Food, Recepten, WeightWatchers

VIDEO: Een dagje mee-eten met Manon

eetdagboekmanon
De vorige keer dat ik een eetdagboek deelde bleek dat dit erg in trek was. Het was toen een eetdagboek van een niet-op-dieet-dag en dit keer heb ik een WeightWatchers dagje gefilmd. Ik laat zien wat ik neem als ontbijt, lunch en laat stap voor stap ons avondeten zien én in plan zelfs wat chocola in. Het kan allemaal! Ik heb heerlijk en voldoende gegeten die dag.

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 10 maart 2016 om 06:08

  Weer leuk om te zien je eetdagboekje van een dag.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Moestuinieren met de moestuintjes van Albert Heijn.My Profile

 • Reageer Nicole 10 maart 2016 om 06:22

  Jaaa ik heb gisteren ook twee blokjes chocolade op! Echt smullen.. Altijd interessant om te zien wat een ander eet overigens 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Een gezond hartMy Profile

 • Reageer Dorien 10 maart 2016 om 07:00

  Ik vind het nog helemaal prima wat je mag eten! Zo lekker een broodje kip shoarma en wat kan een chocolaatje dan lekker zijn hè?
  Dorien onlangs geplaatst…BEAUTY: ZO VOORKOM IK EEN DROGE HUID & 8 OORZAKENMy Profile

 • Reageer Tamara 10 maart 2016 om 07:16

  Het valt me echt mee dat je nog zulke normale dingen mag eten! Haha! Ik heb bij dieten altijd het beeld dat je de hele dag aan de sla zit ofzo hahaha!
  Tamara onlangs geplaatst…Kleine baby, grote veranderingen.My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 10 maart 2016 om 07:16

  Wat zie je er goed uit Manon! Dat valt gelijk op. Wat mag je nog best veel en lekker eten met Weight watchers en zo toch afvallen, klinkt echt als een fijn dieet. Lekker ook zo’n broodje kip shoarma
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…KC Photodiary: Aimy is 1 maand oud!My Profile

 • Reageer Anneleen 10 maart 2016 om 07:22

  Leuk om te zien! 🙂 nu heb ik ook zin in een chocolade eitje 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Gezellige drukte en zon #11My Profile

 • Reageer Nesrin 10 maart 2016 om 07:30

  Knap hoor om met één hand een blikje te openen 😉 Je ziet er goed uit! Ik heb nog nooit een WW dieet gevolgd (ik ben van de Low carb) opvallend dat het zo anders is en je nog best veel verschillende dingen mag eten. Leuk zo een eetdagboek in videovorm.
  Nesrin onlangs geplaatst…Filmpje: Pickwick Tea Topics vragen beantwoordenMy Profile

 • Reageer Nicole 10 maart 2016 om 07:36

  Je mag nog best veel eten bij Weight Watchers! Dat is wel prettig!
  Nicole onlangs geplaatst…De nieuwe voorjaarscollectie voor kinderen van Primark!My Profile

 • Reageer Annemijn 10 maart 2016 om 07:53

  Leuk om zo te zien wat je eet en drinkt! Ik had zo’n dieet veel lastiger verwacht.
  Annemijn onlangs geplaatst…Reisverslag weekje wintersport in OostenrijkMy Profile

 • Reageer Michelle 10 maart 2016 om 08:48

  Ik verbaas me er iedere keer weer over hoeveel ‘lekkere’ dingen je nog mag met Weight Watchers! Het is echt niet zo dat je de hele dag op een rauwe wortel loopt te knagen. Heel leuk om weer zo’n dagboekje te zien!
  Michelle onlangs geplaatst…DE BABYKAMER: EEN SNEAK PEEKMy Profile

  • Reageer Manon 10 maart 2016 om 11:03

   Hahaha zo’n dieet zou niks voor mij zijn!!!

 • Reageer Leonie 10 maart 2016 om 09:36

  Wat leuk om dit in video vorm te zien! En t lijkt me echt een heel fijn programma om aan mee te doen.. Afhankelijk van hoeveel kilo’s k aankom deze zwangerschap, ga ik dit misschien ook wel uit proberen!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #10 – Week 18My Profile

 • Reageer Jennifer 10 maart 2016 om 09:59

  Dat broodje kip komt hier nu ook een keer op het weekmenu hoor, voor volgende week dan. Ben nu wel echt benieuwd geworden!
  Jennifer onlangs geplaatst…Zo kon ik mijn studie met een baby combinerenMy Profile

 • Reageer Ry 10 maart 2016 om 10:03

  Hoi! Altijd leuk om meegenomen te worden in een eetdagboek.
  Je zegt s middags dat je honger hebt terwijl je best goed geluncht hebt! Zou het komen doordat je vrij ‘mager/weinig’ ontbeten hebt? Als ik slecht of weinig ontbijt dan heb ik de rest van de dag ook meer honger en snaaizin! Verder goed bezig!!

  • Reageer Manon 10 maart 2016 om 10:04

   Hahaha oh nee dat is het niet! Dit was gewoon een ik-heb-honger dag!

 • Reageer Dita 10 maart 2016 om 10:09

  Super leuk om te kijken. 🙂 En chocolade, heerlijk.
  Dita onlangs geplaatst…Baby OOTD #1My Profile

 • Reageer Cindy 10 maart 2016 om 11:04

  Erg leuk om te zien, watermeloen, heerlijk zeg! Ik vind WW zo toegankelijk er uit zien, ik doe het zelf niet hoor, maar misschien na mijn bevalling. Ik heb nog oude boekjes van WW liggen, die kan ik misschien weer gebruiken. Gelukkig ben ik nog steeds maar rond de 10kg aangekomen, al kan ik heus nog wel meer kilo aankomen de laatste 2 (of 4) weken van mijn zwangerschap.
  Cindy onlangs geplaatst…“Als je me echt zou kennen”My Profile

 • Reageer Vanessa 10 maart 2016 om 11:34

  Leuk en inspirerend om te zien! Ik kan me voorstellen dat je heel erg geniet van die twee paaseitjes. Fijn dat je ook gewoon cola light mag drinken omdat het 0 punten is.
  Vanessa onlangs geplaatst…De kortfilm How Old Are You? van Dove toont hoe vrouwen zich voelen over hun leeftijdMy Profile

 • Reageer Lieke Pos 10 maart 2016 om 13:42

  Leuk om te zien wat je allemaal kan eten als je WW doet. Hier nog niet mee begonnen, maar wie weet als het me niet meer lukt om zelf af te vallen!
  Lieke Pos onlangs geplaatst…Manieren om te sparen | Financieel & PersoonlijkMy Profile

 • Reageer Melissa 2 april 2016 om 11:28

  Ik doe sinds gister ook aan WW het is even uitzoeken.. Maar hoeveel punten is het bij elkaar? Ik kan de bolletjes niet vinden in de app en sausje ook niet

  • Reageer Manon 2 april 2016 om 14:45

   Je kunt de voedingswaarden van het etiket invullen in de calculator 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge