Persoonlijk

Even babbelen

babbelenIk ben serieus al 10 minuten naar het scherm aan het staren maar ik weet gewoon even niks te vertellen. Ik lig wéér ziek op bed. Ik hoor je al denken “heb je haar weer, met d’r ziek zijn“. Ja, dat denk ik zelf ook maar ik ben echt geen aansteller. Normaal ben ik echt nooit ziek, ja een hoofdpijntje of wat last van m’n keel ofzo maar dan ga ik niet ziek op bed liggen. Dit is echt al weken aan de gang. Op 1 januari was ik al verkouden, dat weet ik nog. Het werd van kwaad tot erger en halverwege januari kreeg ik een dubbele middenoorontsteking en tot overmaat van ramp een gescheurd trommelvlies. Nou, een antibioticakuurtje er tegenaan en dat was dat. Zondagavond 31 januari had ik mijn laatste antibioticapil en dinsdagavond hing ik kotsend boven de pot. De buikgriep des doods had mij ook te pakken. Ik was 3 dagen uit de running en lag nog net niet uitgedroogd aan het infuus. Ik was net een beetje van mijn verkoudheidje af en toen begon het snotteren weer. Nouja, prima te doen: snot en verkouden zijn maar dit bleef weer 2 weken hangen.

Foto 09-02-16 10 14 41Dinsdag was ik de hele dag al beroerd, pijn en kon moeilijk ademen. Ik had ook nog wat andere lichamelijke ongemakken maar dat mijn hoofd vol zat was het ergst. Neusspray, stomen, niks hielp meer en ik lag al 2 nachten letterlijk wakker, kreeg geen hap naar binnen en voelde me echt gewoon ziek. ’s Avonds, toen Nilo op bed lag, waren mijn vriend en ik vakanties aan het kijken toen ik ineens spaansbenauwd werd (om maar even in de vakantiesferen te blijven). Ik kreeg amper lucht, raakte half in paniek en had zoveel pijn dat Robert er genoeg van had. Hij (en ik ook) was het zat en hij belde de huisartsenpost. Ik moest maar gelijk komen want het klonk niet goed dat ik zo benauwd was. Gelukkig stond mijn lieve vader met 3 minuten op de stoep en kon Robert gewoon thuis bij Nilo blijven.

Nouja, al met al kwam er naar voren dat ik holteontstekingen heb. Gezellig joh! Ik heb een corticosteroïde neusspray gekregen (ontstekingsremmend) en die moet ik gebruiken. Het moet na 2-3 dagen werken en hopelijk gaat het dan een stukje beter. Tot die tijd zit ik lekker verstopt en kan ik amper slapen want ik kan geen fatsoenlijk adem halen.

Maargoed, tot zover mijn ziek zijn verhaal. Gelukkig ben ik niet écht ziek en is het ‘maar’ gewoon dit maar toch is het niet leuk. Dat ik zelf niet goed ben is tot daar aan toe maar ik ben elke keer zo bang dat Nilo ziek wordt en pijn krijgt en ook dat ik amper voor m’n eigen kind kan zorgen. Het is super fijn dat Robert flexibel met z’n werk kan omgaan, dat Nilo 2 lieve opa’s en oma’s heeft die met alle liefde voor hem zorgen maar het is gewoon moeilijk om zo afhankelijk te zijn van een ander voor je eigen kind. Ik wil gewoon met hem leuke dingen doen, samen spelen en alles maar als het eindelijk weer een dag of 1-2 goed gaat dan komt er weer wat nieuws om de hoek kijken. Ik ben er goed klaar mee, ben helemaal sip aan het worden van het binnen zitten en ik mag hopen dat ik mijn portie gehad heb dit jaar.

Foto 10-02-16 11 16 29Ik wilde even gaan bloggen maar ik heb gewoon geen inspiratie dus ik bedacht me maar om gewoon wat te kletsen. Mijn vriend heeft Nilo vanmorgen naar het kinderdagverblijf gebracht en kwam daarna thuis met verse framboosjes, fruitsapjes, chocola en nog meer boodschappen. Zo lief ♥ Sorry maar ik heb echt de allerliefste vriend die er bestaat haha. Ik heb net in een kokend heet bad gelegen om toch maar een soort van te stomen en dat was wel prettig!

Ik ben trouwens weer ‘begonnen’ aan Pretty Little Liars! Ik was net voordat Nilo geboren werd gestopt met PLL want ik had er een beetje genoeg van. Het gedrentel om ‘A’ heen de hele tijd, die meiden die er piekfijn uitzien op elk moment van de dag, al die intriges… Ik kon er op dat moment echt niet meer tegen haha. Tot dat ik vorige week een heldere ingeving kreeg en ik zin had in PLL. En dat deed ik. Ik keek waar ik gebleven was (thanks Netflix!) en heb toen weer lekker naar de liars gekeken. Ik denk dat ik zo ook maar weer een aflevering (of 2, 3…) ga kijken! Vind het weer helemaal leuk. Ik ben trouwens bij seizoen 5.

Verder is mijn leven de afgelopen weken niet zo spannend zoals je wel gemerkt hebt. Zondag zijn we trouwens naar de carnavalsoptocht wezen kijken hier in de stad en Nilo keek z’n ogen uit en had oren tekort haha. Zo leuk om hem zien te genieten van dat soort dingen.

Zo, ik heb heel wat woorden getypt dus ik ga er maar een eind aan breien. Duimen jullie voor mij dat dit mijn laatste ziekte is geweest voorlopig? Het moet gewoon lekker lente worden, deuren en ramen open, frisse wind, geen bacillen in de lucht, zonnetje. Aaah, nog heel eventjes! Ik wens jullie een hele fijne dag toe vandaag. xx

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

24 reacties

 • Reageer Channa 11 februari 2016 om 06:04

  Allereerst beterschap, wat een gedoe zeg! Hopelijk heb je het nu wel meteen voor de rest van het jaar gehad!! Oh en PLL heerlijk, toen ik tijdens mijn zwangerschap thuis kwam te zitten heb ik ook zo ongeveer nonstop gekeken.
  Channa onlangs geplaatst…5x Hoe je kinderen beter laten luisteren!My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 11 februari 2016 om 06:04

  Beterschap! Je hebt het flink te pakken. Hopelijk knap je nu snel goed op!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…10 vragen die ik mezelf stel om minder spullen te kopen!My Profile

 • Reageer Josan 11 februari 2016 om 06:08

  Hopelijk ben je snel weer beter Manon. Nog 1 maand rn dan is het lente. Het irritante aan deze warme winter is dat door gebrek aan kou bacteriën dus niet dood gaan en maar in de lucht blijven hangen met alle gevolgen van dien.
  Josan onlangs geplaatst…Wat te doen met vervelende reageerders?My Profile

 • Reageer Dorien 11 februari 2016 om 06:47

  Super vervelend! Mama’s mogen niet zie zijn. Ik hoop dat je snel opknapt! En PPL is zo verslavend, ik was het op een gegeven moment ook zat maar bleef nieuwsgierig naar “A”
  Dorien onlangs geplaatst…11 HÉLE FIJNE VOORDELEN VAN VRIJGEZEL ZIJN!My Profile

 • Reageer Nicole 11 februari 2016 om 07:17

  Heel veel beterschap!! En PLL wel door kijken hoor, seizoen 6 is echt weer top!!
  Nicole onlangs geplaatst…De 11 allergaafste hotelkamers voor kinderenMy Profile

 • Reageer Tamara 11 februari 2016 om 07:19

  Nog steeds niet echt verbetering dus! Beterschap!

  Ik ben helemaal opnieuw begonnen met pll. Ik was het op een gegeven moment zo zat dat ik nog steeds niet wist wie A was dat ik gestopt ben met kijken. Ik hoorde dat je het nu wel te weten kunt komen dus ik ga maar weer kijken!
  Tamara onlangs geplaatst…Inknippen of uitscheuren?My Profile

 • Reageer Saskia 11 februari 2016 om 07:39

  Oh zo balen om ziek te zijn terwijl je een kindje hebt. Hopelijk gaat het snel wat beter allemaal. Heel veel beterschap!
  Saskia onlangs geplaatst…Laatst gekeken series (oa Making a Murderer en Narcos)My Profile

 • Reageer Milou 11 februari 2016 om 07:47

  Beterschap lieve Manon <3 En het is niet 'maar' gewoon dit, ik vind het vrij heftig dat je van het één in het ander valt en kan goed begrijpen dat je het flink beu bent. Toen ik 5 dagen ziek was vorige week was ik 't ook al zat dus laat staan zoveel weken. Laat je maar lekker verwennen door iedereen haha en ik vond het wel leuk zo'n artikel eigenlijk. Lekka even kletsen (ook al wist ik alles eigenlijk al maargoed) love de poezzies
  Milou onlangs geplaatst…Short snap(s): rustig aanMy Profile

 • Reageer Melanie 11 februari 2016 om 08:07

  Ah ten eerste beterschap Manon!
  Ik weet helaas hoe je je voelt.. zit ook al 5 dagen zo dicht en heb een scheurtong door met open mond te slapen want krijg geen lucht. (Zo pijnlijk, vooral met eten!)
  Mijn dochtertje van 2 is ook al 5 dagen ziek, en gister avond had ze weer verhoging..
  Mijn partner is vaak niet thuis, ook savonds niet ivm werk en heb zelf geen rijbewijs. (Ik woon 30 min van familie en vrienden af)
  Dus opa en oma enzo zit er niet snel in.
  Maar het komt goed! Straks is het lekker lente en dan gaat hier ook alles open 😊

 • Reageer Sabine 11 februari 2016 om 08:20

  Heel veel beterschap. Hopen dat je na dit alles er weer vanaf bent voor de aankomende jaren!!!

 • Reageer Dita 11 februari 2016 om 08:48

  Beterschap Manon!
  Dita onlangs geplaatst…Treaclemoon Bath and Showergel & Treaclemoon BodyscrubMy Profile

 • Reageer Charlotte 11 februari 2016 om 08:56

  Heel veel beterschap! Hopelijk is het snel voorbij!
  Charlotte onlangs geplaatst…Het romantische verhaal van de badeendjes…My Profile

 • Reageer Renate 11 februari 2016 om 08:57

  Ah Beterschap Manon! Je hebt het een na het ander te pakken. Lijkt me heel lastig om niet voor je kleintje te kunnen zorgen. Maar denken eerst maar goed aan jezelf. Lief dat je kunt bouwen op de mensen om je heen als dat nodig is.

  Ik heb trouwens ook zo’n haat liefde verhouding met Pretty little liars. Soms kan ik die gelikte outfit niet meer aan zien. Zelfs op een begrafenis zien ze eruit alsof ze een fotoshoot voor de Vogue hebben haha! Maar het kijkt wel lekker weg.

 • Reageer Marcella 11 februari 2016 om 09:14

  Beterschap!! Fijn he zo’n vriend die je verwend met lekkers (-;
  Marcella onlangs geplaatst…Week 6: Woensdag Hayden showt zijn outfitjes dag “special edition.. schoentjes!”My Profile

 • Reageer Leonie 11 februari 2016 om 09:26

  He wat een pech! Echt super vervelend! Heel veel beterschap!
  Enne, veel kijkplezier met PLL:) ik kijk ook en ben alweer aan t wachten op dinsdag voor een nieuwe aflevering!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #6 – Week 14My Profile

 • Reageer Janske 11 februari 2016 om 09:35

  Balen zeg…zo veel ziek zijn. Ik begrijp dat je er helemaal klaar mee bent. Laat je maar goed verwennen en even goed uitzieken. Beterschap en veel plezier met PLL 🙂
  Janske onlangs geplaatst…Hippe Hotspot #1 – Daily in Sissy-Boy in EindhovenMy Profile

 • Reageer Nesrin 11 februari 2016 om 09:36

  Beterschap man wat een ellende! Ik heb geen enkele aflevering van PLL gezien.
  Nesrin onlangs geplaatst…Low Carb Eiersalade en amandelmeel crackerMy Profile

 • Reageer Rosanne 11 februari 2016 om 09:37

  Beterschap! Balen zeg, dat je al zolang ziek bent.
  Ik stem er ook voor dat de lente mag beginnen!
  Rosanne onlangs geplaatst…Muziek met een betekenisMy Profile

 • Reageer Michelle 11 februari 2016 om 09:47

  Nou ik vermoed dat je je portie ondertussen wel bijna gehad hebt voor de komende jaren! Wat een ellende zeg. Je ziek voelen is gewoon oprecht héél vervelend. Heel veel beterschap! Ik duim voor je dat je ’t nu echt bijna gehad hebt. PLL staat hier op het lijstje voor tijdens mijn zwangerschapsverlof! Ben er zo benieuwd naar.
  Michelle onlangs geplaatst…HALLO, TRIMESTER DRIE!My Profile

 • Reageer Madelaine 11 februari 2016 om 10:53

  Ah vind het echt zo klote voor je :(. Beterschap
  Madelaine onlangs geplaatst…Van 10 tot 1 tag.My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 11 februari 2016 om 12:07

  Neee wat een ellende het blijft je niet bespaard dit jaar. Super fijn dat je vriend zo goed meewerkt maar wat kak dat je zelf zo weinig kan. Het is cliché maar ziek goed uit, dan ben je er hopelijk snel van af.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…11 gekke zwangerschaps kwaaltjes die ik had, maar waar ik nog nooit van had gehoord…My Profile

 • Reageer Lilian 11 februari 2016 om 14:06

  Vervelend zeg! Het heerst ook overal in het land. Bij ons zijn we de laatste tijd ook niet erg fit. Hopen dat deze periode snel voorbij is.
  Lilian onlangs geplaatst…Jay Like Those 2#My Profile

 • Reageer Jessica 11 februari 2016 om 17:09

  Jeetje manon wat vervelend. Heel veel beterschap dat je maar heel gauw weer beter mag zijn en dat de neusspray snel helpt, waardoor je ook weer je nachtrust krijgt.
  Jessica onlangs geplaatst…Onze trouwdag 10-4-201(4)5My Profile

 • Reageer Alles Nieuw! Logo, Look, Schema’s En MEER! | Little Wonder World 10 maart 2016 om 12:58

  […] veel persoonlijke artikelen online te zetten want die vinden jullie het leukst. Kletsblogjes en babbelblogjes doen het goed! Leuk om te zien! Dinsdag: “Zo doen wij dat” rubriek […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge