Fashion, Kids, OOTD

Kids outfits van de maand: maart

outfitsvandemaandDE LENTE IS BEGONNEN! Thank GOD! Eindelijk! We hebben al een paar hele mooie dagen gehad en hopelijk gaat het vanaf nu af aan de goede kant op. Wij zijn namelijk wel heel erg klaar met de dikke truien en 3 laagjes aan. We willen gewoon broeken met een romper en het liefst een t-shirtje. Want blote armpjes en beentjes bij kinderen zijn té lief. Maar goed. We kunnen nog niet te vroeg juichen. Afgelopen maand hebben we zeker nog lange mouwen en spijkerbroeken aan getrokken bij de kinderen en we laten weer wat leuke outifts van afgelopen maand zien.

outfitmaart4Ik heb mijn eerste Marktplaatsaankoop voor Nilo gedaan, jaja! Bieb scoort altijd zulke leuke (en soms gloednieuwe) dingen via Marktplaats maar ik was/ben daar gewoon geen type voor. Mij teveel gedoe: onderhandelen over de prijs, heen en weer mailen met vreemden en maar hopen dat ze het opsturen. Maar ja, ik ben super fan van die mouwloze vestjes voor Nilo… Het staat super eigenwijs en het is echt iets wat goed bij hem past. Ik had er ééntje van de H&M, een grijze maar ik vond één te weinig. Ik kon nérgens iets vinden wat me aanstond dus ik keek voor de gein eens op Marktplaats en vond dit stoere hesje (?) van de Zara. Twee mailtjes en twee dagen verder en ik had het hesje in huis. Het zag er tiptop uit en het kan nu heel goed een tweede ronde mee! Het mouwloze vestje is dus van de Zara maar wel oude collectie. De blauwe romper is van de Hema, de lichtblauwe jeans van H&M, zijn sokken van Bambino en dan de grijze Vans eronder. Hipkip!

outfitnovelleIk heb zoveel leuks voor Novelle maar het leukste staan haar de pastelkleurtjes vind ik zelf. Afgelopen maand ben ik in Tilburg geweest en kocht ik een leuk shirtje met hartjes zonder merk. Daarbij combineerde ik een baggy broekje in dezelfde kleur van de Zara. Om het toch nog wat meer girly te maken deed ik haar de slofjes van Jennifer aan en het roze bontvestje van de Wibra. Tot slot een haarbandje van de H&M. Ik heb zo’n zin in de lente en zomer, die leuke vrolijke kleurtjes, ik kan niet wachten!

outfit River1Voor River heb ik gewoon niet telkens iets nieuws, hij groeit niet enorm snel meer dus blijven we al langer in dezelfde kleding “hangen”. Ook wil meneer natuurlijk niet altijd op de foto. Maar toen ik hem vertelde dat hij zelf mocht weten waar, wilde hij natuurlijk wel. En dat is lekker zo dicht mogelijk bij de beeldbuis haha. In de camera kijken doen we ook niet meer, maar hee het gaat natuurlijk om de outfit. Hij draagt een spijkerbroek van de Zara met hier en daar wat kapotte stukken. Daaronder draagt hij witte Vans met skull-opdruk dat eigenlijk bedoeld is om zelf in te kleurenzag ik later, nou dat gaan wij niet doen hoor haha. Daarboven een shirtje dat eigenlijk al voor de mooie lente- en zomerdagen in de kast hing. Het shirtje is blauw en komt van Sissy-Boy, er staat een print op met allemaal insecten. Daarover heen een vest van Mouse in a House die hij al heel lang heeft. het vest heeft een rits die helemaal doorloopt tot zijn enorm lange capuchon. Deze week komt de kinderbijslag, ik hoop dat ik wat leuke items kan scoren maar het valt mij steeds meer tegen, hoe groter hij wordt. maartoutfit4
Ik zei het toch: ik ben fan van die vestjes zonder mouwen voor Nilo! Een lieve volger op Twitter tipte mij dat ze een donkerblauwe verkochten bij H&M. Ik had hem binnen 2 minuten in mijn digitale mandje zitten samen met deze “Nilogele” romper, zoals Suus zou zeggen. Het hesje en de romper komen allebei van de H&M Conscious lijn en ik ben groot fan ♥. De broek van de Zara is hier ook een groot favoriet. Fijn, soepel stofje en blijft mooi in de was. De schoenen (New Balance) zijn van River geweest en matchen helemaal bij het geheel. Dit outfitje vind ik echt super leuk en ik vind ook dat dit echt “Nilo” is. Eigenwijs, stoer maar toch ook nog wel heel lief. (Oja, foto’s maken is echt een ramp. Hij zit/staat echt gewoon niét stil hahaha.)

outfit NovelleNovelle draagt een grijs stippenbroekje van de Zara, ik vind hem super leuk en zit er over na te denken deze ook in een maatje groter aan te schaffen. Verder draagt ze een roze romper van de Hema en een geel vestje wederom van de Zara. Om de outfit af te maken, draagt ze roze sokken die weer matchen bij haar romper, en witte All Stars die eigenlijk nog een klein beetje te groot zijn. Ze heeft gewoon hele kleine voetjes haha. Omdat Novelle heel erg spuugt heeft ze een slab om van de H&M. Ze kan misschien wat zielig uit haar oogjes kijken maar dat komt door haar eczeem, daar vertel ik later nog eens wat meer op over de blog.

Dat waren de outfits van deze maand, volgende maand hopen we nog wat meer de lentekleding op te kunnen zoeken. Hebben jullie nog leuke webshop tips voor River? Hij heeft ongeveer maat 98-104!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

33 reacties

 • Reageer Kimberley 30 maart 2016 om 05:24

  Heel leuk! Ik ben ook niet iemand die Marktplaats afstruint voor kleding, daar ben ik te ongeduldig voor, haha. Zelf heb ik wel eens zakken vol kleding erop gegooid voor weinig, altijd leuk als mensen het dan helemaal blij op komen halen. En ja, de lente komt eraan! Eindelijk weer eens wat luchtigere kleding voor de kindjes halen. Jurkjes, open schoenen, korte broeken. Kom maar op met die zon!

 • Reageer Josan 30 maart 2016 om 06:08

  Dat mintgroene is een heerlijk kleurtje! Ik kan niet wachten totdat de kinderbijslag binnen is. Bij Marktplaats moet je geluk hebben vind ik. De ene keer valt het mee, de andere keer tegen. Als je een vast iemand vindt die je favoriete merken verkoopt en een kindje heeft die iets ouder is dan die van jou, dan is dat prettig.
  Josan onlangs geplaatst…10x mooie babykleding gemaakt van biologische katoenMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 30 maart 2016 om 06:11

  leuke outfits! Dat mintgroene is erg mooi en die schoenen zijn stoer! Ik vind het mooie combi’s.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Jongensmama…ik zette een prinsessenfilm op!My Profile

 • Reageer Nicole 30 maart 2016 om 06:42

  Die vestjes zonder mouwen zijn inderdaad leuk zeg! Moet ik ook eens voor kijken.
  Nicole onlangs geplaatst…Ben ik een Domestic Goddess?My Profile

 • Reageer Channa 30 maart 2016 om 06:51

  Oh die mouwloze vestjes, fantastisch. Ben hier ook fan van bodywarmers voor Jamie!
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #10 – Dierentuin, Pasen & de KermisMy Profile

 • Reageer Dorien 30 maart 2016 om 07:05

  Leuke outfits! Stoere sneaker ook bij de mannen! Laat het warmere weer maar komen!
  Dorien onlangs geplaatst…SHOCKING! DIT GEBEURT ER ALS JE MAKE-UP S’AVONDS NIET VERWIJDERTMy Profile

 • Reageer Nicole 30 maart 2016 om 07:32

  Oh die tweede outfit van Nilo vind ik gaaf!!
  Nicole onlangs geplaatst…10x mijn eerste jaar – babyboekMy Profile

 • Reageer Dita 30 maart 2016 om 07:49

  Wat een leuke outfits!
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #20My Profile

 • Reageer demallemolenmoeder 30 maart 2016 om 08:04

  Leuke outfits zeg en ook mooi gecombineerd! Laat het maar gauw wat mooier weer worden. Ik kijk uit naar wat luchtiger kleding en felle kleurtjes.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een week in foto’s; feest!My Profile

 • Reageer Kim 30 maart 2016 om 08:16

  Leuk dat capuchon jack van Nilo!
  Voor Rivers stijl delen wij wel vaak leuke shops op Xazoe of Instagram! Zeker checken dus 🙂 heb gister nog leuk geshopt bij el&eef en bonbonontheblock in Rotterdam! Vorige week sale geshopt bij Badger and Rue online en wat mini Rodini items bij 4nature.pt omdat daar korting was. Volgende week komt er op Xazoe een leuke winactie met Urbanminishop en laatst hadden we er een met Lancelot 4 Kids.

  Misschien zitten hier leuke tussen! Gisteren ook een leuk, voor mij nieuw, merk ontdekt, someday soon! Foto staat op m’n Instagram: kim_xazoe. Oh en wat toffe budget-items voor zomerfashion had ik laatst gebundeld in een artikel met o.a. Items van Lindex.
  Ik heb op m’n telefoon een hele lijst met webshops staat dus als je ze wilt hebben laat je het maar weten! Succes met shoppen 😉
  Kim onlangs geplaatst…Herinneringen opslaan: kan een kind dit?My Profile

 • Reageer Leonie 30 maart 2016 om 08:21

  Oh, wat een super leuke setjes! Ik vind die mouwloze vestjes ook super tof staan bij Nilo.
  Wat combineren jullie goed trouwens.. Alles is 1 geheel!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #13 – Week 21My Profile

 • Reageer Tamara 30 maart 2016 om 08:25

  Hahaha dat niet meer op de foto kennen herken ik wel. Ik kreeg laatst op instagram al een opmerking dat ik de jongens nooit meer plaats.. Uhh ja., die willen nooit op de foto!

  Ik vind die outfitjes van novelle zo schattig! Vooral die allstars!
  Tamara onlangs geplaatst…De irritantste opmerkingen die ik kreeg over mijn zwangere buik.My Profile

 • Reageer Lifesabout 30 maart 2016 om 08:32

  Zo knap hoe de kinderen scherp op de foto staan, haha! Hier altijd één grote waas. Och die schoenen van River zijn tof!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wat voor een kuddedier ben jij?My Profile

 • Reageer Vanessa 30 maart 2016 om 08:37

  Wat is Novelle lief met die mooie pastelkleurtjes!
  Vanessa onlangs geplaatst…De zomer in met Yves RocherMy Profile

 • Reageer Jolien 30 maart 2016 om 08:51

  Misschien nog lekker voor in bad voor Novelle. Zijn de artikelen van Balnehum hermal, er is ook een variant dat heet jeuk stillend.

 • Reageer Lilian 30 maart 2016 om 09:44

  Wat zien ze er stuk voor stuk allemaal super schattig uit! Echt super leuk om je kindje aan te kleden en elke keer weer iets anders leuks voor ze uit te kiezen!
  Lilian onlangs geplaatst…Een huisdier en een kindMy Profile

 • Reageer Malou 30 maart 2016 om 09:45

  Och die kleurtjes die Novelle aanheeft, wat schattig!
  Malou onlangs geplaatst…Als bloggen voelt als een verplichtingMy Profile

 • Reageer Saskia 30 maart 2016 om 09:55

  Het shirt van Novelle met hartjes vind ik echt geweldig leuk en lief. Pastelkleurtjes staan haar inderdaad heel erg mooi. En het veste van Nilo vind ik ook echt heel leuk. Ik ga er ook eens voor kijken 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Wanneer er iets vreselijks gebeurt met je kindMy Profile

 • Reageer anneleen 30 maart 2016 om 10:06

  Wat kleden jullie jullie kindjes toch leuk aan! 🙂 ziet er allemaal even schattig uit!
  anneleen onlangs geplaatst…De lente in huis halen met een vrolijk moodboard!My Profile

 • Reageer Samantha 30 maart 2016 om 10:09

  Wat leuk allemaal weer!!! Ik vind het ook echt moeilijk om iets leuks te zoeken, ik heb laatst een shirtje bij action ggekocht maar ik zag dat Bristol ook hele leuke printjes heeft met shirtjes en Terstal en Berlus ken je die winkel eigenlijk wel 😜? En shoeby fashion heeft soms ook wel leuke dingen. Ik hou van budget shoppen maar het moet wel leuk zijn. Ik vind broeken echt verschrikkelijk, bah dus als jij daar nog tips over weet, hoor ik het graag 😉 haha

 • Reageer Michelle 30 maart 2016 om 10:21

  Oh wat kijk ik ook uit naar mooier weer! Wat een leuke combi’s dit. Ik vind jullie kids er sowieso altijd mooi verzorgd uitzien.
  Michelle onlangs geplaatst…BIJNA-MAMADILEMMA: ZWANGERSCHAPSCURSUS – DOEN OF NIET?My Profile

 • Reageer Suus / Babyisthenewblack.nl 30 maart 2016 om 12:00

  NILOGEEL!! <3 <3

  Super tof overzicht, vind ik misschien ook wel eens leuk om te doen. Tof idee lieverds.
  XXX
  Suus / Babyisthenewblack.nl onlangs geplaatst…Ik schreef een gastblog!My Profile

 • Reageer Madelaine 30 maart 2016 om 12:26

  Wat een super leuke outfits! Die Vans staan Nilo geweldig
  Madelaine onlangs geplaatst…Gereden: Opel ADAM ROCKSMy Profile

 • Reageer Diana 30 maart 2016 om 12:47

  Wat een leuke outfits!
  Diana onlangs geplaatst…Lentekriebels TAGMy Profile

 • Reageer Annemijn 30 maart 2016 om 12:48

  Wat een leuke en stoere outfits! Staat jullie kanjers heel goed!
  Annemijn onlangs geplaatst…VIDEO: Bloopers en andere beelden die internet nooit gehaald hebben.My Profile

 • Reageer jodi - liefthuis 30 maart 2016 om 14:48

  Zelf heb ik een klein ventje en ik kwijl weg van die stoere outfitjes van jullie zoons. Zo leuk die vans en new balance schoenen. Ook die stoere broekjes en vestjes. LOVE IT. Vooral van de eerste outfit van Nilo ben ik weg.

 • Reageer PinkFairy 30 maart 2016 om 18:16

  Heerlijk inspirerend weer 🙂 Ik hou van deze artikelen!
  PinkFairy onlangs geplaatst…Vichy Idéalisa Pro PigmentvlekkencorrectorMy Profile

 • Reageer Simone 31 maart 2016 om 08:18

  Oeh dat outfit van Novelle met die roze slofjes erbij staat haar echt heel erg schattig!
  Simone onlangs geplaatst…Doe jij ook aan snapchat?My Profile

 • Reageer Sanja 31 maart 2016 om 11:33

  Wat een leuke outfits. Ik vind de 2e outfit van Nilo echt super stoer!
  Sanja onlangs geplaatst…Jonge Kinderen en zoetigheidMy Profile

 • Reageer Cindy 31 maart 2016 om 19:32

  Wat leuk, die mouwloze vestjes. Ik heb eens via Facebook een grote zak met babykleding gekocht, zo schattig. Zat een colbertje bij van Mexx o.a.,
  Cindy onlangs geplaatst…Mels is geboren!My Profile

 • Reageer Nicoline 1 april 2016 om 21:04

  Erg leuk om te zien wat de boys aanhebben, aangezien wij hier thuis alleen roze meisjes dingen hebben 🙂 zo leuk en stoer!!

 • Reageer Deze blogposts wil je niet missen #2 3 april 2016 om 06:43

  […] Kids outfits van de maand Bloggers Bibian en Manon weten hun kinderen altijd heel erg leuk te kleden. Iedere maand ben ik weer benieuwd naar de kids outfits van de maand. Ook in maart wisten ze weer hele leuke outfits samen te stellen voor hun kinderen. […]

 • Reageer joelle 29 april 2016 om 14:13

  jullie hebben echt een hele leuke smaak. als ik later moeder ben wil ik ook die kleertjes!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge