Persoonlijk, Winnen!

Ik ben jarig ! + WINACTIE

hieperIk ben jarig vandaag! Ik mag 27 kaarsjes uitblazen, joh ik word oud! Vorig jaar op mijn verjaardag was daar de dag dat ik na al die miskramen eindelijk een dikke vette streep op mijn zwangerschapstest had staan. Nu precies een jaar verder is mijn meisje al dik 3 maandjes bij ons. Zo gek wat er in een jaar tijd allemaal kan veranderen. Van een positieve test naar een baby van 3 maanden, dat al helemaal geïntegreerd is in ons gezin en onze families.

Vorig jaar ging ik met een stalen bek bij Manon een taartje eten om mijn verjaardag te vieren terwijl ik diep van binnen een dubbel feestje vierde. Die dag was ik ook aan het vloggen, en soms vind ik dat best een beetje gek om terug te kijken. Die ochtend dat ik begon te vloggen had ik net een test gedaan haha. Vandaag geen dubbele feestjes maar wel mijn verjaardag. Alhoewel ik het verder niet echt vier komen er wel wat mensen op bezoek, gewoon voor een kopje koffie en een gebakje.

Omdat ik vorig jaar erachter kwam dat ik zwanger was van Novelle leek het mij leuk de zwangere dames onder ons kans te laten maken op een setje positiekleding van Miss Etam. Miss Etam komt met een nieuwe collectie zwangerschapskleding en met deze collectie willen ze dat comfort en fashion samen komen. Want wie zegt er dat je er tijdens je zwangerschap niet leuk kan uit zien? De collectie bestaat uit onmisbare basics, aangevuld met trendy items, waar veel verschillende looks mee gemaakt kunnen worden.
Miss Etam_rond verloop_fc

Manon en ik hadden beiden wat positiekleding geshopt tijdens onze zwangerschappen. Het zit lekker en daarmee straal je natuurlijk ook zelfverzekerdheid uit. Het moet prettig zitten want je hebt nou eenmaal al wat ongemakken en hoe fijn is het om dat mooie basics te hebben waarbij je je eigen kleding mee kan combineren. Nu zijn jullie vast benieuwd wat de nieuwe collectie van Miss Etam is en wat je kan winnen?
miss teamExcl. schoenen

De nieuwe collectie is te vinden op de website!

Nog even voor de duidelijkheid: laat een comment achter op dit bericht waarom jij dit setje kleding wil winnen of voor wie. De winactie loopt 1 week, dus volgende week donderdag krijgt de winnaar een persoonlijk bericht. (Het setje kleding wordt in de maat van de winnaar verstuurd dus iedereen kan meedoen!)
Voor extra winkans kun je het bericht op Facebook delen.

Ik wens jullie veel succes! En nu ga ik lekker met mijn kids een taartje eten en genieten en op naar een heel mooi jaar!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

48 reacties

 • Reageer Tamara 18 februari 2016 om 06:05

  Van harte gefeliciteerd! Wat bijzonder dat je vorig jaar op je verjaardag positief getest hebt!

  Ik wens je een heeeeeele fijne dag en nog vele jaren!
  Tamara onlangs geplaatst…Kun je zwangere vrouwen verplichten te stoppen met roken?My Profile

  • Reageer monique 2 maart 2016 om 11:42

   van harte gefeliciteerd!!! superleeeeeeuk!
   ik zou graag willen winnen omdat ik 20 maart jarig ben en dan dit aan kan doen!!

 • Reageer Channa 18 februari 2016 om 06:06

  Het setje kleding heb ik niet nodig maar wil je uiteraard wel even feliciteren!! Fijne dag vandaag.
  Channa onlangs geplaatst…Action ShoplogMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 18 februari 2016 om 06:06

  Gefeliciteerd! Ik wens je een mooie verjaardag. Een leuke actie maar ik doe niet mee. Ik heb helaas de zwangerschapsoutfit nog niet nodig.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Zing jij vaak liedjes voor je kind?My Profile

 • Reageer Josan 18 februari 2016 om 06:07

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Bibian. Mooi hé zoals het leven kan veranderen in een jaar.
  Josan onlangs geplaatst…7 woorden die ik leerde kennen doordat ik moeder werdMy Profile

 • Reageer Milou 18 februari 2016 om 06:10

  Ahhh gefeliciteerd Bibian! Zo leuk als je er aan terug denkt dat vorig jaar jouw positieve test was!! Ik moest daar gisteren ineens aan denken toen ik las op Twitter dat je vandaag jarig bent. Ik dacht: huh, nu al?! Maar dat klopt want Novelle is natuurlijk ook alweer een paar maandjes oud. Wat gaat de tijd snel!
  Ik doe gewoon lekker mee aan de win-actie! Ook al is het nog maar 7 weken tot ik 40 weken zwanger ben, haha. Momenteel vind ik het echt een draaaama om mijzelf aan te kleden en het liefst zit ik thuis in mijn relax broeken (waarom ook niet?) maar zodra ik uit huis ga sta ik voor mijn kast en weet ik het gewoon niet, lol. Stom dat ik niet eerder aan Miss Etam heb gedacht, die hebben natuurlijk ook positiekleding!
  Milou onlangs geplaatst…New in: Zuiver side table cupidMy Profile

 • Reageer Marion 18 februari 2016 om 06:49

  Gefeliciteerd met je verjaardag, Bibian! Fijne dag vandaag en geniet van je taartje(s)!
  Marion onlangs geplaatst…Het gaat een lange week wordenMy Profile

 • Reageer Charlotte 18 februari 2016 om 06:58

  Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een gezellige dag van!
  Charlotte onlangs geplaatst…Ben je zwanger?My Profile

 • Reageer stefanie 18 februari 2016 om 06:59

  Happie beedai. Ik zou de outfit graag winnen voor… Lekker egocentrisch… Mezelf :-). Ik ben nu 21 weken zwanger en de eerste maanden waren allesbehalve een roze wolk… Na emotioneel zware maanden en een punctie blijkt dat ik terug rechtmatig de roze wolk mag claimen.

  Een cadeautje hoeft niet, want het echte cadeau heb ik al. Toch kan het leuk zijn 🙂

 • Reageer Dorien 18 februari 2016 om 07:05

  Gefeliciteerd! Geniet lekker van je dagje! En je eet toch wel een taartje vandaag hè?
  Dorien onlangs geplaatst…MIJN FAVORIETE OUTFITS MET (FAUX) LEREN ITEMSMy Profile

 • Reageer Nelleke 18 februari 2016 om 07:10

  Van harte! Ik hoop dat je een hele leuke dag hebt vandaag, met veel lieve cadeautjes en leuke mensen om je heen 🙂
  Ik doe graag mee met de winactie! Ik ben nu 22 weken zwanger en mijn eerste groeispurt is aan de gang. Soms maakt het me best een beetje onzeker, die buik en het aankomen. Dus wat zou het leuk zijn als ik een setje kleren heb waarin ik mijn buikje mooi kan showen.

 • Reageer Vanessa Raffaela Sibma 18 februari 2016 om 07:31

  Allereerst van harte! Mijn zusje is hoogzwanger en ik doe graag voor haar mee.

 • Reageer Nicole 18 februari 2016 om 07:43

  Van harte gefeliciteerd!!! De winactie sla ik even over.
  Nicole onlangs geplaatst…Mag jouw zoontje in een jurk lopen?My Profile

 • Reageer Nesrin 18 februari 2016 om 07:51

  Congrats woman! Veel geluk, gezondheid en liefde voor jou.

  Succes voor iedereen die meedoet!
  Nesrin onlangs geplaatst…Lange en donkere wimpers met CareprostMy Profile

 • Reageer Romina 18 februari 2016 om 08:05

  Gefeliciteerd met je verjaardag. En geniet lekker van je taartje😉

  Ik doe graag mee voor mijn zus die nu eindelijk zwanger mag zijn 😊

 • Reageer Wilmaaa 18 februari 2016 om 08:19

  Van harte gefeliciteerd!!! 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…DIY mok met tekst van de ActionMy Profile

 • Reageer Marleen 18 februari 2016 om 08:28

  Gefeliciteerd!!

  Ik doe graag mee met deze leuke actie. Ik ben nu 31 weken zwanger er begin de kleren die ik hen een beetje saai te vinden… Dus tijd voor iets nieuws!

 • Reageer Michelle 18 februari 2016 om 08:30

  Van harte gefeliciteerd Bibian! Wat een bijzonder jaar is dit voor je geweest. Geniet van je verjaardag!
  Michelle onlangs geplaatst…WAAROM IK NIET BANG BEN VOOR DE BEVALLINGMy Profile

 • Reageer Dita 18 februari 2016 om 08:31

  Gefeliciteerd!! Een hele fijne dag
  Dita onlangs geplaatst…Naïf verzorgingsproductenMy Profile

 • Reageer Vlienelien 18 februari 2016 om 08:34

  Gefeliciteerd Bibian! Geniet van deze dag 😘
  Ik doe graag mee met deze winactie. Ik ben nu 21 weken zwanger en ik sta voor de klas. Mensen zeggen tegen mij dat ik geen zwangerschapskleding moet aanschaffen, want dat is zo zonde van het geld. Nou… Als je voor de klas staat, wil je er wel representatief en er een beetje goed uit zien! Gewone kleding past echt niet meer. T-shirts zijn allemaal te kort. En gewone broeken zitten sinds het begin al ruk. Deze heerlijke lente-outfit is erg mooi! Daarmee sta ik graag voor de klas ☺️
  Vlienelien onlangs geplaatst…De babykamer deel 1: inspiratieMy Profile

 • Reageer Janneke 18 februari 2016 om 08:34

  Gefeliciteerd Bibian! Ik lees jullie blog al onwijs lang, maar reageer eigenlijk zelden.. ik wil wel héél graag meedoen aan deze leuke winactie voor een vriendin die nu zwanger is. Vorig jaar is zij na 23 weken bevallen van een kindje, maar helaas heeft dit baby’tje maar een paar uur geleefd. Een maand later overleed toen ook nog de vader van haar man. Haar huidige zwangerschap is alles behalve een roze wolk, want ze zit alweer een paar weken thuis met dezelfde klachten die ze ook tijdens haar eerste zwangerschap had. Allemaal heel spannend dus. Als klap op de vuurpijl gaan zij en haar man over een paar weken ook nog verhuizen en kan zij eigenlijk alleen maar toe kijken. Ik zou het zó leuk vinden om haar dit setje te kunnen geven als duwtje in de rug voor de laatste loodjes en voor alle rottigheid die ze hebben meegemaakt. Kan ze mooi toekijken tijdens de verhuizing in dit mooie setje van Miss Etam! 🙂 Geniet van je verjaardag!

 • Reageer Lilian 18 februari 2016 om 08:35

  Happy B´day, have a nice day!
  Lilian onlangs geplaatst…Tips: Wat als je niet sparen kuntMy Profile

 • Reageer Nicole 18 februari 2016 om 08:56

  Deeeeee kop van de kat was jarig en zijn pootjes vierden feest. Het staartje mocht niet meedoen want dat was pas ziek geweest. Hij kwam laatst uit het ziekenhuis en had zo’n pijn aan z’n keel, van al dat dansen en dat zingen werd hem veel te veel!
  Hoera hoera is de koffie nog niet klaar? Nee nee nee nee dan doe mij een kopje thee…
  Heppie bursday toe joe, in de wei staat een koe en die koe zegt i lof joe heppie bursday toe joe!!
  Nicole onlangs geplaatst…The making of.. de uitnodigingMy Profile

 • Reageer Romy 18 februari 2016 om 08:57

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dat verdient een lekker taartje vandaag.. 😉 Ik doe graag mee met deze leuke winactie voor mezelf! Ik ben 23 weken zwanger en merk dat het nu wel echt lastiger word om mezelf leuk te kleden..

 • Reageer Manon 18 februari 2016 om 09:05

  Van harte gefeliciteerd! 🎈
  Wat een bijzonder jaar is het geweest voor jou/jullie. Geniet van deze dag en jullie gezinnetje!
  Manon onlangs geplaatst…Mama’s dagboek | 11My Profile

 • Reageer Wendy 18 februari 2016 om 09:14

  Van harte gefeliciteerd! Fijne dag vandaag!

 • Reageer haia 18 februari 2016 om 09:15

  Eerst en vooral gefeliciteerd. Mijn 27 verjaardag ligt al een tijdje achter me dus je bent nog heel jong hoor. Graag zou ik de kleren voor mezelf winnen. Ik merk dat ik nu nog maar ( ben 7 mnd. ver) niet meer in mijn broeken kan. Voor mij toch een hele prestatie om flink bij te komen want ik was voor de zwangerschap een beetje aan de magere kant. Dus zo’n leuk cadeau laat ik niet liggen en waag mijn kans. Jullie laten de kilo’s ervan af vliegen, bij mij moeten er een aantal bij wat ook niet altijd makkelijk is. Ben misschien de enige zwangere vrouw die blij is met alle extra kilo’s die erbij komen en die dan nog eens hoopt dat ze wat blijven hangen ook. Haha

 • Reageer Malou 18 februari 2016 om 09:56

  Van harte gefeliciteerd!
  Malou onlangs geplaatst…Zwanger: week 17 en 18My Profile

 • Reageer Leonie 18 februari 2016 om 10:23

  Van harte gefeliciteerd!!! Een hele fijne dag gewenst met je gezinnetje!
  Ik doe graag mee aan de winactie. Ik ben 16 weekjes zwanger en moet nog de hele lente en zomer door.. Mijn kindje + buik groeit als een malle, dus ik kan niet zonder positiekleding! Deze lente outfit vind ik helemaal leuk:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #7 – Week 15My Profile

 • Reageer anneleen 18 februari 2016 om 10:58

  Dikke proficiat, Bibian! Ik zag River al zingen op snapchat 😉 hiep hiep hoera!!!
  anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 • Reageer Inez 18 februari 2016 om 11:15

  Ik zou hem heel erg graag winnen voor mijn schoonzus die eindelijk na jaren zwanger is!

 • Reageer Kelly 18 februari 2016 om 11:35

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een gezellige dag van met de kindjes en Mike.

  Vanaf vorige week ben ik begonnen met het dragen van positiekleding aangezien niks meer past haha. (20 weken zwanger) Op dit moment heb ik nog maar 1 broek en 2 shirtjes dus dit setje zou mij heel goed van pas komen!

  Liefs Kelly

 • Reageer Kelly 18 februari 2016 om 11:38

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Geniet van je verjaardag samen met je kindjes en met Mike.

  Ik zou graag dit setje willen winnen, aangezien ik 20 weken zwanger ben en mijn eigen kleding nu echt niet meer past. Op dit moment heb ik maar 1 positiebroek en 2 shirtjes. Dus zou graag m’n kast willen aanvullen met dit setje!

  Liefs Kelly

 • Reageer Jolanda 18 februari 2016 om 12:19

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou het setje graag willen winnen voor een zwangere vriendin 🙂

 • Reageer Sandra 18 februari 2016 om 13:13

  Gefeliciteerd Bibiane! Geniet van je verjaardag met je prachtige kinderen, je mag terecht trots zijn op wat je het afgelopen jaar hebt doorgemaakt!
  Aangezien ik precies vandaag 18 weken zwanger ben wil ik heel graag mee doen met de winactie, extra zwangerschapskleren zijn altijd welkom om de beginnende buik in te showen ;).
  Sandra onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: week 13 – 14My Profile

 • Reageer Jessica 18 februari 2016 om 13:27

  Hiep Hiep Hoera!!! Gefeliciteerd en maak er een hele mooie dag van!
  Jessica onlangs geplaatst…Inspiratie – ToiletMy Profile

 • Reageer iooon 18 februari 2016 om 14:14

  Gefeliciteeeeeeeeeerd!!! Het setje hoef ik niet te winnen, heb ik voorlopig toch niet nodig. 😀
  Fijne dag vandaag ondanks het niet vieren maar wel visite en taart.
  iooon onlangs geplaatst…*POEF* dat was januari 2016My Profile

 • Reageer Yael 18 februari 2016 om 14:57

  Gefeliciteerd! Ik zou het setje kleding wel willen winnen. Ik ben 16 weken zwanger dus dat zou top zijn.

 • Reageer Anouk 18 februari 2016 om 16:37

  Gefeliciteerd!!
  Ik zou het setje erg graag winnen omdat ik dacht dat ik met een paar basis positiekleding stukken wel af kon, maar nu helaas merk dat dit toch echt te weinig is. Ik werk veel voor weinig (stage), dus zomaar kleren kopen zit er niet in.

 • Reageer Gwendolyn 18 februari 2016 om 16:49

  Gefeliciteerd, een hele fijne dag gewenst.
  Ik zou het setje graag voor mezelf winnen, ben nu 22 weken zwanger van de derde, maar mijn positiekleding kast kan nog wel wat uitbreiding gebruiken 😊

 • Reageer Jodi - liefthuis 18 februari 2016 om 17:19

  Gefeliciteerd. Wist helemaal niet dat miss team positiekleding had. Ik doe niet mee, hoop ook snel m’n after zwangerschapskilos kwijt te zijn. wens anderen veel succes.
  Wat bijzonder om zo op dit jaar terug te kijken.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wat heb ik mijn kind per ongeluk aangedaan?My Profile

 • Reageer Nicetobeout 18 februari 2016 om 18:34

  Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee omdat ik nog helemaal geen zwangerschapskleding heb en alles nu toch echt strak begint te zitten met bijna 4 maanden op de teller.

 • Reageer Lotte 18 februari 2016 om 21:26

  Gefeliciteerd!! Ik zou het setje willen winnen voor mijn tante, ze is nu zwanger van haar derde kindje. Het wordt een meisje dus ik krijg ook mijn derde nichtje! Mijn opa en oma hebben dan zes kleindochters! Het is altijd heel gezellig met elkaar, wel lekker druk door al die meiden!

 • Reageer Ilona 19 februari 2016 om 01:09

  Van harte gefeliciteerd!! Ik zou graag meedoen aangezien ik onlangs de gehele H&m bestelling heb teruggestuurd omdat deze zo tegenviel 🙂 Ik zou het dan ook graag voor mezelf willen winnen.

 • Reageer Lieke 19 februari 2016 om 10:23

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Leuk, kan dit setje goed gebruiken voor mijn zwangere vriendin!

 • Reageer Dominique 19 februari 2016 om 18:24

  Sorry, beetje laat! Maar van harte gefeliciteerd.

 • Reageer Eva 19 februari 2016 om 19:00

  Gefeliciteerd!! Wat super leuk, ik ben nu 17 weken zwanger en heb net de eerste zwangerschapskleding aangeschaft. Dit leuke setje kan er zeker nog bij, leuk zo’n lichte broek straks voor de lente. Ik heb het ook gedeeld op Facebook.

 • Reageer Susan 19 februari 2016 om 19:04

  Woohoo nog gefeliciteerd! Hopelijk heb je een hele fijne dag geahd

  Liefs,
  Susan

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge