Food, Persoonlijk, WeightWatchers

Eetdagboek van Bibian: Weight Watchers Week #6

Vandaag deel ik weer met jullie een eetdagboek, dit keer van week 6. Ik hoop dat jullie er weer inspiratie uit kunnen halen. Ik heb deze week een beetje geprobeerd om wat andere dingen te eten dan ik normaal doe en waar ik normaal altijd naar grijp. Ik heb wel een beetje zo mijn “vaste” dingetjes maar gevarieerd eten is ook belangrijk! Kijk hier voor dagboeken die ik eerder deelde (klik & klik).

dag1Als ontbijt neem ik een smoothie, dit keer met banaan, mango en aardbei. Daarbij drink ik een grote kop thee. Als lunch neem ik een wrap tosti, hiervan zien jullie binnenkort het “recept”. Als tussendoortje neem ik 3 cracottes met philadelphia light en daarop wat chilipoeder. Daarna eet ik boerenkool met wat jus en magere knakworstjes. Oké, het is geen rookworst maar het is best oké! Bij de televisie eet ik ’s avonds wat Optimel kwark.

dag2Ik begin de dag met de Optimel kwark die ik gisteren over had. In de middag eet ik mijn lievelingslunch: wraps met gyros-kipfilet, sambal, rucola sla, komkommer, augurk en zoete muntpaprika. Tussendoor eet ik hetzelfde als gisteren, drie cracottes met philadelphia en chilipoeder en een banaan. ’s Avonds eet ik krieltjes, een kip cordon blue en groene asperges. Als avondsnack neem ik een zakje chips.
dag3In de ochtend neem ik eens een keer geen kwark maar 2 crackers met ei. Tussen de middag eet ik twee kaiserbroodjes met filet americain light. Als tussendoortje neem ik een banaan en een cola light. In de avond maakte ik wraps met kipgehakt, Mexicaanse groente en sla. Als avondsnack nam ik een zakje snack a jacks in de smaak sour cream & chive flavour.

dag4Ik begin de dag met een “gele” smoothie. De aardbeien waren op dus ik nam wat kwark, mango en ananas. Best lekker! Als lunch eet ik mijn favoriete lunch, wraps met kipfilet en rauwkost. Als tussendoortje eet ik wederom cracottes met philadelphia met wat chilikruiden. In de avond eet ik een broodje kip met satésaus. Het was de bedoeling twee broodjes te eten maar mijn lieftallige zoon wilde ook graag een broodje. Als late night snack at ik wat watermeloen met een kopje thee.

dag5Als ontbijt neem ik een bakje Optimel kwark appel kaneel, hij is trouwens echt lekker, smaakt een beetje naar appeltaart! Als lunch kies ik 2 boterhammen met ham en een “omelet”. Ik had het liefste wraps gegeten maar ik moet toch een beetje afwisselen he haha. Tussendoor eet ik een banaan en drink ik wat cola light om mijn snaaizin te beperken. In de avond maak ik een speltpizza met ham, ananas, paprika en pepers. Daarbij maak ik een salade. In de avond neem ik als snack een zakje jacks!

dag6Vandaag ga ik een dagje naar Manon. Ik eet wederom een bakje yoghurt. Omdat we honger hebben maakt Manon wat watermeloen voor ons klaar. Als lunch eten we allebei een Italiaanse tosti, een tosti met pesto, tomaat en mozzarella. Omdat ik nog punten over heb eet ik als tussendoortje wat droge crackers, de delicate crisp van Wasa zijn erg lekker! Als avondeten eet ik krieltjes met gewokte provenciaalse groente en een kip krokant schnitzel.

Dag 7 was mijn verjaardag, een rommelige dag maar heb het best netjes gedaan. Ik heb helaas geen foto’s gemaakt maar ik had in de ochtend een smoothie, ’s middags een wrap met kipfilet en rauwkost en een klein stukje chocolade taart. ’s Avonds at ik 1 Mexicaanse wrap en als snack een handje borrelnootjes.

Deze ‘eet’week viel ik 0,9 kilo af! Ben je benieuwd naar nog meer eetdagboeken, ik houd ze regelmatig bij, heb je deze al gezien?  Klik hier en hier!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 24 februari 2016 om 06:02

  Ziet er weer lekker uit! Je eet heel gevarieerd!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Simpel, met een snufje liefde……in de media.My Profile

 • Reageer Josan 24 februari 2016 om 06:07

  Oh ik krijg telkens honger als je dit zo vroeg plaatst. Die wrap lunches ga ik nu volgende week ook echt proberen.
  Josan onlangs geplaatst…Spullen labelen voor vakantieMy Profile

 • Reageer Elise Joanne 24 februari 2016 om 06:11

  Ik vind het zó gevarieerd! Ja, je eet wat vaker wraps (duh, die zien er het lekkerste uit, haha! En volgens mij heel prima in de punten?) en vind het nog knap dat je dan voor iets anders kiest omdat het ‘moet’. Ja, ik ben er steeds meer van overtuigd dat als ik mijn zwangerschapskilo’s niet in een oogwenk kwijtraak (wat ik wel wil en eis van mijn lichaam, werk effe mee wil je?) dat dit dan iets voor mij zou zijn. Het is controleerbaar, haalbaar en éétbaar, haha! Leuk artikel Bibian, ik denk dat veel bezoekers hier wat aan hebben. X!
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Nieuwe Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion ReviewMy Profile

 • Reageer Nicole 24 februari 2016 om 06:21

  Snap wel waarom je vaak wraps eet, doe ik ook maar probeer inderdaad wel af te wisselen. Had overigens laatst wel rookworst gewoon maar had daar ook rekening mee gehouden de rest Vd dag. Tel je trouwens ook punten voor je smoothie? Want officieel zou dat moeten zei laatst iemand, ik doe t niet in ieder geval. En eet je vriend hetzelfde ’s Avonds of maak je voor jezelf iets anders?
  Nicole onlangs geplaatst…Met een peuter naar de kapperMy Profile

 • Reageer Dorien 24 februari 2016 om 06:57

  Die wraps zien er heerlijk uit! Fijn ook om te zien hoe goed je nog kunt afwisselen met de WW! Wat gaan jullie beide lekker!
  Dorien onlangs geplaatst…5 GOUDEN TIPS OM JE HAAR SNELLER TE DROGENMy Profile

 • Reageer Nicole 24 februari 2016 om 06:59

  Superknap dat jullie zo doorzetten! Zet ‘m op!
  Nicole onlangs geplaatst…Wanneer haal je de box weg?My Profile

 • Reageer Nesrin 24 februari 2016 om 07:36

  Wat je eet je lekker gevarieerd! Die wraps zien er lekker uit, dan baal ik wel hoor dat ik geen WW doe maar Low Carb 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn eetdagboek afvallen en bewegen week 3My Profile

 • Reageer Channa 24 februari 2016 om 07:53

  Wat goed bezig! En het ziet er elke keer weer lekker gevarieerd uit. Ik vraag me af of zoiets als dit genoeg zou zijn voor mij, het lijkt zo weinig, haha. Misschien maar eens proberen!
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #5 – Verjaardagen, moestuintjes & onze vogelsMy Profile

 • Reageer Charlotte 24 februari 2016 om 07:53

  Jullie zijn zo creatief met lekkere dingen voor weinig punten, knap hoor!
  Charlotte onlangs geplaatst…Op vakantie zonder kind, zou jij het doen?My Profile

 • Reageer Drie 24 februari 2016 om 08:35

  Zulke lekkere dingen eten en toch afvallen… Dat klinkt als muziek in mijn oren! Ik eet op zich niet heel verkeerd maar kan moeilijk afstand doen van mijn koekje bij de koffie. ‘S avonds snack ik dan weer niet (behalve in t weekend)
  Drie onlangs geplaatst…Hoe is het nu + terugblik januariMy Profile

 • Reageer Leonie 24 februari 2016 om 08:39

  Echt lekker en idd gevarieerd! Super knap.. Want t lijkt me toch wat extra tijd in beslag nemen om zo’n mooie lunch te maken!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #8 – Week 16My Profile

 • Reageer Dita 24 februari 2016 om 08:52

  Het blijft leuk om te zien wat een ander eet. En ja die crackers van Wasa zijn zo lekker!
  Dita onlangs geplaatst…Een geplande keizersnedeMy Profile

 • Reageer Michelle 24 februari 2016 om 09:37

  Als ik je eetdagboekjes lees ben ik iedere keer verbaasd dat je hiermee af kunt vallen, gewoon omdat het allemaal zo lekker en ‘normaal’ is! Dat staat me heel erg aan. Als je zo’n extreem ingewikkeld dieet moet volgens wordt dat volgens mij een ding op zich. Knap dat je het zo goed volhoudt en dat je zo doorzet! Keep up the good work.
  Michelle onlangs geplaatst…‘Ach, ééntje kan echt geen kwaad!’My Profile

 • Reageer Vanessa 24 februari 2016 om 09:50

  Leuk om te lezen. Je bent goed bezig Bibian en fijn dat je zo gevarieerd eet!
  Vanessa onlangs geplaatst…Winactie: € 30 shoptegoed bij Meermetstickers.nlMy Profile

 • Reageer Malou 24 februari 2016 om 10:07

  Leuk om te zien, en ik ben benieuwd naar het recept van die wrap tosti 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Bianca’s verhaal: dag roze olifantMy Profile

 • Reageer Jessica 24 februari 2016 om 14:58

  ooehh daar staan weer lekkere dingen tussen! Leuk dat je dit deelt, ik krijg er veel inspiratie van. En wat ga je goed met afvallen!
  Jessica onlangs geplaatst…Shoplog #1My Profile

 • Reageer Eva 24 februari 2016 om 16:39

  Ziet er lekker uit!

 • Reageer anneleen 25 februari 2016 om 12:41

  Wat ben je goed aan het afvallen, Bibian. Knap hoor! Je smoothies lijken me erg lekker 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge