Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #7: Hoplakee!

wwupdate

Bibian:
Afgelopen week ging weer helemaal goed en weinig struikelblokken. We hadden wel wat verjaardagen maar ik heb mij daar netjes kunnen gedragen en in plaats van daar (ongezond) mee te eten heb ik gewacht en heb ik thuis nog gekookt. Ik ben een beetje verslaafd aan mijn wrap lunch maar heb deze week “geprobeerd” iets meer te variëren, of dat gelukt is kunnen jullie volgende week zien in mijn eetdagboek. Het water drinken gaat ook nog niet goed, soms kom ik er om 4 uur achter dat ik nog niks gedronken heb, zo slecht maar ik denk er gewoon niet aan. Ik was een beetje bang dat dat een klein obstakel zou zijn voor mijn weegmoment deze week. Nu ik dit typ, voor jullie gisteren, ben ik jarig en ik denk dat ik straks wel een mini stukje taart neem, gewoon omdat het kan. Maar jullie zijn natuurlijk benieuwd wat ik ben afgevallen deze week. Nadat ik de eerste verjaardagskusjes van mijn kids had gehad besloot ik maar gewoon gelijk naar de badkamer te lopen, ik moet er toch op dus beter maar gelijk. Ik ging er op staan en hoplakee 0,9 kilo eraf. Dat zet de teller op 6,3 hoplakee! Ik heb nog een lange weg te gaan maar het gaat super goed! Hopelijk ben ik van het zomer al een stuk dichterbij mijn streefgewicht!wwupdate

Manon:
Aaaaah, ik ben weer in het land der levenden! *afkloppen*
Na een hele lange tijd geen eetlust te hebben gehad, merkte ik rond het weekend dat het weer terugkwam. Ik mocht van mezelf even lekker eten want ik had al zo lang niks fatsoenlijks gegeten dus ik had even een paar joker-dagen. Zondag met valentijn gingen mijn vriend, ik en Nilo spontaan lunchen bij Happy Italy in Arnhem dus dat was heeeeel erg lekker maar ook heeeel niet-WW-proof. Maandag begon het ‘gewone’ leven weer dus toen Nilo zijn dutje deed ben ik achter de laptop gekropen en heb een weekmenu gemaakt en een boodschappenlijst. Het was wel weer even inkomen hoor maar het is me weer gelukt om een menuutje te maken. Ik zal binnenkort ook een keer een eetdagboek bijhouden! Ik ben dus maandag weer ‘begonnen’ met WeightWatchers en ik ging donderdagochtend wel een beetje blanco op de weegschaal staan. Ik wist begod niet wat mijn gewicht was na al die ellende dus ik was gewoon heel erg benieuwd wat voor cijfer er zou staan.

Foto 18-02-16 10 55 32Wél had ik dinsdag een ‘jeeej’-momentje. Ik merkte dat al mijn broeken die ik aan had gehad die dagen daarvoor wat begonnen te lubberen. Ik deed heel stoer en trok een spijkerbroek uit de kast die ik vóór (jaja) mijn zwangerschap aankon. EN HIJ PASTE GEWOON! YES! Dat vond ik dus wel een heel fijn momentje haha. Oké, nu op naar de cijfers.
Ik heb mezelf op de donderdag (2 weken geleden) na 3 dagen buikgriep gewogen en toen woog ik 61,9 kg. Na een paar dagen weer eten, beter worden en een maag dat weer gevuld was met maagzuur en darmen die wat voller waren dan na de buikgriep woog ik 62,2 kg. Gisterochtend gaf de weegschaal 62 kg aan na 3 dagen WeightWatcheren. Ik vind het lastig om te zeggen “wat ik afgelopen week” ben afgevallen omdat ik dus pas 3 dagen bezig ben geweest en het een rommeltje was afgelopen weken. Dus even een overzicht:
Startgewicht toen ik in januari begon: 65,7 kg
Gewicht nu: 62 kg
Kilo’s afgevallen in totaal: 3,7 kg
Nog precies 4 kilo tot mijn doel dus ik ben al bijna op de helft! YES!
Foto 18-02-16 07 42 13

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

27 reacties

 • Reageer Channa 19 februari 2016 om 06:06

  Fijn dames goed bezig! Leuk om jullie strijd tegen de kilo’s te volgen.
  Channa onlangs geplaatst…Hoe je leven in 10 jaar kan veranderen!My Profile

 • Reageer Josan 19 februari 2016 om 06:10

  Als je dat zo leest Bibian lijkt het bijna alsof je dat zomaar even doet. Maar tussen de regels door zie ik ook dat het best wat zelfdiscipline vraagt. Knap hoor.
  Oh dat Happy Italy heb ik mijn dochters ook nog een keer beloofd voor de meivakantie 🙂
  Josan onlangs geplaatst…Mijn favoriete kledingmerken voor zusjesMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 19 februari 2016 om 06:10

  Fijn dat er bij allebei weer af is. Nog veel succes met die laatste kilo’s!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De miskraam van….My Profile

 • Reageer Charlotte 19 februari 2016 om 06:20

  Wat fijn dat het zo goed gaat zeg! Knap!
  Charlotte onlangs geplaatst…10 x originele cadeaus voor kinderenMy Profile

 • Reageer Fenna 19 februari 2016 om 06:26

  Jullie doen het super! Nog even volhouden 🙂
  Fenna onlangs geplaatst…Stash: ParfumMy Profile

 • Reageer Nesrin 19 februari 2016 om 06:36

  Welkom Manon, fijn dat je je weer goed voelt! Dit is zo niet gepast maar wat vond je van Happy Italy? 😉

  Goed gedaan van jullie, op naar een volgende goede week.
  Nesrin onlangs geplaatst…Lange en donkere wimpers met CareprostMy Profile

  • Reageer Manon 19 februari 2016 om 15:40

   Dankjewel! Ja ik vond Happy Italy heel erg lekker, vooral voor de prijs. Wij waren wel ’s middags geweest, ik hoorde dat het ’s avonds heel erg druk zou zijn…

 • Reageer Elise Joanne 19 februari 2016 om 06:40

  Voor beide goed resultaat zeg, poeh! Bibian, jij gaat als een trein! En ik vind het knap dat je je zo hebt in kunnen houden op je eigen verjaard :O – maar misschien juist ook wel omdat je dán sterk kan zijn en het dus ook juist wilt? Manon; mijn hemel meis, EINDELIJK niet meer ziek! Dat heeft lang geduurd, had zo’n medelijden met je.. 🙁 En uiteindelijk nu een mooi gewicht en alsnog progressie met het begin, lekker hoor :). Succes aankomende week! Ik ben benieuwd naar de dagboekjes. X
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Goede Voorbereiding: Bevallingsverhalen #7 Betty van Mamazoektuit.nlMy Profile

 • Reageer Dorien 19 februari 2016 om 06:51

  Jullie gaan echt super! Ik overweeg ook te gaan WW-EN voor een paar vervelend de plakkilo’s!
  Dorien onlangs geplaatst…TIPS: ZO VERKOOP JE JE SPULLEN HET BESTE OP MARKTPLAATSMy Profile

 • Reageer Leonie 19 februari 2016 om 07:30

  Super goed bezig dames! Gaat lekker zo!:) ga zo door! Strijd tegen de kilo’s!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Baby(kamer) Wishlist #1My Profile

 • Reageer Saskia 19 februari 2016 om 07:33

  Ah super zeg, raak ik ook weer helemaal gemotiveerd van. Ik doe nu een week aan weightwatchers en ben ook al wat kwijt terwijl ik er voor mijn gevoel weinig aan hoef te doen.
  Saskia onlangs geplaatst…Veranderingen in ons gezin en dagschemaMy Profile

 • Reageer Nicole 19 februari 2016 om 07:38

  Wat goed zeg! Jullie gaan als een speer! Go girls!
  Nicole onlangs geplaatst…Your story: Thea wordt een bewust alleenstaande moederMy Profile

 • Reageer Natascha 19 februari 2016 om 08:19

  Fijn dat het zo goed gaat met jullie!
  Manon, jij gaat aardig gelijk op met mij 😊 Ik woog bij de start op 1 januari 2016 67 kg en vanmorgen gaf mijn weegschaal ook 62 aan! Yes! 💪🏼 Ik wil er ook nog 4 kg af. Leuk jullie blogje weer te lezen. Kijk uit naar de eerdagboeken.
  Succes deze week!! 🎉😋

 • Reageer Milou 19 februari 2016 om 08:29

  Lekker bezig meiden! Ben blij dat je weer helemaal beter bent Manon!
  Milou onlangs geplaatst…Friday SnapsMy Profile

 • Reageer Wilmaaa 19 februari 2016 om 08:33

  Super goed bezig zeg, en fijn dat ze ziekte weer voorbij is!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Liebster Award| bloggen, ziek, vakantie, etenMy Profile

 • Reageer Lilian 19 februari 2016 om 08:47

  Allebei heel goed bezig hoor! Bibian met je verjaardag een stuk taart hoort er toch gewoon bij en het probleem met water drinken ken ik als geen ander. Haha volgens mij zou dit er nooit inkomen. Manon je zou door het ziek zijn ook wel lichter zijn geworden, hoe handig ziek zijn wel niet is. Het is alleen niet leuk natuurlijk. Heel veel succes nog!
  Lilian onlangs geplaatst…Een flesje voor het slapen gaanMy Profile

 • Reageer Dita 19 februari 2016 om 09:21

  Wat fijn dat het zo goed gaat! Knap hoor.
  Dita onlangs geplaatst…Naïf verzorgingsproductenMy Profile

 • Reageer Cindy 19 februari 2016 om 09:27

  Netjes hoor dames, hou vol hè!
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine Snapshots – februari #3My Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 19 februari 2016 om 09:32

  Fijn dat het zo goed gaat. Ik vind jullie grafieken echt heel duidelijk!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Miracle Morning: vroeg opstaan in een nieuw jasjeMy Profile

 • Reageer Jessica 19 februari 2016 om 10:40

  Wat goed van jullie beide! Zo lekker op weg…
  Jessica onlangs geplaatst…Boeken gelezenMy Profile

 • Reageer Lindsay | lindsayvallen.nl 19 februari 2016 om 12:01

  Hoplakee! Lekker bezig babes, ik verbaas me ook echt over hoe relaxed ik het programma vind. En super leuk om ook jullie updates te lezen! Soort gedeelde smart en gedeeld plezier 😉

 • Reageer Vanessa 19 februari 2016 om 13:37

  Ik val in herhaling, maar goed bezig Bibian! En Manon, fijn dat je je weer beter voelt en terug een goede start hebt genomen. De resultaten mogen er zijn. Veel succes de komende week!
  Vanessa onlangs geplaatst…E.L.F. moisturizing lipstick Ravishing RoseMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 19 februari 2016 om 15:37

  Netjes hoor, echt heel goed bezig. Wat een top gevoel he als je die oude broeken weer aan kan.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wat heb ik mijn kind per ongeluk aangedaan?My Profile

 • Reageer Michelle 19 februari 2016 om 15:48

  Wat gaan jullie allebei goed! En jezus Bibian wat een discipline joh, zelfs op verjaardagen zo rekening houden met WW! Vind het zo fijn voor je dat al dat doorzettingsvermogen beloond wordt. Zet ‘m op weer deze week!
  Michelle onlangs geplaatst…KOEN & IK: THE LOVESTORYMy Profile

 • Reageer anneleen 19 februari 2016 om 19:45

  Wat zijn jullie goed bezig!! 🙂 volhouden, dames!
  anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 • Reageer Nicole 20 februari 2016 om 06:34

  Ik was al gemotiveerd maar raak nog gemotiveerder door jullie!! Top!
  Nicole onlangs geplaatst…De top 5 van.. MeervanMirMy Profile

 • Reageer Eva 21 februari 2016 om 09:29

  Gefeliciteerd!! Goed bezig

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge