Fashion, Kids, Webshop

Matchen! Moeder en zoon

Je ziet en leest het super vaak tegenwoordig: matchen met je kind. Allebei een zwierig roze jurkje aan of beiden baggy jeans met een stoere hoody erboven. Heel makkelijk als je moeder – dochter of vader – zoon bent, maar wat nou als ík met mijn zoon wil matchen? Mij staat een jongensachtige blouse niet of ik kan Nilo moeilijk een jurkje aandoen met kittige laarsjes. En echt unisex outfits zoals een spijkerbroek met een hoody staat nou ook niet heel flatteus bij mezelf, al zeg ik het zelf. In dit artikel laat ik 4 combinaties zien voor moeder en zoon. En vooruit: ook een combinatie voor vader – dochter dan. Alle schoenen in deze collages komen van de webshop Nelson.

nelson4
Ooooh, als eerst matching outfits voor de zomer! Ik ben echt gek op sleehakken en dat zijn eigenlijk ook de enige hakken die ik draag. In de zomer. En alleen met leuke sandaaltjes. Voor de kleine man heb ik schattige sandalen uitgekozen in dezelfde kleur en hetzelfde soort bandje. Allebei een short in lichtblauw/wit en een fris mintgroenig t-shirtje. Ja dit zie ik mezelf wel dragen en Nilo ook! (Mama: short – Next Direct, t-shirt – H&M, schoenen – Gabor. Zoon: short & t-shirt beiden H&M, schoenen – Kipling)

nelson3
Als tweede matching outfits koos ik de kleuren grijs, lichtblauw en wit. Lekker fris voor de lente om er weer op uit te gaan. Allebei een spijkerjackje aan, een makkelijke grijze broek en mama een wat netter wit hemdje en zoonlief gewoon een basic witte romper. Sneakertjes eronder en we kunnen de hele wereld aan!

nelsonschoenennilo(Deze schoenen heb ik voor Nilo gekregen van Nelson en ik vind ze zó leuk! Ik heb ze in maat 23 uitgekozen (hij zit nu in 21/22) dus ik denk/hoop dat hij ze in de lente/zomer aan kan!)
(Mama: spijkerjasje & top – H&M, jeans – Zara, schoenen Tamaris. Zoon: spijkerjasje & romper – H&M, broek – Zara, schoenen – Bunnies)

nelson2
Dan een outfitje die ik nu zou aantrekken. Deze tijd van het jaar is het nog fris genoeg dus ik trek 9 van de 10 keer nog mijn (enkel)laarsjes aan. Ik vind dit soort warme kleuren altijd erg mooi en passen ook goed bij mijn huidtype, haarkleur etc. Ook weer zo’n outfit waar je lekker mee kunt ravotten (zoals zoons graag doen…) en waarbij je niet bang hoeft te zijn voor kleerscheuren.
(Mama: jeans – Zara, blouse – H&M, schoenen Aqa. Zoon: jeans – Zara, blouse – H&M, schoenen Falcotto by Naturino)

nelson1
Als laatste deze matching outfit voor moeder en zoon wat echt mijn “go to” outfit is. All Stars, een destroyed jeans en een gestreept shirtje. Beetje marinestijl, comfortabel maar toch dat je er verzorgd bij loopt. All Stars voor jongetjes vind ik ook helemaal te gek en ik kan niet wachten tot ik voor Nilo een paar ga aanschaffen (witte, voor de zomer!).
(Mama: shirt & jeans – H&M, schoenen – Converse. Zoon: jeans – H&M, shirt – Next Direct, schoenen – Converse)

nelson5
En om de vaders met de dochters niet tekort te doen in dit artikel heb ik ook nog een setje samengesteld waarmee papa vol trots naast zijn dochter kan lopen, lekker matchy matchy. Echte mannen dragen roze ;-)!
(Papa: jeans & shirt – H&M, schoenen – Ecco Gary. Dochter: jeans & shirt – H&M, schoenen – Jochie.)

Door deze outfits krijg ik helemaal zin om een matchy matchy outfit met Nilo te gaan scoren haha. Kleed jij jezelf wel eens in dezelfde sfeer als je zoon/dochter?

Dit artikel is een samenwerking met Nelson

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 26 maart 2016 om 06:18

  Leuke setjes! Ik ben niet zo van het matchen maar de combinaties vind ik wel heel erg leuk.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Pinterest…de waarheid achter die perfecte plaatjes.My Profile

 • Reageer Channa 26 maart 2016 om 06:42

  Wat een leuke combinaties! Vind het persoonlijk leuker dan precies hetzelfde dragen 🙂
  Channa onlangs geplaatst…10x cadeausuggesties voor een 2-jarige!My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 26 maart 2016 om 06:53

  Wat super leuk! Mooie en frisse combinaties. Ik vind het matchen zo af en toe wel heel erg leuk om te doen, soms koop ik dingen voor m’n dochter die lijken op kleding die ik zelf draag zoals blousjes en vesten
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Recept chocolade dadel-balletjesMy Profile

 • Reageer Wilmaaa 26 maart 2016 om 07:04

  Zo leuk! Ik ga eens kijken voor een matchende outfit met mijn meisje! Die schoentjes voor Nilo vind ik erg gaaf!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Een en al gespetter met een dreumes in badMy Profile

 • Reageer Dorien 26 maart 2016 om 07:21

  Mijn dochter en ik twinnen heel vaak zonder dat we het door hebben. Elke dag vind ik to much maar voor af en toe is het wel leuk!
  Dorien onlangs geplaatst…LOVE: 9 TEKENEN DAT JOU VRIEND JOU MISTER RIGHT ISMy Profile

 • Reageer Charlotte 26 maart 2016 om 07:24

  Ah super schattig! Zo leuk om te matchen samen!
  Charlotte onlangs geplaatst…Wist je dat… #2My Profile

 • Reageer Marije 26 maart 2016 om 07:52

  Oh yes, dat wil ik ook gaan doen! Ik zie ons al allebei in een streepjeshirt met stoere spijkerbroek en sneakers haha. En het lijkt me ook leuk om mijn man en zoon hetzelfde te kleden, maar ik weet niet of ik mijn meneer zover krijg hahaha.

 • Reageer Saskia 26 maart 2016 om 08:07

  Heel gaaf en de combinaties zijn ook nog eens super. Zou het zelf ook zo dragen 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Effectieve huishoudtipsMy Profile

 • Reageer Nicole 26 maart 2016 om 08:17

  Haha wel grappig maar niet voor mij. Je wilt toch juist dat je kindje een eigen identiteit ontwikkelt.
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog: Opheffingsuitverkoop bij V&DMy Profile

  • Reageer Manon 26 maart 2016 om 10:23

   Nja, op deze leeftijd boeit het hem echt nog niet wat hij aanheeft haha.

 • Reageer Dita 26 maart 2016 om 08:20

  Super leuke combinaties. Matchen met je kindje is zo nu en dan best leuk 🙂
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Maart 2016 #2My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 26 maart 2016 om 08:41

  Vooral de schip Ahoy en on the go vind ik fantastisch. Ik vond matchen altijd een beetje fout maar nu vind ik het stiekem super leuk. Vooral als t wel matcht maar niet precies hetzelfde is. Leuke inspiratie
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…De man/ vrouw rolpatronen….hoe zit het bij ons thuis?My Profile

 • Reageer Tineke 26 maart 2016 om 09:02

  Wauw, wat een toffe combinaties! Heel erg mooi!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…My Super Sweet Life #19My Profile

 • Reageer Leonie 26 maart 2016 om 09:12

  Wat een leuke setjes heb je gemaakt! On the go is mijn favoriet!:)
  Ik denk dat ik ook wel af en toe iets ga matchen met mijn dochter, zeker als ze wat groter is..(duurt nog ff). Maar niet teveel hoor!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Done By DeerMy Profile

  • Reageer Manon 26 maart 2016 om 10:23

   Nee inderdaad, niet teveel! Dan is het ook niet leuk meer, maar gewoon zo af en toe is superleuk 😀

 • Reageer Vanessa 26 maart 2016 om 09:52

  Ik heb nog geen kindje maar ik zou het wel leuk vinden om dezelfde soort kleren te dragen. Ziet er superleuk uit, toch? Schip Ahoy is mijn favoriet!
  Vanessa onlangs geplaatst…Orly Melrose lentecollectie 2016My Profile

 • Reageer Martina 26 maart 2016 om 10:38

  Ooooh zo leuk deze outfits!
  Martina onlangs geplaatst…11 Januari 2016 – IJzel, Lush en LipstickMy Profile

 • Reageer Michelle 26 maart 2016 om 10:38

  Ik vind dit wel hele leuke ‘subtiele’ combi’s! Kan me best voorstellen dat ik dat straks ook wel eens ga doen. Frummel heeft nu al wat zelfde polo’s en overhemdjes als zijn vader in de kast, dat vind ik net weer wat anders maar wel zo leuk.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#30: WERK, BOODSCHAPJES & EEN HAPJE ETENMy Profile

 • Reageer Madelaine 26 maart 2016 om 14:42

  Leuke combinaties! Ik kan niet wachten om Jasmin echt leuke kleding aan te trekken

 • Reageer Dani 27 maart 2016 om 16:40

  Wat heb je dat superleuk gedaan Manon! Ik zou het allemaal dragen met mijn zoon 🙂 Echt leuk!
  Via de tweede link naar Nelson kom je op een “Nelson éducation” site trouwens, de eerste link in de intro is wel goed 🙂

 • Reageer Schoentjes Voor Novelle | Little Wonder World 20 april 2016 om 05:00

  […] ze saai en gewoon zo niet-River. Als ik de collecties nu bekijk en zie wat van gave loopschoentjes Nilo in zijn kast heeft staan vind ik het jammer dat er 2 jaar geleden gewoon geen leuke te vinden […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge