Filmpje, Vlogs

VLOG: Naar de negenmaandenbeurs

9mnd copy
Gisteren gingen we met z’n tweetjes richting de RAI in Amsterdam voor de Negenmaandenbeurs. We waren uitgenodigd om te komen voor onze blog en kregen dus twee vrijkaartjes, hoe cool! Het was een drukke maar gezellige dag en hebben veel gelachen. Ook hebben we weer veel lieve blog-vriendinnetjes gezien, bezoekers ontmoet (leeeeukkk!!!), met leuke standhouders en merken gepraat en veel gezien. De Negenmaandenbeurs is er nog tot zondag dus als je wil gaan dan kan dat nog! Kijken jullie mee naar deze gezellige dag?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 25 februari 2016 om 06:05

  Ik heb al veel van de 9 maanden beurs voorbij zien komen, maar jullie filmpje is super leuk! Ik ben er heel lang geleden geweest. Hahah en die puntentelling van jullie!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Brief aan mijn 7 jarige jongens.My Profile

 • Reageer Milou 25 februari 2016 om 06:08

  Ohh ‘Let me love you’ was ik ZO’N fan van! Hahaha ik moet zo lachen om jullie in de auto altijd. Trouwens Bibian je ziet echt al super goed aan je gezicht dat je bent afgevallen! Viel me nu ineens op 🙂 Ziet er gezellig uit met de andere bloggers. Ben toch best blij dat ik niet ben gegaan – ondanks dat ik het wel jammer vond – wat een drukte (vooral die HHB), haha!
  Milou onlangs geplaatst…Ik heb verlof!My Profile

 • Reageer Josan 25 februari 2016 om 06:10

  Annie!!! Serieus ik ging stuk :-)))
  Josan onlangs geplaatst…#GoodHolidayWeek Develab zomer 2016My Profile

 • Reageer Channa 25 februari 2016 om 06:11

  Dat jullie het aangedurfd hebben om te gaan, haha. Ben ooit een keer geweest en dat was genoeg. Maar heel leuk filmpje, moet altijd om jullie lachen 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Shoplog: Lidl & HoogvlietMy Profile

 • Reageer Nicole 25 februari 2016 om 06:22

  Hahaha moet altijd zo lachen om jullie! Ga ik ook invoeren overal 1 ding van pakken dan kost t geen punten 😁 Ik ga morgen namelijk haha..
  En Bibian je ziet echt in je gezicht dat je afgevallen bent 😍
  Nicole onlangs geplaatst…Klaar voor de peuterspeelzaalMy Profile

 • Reageer Dorien 25 februari 2016 om 06:48

  Leuk dat jullie geweestzijn.ik vond het toch echt wel 1 groot gekkenhuis . Super leuk filmpje. En ik zie een slank koppie!
  Dorien onlangs geplaatst…12X DE GROOTSTE AFKNAPPERS TIJDENS MIJN EERSTE DATEMy Profile

 • Reageer Lifesabout 25 februari 2016 om 07:20

  Hahaha gekken zijn jullie ook in de auto 😉 Leuk om zo een impressie te kunnen zien zonder blauwe schenen te krijgen…
  Lifesabout onlangs geplaatst…Het beste in iemand vinden. Een lastige opgave.My Profile

 • Reageer Vlienelien 25 februari 2016 om 07:46

  Ik voel de drukte weer van vorig jaar. Pff.. Ben blij dat ik niet ga. Al zijn de koopjes dan weer wel heel leuk 😅
  De confetti aan t einde van het filmpje was leuk btw, haha 😁
  Vlienelien onlangs geplaatst…De babykamer deel 1: inspiratieMy Profile

 • Reageer Nicole 25 februari 2016 om 07:48

  Ik was er ook gisteren. Voor mij echt de laatste keer. Het was er gewoon veel te druk niet normaal meer.
  Nicole onlangs geplaatst…Fotoverslag & Shoplog: De Negenmaandenbeurs – Wat een mensenmassa!My Profile

 • Reageer Kim 25 februari 2016 om 07:52

  Hahaha superleuk filmpje! Jullie foto op Instagram met alle hapjes vond ik ook echt tof !! Ik ben er zelf nooit geweest maar het lijkt me toch wel leuk ondanks de drukte.
  Kim onlangs geplaatst…Sicilië met een kind. Verblijf via Airbnb!My Profile

 • Reageer Michelle 25 februari 2016 om 08:13

  Haha die vlogs van jullie; hilarisch. Ondanks dat ik met m’n 30 weken zwanger best wel in de doelgroep val sla ik de Negenmaandenbeurs toch over. Geloof dat het niet zo mijn ding is. Bizar trouwens, die drukte!
  Michelle onlangs geplaatst…‘Ach, ééntje kan echt geen kwaad!’My Profile

 • Reageer Leonie 25 februari 2016 om 08:20

  Wat leuk om al iets ervan te zien! Hoewel t wel erg druk lijkt, haha! Ben benieuwd vandaag…:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #8 – Week 16My Profile

 • Reageer Dita 25 februari 2016 om 08:32

  Jullie vlogs zijn echt geweldig meiden!
  Dita onlangs geplaatst…Een geplande keizersnedeMy Profile

 • Reageer Nesrin 25 februari 2016 om 08:37

  Leuk dat jullie dit gevlogd hebben. Ik ben nog nooit naar de negen maanden beurs geweest en volgens mij is het veel te druk voor mij. Een middag in de AH XL is mij al te druk 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn eetdagboek afvallen en bewegen week 3My Profile

 • Reageer Annemijn 25 februari 2016 om 09:25

  Leuk om dit een keer te zien. Ik was altijd al benieuwd hoe zoiets is!
  Annemijn onlangs geplaatst…VLOG: Een dagje vrij!My Profile

 • Reageer Malou 25 februari 2016 om 09:31

  Heel leuk om te zien! Ik ben er zelf nog nooit geweest.
  Malou onlangs geplaatst…Zwanger: op de helft!My Profile

 • Reageer Inge 25 februari 2016 om 10:21

  super leuk zeg, daar zou ik ook wel eens naartoe willen!
  Inge onlangs geplaatst…En toen waren ze wegMy Profile

 • Reageer Anneleen 25 februari 2016 om 10:55

  Ik blijf jullie vlogs superleuk vinden en kijk er steeds naar uit! 🙂 ziet er een gezellig dagje, jullie zijn zo komiek 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 • Reageer Vanessa 25 februari 2016 om 13:58

  Leuke vlog meiden! Haha, zo grappig wanneer Manon aan het zingen is en Bibian niets door heeft 😀 Leuk dat jullie naar de negenmaandenbeurs mochten gaan. Het ziet er gezellig uit. Leuk dat jullie blog vriendinnetjes en bezoekers hebben gezien!
  Vanessa onlangs geplaatst…Recept: chocolademousseMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 25 februari 2016 om 17:21

  Ooooow wat wilde ik ook graag, maar dit jaar niet voor mij helaas.
  Leuk dat jullie met zoveel andere bloggers hadden afgesproken.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…20 Kleine Blijmakers….My Profile

 • Reageer Margriet 25 februari 2016 om 22:19

  Ik heb erg om jullie moeten lachen. Heerlijk positief filmpje. Ik ga morgen met mijn moeder naar de negen maanden beurs, ik ben benieuwd.
  Margriet onlangs geplaatst…Geen bandenpijn maar blaasontstekingMy Profile

 • Reageer Jennifer 26 februari 2016 om 12:40

  Leuk om jullie vlog te zien! En ook grappig om te zien hoe jullie de beurs beleefd hebben en heel gericht dingen zijn gaan doen. Wij hebben volgens mij voornamelijk een beetje rondgescharreld, maar ook erg leuk! 🙂

 • Reageer Berg bij je baby: ik vond een middel dat werkt! | Little Wonder World 9 maart 2016 om 06:00

  […] Allereerst moet ik zeggen dat River het bijna niet gehad heeft, na 1 keer een beetje wegkrabben met een kammetje was het zo goed als gelijk weg. Novelle heeft ook ‘last’ van berg en ik wilde er vanaf. Ik had de methode die ik bij River gebruikte natuurlijk gelijk bij Novelle gebruikt. Olie insmeren, even laten intrekken en onder de douche met een babyborsteltje masserend over het hoofdje gaan en dan zou het weg moeten gaan. Zodra ze onder de douche vandaan kwam leek dit echter ook zo. Maar de volgende ochtend was het weer “terug”. Het hielp niet. Ik twitterde er een eind op los en kreeg onwijs veel tips van allemaal lieve moeders. En daar begon mijn zoektocht naar het middel tegen berg. Ondertussen vond Novelle het allemaal wel prima, ik masseerde haar hoofdje elke keer onder de douche en ze werd er helemaal zen van, maar helpen deed het niet. Toen ik de tip kreeg van Kelly om even de contact te zoeken met Dr. Leenarts kreeg ik al snel duidelijkheid. De droge huid was niet alleen berg maar waarschijnlijk ook eczeem. Ik maakte voor het eczeem een afspraak bij de dokter en voor de berg had ze een goed middel in haar eigen assortiment. Ik besloot de volgende dag bij Dr. Leenarts langs te gaan op de Negenmaandenbeurs. […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge