Lifestyle, Persoonlijk, Wonen

Little Corners of my House: kijkje op de tweede verdieping

De rubriek “Little Corners of my House” blijkt het heel erg goed te doen op onze blog! Ik heb al heel vaak kiekjes van onze benedenverdieping laten zien (zoals deze met met Pasen 2 jaar geleden, of deze waarin ik nog geen kind had, of een dreumesproofhuis) maar nog nooit echt van boven. Nu is boven niet zo “gestyled” als beneden, maar het leek me wel leuk om wat sfeerbeelden te laten zien. Boven hebben we 3 slaapkamers: Nilo’s kamer (wel helemaal tot in de puntjes gestyled haha), onze slaapkamer (niet meer dan een bed, een ladekast en een tv) en een extra slaapkamer waarin onze kledingkasten staan, een make-uptafel waar geen gebruik van wordt gemaakt en een Malmkast met zooi erin. Die extra kamer wordt ooit Nilo’s grotejongenskamer en dan wordt Nilo’s slaapkamer hopelijk weer een babykamertje ♥.

boven10
Een accessoire dat altijd op ons bed ligt te chillen: Balou! Hij matcht helemaal met het dekbedovertrek en blend helemaal in haha. We hebben trouwens een boxspring van 180×200, heerlijk.

boven9
Boven ons bed hebben we twee steigerhouten planken aan de muur hangen. Hier staan onze nachtlampjes op en wat decoratie en spulletjes. Ook staan er wat boeken van mij en voor Nilo en wat speelgoed van Nilo. Als hij ’s morgens nog even bij ons in bed komt dan heeft hij iets te spelen of we lezen samen een boekje…

boven8
Dan nog wat cheesy-ness op en top. No comment haha.

boven7
In de hoek van de slaapkamer staat een ladekast waar al het beddengoed enzo in ligt. Bovenop staat een grote lijst met een foto van onze zwangerschapsfotoshoot erin en het vaderdagcadeautje wat Nilo aan zijn vader gaf ;-). Ook ligt er een stapel tijdschriften en het boek “van achter het behang tot over je oren”. Heel leuk! Kan er wel eens een blogje aan wijden :-).

boven5
Oh ik ben nog steeds zo blij met Nilo’s kamertje. Het is gewoon helemaal zo als wij (ik) wilden en het past ook gewoon bij hem. Deze kaartjes hangen boven zijn ledikant (buiten bereik van handjes) en het is gewoon zo schattig. Ik wil ze binnenkort een keertje vervangen met iets “stoerdere” kaarten die iets meer bij z’n leeftijd passen nu.

boven6
Het plankje boven de commode verandert ook heel vaak. Mijn schoonzusje is een tijdje geleden wezen backpacken in Azië en zij nam een handgemaakte houten drakenpuzzel mee voor Nilo en zulke dingetjes zet ik altijd neer op dat plankje. Het boekje “raad eens hoeveel ik van je hou” kreeg ik van mijn moeder in de laatste weken van mijn zwangerschap en pronkt sindsdien boven de commode en lees ik heel vaak voor aan Nilo ♥.

boven4
Onze “kleedkamer” is niet zo bijzonder. Er staat een grote PAX-kast van Ikea en ook nog een make-uptafeltje dat stamt uit de tijd dat ik nog een half uur over mijn make-up kon doen haha. Ik heb wel mijn parfum hier staan en spriets elke dag een lekker luchtje op. Mijn favoriet is van VANILLE eau de toilette die ik kocht bij Sephora in Frankrijk. Als ik die op heb ruik ik naar versgebakken koekjes (woorden van mijn vriend).

boven2
Badkamerselfie!

boven3
De badkamer is niet echt een badkamer naar mijn smaak, het is wel modern maar de kleuren vind ik niet mooi (bruin, crème, beige en oranjeachtig) maar ach, alles werkt en is schoon dus voor ons geen reden om een nieuwe badkamer te nemen. In dit mandje zitten alle spulletjes voor in bad.

wasmand
En dan nog een iets minder glamoreus plaatje… Twee volle wasmanden met gevouwen was die opgeruimd moeten worden… Haha.

Hebben jullie een “gestylede” bovenverdieping of is het vooral praktisch ingericht?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer Kelly Caresse 12 maart 2016 om 06:07

  Wat leuk om allerlei details te zien met accessoires boven. De foto van je zwangerschapsshoot en het fotolijstje van Nilo voor papa zijn zo leuk, heel waardevol!
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Mijn zwangerschapsverloop in Outfit of the daysMy Profile

 • Reageer Nicole 12 maart 2016 om 06:47

  Hier in huis is niks gestyled haha!!
  Nicole onlangs geplaatst…De top 5 van.. MarstyleMy Profile

 • Reageer Dorien 12 maart 2016 om 07:06

  Leuk om zo te bekijken! Ik ben gek op gestylde hoekjes en je vind er bij mij in huis redelijk wat terug. De papa foto van Nilo is echt té leuk!
  Dorien onlangs geplaatst…SPELT – YOGHURT CAKE MET BLAUWE BESSENMy Profile

 • Reageer Nicole 12 maart 2016 om 07:13

  Haha onze bovenverdieping is echt verre van gestyled! Moet nog een hoop aan gebeuren, vooral de badkamer is lelijk.
  Nicole onlangs geplaatst…Your Story – Christina heeft het premenstrueel syndroom (PMS)My Profile

 • Reageer Saskia 12 maart 2016 om 07:17

  Het vaderdagcadeautje van Nillo kan ik mij nog wel herinneren. Zo leuk!
  Saskia onlangs geplaatst…Een leugentje om bestwilMy Profile

 • Reageer Charlotte 12 maart 2016 om 07:29

  Jouw was ligt er tenminste nog netjes bij… bij mij puilt het meestal uit van was die nog gevouwen moet worden… 😬
  Charlotte onlangs geplaatst…10 x waar ik echt niet tegen kan…My Profile

 • Reageer Milou 12 maart 2016 om 08:02

  Hier alleen de babykamer op de eerste verdieping die helemaal gestyled is. De rest nog helemaal niks sinds de verhuizing haha. Al heeft Justin vorige week onze kattenkamer ook een make-over gegeven en die ziet er nu wel leuk uit!
  Milou onlangs geplaatst…Spektakel taartMy Profile

 • Reageer Marije 12 maart 2016 om 08:04

  Wat hebben jullie een gezellige slaapkamer zeg! Ik heb werkelijk niks gezelligs in de slaapkamer en daar moet nodig wat aan veranderen! Wat plankjes, snuisterijen en schilderijtjes zouden het al helemaal op kunnen leuken! Onze badkamer heeft trouwens dezelfde kleuren als jullie badkamer. Ook niet onze smaak, maar aangezien alles het nog doet hebben we het in de 8 jaar dat we hier wonen nog geen nieuwe badkamer genomen. Maar: we zijn wel aan het kijken of we dat snel kunnen veranderen 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Ik heb zin in filet americain!My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 12 maart 2016 om 08:08

  Leuk om te zien! Op dit moment is het boven alles behalve gestyled. De oude babykamer staat nog vol met dingen die weg moeten, onze slaapkamers is toe aan een verfbeurtje en de zolder is een grote chaos.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Happy met happy socks!My Profile

 • Reageer Dita 12 maart 2016 om 09:05

  Leuk om te zien Manon! Onze bovenverdieping is laatst helemaal opgeknapt dus die is echt wel mooi nu. Eerst was het voornamelijk praktisch.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Maart 2016 #1My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 12 maart 2016 om 09:12

  Haha zon volle wasmand heeft hier ook geen mooi of bijzonder plekje. Ik vind de kamer van Nilo nog steeds heel erg leuk.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Spruit’s geboortekaartje….My Profile

 • Reageer Nesrin 12 maart 2016 om 09:52

  Het behang op de kamer van Nilo is prachtig. Leuk zo peek op de tweede verdieping. Een groot bed (ik heb dit nodig met kids die er regelmatig bij komen liggen) is heerlijk. Ik zou alleen, heel stom, bang worden van zo een plank boven mijn hoofd 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Mag ik ff zeiken TAGMy Profile

 • Reageer Malou 12 maart 2016 om 10:03

  Heel leuk zeg, en ik hou wel van cheesy haha. Die wasmanden zijn heel herkenbaar trouwens 😉
  Malou onlangs geplaatst…Waarom het heerlijk is om je kind soms even niet bij je te hebbenMy Profile

 • Reageer Leonie 12 maart 2016 om 10:08

  Onze boven verdieping is vooral praktisch. Ik vind onze slaapkamer wel mooi, maar de rest is gewoon een beetje standaard.
  Ik wil het babykamertje wel mooi stylen..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De Gender Reveal PartyMy Profile

 • Reageer Jip 12 maart 2016 om 10:24

  die foto van jou en Robert, zo mooi!
  en dat lijstje van Nilo voor papa!!

 • Reageer Marion 12 maart 2016 om 11:09

  Hahahaha, mijn bovenverdieping is een wanorde en chaos. Wij wonen in een soort bungalowtje. Boven 1 slaapkamer, een kleine douche en klein overloopje. Was hangt en ligt overal waar we het kwijt kunnen, zelfs aan kastdeuren. Nee, ik zou niet snel iemand een rondleiding geven boven. Bij jullie zit er er behoorlijk spic en span uit!
  Marion onlangs geplaatst…Het TelefoontjeMy Profile

 • Reageer Eline 12 maart 2016 om 12:12

  Hee Manon!

  Leuke en mooie foto’s!
  Dat lijstje met foto’s van Nilo die de letters PAPA vasthoudt heb ik al eens eerder voorbij zien komen, instagram denk ik? Echt een super leuk idee!!
  Nu ik zelf mama ben, van Mia, lijkt me dit een heel leuk cadeau voor mijn vriendje te geven als het straks vaderdag is..
  Mag ik jouw idee nadoen? En dan ook vragen waar je die letters vandaan hebt gehaald?

  Liefs,
  Eline

  • Reageer Manon 12 maart 2016 om 12:56

   Leuk! Ja tuurlijk mag dat! De letters komen van de Woonexpress maar die verkopen ze eigeblijk overal wel in woonwinkels.

 • Reageer anneleen 12 maart 2016 om 12:35

  Super leuk om op deze manier een kijkje te nemen op jullie bovenverdieping 😉 ik kijk er echt naar uit om met mijn vriend te gaan samenwonen en dan ook alles heerlijk te kunnen inrichten! Hebben jullie een huur of koophuis ?
  anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Gezellige drukte en zon #11My Profile

  • Reageer Manon 12 maart 2016 om 12:56

   Wij hebben een koophuis!

 • Reageer Michelle 12 maart 2016 om 17:03

  Leuk om te zien! En dat vaderdagcadeautje van Nilo voor z’n papa is ZO LEUK! Die onthoud ik zeker. Beter goed gejat dan slecht verzonnen zeggen ze dan toch;)?!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#25: VRIJE VRIJDAG 2.0My Profile

 • Reageer Eef 12 maart 2016 om 18:50

  Wat een gezellige bovenverdieping! Leuk om te zien😀

 • Reageer Madelaine 14 maart 2016 om 15:04

  Ik vind het leuk om je huis te spieken op deze manier :).
  Madelaine onlangs geplaatst…We zijn er weer!My Profile

 • Reageer Eline 14 maart 2016 om 16:14

  Lekker binnengluren, ik hou er van!
  Eline onlangs geplaatst…Mango kwarktaartMy Profile

 • Reageer Monique 18 maart 2016 om 20:00

  Heerlijk, lijkt wel op de rubriek ‘binnenkijken’ van VT-wonen! hihi

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge