Fashion, Lifestyle, Persoonlijk

Things I Like #9

Het is al weer een poosje geleden dat ik een aantal favorietjes van dit moment op een rij heb gezet! Ik ga vandaag weer een paar dingen delen die ik leuk vind de afgelopen tijd. Ik vertel over een hele leuke, spannende serie, een supergaaf webshopje en nog veel meer!

the100codeAls eerst een serie waar mijn vriend en ik afgelopen weekend mee zijn begonnen: The 100 code. We waren al tijden op zoek naar een leuke serie die we samen konden kijken. We houden altijd onze ogen open voor leuke, nieuwe series die uitkomen maar we konden de laatste tijd niks meer vinden. Mijn vriend vond deze dus en we begonnen meteen met kijken. De eerste avond keken we 3 afleveringen en toen Nilo zaterdag zijn ochtenddutje deed keken we er weer 2. Het hele weekend spendeerden we elk vrij uurtje aan de serie en we hadden in één weekend 10 afleveringen gezien haha. Op het moment dat ik dit schrijf hoeven we er nog maar 2 en dan zijn we “bij”. Het gaat over een Amerikaanse politieagent die naar Zweden (YES) vertrekt om een zieke moord uit te pluizen. Hierna volgt nog een serie moorden en ja… Ik wil niet teveel verklappen, ik zeg alleen dat het retespannend is en dat het zo’n heerlijke zieke, mysterieuze, psychologische thriller achtige serie is! We like!

teliefDan een (voor ons nog onbekende) webshop: TeLief. Een shop met voornamelijke Scandinavische merken.
“Wij hebben gekozen voor – voornamelijk – Scandinavische merken omdat er in deze landen veel aandacht besteed wordt aan de kwaliteit van de kleding. Hierdoor zijn de kledingstukken stuk voor stuk duurzaam én verantwoord!” 
Ik kreeg een heel hip monochroom shirtje voor Nilo met een verenprintje. Hoe cool? Het shirtje is van het Merk PetitBo en het kwam ontzettend schattig ingepakt binnen. Daar houden we altijd wel van: als er aandacht besteed wordt aan de verpakking. Ik wilde ook een überhippe aanfoto maken waar Nilo het shirt aan heeft maar dit shirt is maat 80/86 en aangezien Nilo net pas in maat 80 zit, is dit shirt nog wat aan de grote kant voor hem. Dat zag er een beetje soepzakkerig uit dus ik laat die foto achterwege haha. Ik zal als hij ‘m past tegen die tijd een foto op mijn Instagram plaatsen!
Foto 02-02-16 16 20 37

Foto 03-02-16 15 14 34Oh jongens, dan iets waar ik me lichtelijk voor schaam. Kennen jullie het spelletje Neko Atsume al voor op je telefoon? Het slaat werkelijk nérgens op maar ik vind het zo leuk hahaha. Ik schreef er op Pawsome ook al een stukje over en ondertussen heb ik mijn tuintje al uitgebreid en heb ik bijna de re-model bij elkaar verdiend haha. Natuurlijk heb ik 3 poezen vernoemd naar Bouli, Balou en Bo en word ik gewoon vrolijk van al die kittehs in ‘mijn’ tuintje.

tupperwareDan tot slot echt iets heel randoms maar ik ben er echt weg van. Laatst gaf mijn moeder een Tupperware party (haha) en ik ging er ook eventjes heen. Ik was in de veronderstelling dat ik niks zou kopen maar één apparaatje wekte mijn interesse: de turbo chef (niks gesponsord hoor). Het is een soort keukenmachientje maar die werkt niet op stroom maar met een touwtje. Toen die mevrouw aan het vertellen was dacht ik: jaja, dat zal wel. Maar later ging ze het demonstreren en het werkte écht! Je doet een ui, appel, whatever in dat bakje, trekt een paar keer aan het touwtje en je hebt fijngesneden ui/appel/wat dan ook. We hadden al eens eerder zo iets maar het werden nooit mooie stukjes maar een vies papje. Dit worden echt gewoon gesneden stukjes. Handiiiiiig! Het is wel echt duur vind ik, €44,90 voor een minibakje, maar ik heb ‘m ontzettend vaak gebruikt al. Hij doet het nog steeds en ik ben er blij mee. Ik ‘rasp’ er appel mee voor in de pannenkoek, uitjes, komkommer voor komkommersalade, you name it! Ja, echt iets wat ik leuk vind haha. Lekker kneuterig.

Dit waren een paar dingetjes die ik leuk vond de afgelopen tijd (en nu nog steeds). Heb jij iets van Tupperware eigenlijk?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer Dorien 13 februari 2016 om 07:06

  Dat tupperware bKje klinkt inderdaad erg handig! Ik vind tupperware sowieso handig haha! Die serie klinkt super! Ik ben door alles heen dus ga een poging wagen!
  Dorien onlangs geplaatst…BEAUTY: TIPS VOOR VOLLER EN DIKKER HAARMy Profile

 • Reageer Josan 13 februari 2016 om 07:19

  Tupperware party’s! Ze bestaan nog, echt ik vroeg hey me laatst nog af. Super grappig en respect dat je zonder gêne schrijft dat je er naar toe gaat 🙂 Wat ik me afvraag: meestal heeft ui een best wel overheersende smaak. Proef je dat niet op de andere etenswaren die je er in doet? Ik heb bijvoorbeeld een aparte snijplank voor uit omdat ik anders vind dat het in al mijn andere eten trekt.
  Josan onlangs geplaatst…Maken we watjes van onze kinderen?!My Profile

 • Reageer peet 13 februari 2016 om 07:24

  handig ding van tupperware ,wil je daar een video over maken

 • Reageer Rosanne 13 februari 2016 om 07:33

  Een tupperware party, geweldig haha.
  Ik vind het ook altijd tof als pakketjes leuk zijn in gepakt. En dat shirtje van Nilo is echt té leuk!
  Rosanne onlangs geplaatst…7x zo kom je nooit meer te laat!My Profile

 • Reageer Saskia 13 februari 2016 om 07:33

  Dat shirtje van telief is wel heel erg schattig, leuk! En die serie ben ik nu onwijs nieuwsgierig naar, de beschrijving klinkt heel goed. Wij kijken momenteel bloodline op Netflix, ook een aanrader.

 • Reageer Kim 13 februari 2016 om 07:34

  Een heel leuk shirtje! En de hakker is ook superhandig. Ik heb zo’n hakmachine van Lidl, kostte een euro of 15 en is zo handig! Hetzelfde principe maar dan wel elektrisch.
  Kim onlangs geplaatst…Be Inspired – Best items for twinning met de kidsMy Profile

 • Reageer Nesrin 13 februari 2016 om 07:44

  Leuk een post met favorieten. Die webshop heeft mooie spullen en dat Tupperware dingetje lijkt mij ideaal.
  Nesrin onlangs geplaatst…Suikervrije Monchoutaart glutenvrij en low carbMy Profile

 • Reageer Channa 13 februari 2016 om 08:05

  Oh die serie lijkt mij ook erg leuk! Hier ook wat tuoperware dingen, gekregen van mijn oma en schoonmoeder 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Our love story: de sukkel en het supermarktmeisje!My Profile

 • Reageer Nicole 13 februari 2016 om 08:31

  Ik heb dat tupperware bakje en de middelversie ook! Alleen nu is dus het mesje kapot (na een jaar intensief gebruik en door schuld van de hond) dus kan ik hem niet meer gebruiken! Help!
  Nicole onlangs geplaatst…De top 5 van.. VroemmmamaMy Profile

  • Reageer Jeanine 13 februari 2016 om 21:21

   Er zit levenslange garantie op🙈hihi

 • Reageer Nicole 13 februari 2016 om 08:36

  Die serie klinkt goed zeg! Die ga ik even checken! En dat spelletje lijkt mij ook leuk haha
  Nicole onlangs geplaatst…Vind jij newborn shoots ook zo suf? Check deze fotoserie!My Profile

 • Reageer Leonie 13 februari 2016 om 08:43

  Wat een leuk shirtje zeg! Ben benieuwd hoe ‘ie Nilo staat! En wat een handig bakje.. Zeker om ui in te doen… Uien snijen heb ik zo’n hekel aan!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Project Babykamer #1My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 13 februari 2016 om 08:43

  Leuke dingetjes! Dat shirtje is heel erg leuk. Het poezenspelletje heb ik ergens anders ook voorbij zien komen maar ik ken het zelf niet.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…30 dagen opruim challenge #1 / mijn weg naar minder spullen.My Profile

 • Reageer Dita 13 februari 2016 om 09:02

  Wat een leuk shirtje! En dat Tupperware bakje lijkt me heel handig.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Februari 2016 #1My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 13 februari 2016 om 09:31

  Wat een awesome shirt. Heel gaaf die veren. Ga snel kijken wat de prijs is en of er nog meer in die winkel te vinden is.
  Wij hebben ook zon bakje voor de uien ( wij gebruiken hem alleen voor ui, dit slimme mens heeft gewoon nooit bedacht er iets anders in te doen) maar dan met een draaiknop. Ideaal
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Als je er een moest kiezen? AAAAH stress….My Profile

 • Reageer Margriet 13 februari 2016 om 10:13

  Wij hebben thuis ook zo’n soortgelijk bakje van Tupperware, alleen moet je bij ons aan een soort hendeltje draaien en dan wordt het ook fijn! Ik heb zelf bakjes van Tupperware, ik vind ze erg sterk en zoveel fijner als bakjes van Hema e.d. Maar de prijs is wel om even over na te denken! 😉

 • Reageer Marije 13 februari 2016 om 11:55

  Oh jaaa, Tupperware! Ik hou er van! Dit handige snijdertje heb ik ook al op een party gezien, maar vanwege de prijs nog niet gekocht. Mijn man vindt me een ouwe taart als ik naar een party ga, maar ik vind die handige huishoudgadgets fantastisch haha 🙂 Dat shirtje met die veertjes is ook heel schattig trouwens!
  Marije onlangs geplaatst…Waar ik me op verheug als de baby er straks isMy Profile

 • Reageer Lifesabout 13 februari 2016 om 12:54

  Yeah Tupperware I like! Ook handig met kamperen enzo. En dat shirt is echt onwijs leuk, houd ervan!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photodiary. Memory Lane 7-13 februari.My Profile

 • Reageer anneleen 13 februari 2016 om 13:15

  Wat een schattig shirtje! 🙂 en zo’n mooie verpakking maakt het inderdaad helemaal af!
  anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 • Reageer Madelaine 13 februari 2016 om 16:29

  Wow dat tupperware ding lijkt me zo handig!
  Madelaine onlangs geplaatst…Van 10 tot 1 tag.My Profile

 • Reageer Michelle 14 februari 2016 om 09:48

  Dat Tupperware bakje heb ik ook, ooit cadeau gekregen van mijn moeder, en ik ben echt groot fan! Vooral zo handig om even een uitje fijn te snipperen ofzo. Ideaal ding.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#17: WERK, HET WIEGJE & TAFELTJE DEKJEMy Profile

 • Reageer Maaike 14 februari 2016 om 16:30

  Hey Manon! Ik speel zelf ook Neko Atsume en ik ben er ook helemaal verslaafd aan haha. Ik kijk zelf op veel websites hoe je zo snel mogenlijk zeldzame kittens in je tuin kan krijgen en het lukt ook nog! Wist je trouwens dat je elke 24 uur een code kan invoeren? Het is helemaal gratis en kost niks. Je gaat daarvoor naar menu en dan klik je op News. Dan komt er een soort kat met een bordje in beeld met daily password op het bordje. Daar klik je op en dan input Password. En je hebt gratis geld! Maar Wat is een re-model?? xx

  • Reageer Manon 14 februari 2016 om 18:04

   Jaaa dat wist ik!!! Re-model kan je je tuintje qua looks veranderen. Dan moet je naar menu en “other”, daar kun je het vinden!

   • Reageer Maaike 16 februari 2016 om 15:06

    Wat leuk bedankt voor je reactie! 🙀❤️

 • Reageer Jessica 15 februari 2016 om 15:50

  Haha verslavend werkt het spelletje he! Handig dat tupperware bakje, toch eens voor kijken misschien, hoef ik niet elke keer mijn keukenmachine tevoorschijn te toveren.
  Jessica onlangs geplaatst…Week by Jess #1My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge