River geboren werd en wij een newbornshoot hadden, heb ik ook direct een fotohoesje laten maken. Nu was Novelle aan de beurt. Van Albelli mocht ik twee hoesjes laten maken, en dat was maar goed ook want ik kon echt niet kiezen haha. Ze waren stuk voor stuk mooi dus een keuze maken was moeilijk. Toch heb ik er twee gekozen en binnen 2 dagen had ik ze al op de deurmat liggen. Het zijn hele mooie hoesjes die aan de zijkant doorlopen. Dus geen plaatje achterop een hoesje maar echt het hele hoesje bestaat uit de foto. Nieuwsgierig welke ik gekozen heb? Hier komen ze!

Ik ben er onwijs blij mee en heel veel mensen willen dan ook even kijken als ik mijn telefoon in mijn handen heb!
fotohoes
Kenden jullie de Dr. Brown flessen al? Wat voor fles is/was jullie favoriet?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Olga 2 januari 2016 om 06:38

  Het tijdperk van de kleine flessen ligt hier al ver achter me. Het maakt niet meer uit welke fles ik gebruik als de melk maar gedronken kan worden. Ik vond zelf de fles van Difrax wel fijn en kon ook prima zo’n simpele fles van Etos gebruiken. Daar pastte de speen vandere Difrax ook op dus kon ik goed afwisselen. Qua kramp viel het hier toen wel mee, maar ik weet welke flessen aanrader zijn gelukkig.

 • Reageer Dorien 2 januari 2016 om 07:10

  Ik heb vaker veel.oositieve dingen over de Dr. Brown flessen gehoord, zelf gebruikte wij Difrax. Wat gaaf dat canvas, mooie foto!
  Dorien onlangs geplaatst…LOVE IT: 7X LEUKSTE IKEA KRAAMPJESMy Profile

 • Reageer Channa 2 januari 2016 om 07:24

  Prachtige foto’s!! Staan super mooi op het hoesje en de canvas. Hier de flessen van dr. Brown niet gebruikt. Beide kinderen wilden alleen maar de Aventis flessen.
  Channa onlangs geplaatst…Ik heb last van klapperende eierstokken! Help?My Profile

 • Reageer Josan 2 januari 2016 om 07:38

  Hier in het ziekenhuis gebruiken ze ook die flessen. Maar mij baby is de borst gewend. De spenen uit de Avent natural serie komen daar het dichtst in de buurt bij een borst met tepel. Die van Dr Brown lijken er niet op dus ze snapt niet hoe je daar mee drinkt. Jammer want her systeem hoor ik positieve reacties op. Alhoewel mijn baby al uit die kramp fase is. Na 14 weken stopt dat vanzelf.
  Josan onlangs geplaatst…Mijn goede voornemens voor 2016My Profile

 • Reageer Melanie 2 januari 2016 om 07:41

  Wat een mooie canvas! En leuke telefoonhoesjes met Novelle erop!
  Wij gebruikte de eerste weken de medela fles ivm bv. Daarna overgestapt naar philips avent flessen. Daarna kreeg ze ook last van krampjes. Wij hebben afgekoelde bio venkelthee van kruidvat door de melk gedaan tegen krampjes. Werkte hier super goed 😀

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 2 januari 2016 om 07:42

  Mooie foto’s! Ik gebruikte de 1-2-3- fles van dodi. Werkte heel goed hier.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Kneipp badkamergeheimen/ badbruistablet.My Profile

 • Reageer Wilmaaa 2 januari 2016 om 07:46

  Wat een gaaf idee zo’n fotohoesje! Wist niet dat dat kon en doe flessen lijken me ideaal. Yarah in nu al wat ouder, maar anders wat het erg handig geweest:)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Mijn persoonlijke doelen voor 2016My Profile

 • Reageer Tamara 2 januari 2016 om 07:48

  Wat een prachtige foto’s toch van die newbornshoot!! Bij die hoesjes is het bijna jammer dat je geen 2 telefoons hebt he hahahaha
  Tamara onlangs geplaatst…Hoe overleefde ik de eerste 5 jaar als moeder?My Profile

 • Reageer Joyce 2 januari 2016 om 07:49

  Mooie foto’s! Ik zelf heb geen ervaring met dr. Brown flessen. Ik gebruik altijd difrax 🙂 maar zie wel veel mensen die de dr. Brown flessen onwijs fijn vinden.

 • Reageer Nicole 2 januari 2016 om 08:17

  Grote fans van dr browns hier! Echt een uitkomst. Wij hebben blauwe en witte 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Als leven en dood op één dag samenkomenMy Profile

 • Reageer Danni 2 januari 2016 om 08:27

  Bij de oudste, na 100 flessen proberen tegen het snelle drinken, overgestapt op de dr Brown, dronk veel rustiger.
  Dus bij de jongste meteen begonnen aan de dr Brown, met succes geen krampjes gehad. Zelfs mijn schoonzusje is meteen met de dr Brown begonnen, door mijn ervaringen

 • Reageer Charlotte 2 januari 2016 om 09:11

  Ah die foto’s zijn echt heel lief! Ik ken de dr. Brown flessen wel, maar wij hebben ze zelf nooit gebruikt. Wij hadden de Avent flessen en dat ging goed
  Charlotte onlangs geplaatst…Shoplog Action (+ midweekje weg met 2 peuters)My Profile

 • Reageer Leonie 2 januari 2016 om 09:23

  Oeh, die telefoonhoesjes zijn leuk!
  En die foto van Novelle is echt super!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: van 10 tot 1 TAGMy Profile

 • Reageer Madelaine 2 januari 2016 om 09:32

  Ik zweer ook echt bij de Dr Browns flesjes. Heb zelf twee roze met bredere hals (voor KV) en een setje normale flesjes. En eh ik vind die van Difrax ook echt heel erg lelijk :’).
  Madelaine onlangs geplaatst…LIFE – Niet vanzelfsprekendMy Profile

 • Reageer Drie 2 januari 2016 om 09:45

  Wat fijn dat je die producten mocht bestellen en het lijkt mij ook het mooiste om van beide kinderen een canvas te hebben en niet van beide een ander soort materiaal.
  Drie onlangs geplaatst…Gelukkig nieuwjaar!!My Profile

 • Reageer Tineke 2 januari 2016 om 09:45

  Wauw, zo`n telefoonhoesje is wel erg leuk!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…De laatste dagen van 2016My Profile

 • Reageer Roeline 2 januari 2016 om 09:54

  Nee die flessen ken ik niet maar ze lijken en klinken goed! Voor mijn dochter had ik gewoon goedkopen leuke flessen van de Hema. Ging prima, ze had geloof ik wel krampjes maar naar mijn idee niet heel erg. Hopen dat Novelle geen last van krampjes krijgt, is altijd zo zielig.

 • Reageer Malou 2 januari 2016 om 09:57

  Dat telefoonhoesje is echt heel leuk geworden!
  Malou onlangs geplaatst…Zwanger; week 4 tot en met 8My Profile

 • Reageer Nesrin 2 januari 2016 om 10:14

  Dr. Brown flessen ken ik niet. Fijn dat ze zo goed zijn. Ik had alles van Avent bij mijn dochter en mijn zoontje was een stuk goedkoper die heeft 0 x uit de fles gedronken en wilde ook geen speen. Ik zal mijn zus tippen over Dr. Brown.

  Novelle staat er prachtig op, snap goed dat je haar foto laat afdrukken.
  Nesrin onlangs geplaatst…Het 1 januari gevoelMy Profile

 • Reageer anneleen 2 januari 2016 om 11:10

  Wat een mooie foto’s van lieve Novelle! Heel schattig!
  anneleen onlangs geplaatst…Wanneer het even niet zo lekker gaat…My Profile

 • Reageer Rosanne 2 januari 2016 om 11:36

  Wat een prachtige foto van Novelle!
  Leuk om hem zowel op canvas als op een telefoonhoesje te hebben afgedrukt.
  Rosanne onlangs geplaatst…Waarom ik gek ben op PolenMy Profile

 • Reageer Angela 2 januari 2016 om 11:59

  Mooie foto’s! Lijkt me erg leuk om zo’n hoesje te hebben! Ik ken de flessen wel. Ik heb in het begin medela flessen gebruikt en nu gebruik ik difrax flessen, die vind Brian ook makkelijk om zelf vast te houden. Het is wel een groot nadeel dat ze zo snel gaan lekken.
  Angela onlangs geplaatst…Been there done that TAGMy Profile

 • Reageer Michelle 2 januari 2016 om 12:19

  Oh men die telefoonhoesjes zijn toch echt té schattig! De foto’s van Novelle zijn ook wel écht heel mooi. Mij zijn de flessen van Dr. Brown’s inderdaad ook aangeraden door de verloskundige en kraamzorg. Ben benieuwd hoe ze hier straks gaan bevallen!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#5: NIEUWJAARSDAGMy Profile

 • Reageer Jessica 2 januari 2016 om 14:31

  Wat een mooie canvas! Goede tip die site. Ik heb voor kerst een telefoonhoesje gekregen met een foto van New York, die ik zelf gemaakt heb vorig jaar. Super gaaf dat dit tegenwoordig allemaal kan!

 • Reageer Fem 2 januari 2016 om 15:10

  ik gebruik ook dr brown flessen, nadat we begonnen waren met avent (waar mijn dochter krampjes van kreeg). De roze vond ik alleen heeeeeeel irritant: heel smalle opening en de streepjes zijn amper af te lezen: wij steeds de fles maken in de aventfles en dan overgieten. Heel gedoe (maar ja, alles tegen die krampjes). Toen ontdekte ik dat dr Brown ook brede flessen heeft (nooit meer het schepje voeding ernaast) en dat de transparante fles wel gewoon af te lezen is! Voor mij geen andere meer!

  En wat een prachtige foto van Novelle! ♡

 • Reageer Paola 2 januari 2016 om 17:04

  Wat een super leuk telefoonhoesje! Die dr brown flessen zien er handig uit, maar tot nu toe is het hier nog enkel de borst 😉
  Paola onlangs geplaatst…Selena is geborenMy Profile

 • Reageer Wendy 3 januari 2016 om 09:20

  Mooi de foto op canvas! Wij hebben ook de Dr.Brown flessen gebruikt. Werkte echt super bij onze dochter!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge