Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #8: Verjaardagskilo’s?

wwupdateZoals jullie weten betalen wij onze online WeightWatchers cursus helemaal zelf. Laatst hebben we contact gehad met WeightWatchers en vanaf 5 maart wordt ons abonnement voor 3 maanden omgezet in een combi-pas. Wij krijgen dus 3 maanden combi-pas vanaf dan op WeightWatchers ‘kosten’. Dit vinden wij natuurlijk heel erg leuk en ook heel fijn dat we dan weer naar de cursus kunnen gaan en peptalks/tips van onze coach/medecursisten kunnen krijgen! We waren sowieso al fan van WeightWatchers en zouden sowieso lid blijven van dit programma maar we vinden het wel zo netjes om te vermelden dat we dus vanaf 5 maart ons abonnement niet meer zelf betalen (voor 3 maanden). Er verandert verder niks aan onze updates, mening, recepten etc. WeightWatchers vraagt ons ook om gewoon eerlijk te zijn! Zo, dat wilden we even melden haha. Dan nu de update!

benl_leef_blauwManon:
Zo, weer een week verder! Ik vind het wel lastiger dan de vorige keer dat ik aan het afvallen was hoor… Ik weet niet precies wat het is maar ik ben minder streng ofzo? Oké, ik hoef ook geen 10+ kg meer kwijt maar toch. Ik merk dat ik wat lakser ben: ik tel geen punten voor olie/boter om in te bakken, ik drink meer lightproducten dan toen en soms ga ik 1-2 punten over mijn dagtotaal heen (wat niet erg is want ik heb nog een weekextra die ik amper gebruik). Ook ben ik niet meer zo van het plannen dan voorheen. Toen kon ik precies zeggen wat ik over 4 dagen zou lunchen en ontbijten, nu niet. Ik weet gewoon niet zo goed wat ik allemaal kan lunchen en ontbijten en waar ik dan zin in heb. Ik plan wel mijn avondeten in en zie per dag wel wat ik ontbijt/lunch en tussendoor neem. Ik heb altijd crackers, brood, afbakbroodjes, yoghurt en beleg in huis dus dat is geen punt en dat bevalt me eigenlijk wel! Daarnaast ben ik ook wat ‘losser’ in buiten de deur eten. Nam ik tijdens mijn vorige WW-avontuur een pakje crackers mee als ik naar de stad ging, regel ik nu gewoon dat ik een broodje kan lunchen. Zulke dingen. Dat maakt het voor mij iets minder ‘moeilijk’ en vol te houden. Ik heb afgelopen zaterdag ’s middags bij Ballorig een bord friet waar je u tegen zegt gegeten maar eigenlijk was dat mijn enige “buiten de punten” dag. De rest was allemaal gezond en binnen mijn punten. Maar goed, genoeg geluld ik zal met de cijfers komen: 0,7 kg eraf! Woehoe! Helemaal prima naar mijn zin.

wwupdate8Aankomende week wordt wel een pittige want ik heb gisteren vet lopen snaaien op de Huishoudbeurs (dus dat zit er dan volgende week aan haha), vanavond staat er snackbar op het menu (en ik ben te lui om dan voor mezelf iets anders te koken en ik kan de verleiding dan niet weerstaan), zaterdag gaan we naar het pannenkoekenhuis met Nilo en mijn ouders en woensdag gaan Robert en ik samen een dagje op pad… Maar goed, die weken heb je er ook tussen zitten en ik ga de rest gewoon netjes doen! Tot volgende week!

Bibian:
Afgelopen week was een week die ik normaal gesproken nooit heb. Zo was ik donderdag de 18e jarig, at ik een stukje taart en wat borrelnootjes. De dag erna ging ik met mijn vriend lekker uit eten bij Sumo. Ook daar heb ik niet lopen tellen en mieren maar gewoon lekker genoten met z’n tweetjes. Wel heb ik alle gefrituurde dingen niet gegeten maar dat had een andere reden. Ik heb nogal last van mijn darmen wat een beetje mijn zin in buiten de deur eten heeft verpest. Nu besloot ik van het “vette” gedeelte af te blijven en dat met positief resultaat. Oké, sushi is ook niet het gezondste, want er zit ook mayonaise en alles in maar goed. Verder heb ik mij keurig gedragen de rest van de week. Wat Manon hierboven vertelt herken ik een beetje maar dan eigenlijk met drinken. Ik drink in plaats van water en thee ook veel meer cola light bijvoorbeeld dan 2 jaar geleden.
weetwattesEergisteren stond er dan ook nog een bezoekje aan de negenmaandenbeurs op de planning. In de ochtend had ik een bakje kwark genomen en tussen de middag deelden Manon en ik samen een broodje kipfilet. Toen was het tijd om een rondje te lopen over de huishoudbeurs, en het resultaat zie je hierboven. We hebben onwijs gelachen toen we deze foto’s maakten maar ook genoten. Het waren natuurlijk geen grote hoeveelheden maar wel kleine snackjes. In de avond heb ik mijzelf weer herpakt en at ik een kipburger, prei en aardappelpuree. Ik weet dat het resultaat van deze dag waarschijnlijk pas volgende week op de weegschaal te zien is maar dat is voor latere zorg. Genoeg gepraat, ik durfde niet echt op de weegschaal. Ik was tenslotte nog niet eerder zo ‘losgegaan’ gegaan als deze week. En misschien was het ook wel even nodig, want warempel gaf de weegschaal een bizar leuke min aan. Ik ben afgelopen week 1,3 kilo afgevallen wat de teller op min 7,3 kilo zet!
wwNog even en ik ben al 10% van mijn gewicht kwijt, hoe bizar is dat! Aankomende week heb ik niet echt gekke dingen op de planning dus ik kan er weer voor de volle 100% tegenaan!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

30 reacties

 • Reageer Channa 26 februari 2016 om 06:03

  Wat een goede resultaten weer! Super fijn. En af en toe uiteten of wat anders lekkers tussendoor moet kunnen toch!
  Channa onlangs geplaatst…Knoop & Knot: zo doe je dat! + WINACTIEMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 26 februari 2016 om 06:04

  Super dat er weer bij allebei wat af is! Fijn dat jullie ven vermelden dat jullie 3 maanden van de ww krijgen. Succes!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Spelen met je kind……mama vs papaMy Profile

 • Reageer Nicole 26 februari 2016 om 06:13

  Zoals Manon beschrijft hoe zij het doet met ww zo doe ik het eigenlijk ook. Avondeten weet ik wel en de rest zie ik per dag. Juist dat maakt het voor mij dat het echt een veranderde levensstijl is en niet domweg diëten. Ik moet overigens zo op de weegschaal dus ik ben erg benieuwd!
  Nicole onlangs geplaatst…Flashback Friday | Van controle naar opnameMy Profile

 • Reageer Josan 26 februari 2016 om 06:14

  Wat leuk dat ww jullie 3 maanden wil ondersteunen door het abonnement op zich te nemen. Fijn dat dit programma zo goed bij jullie past. Dat je naast gezond eten ook kan leven.
  Josan onlangs geplaatst…Travel size verzorgingsproducten voor kinderenMy Profile

 • Reageer Charlotte 26 februari 2016 om 06:25

  Jullie gaan goed hoor meiden! Echt knap, zeker na zo’n beurs met allemaal lekkere dingen!
  Charlotte onlangs geplaatst…Een ode aan de alleenstaande moeder…My Profile

 • Reageer Dorien 26 februari 2016 om 06:45

  Wat leuk dat de WW jullie 3 maanden gratis geeft! Wat gaan jullie lekker!
  Dorien onlangs geplaatst…6 TIPS DIE ELK INTERIEUR NÉT EVEN WAT MOOIER MAKEN!My Profile

 • Reageer Manja 26 februari 2016 om 07:27

  Ik ben trots op jullie!

 • Reageer Nesrin 26 februari 2016 om 07:42

  Wat goed! Jullie mogen trots zijn dat er weer wat van af is.
  Dit is en blijft een leuk rubriek om te lezen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Ruzie en RelatieMy Profile

 • Reageer Nicole 26 februari 2016 om 07:44

  Wauw jullie gaan echt als een speer! Heel knap meiden!
  Nicole onlangs geplaatst…Het grote telefoondilemma (2) – De ontknoping!My Profile

 • Reageer Milou 26 februari 2016 om 07:48

  Wauw wat een top resultaten weer! Jullie gaan echt super goed! 😀
  Milou onlangs geplaatst…Friday SnapsMy Profile

 • Reageer Tamara 26 februari 2016 om 08:28

  Wat een mooie resultaten zeg! Echt heel goed!
  Tamara onlangs geplaatst…Moeder zijn is geen werk.My Profile

 • Reageer Leonie 26 februari 2016 om 08:46

  Wat een mooie resultaten zeg! En ook wel goed dat jullie wat ‘losser’ doen.. Dat lijkt me ook beter vol te houden…
  Ik blijf t interessant vinden om deze updates te lezen. Mocht ik teveel aankomen tijdens mijn zwangerschap ga ik misschien dit wel doen om van mn kilo’s af fe komen!:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Inhoud van de Zwangerbox!My Profile

 • Reageer Annemijn 26 februari 2016 om 08:49

  Wat knap van jullie!!
  Annemijn onlangs geplaatst…Recept: No Bake Malteser CakeMy Profile

 • Reageer Melanie 26 februari 2016 om 09:04

  Super goed! Heb door jullie ook de motivatie gekregen en heb me van de week aangemeld, heb er nu 2 dagen op zitten (is nog niks natuurlijk) maar het gaat me tot nu toe heel goed af!.

  • Reageer Manon 26 februari 2016 om 09:58

   Oh wat goed zeg! Je kunt het 😀

 • Reageer Madelaine 26 februari 2016 om 09:29

  Wauw wat een mooie resultaten!
  Madelaine onlangs geplaatst…De namen van JasminMy Profile

 • Reageer iooon 26 februari 2016 om 09:33

  Jullie gaan echt zo goed! Wauw! Ik blijf maar kwakkelen maar jullie motiveren mij wel 😀 met je weightwattes.
  iooon onlangs geplaatst…Mijn grootste nachtmerrie kwam uitMy Profile

 • Reageer Vanessa 26 februari 2016 om 09:48

  Wat een goede resultaten, ga zo door! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Bodysol douchecrème orchidee sensationMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 26 februari 2016 om 09:54

  Jullie resultaten zijn echt een aanbeveling voor Weight Watchers zeg. Prachtig die steeds verder dalende lijn!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Mijn zusje gaat trouwen: wat trek ik aan?My Profile

 • Reageer Fenna 26 februari 2016 om 10:23

  Mooie resultaten hoor! En een weekje wat minder neemt niemand jullie kwalijk 😉

  Tof ook dat ww jullie op deze manier extra steunen!
  Fenna onlangs geplaatst…Foodie Friday: Brownies met frambozencheesecakeMy Profile

 • Reageer Lilian 26 februari 2016 om 10:41

  Fijn dat jullie zo transparant zijn 🙂 En wat gaan jullie lekker zeg!! Keep it up!

 • Reageer Jessica 26 februari 2016 om 11:02

  Wat een goede resultaten! Jullie zijn heel goed bezig… zet hem op!
  Jessica onlangs geplaatst…BIT = Back in Time #2My Profile

 • Reageer Michelle 26 februari 2016 om 11:07

  Julie gaan echt als een tierelier! Supergoed! En ik denk juist dat dat net wat ‘lossere’ gevoel maakt dat je het veel beter volhoudt. De hele tijd het gevoel hebben dat je vanalles niet ‘mag’ werkt voor mij nooit zo motiverend. Succes weer komende week!
  Michelle onlangs geplaatst…BIJNA-MAMADILEMMA: FLES- OF BORSTVOEDING?My Profile

 • Reageer Natascha 26 februari 2016 om 16:01

  Wauw, mooie resultaten! Met Weight Watchers kun je dus echt nog steeds genieten! Op naar volgende week 😊😊
  En wat gaaf dat jullie een combipas krijgen! Misschien kunnen jullie tips van de coach delen. Bij mij ook een dikke min: -1,2kg! 🎉

  • Reageer Bibian 26 februari 2016 om 21:03

   Zeker gaan wij tips delen mochten wij die horen! Kei goed zeg 1,2 ! Succes maar weer!

 • Reageer Jodi - liefthuis 26 februari 2016 om 22:29

  Ik ben ook begonnen met ww door al jullie positieve verhalen. Het is wel even wennen aangezien ik nog niet weet hoeveel punten alles is. Ik ben benieuwd wanneer ik verschil merk. Merken jullie het al echt aan jullie lichaam? Jullie zijn allebei al zo super goed afgevallen.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…20 Kleine Blijmakers….My Profile

  • Reageer Manon 27 februari 2016 om 15:35

   Goed bezig!!! Ja we hebben al minder omvang! Oude broeken passen weer en we zitten nu al lekkerder en fitter in ons vel.

 • Reageer Cassandra 27 februari 2016 om 01:21

  Wat ontzettend leuk dat WW contact heeft opgenomen en jullie dit hebben aangeboden. De resultaten zijn echt fantastisch, ik twijfel om er dan toch maar weer aan te beginnen. Ik heb het een jaar of 10 geleden gedaan maar ik werd een beetje gestoord van het punten tellen haha!

 • Reageer anneleen 27 februari 2016 om 13:50

  Wauw alle twee goed gedaan! Succes voor volgende week! 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 • Reageer Cindy 28 februari 2016 om 20:50

  Alsnog gefeliciteerd Bibian met je verjaardag! En goed gedaan beide, top trouwens van die CombiPas!
  Cindy onlangs geplaatst…LentekriebelsMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge