Fashion, Kids, Persoonlijk

Inspiratie Outfits Lente/zomer – Novelle #2

Vrolijk Pasen allemaal! Met de Pasen betekent het dat de lente echt heeeeel dichtbij is. En wat is nou leuker om een hele nieuwe lente/zomergarderobe voor je kindje bij elkaar te scharrelen? Een tijdje geleden deelde ik drie inspiratie outfits voor Novelle. Omdat ik sinds kort zelfs een mapje “inspiratie” op mijn  bureaublad heb staan leek het mij leuk deze weer met jullie te delen. Ik kan er gewoon niks aan doen maar ik houd er zo van. Dit zijn natuurlijk wel outfits voor als Novelle volgend jaar lente en zomer wat groter is, maar hee dromen mag toch? Oké, komt ie dan.

Outfit 1
outfit 2Allereerst deze outfit, de meeste kledingstukken komen van de Zara wat wederom een favoriet is bij mij voor de meisjeskleding. Ik koop er graag voor River maar ook voor Novelle hebben ze zeker leuke dingen. Het broekje vind ik super leuk vanwege het bolletjes effect, door het blouseje maken wij het wat liever en door de sneakers weer wat stoerder. Een leuke speelse sjaal erbij en voilà een outfit is geboren.

Outfit 2
outfit 3Ik houd ook erg van rustige kleurtjes en dat staat Novelle ook super leuk. De kledingitems hierboven komen van Mingo. De collecties van Mingo is geweldig en van super zachte stof, je kan alle items makkelijk met elkaar combineren en dat maakt het zo leuk. Het broekje heeft een opdruk van allemaal polkadots en het shirt daarentegen is lekker rustig. Om het wat meisjesachtiger te maken een leuke roze haarband en stoere boots van Donsje.

Outfit 3
outfit1Je moet er van houden of je haat het. Ik vind de collecties van Bobo Choses elk jaar geweldig. De stoere zwierende rokken met leuke shirts en sokken. Lekker eigenwijs en dat vind ik gewoon gaaf. Hoe leuk zou het staan, shirtje in beetje gepoft in de rok, sokken een beetje half en dan die gave all stars eronder. Ik snap dat je het niet mooi kan vinden, maar ik houd nou eenmaal van een beetje apart op zijn tijd.

Wat is jullie favoriet van bovenstaande outfits? Hebben jullie al leuke items voor de zomer op het oog?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Kelly Caresse 27 maart 2016 om 06:23

  Outfit 2 is mijn favoriet, ik vind zulke rustige kleuren erg mooi. Die boots van Donsje zijn enorm leuk, die onthoud ik voor Aimy!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Q+A Persoonlijk: De jongensnaam van Lana verklapt!My Profile

  • Reageer Bibian 27 maart 2016 om 16:13

   Ja leuk zijn ze he, i love it <3

 • Reageer Nicole 27 maart 2016 om 06:29

  Als ik zou moeten kiezen dan outfit 1 al trek ik niet zo snel zoiets wits aan bij Fay want dat is binnen 2 seconde niet meer wit haha.. Maar I love the shoes!!

 • Reageer Nesrin 27 maart 2016 om 07:19

  Ik vind de kleuren van outfit nummer 3 heel mooi. Leuke setjes!
  Nesrin onlangs geplaatst…Vandaag ben ik jarig (win een Tony’s Chocolonely pakket)My Profile

 • Reageer Charlotte 27 maart 2016 om 07:27

  Ah outfit 1 is leuk!
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes diary #13: diertjes kijken en bevers voerenMy Profile

 • Reageer Tineke 27 maart 2016 om 07:34

  Oooh, die laatste is TOF! Kende het merk nog niet, thanks!
  Tineke onlangs geplaatst…PERSONAL | Nieuwbouw huis updateMy Profile

 • Reageer Nicole 27 maart 2016 om 07:34

  Outfit 1 en 3 vind ik heel leuk! Twee is niet mijn smaak.
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog: Opheffingsuitverkoop bij V&DMy Profile

 • Reageer Dita 27 maart 2016 om 07:48

  Leuke items! Ourfit 1 en 3 zijn mijn favoriet.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Maart 2016 #2My Profile

 • Reageer Channa 27 maart 2016 om 07:49

  Outfit 1 vind ik echt lekker stoer, maar het kleurtje van outfit 3 vind ik ook fantastisch!
  Channa onlangs geplaatst…Het huishouden: zo doen wij dat!My Profile

 • Reageer Dorien 27 maart 2016 om 08:14

  Leuk! Het tweede outfitje is bij mij favoriet, ik houd ook wel van dat kleuren palette!
  Dorien onlangs geplaatst…TO LOVE: 10X BOYFRIEND JEANS INSPIRATIEMy Profile

 • Reageer Saskia 27 maart 2016 om 08:40

  Ik houd ook wel van aparte kleren op z’n tijd. De laatste outfit vind ik ook echt heel erg leuk. Al helemaal in combi met de all stars!
  Saskia onlangs geplaatst…Uit eten met je kind (eren)My Profile

 • Reageer Michelle 27 maart 2016 om 09:02

  Alhoewel ik eigenlijk meer ben van de neutrale kleurtjes van outfit 2, is outfit 1 toch favoriet! Wat een leuke combi is dat. En zo lekker fris voor de lente!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#30: WERK, BOODSCHAPJES & EEN HAPJE ETENMy Profile

 • Reageer Leonie 27 maart 2016 om 09:15

  Oh, wat een leuke setjes heb je gemaakt!
  Ik ben in augustus uitgerekend.. Dus mijn ogen zijn vooral gericht op newborn kleding. Al is het best lastig..wat doe je een pas geboren babytje in de zomer aan?!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Done By DeerMy Profile

  • Reageer Bibian 27 maart 2016 om 16:14

   Ik deed bij River vooral alleen een romper aan, het was zo warm dat was echt meer dan genoeg. Bij h&M kocht ik nog een kort broekje die ik aan deed als we weg gingen.. liefs

   • Reageer Marieke 27 maart 2016 om 21:12

    Dat had ik vorig jaar ook. Door de warmte heeft ons dochtertje vorig jaar ook vooral in een rompertje geleefd. Bij de HEMA hadden ze toen rompertjes die het idee gaven dat ze een jurkje aan had. Leoni, nog een hele fijne zwangerschap toe gewenst!

 • Reageer Lilian 27 maart 2016 om 10:44

  Die schoentjes op foto 1, zoooo schattig. Zou ze bijna zelf halen alleen ik heb een jongetje en denk niet dat het zijn smaak is, hahah! Leuk artikel!
  Lilian onlangs geplaatst…Wat ik doe als ik even geen ‘mama’ benMy Profile

 • Reageer Malou 27 maart 2016 om 14:13

  Ik vind ze allemaal echt heel leuk!
  Malou onlangs geplaatst…Win een heel schattig rompertjeMy Profile

 • Reageer marcia 27 maart 2016 om 17:37

  Ja leuk! Mingo en bobo choses zijn ook hier favoriet! Mingo is ook echt geweldige kwaliteit en de kleding gaat heel lang mee 🙂 en bobo choses is wel wat overpriced maar de prints zijn wel uniek vind ik en meestal kun je als je slim zoekt wel een korting scoren 😉

 • Reageer Josan 28 maart 2016 om 07:03

  Ik zou gaan voor de outfit van Zara. Ik houd van dat jade groen.
  Josan onlangs geplaatst…VLOG Avonturenpark Hellendoorn 80 jaarMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge