Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #4: Samen sta je sterk?!

wwupdate
Bibian:
Ik kan niet anders zeggen dat het op dit moment helemaal goed gaat. Ik zit opnieuw in de flow en het gaat van een leien dakje. Ik vind afvallen met vriendinnen nou eenmaal tien keer makkelijker en leuker dan in mijn eentje. Toen Manon zwanger was van Nilo lukte het mij ook gewoon niet meer. Je kan het kinderachtig vinden maar het is wel de waarheid. Gelukkig zijn we nu weer met z’n allen aan het lijnen en dat maakt het een stuk dragelijker. Ook mijn vriend doet met mij mee want die mag ook wel wat kilootjes afvallen, en wij streven er dan ook naar om samen in de zomer fijn in ons vel te zitten. Helaas is Manon al bijna 2 weken ziek, arm kind en dus moest ik het even alleen doen. Nou niet helemaal alleen want Lizanne en mijn vriend doen ook mee maar 2 weken Manon missen dat is een hele opgave hahaha. Afgelopen week ging weer dikke prima, ik heb wederom mijn eetdagboek bijgehouden en kunnen jullie maandag op de blog lezen. Nu kan ik nog drie uur verder tikken maar jullie zijn vast benieuwd naar het resultaat. *tromgeroffel*
Donderdagochtend ging ik na een verschrikkelijke avond en nacht op de weegschaal staan. Ik had de avond daarvoor “algehele malaise” gekregen en dus ook niet veel gegeten. Ik weet niet of het daarmee te maken had maar ik zag een geweldig getal op de weegschaal. Ik was maar liefst 1,7 kilo afgevallen afgelopen week. Of het er mee te maken had dat ik die avond ervoor niet al mijn punten opgemaakt had weet ik niet, dat merken we volgende week maar ik kan wel zeggen dat er weer wat af is en dat ik nu ruim 4,4 kilo kwijt ben! Bijna 1/4e van wat ik wil, yeah. Op naar een nieuwe week, en hopelijk word ik niet zieker en wordt Manon weer beter zodat we er weer gezellig tegenaan kunnen!

ww
Manon:

Vorige week konden jullie lezen dat ik aangekomen was. Ik baalde enorm want ik had me perfect gedragen en ja, aankomen terwijl je wil afvallen is nooit leuk. Ik was vorige week al 1,5 week snotverkouden en ik kreeg veel reacties dat als je ziek bent, je ook vocht vast kunt houden. Nou goed, daar hield ik me aan vast. Ik at donderdag en vrijdag gewoon volgens de punten maar niks smaakte me. Je hoofd vol snot doet niets goed voor je smaak. Mandarijn smaakt niet naar mandarijn maar je voelt alleen vieze vezels en velletjes in je mond. Jammer.

ziekZaterdag werd ik wakker met oorpijn, ik belde de huisartsenpost maar ik “moest het nog maar even aankijken” dit weekend. Nou goed, ik voelde me wel oké met veel neusspray en ibuprofen en we besloten toch weg te gaan. Het weekend gingen we namelijk een nachtje weg met Milou en Justin, aten we sushi, namen Starbucks en een lekker hotelontbijt. Alles smaakte me niet echt en zondag toen we naar huis gingen, werd de oorpijn van kwaad tot erger. De hele nacht heb ik wakker gelegen van de pijn en goorheid uit m’n oor. Maandagochtend kon ik bij de dokter terecht en het bleek dat ik een dubbele middenoorontsteking én een gescheurd trommelvlies heb. Thanks huisartsenpost! Ik kreeg een antibioticakuur van een week en heb afgelopen week veel in bed gelegen met pijn en bluh (lieve familie kwam om voor Nilo te zorgen). As we speak lig ik ook op bed (woensdagavond) en voel me nog steeds &@*#%! Eetlust had ik niet en al die medicatie is ook niet echt bevorderend voor al het vocht. Liters snot ook niet. Ik heb afgelopen week dus ook niet geWeightWatcherd en op de weegschaal gestaan. Geen honger, ziek en vooral veel pijn. Ik weet niet waarom ik dit hele verhaal geschreven heb maar ik wilde toch wel even wat vertellen, niet dat er gedacht wordt dat ik het niet kan/volhoud ofzo… Als ik weer beter ben ga ik weer met volle moed er tegenaan en ik hoop volgende week een wat vrolijkere WW-update te schrijven!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

29 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 29 januari 2016 om 06:06

  Manon beterschap! Niet fijn om een oorontsteking te hebben. Dat doet altijd zo pijn.
  Bibian wat fijn dat je weer bent afgevallen, en zo veel! Keep on going!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik ben een gefaalde moeder…..My Profile

 • Reageer Channa 29 januari 2016 om 06:07

  Vervelend zeg Manon, maar het komt wel goed. Eerst lekker uitzieken en dan weer aan de bak. En Bibian wat goed zeg! Ik ben ook aan het overwegen om misschien Weight Watchers eens te proberen, hoorde de laatste tijd zoveel positieve verhalen 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Hoe overleef je als ouders de slapeloze nachten? #tipsMy Profile

 • Reageer Josan 29 januari 2016 om 06:08

  Wat fijn Bibian dat je zo lekker in de flow zit. Die kilo’s vliegen er af! Beterschap Manon. Vervelend dat het al zo lang duurt.
  Josan onlangs geplaatst…Daten als alleenstaande moederMy Profile

 • Reageer Inge 29 januari 2016 om 06:42

  He manon, heftig zeg.. beterschap!! Natuurlijk staat ww op zo’n moment stil! Succes als je je eetlust weer terug hebt!
  Inge onlangs geplaatst…keukenstyling inspiratieMy Profile

 • Reageer Dorien 29 januari 2016 om 06:51

  Wat ga je goed Bibian! Moet vast heel fijn zijn en nog meer motivatie geven! Beterschap Manon, lekker uitzieken!
  Dorien onlangs geplaatst…10X SHOPTIPS VOOR HET WEEKEND: SPORTY SPICEMy Profile

 • Reageer Nicole 29 januari 2016 om 07:04

  Super goed bezig Bibian! En wat naar Manon, hoop dat je er snel vanaf bent want lijkt me echt vreselijk!! Beterschap..
  Nicole onlangs geplaatst…Welk bed kies je voor je peuter?My Profile

 • Reageer Charlotte 29 januari 2016 om 07:17

  Beterschap Manon! Hopelijk gaat het snel beter! En knap Bibian dat het zo goed gaat, super fijn!
  Charlotte onlangs geplaatst…Douchen als moeder versus douchen als niet moederMy Profile

 • Reageer Milou 29 januari 2016 om 07:29

  Ahh Manon ik vind het zo sneu voor je dat je zo ziek bent! Heel verhaal om je te verantwoorden maar iedereen begrijpt het wel en daarbij: je doet dit voor jezelf natuurlijk! Belangrijkste is nu dat je beter wordt. 🙂
  Zo Bibian wat ga je lekker joh! Echt super goed! Ik herken dat gevoel helemaal als je er eenmaal inzit en de kilo’s vliegen er af dan is dat echt top. Ga zo door!
  Milou onlangs geplaatst…Friday SnapsMy Profile

 • Reageer Nicole 29 januari 2016 om 07:35

  Wat goed Bibian! Hou het vol! Ik ben 4 kilo kwijt inmiddels, maar heb nog steeds moeite om aan alle punten te komen op een dag. Ik houd er vaak veel over. En heel veel beterschap Manon! Op Snapchat volg ik je, zo sneu dat je zo ziek bent!
  Nicole onlangs geplaatst…De combinatietest: ja of nee?My Profile

 • Reageer Evera 29 januari 2016 om 07:43

  Beterschap Manon, lijkt me geen pretje een oorontsteking! Ik snapcheel goed wat jullie zeggen over dat je samen sterker staat! Vorig jaar hebben wij met een groepje een lijn-chat gehad op whatsapp en het werkte heel goed! Als je er even doorheen zat gaf een ander wel weer tips of je kon samen recepten delen. Heel fijn! Succes weer komende week!

 • Reageer Joyce 29 januari 2016 om 07:52

  Wauw Bibian 1,7 kg afgevallen zo goed!! Fijn dat je er weer helemaal in zit. Ik momenteel niet maar hoop het vandaag te herpakken. En Manon nogmaals beterschap!

 • Reageer Lindsay | lindsayvallen.nl 29 januari 2016 om 08:08

  Wow, wat heftig die dubbele oorontsteking en gescheurd trommelvlies Manon! Vind je het gek dat je je niet lekker voelt, je bent hartstikke ziek. Heel veel beterschap in ieder geval!

  En Bibian: wat goed! Super dat je het zo goed doet, knap van je! Lijkt me echt een heerlijke beloning voor je harde werk.

  Ik mag maandag weer wegen (weeg me alleen op de cursus), ben zo benieuwd!
  Bedankt voor het (online stukje 🙂 “samen sta je sterk!”

 • Reageer Saskia 29 januari 2016 om 08:20

  Oh wat balen Manon, heel veel beterschap, hopelijk ben je snel weer de oude. En fijn Bibian dat je zo goed bent afgevallen, super!
  Saskia onlangs geplaatst…Wat is er mis met hallo?! (groeten in een wachtruimte)My Profile

 • Reageer Miranda 29 januari 2016 om 08:28

  Wow Bibian, wat ga je goed!:) wat zul je al trots zijn!
  Manon, beterschap, wat een ellende die oorpijn. Hopelijk voel je je snel een stuk beter!
  Miranda onlangs geplaatst…Home sweet homeMy Profile

 • Reageer Joyce 29 januari 2016 om 08:37

  Wat goed Bibian! Fijn om zo lekker in de flow te zitten. Daar kan ik nog een voorbeeld aan nemen!
  En Manon niet gek dat je even niet met WW bezig bent als je je zo ellendig voelt. Hopelijk knap je snel op!
  Joyce onlangs geplaatst…De Nationale VoorleesdagenMy Profile

 • Reageer Dita 29 januari 2016 om 08:39

  Wauw wat goed Bibian! En Manon, beterschap! Hopelijk knap je snel op.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn favoriete winter nagellak kleurenMy Profile

 • Reageer Tamara 29 januari 2016 om 08:41

  Wat ontzettend goed zeg Bibian! Ga zo door!

  En manon heeeeel veel beterschap! Zodra je je wat beter voelt gewoon weer verder gaan! Sterkte!
  Tamara onlangs geplaatst…Is mijn dochter de ‘Teen Mom’ van de toekomst?My Profile

 • Reageer Drie 29 januari 2016 om 08:49

  Wow Bibian wat ga je ontzettend goed zeg! Wat fijn om te lezen. Hopelijk kun je nog een hele tijd op deze manier door gaan! Manon wat balen dat je ziek bent… Eerst maar uitzieken en daarna komt WW wel weer. En wie weet ben je na het ziek zijn ook wel wat kwijt.
  Ik wil ook graag weer wat afvallen.. Maar ook zwanger raken en die 2 gaan niet samen helaas..
  Drie onlangs geplaatst…Hooked on InstagramMy Profile

 • Reageer Annemijn 29 januari 2016 om 09:15

  Wat goed Bibian! Lekker bezig. Balen Manon echt heel vervelend. Maar nu opknappen en je beter voelen is een stuk belangrijker dan afvallen
  Annemijn onlangs geplaatst…Tijd voor een Q&A. Stel je vragen!My Profile

 • Reageer Elise Joanne 29 januari 2016 om 09:24

  Arme manon.. 🙁 – Maar mop! Wie in zijn gekke henkie hoofd zou het kunnen bedenken dat je het niet vol zou houden? Je was súper ziek de afgelopen 2 weken.. :O. Ik vind het al wat dat je überhaupt laat weten hoe je week was maar bij mijn geen verwondering dat je amper geWW’d hebt (ik wil er een werkwoord van maken maar faal volgens mij jammerlijk). Heel veel beterschap <3. Bibian; You go girl!! 😀 Súper mooie getallen, wat ontzettend bemoedigend moet dit zijn.
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Nieuw! O.P.I New Orleans Collection 2016 (12 swatches)My Profile

 • Reageer Leonie 29 januari 2016 om 09:33

  An, kvind t ook zo sneu voor je Manon! Al die Snaps, bah. Je hebt t flink te pakken!! Hopelijk krabbel je t weekend weer een beetje op.

  Wauw Bib! Goed bezig!! Echt fijn voor je dat t zo lekker gaat!
  Leonie onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #3; Week 6 t/m 9My Profile

 • Reageer Vanessa 29 januari 2016 om 10:46

  Wat vervelend voor je Manon. Maar hé, eerst goed genezen en daarna kan je er weer helemaal voor gaan. En Bibian, goed bezig. Het moet super zijn om na een paar weken al zo’n mooi resultaat te hebben. Veel succes meiden!
  Vanessa onlangs geplaatst…Unboxing Make-Up Musthaves: I Heart, W7 & Yankee CandleMy Profile

 • Reageer Paola 29 januari 2016 om 11:54

  Bibian: Wat een geweldig resultaat! Ik ben heel benieuwd naar je eetdagboek!
  Manon: Beterschap! 🙂
  Paola onlangs geplaatst…Recept: Wiener torteMy Profile

 • Reageer Rosanne 29 januari 2016 om 12:08

  Goed bezig Bibian! You go girl!
  En heel veel beterschap Manon! Ik hoop dat je snel weer opknapt.
  Rosanne onlangs geplaatst…Challenge: gezonder levenMy Profile

 • Reageer Michelle 29 januari 2016 om 12:30

  Jeuzus Manon, een dubbele oorontsteking en gescheurd trommelvlies; ’t is nogal! Héél veel beterschap! Eerst maar eens uitzieken, dan komt ’t daarna vast wel weer goed met WW! En Bibian; súperfijn dat het allemaal zo goed gaat! Wat een opsteker moet dat zijn. Zet ‘m op weer komende week.
  Michelle onlangs geplaatst…BIJNA-MAMADILEMMA: WIEGJE OF LEDIKANT?My Profile

 • Reageer Eva 29 januari 2016 om 13:03

  Leuk om jullie update te lezen! Knap hoor!! Als je eenmaal in de goede flow zit dan gaat het veel makkelijker en wordt het nog leuk ook! Ik wil er zelf ook het liefst 20 kilo afhebben dus ga jullie zeker blijven volgen! 🙂 Succes!!
  Eva onlangs geplaatst…Hardlopen met Evy na meniscusoperatie week 4My Profile

 • Reageer jodi - liefthuis 29 januari 2016 om 23:03

  Go Bibian. Goed bezig. Heel fijn dat je weer in de flow zit. En heel kak dat je zo ziek bent. ziek maar goed uit, daarna vliegen de kilos er denk ik weer vanaf.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wat kun je schrappen van je uitzetlijst…My Profile

 • Reageer Sabine 2 februari 2016 om 19:06

  Goed bezig meiden! Bibian, komt jouw eetdagboek deze week online? 🙂 Ben zo benieuwd!

  • Reageer Bibian 2 februari 2016 om 19:21

   Ja, hij zou eigenlijk afgelopen maandag online komen maar toen kwam de vlog ertussen! Hij komt morgen online! liefs

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge