Kids, Lifestyle, Moeder zijn, Persoonlijk

Hoe het nu gaat – Persoonlijk, kids, werk

Jullie vragen regelmatig naar hoe het nu eigenlijk gaat en daarom besloot ik dit blogje te tikken. Want hoe gaat het nu eigenlijk? Op dit moment loopt alles eigenlijk op rolletjes. Ik ben helemaal gewend met twee kids, en ook met Weight Watchers gaat zoals jullie kunnen lezen ook alles goed. River wordt alweer bijna 3 jaar, wat gaat dat snel zeg. Ik heb hem al aangemeld bij een basisschool en over een jaartje gaat hij er al naar toe. Op dit moment gaat hij nog steeds 1 keer per week naar het kinderdagverblijf, ik wilde dit graag erin houden omdat ik het goed vind voor zijn ontwikkeling en hij het ook hartstikke naar zijn zin heeft. Voorheen ging hij altijd 2 dagen maar omdat ik mijn baan verloor bij de Hema was 2 dagen financieel geen optie meer.
Ik werk op dit moment alleen nog bij het zwembad, de uurtjes die ik voor mijn zwangerschap maakte heb ik gelukkig weer terug gekregen en ik mag soms wat extra uurtjes maken dus dat is super fijn. Verder verdienen we soms ook wat leuks met het bloggen en daarom kan ik River ook 1 dag per week naar het kinderdagverblijf laten gaan. Meestal gebruiken wij die dag dan ook om samen te bloggen, Novelle gaat dan nog gezellig mee omdat dat op dit moment nog goed gaat.

Verder ben ik nog wel hard aan het solliciteren voor een leuke parttime baan. Ik heb twee diploma’s waar ik helaas op dit moment weinig banen in kan vinden. Maar ik sta voor alles open en solliciteer dan ook best breed. Wie niet waagt, wie niet wint zeggen ze toch altijd. Het liefste zou ik weer samen met Mike onze dromen najagen en op een camping of bungalow park werken in het animatie team, receptie of horeca. Maar het is zo schaars en ze werken vaak met stagiaires dat het gewoonweg erg lastig wordt. Wie weet in de toekomst…

Met Novelle gaat het ook steeds beter zoals jullie vorige week al hebben kunnen lezen. We zijn er nog niet maar ben blij dat het al met stapjes vooruit gaat. Verder probeert ze zich al om te rollen en grijpt van alles vast. Ook tussen River en Novelle gaat het geweldig, ik vind het geweldig om te zien hoe leuk ze elkaar vinden, nu al. Hopelijk kunnen ze straks ook leuk samen spelen ipv elkaar de harses in slaan hahah.

bibrivnov1 2
In mei gaan Mike en ik samen een weekendje naar Gent, ik kijk er enorm naar uit om even met z’n tweetjes weg te gaan zonder de kinderen. De kids gaan lekker slapen bij opa en oma wat ze beide hardstikke leuk vinden, win-win situatie. Ik heb laatst dit weekendje weg gewonnen, heerlijk met ontbijt en diner en dan ga ik ook zeker Weight Watchers even thuis laten. Want 2 dagen zondigen kan best, want dat doe je na Weight Watchers ook, als je het daarna maar weer op pakt. Verder gaan we deze zomer 4 daagjes naar de Efteling, heerlijk met z’n viertjes genieten van elkaar en van het park. We zijn echte doeners en aangezien je dan onbeperkt het park in kan leek ons dit het perfecte midweekje weg. Echt naar het buitenland gaan we dit jaar niet.  We willen heel graag maar soms hebben andere dingen meer prioriteit. Onze laatste buitenland vakantie was in 2011 en ik hoop dat we in 2017 de volgende vakantie naar het buitenland kunnen maken met ons gezinnetje, oh i hope so.

En dan ben ik nu eigenlijk wel benieuwd, gaan jullie aankomende zomer nog op vakantie en waar gaat de reis naar toe?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

28 reacties

 • Reageer Nicole 28 maart 2016 om 06:36

  Wat fijn een weekendje met z’n tweetjes. Dat wil ik ook nog eens.. En naar de Efteling ook, vooral op het park logeren daar lijkt me super! Wij gaan zelf in juni weg dus niet in de zomer maar vlak ervoor. Een weekje naar een center parcs in Duitsland. Zo zijn we toch in het buitenland al is t maar 2,5 uur rijden haha..

  Fijn dat alles op rolletjes loopt nu!
  Nicole onlangs geplaatst…Plog: eerste PaasdagMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 28 maart 2016 om 06:38

  Wat fijn om te lezen dat het goed gaat met je, ik hoop voor je dat je die droombaan mag vinden in de animatie, dat zou heel leuk zijn. En die buitenland reis is je ook heel erg gegund, alvast veel plezier in Gent
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Testmama’s gezocht: Pampers Active FitMy Profile

 • Reageer Dita 28 maart 2016 om 07:10

  Wat fijn dat het zo goed gaat! 🙂 leuk om te lezen.
  Dita onlangs geplaatst…Je lichaam lente proof makenMy Profile

 • Reageer Channa 28 maart 2016 om 07:10

  Fijn om te lezen dat het goed gaat! Heerlijk een weekendje weg. Hopelijk vind je ook snel een leuke baan!
  Channa onlangs geplaatst…Waarom ik persé in het ziekenhuis wilde bevallen!My Profile

 • Reageer Charlotte 28 maart 2016 om 07:21

  Leuk om zo’n update te lezen! En fijn dat jullie binnenkort even lekker met z’n tweetjes weg gaan. Soms heb je dat ook echt gewoon even nodig. Wij hebben nog geen vakantie op de planning staan. Als we gaan dan wordt dat pas in oktober, maar dat zien we tegen die tijd wel weer.

 • Reageer demallemolenmoeder 28 maart 2016 om 07:24

  Wat fijn om te lezen dat het goed gaat. Hopelijk komt jouw droombaan op jouw pad. Veel plezier in Gent.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Onder de loep; Het verloskundig centrumMy Profile

 • Reageer amanda 28 maart 2016 om 07:25

  Wij gaan in juni naar centerparc en dan naar duitsland..daarnaast gaan we trouwen in september dus als huwelijks reis ook weekje centerparcs en in november met de hele familie weer naar centerparcs…dus wij mogen dit jaar niet klagen…en vind zelf leuker om een paar keer weg te gaan dan 1 grote vakantie…xx
  amanda onlangs geplaatst…Ziek zijn als moeder…My Profile

 • Reageer Nicole 28 maart 2016 om 07:41

  Leuk weer even bij gepraat te zijn! Ik hoop dat je een leuke baan vindt!
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom ik de dreumes-fase lastig vindMy Profile

 • Reageer Leonie 28 maart 2016 om 07:58

  Ah, fijn dat t zo lekker loopt en je hebt leuke dingen om naar uit te kijken!
  Wij gaan in April nog eventjes samen weg, gewoon naar Cparks hoor! De zomer lekker thuis want dan wordt onze dochter geboren! Kijk er zo naar uit!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De eerste babykleertjes – Video!My Profile

 • Reageer Saskia 28 maart 2016 om 08:16

  Zo fijn dat je kan zeggen dat alles nu goed gaat. Heel veel succes met het vinden van een nieuwe baan!
  Saskia onlangs geplaatst…7 excuses voor Taart!My Profile

 • Reageer Paola 28 maart 2016 om 08:16

  Wat fijn dat alles goed gaat! Wij gaan in juni een weekje weg naar een park in Nederland, maar we hebben nog niks geboekt!
  Paola onlangs geplaatst…Tip: Difrax starterset pasgeborenenMy Profile

 • Reageer Nesrin 28 maart 2016 om 08:32

  Heerlijk zo een weekend samen weg. Dit heb je soms even nodig. Fijn dat alles goed gaat met de kindjes en ik hoop dat je snel een leuke job vindt die je mooi kunt combineren met alles.
  Nesrin onlangs geplaatst…Reactie op Keeping up with Nesrin #13 door NatasjaMy Profile

 • Reageer Natascha 28 maart 2016 om 08:36

  Wat fijn om te lezen dat River en Novelle het zo leuk hebben samen. En goed dat Mike en jij samen weg gaan naar Gent! Heel erg verdiend hoor 😊 Wij gaan deze week een paar daagjes naar Limburg en in augustus gaan we drie weken naar Canada. Vorig jaar zijn we er ook geweest en we zijn echt verliefd op dat land.. Wij hebben nog geen kindjes, dus zo’n verre reis maken gaat iets makkelijker samen! 😊

 • Reageer Michelle 28 maart 2016 om 09:21

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat! Ik hoop zo dat die droombaan ooit op je pad komt. Wat een heerlijk vooruitzicht, samen een weekendje weg! Wij gaan aankomende zomer tien dagen op vakantie naar de zon, de eerste keer als gezin! Daar kijk ik zo naar uit. Wel heel benieuwd hoe dat is met zo’n minibaby: we verwachten onze zoon over een week of 6!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#31: ZATERDAG & EERSTE PAASDAG AAN ZEE!My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 28 maart 2016 om 11:19

  Wat fijn om te lezen. Alles verloopt heerlijk en dan nog twee van die vakantietjes in t verschiet. De Efteling is fantastisch, i love it, zou er zo ook een midweek naartoe gaan.
  Wij gaan in de meivakantie een weekje met de vouwwagen op vakantie, of in nl bij zee of boven in Frankrijk. Heerlijk kneuterig maar ik heb er nu al zoveel zin in.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn lief beantwoordt…de kerels met een kleintje Tag…My Profile

 • Reageer Jip 28 maart 2016 om 12:29

  fijn dat het goed gaat nu!
  ik hoop voor jullie dat jullie droombaan uit gaat komen!!

 • Reageer Vanessa 28 maart 2016 om 13:08

  Leuk om te lezen dat alles zo goed met je gaat! Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke baan. En leuk dat je in mei een weekendje naar Gent gaat. Geniet ervan met jullie tweetjes!
  Vanessa onlangs geplaatst…Ik ga in bad en ik neem meeMy Profile

 • Reageer Margriet 28 maart 2016 om 13:46

  Wat een fijne vooruitzichten. En goed om te lezen dat het allemaal de goede kant uit gaat. Wij gaan niet meer weg dit jaar, er is een kleine op komst en daar zijn we al druk genoeg mee.
  Margriet onlangs geplaatst…D.I.Y. van jongenskleding naar meisjeskledingMy Profile

 • Reageer Melanie 28 maart 2016 om 14:22

  Wat fijn dat het zo goed gaat! ☺
  Wij gaan ook naar de efteling 3 dagen en 2 nachtjes slapen daar met het gezin 😊 wij gaan in september. Mischien dat ik je dan tegenkom.. ☺
  Duitsland ‘de eifel’ op centerparcs is ook erg leuk en dan met name de omgeving en natuur enzo ook voor kinderen. Daar gaan wij deze vakantie ook nog naar toe 😊

 • Reageer Lilian 28 maart 2016 om 14:47

  Wauw, wat een hele mooie foto van jullie drieën. Ik ben blij voor jullie dat jullie je ritme nu hebben gevonden en dat er voor de komende tijd zeker een aantal leuke dingen op de planning staan. Wij weten nog niet of we op vakantie gaan. Wel gaan we dagjes weg, deze zijn altijd ook al heel erg leuk!

 • Reageer Sandra 28 maart 2016 om 15:04

  Leuke update! Ik hoop dat je snel een job vindt waar je je helemaal goed in voelt! Geniet zeker van het weekendje Gent, heerlijke stad ;).
  Sandra onlangs geplaatst…Instamonth februari 2016My Profile

 • Reageer Bregje 28 maart 2016 om 17:30

  Wat fijn om te lezen dat het goed gaat met je. Hooelijk zet de verbeterimg bij Novelle goed door! Succes met solliciteren, ik duim voor je!
  Geniet van jullie weekendje weg, heerlijk even eruit.
  Wij gaan in september pas op vakantie, hebben dan een bruiloft in Italië en combineren dat meteen met een verlate zomervakantie!
  Bregje onlangs geplaatst…Mijn leeschallenge: lukt het een beetje?My Profile

 • Reageer Simone 28 maart 2016 om 20:59

  Ik hoop voor je dat je snel een leuke baan vind! Wij gaan dit jaar een weekje naar Center Parcs van de zomer.
  Simone onlangs geplaatst…Monday Funday #7 | Paaseieren en de Sims!My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 29 maart 2016 om 06:06

  Fijn dat alles nu goed gaat! Ik hoop dat je snel een leuke baan vind.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 12, met een snufje liefdeMy Profile

 • Reageer Josan 29 maart 2016 om 07:02

  Ik zou ook wel een weekendje weg willen. Ik ben nog nooit in Gent geweest.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie Squiz knijpzakjesMy Profile

 • Reageer Annemijn 29 maart 2016 om 10:41

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat! Ik begrijp je frustratie wat betreft het vinden van werk. Het is en blijft moeilijk en soms ook een kwestie van geluk hebben. Ik heb mijn zomervakantie nog niet geboekt.. heb op het moment ook niet echt een idee waar ik heen zou willen.
  Annemijn onlangs geplaatst…VIDEO: Bloopers en andere beelden die internet nooit gehaald hebben.My Profile

 • Reageer Madelaine 29 maart 2016 om 11:21

  Ik hoop dat die droombaan snel om de hoek komt kijken!
  Madelaine onlangs geplaatst…Gereden: Opel ADAM ROCKSMy Profile

 • Reageer anneleen 30 maart 2016 om 11:33

  Fijn om te lezen dat alles lekker loopt! 🙂 Jullie hebben al leuke vooruitzichten! Daar kan je naar uitkijken 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…De lente in huis halen met een vrolijk moodboard!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge