Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #10 – Weer naar de cursus!

wwupdate2We hadden het al verteld, maar sinds deze week hebben we weer een combi-pas! Dat houdt in dat we onze online app kunnen gebruiken én dat we weer naar de wekelijkse cursus mogen gaan (thanks WeightWatchers!). Het was weer als thuiskomen bij onze leuke cursus in Zevenaar en onze coach en de dames achter de balie bij het winkeltje onthaalden ons met open armen. Zo leuk om daar weer bij te mogen zijn. We hadden geen rekening gehouden dat we ook daar weer moesten wegen. We dachten “ah dat hoeft niet, we doen dat gewoon ’s morgens op donderdag zoals altijd in ons blootje en op de nuchtere maag”. Maar we moesten ons wel wegen… We wilden eerst niet maar we zijn toch maar gegaan. Mét schoenen, kleren, volle maag en blaas… We vonden dat het nog wel mee viel maar om verwarring te voorkomen (vooral bij onszelf) gaan we gewoon uit van het donderdagochtend-blote-konten-weegmoment. Dit hebben we namelijk vanaf het begin gedaan en is het eerlijkst.Foto 10-03-16 09 56 35

Bibian
Vorige week was ik toch lichtelijk teleurgesteld, ik had zo mijn best gedaan. Ik probeerde mijn schouders eronder te zetten en er gewoon weer voor te gaan. Afvallen gaat met ups en downs, dus moet je ook doorzetten als de weegschaal eens een keer niet zo lief voor je is. Ik merk dat ik wel steeds meer snak, net als Manon, naar een stuk chocolade. Daarom neem ik zo nu en dan een hapje chocolade om vreetbuien te voorkomen. Ook hebben wij even een slechte slaapweek met Novelle wat mij een beetje aan het opbreken is. Normaal zou ik naar de winkel sjezen voor een reep chocolade, croissants en een pak chocolademelk. Maar ik houd mezelf in. En eet dan maar wat kipfilet met augurk, ook lekker uhum 😉 haha. Verder ging het deze week heel goed, zelfs terwijl ik niet alle dagen zelf thuis at, maar wel Weight Watchers proof. Ik hoopte nu toch wel goed afgevallen te zijn na de domper van afgelopen week. Omdat we zoals we hierboven al vertelde bij de cursus al moesten wegen zag ik aan de kilo’s dat ik wel wat afgevallen moest zijn donderdagochtend. Hoeveel, dat wist ik niet, maar als ik mijn maaginhoud en kleding en schoenen eraf zou halen dan moést ik wel iets kwijt zijn. Donderdagochtend liep ik naar de weegschaal, hopend dat ik iets leuks zou zien staan. En ja hoor, hoplakee -0,6 en dat zet de teller op 8,2 kilo! Gewoon bam, 8 kilo. Dat betekent dat ik nog 12 kilo te gaan heb, dat klinkt lekkerder dan 20 vind je niet? Aankomende week heb ik wederom niet veel bijzonders op de planning dus dit gaat hopelijk weer een goede week worden!
ww tabel

Manon

Vorige week zei ik dat ik deze week geen rare dingen had qua eten. Dat liep zaterdag een beetje anders. Ik had van 9:00u tot 16:00u in de tuin gewerkt. Echt lichamelijk “zwaar” werk. Het was dus niet gek dat ik na een ontbijtje van alleen wat kwark honger als een gek had om 12:00u. Ik at twee Duitse broodjes die ik gehaald had voor de lunch voor de mensen die ons hielpen. En zo soft als ik ben kon ik het om 16:30u ook niet opbrengen om te gaan koken, ik was moe en dacht: al die calorieën die ik vandaag verbrand heb, daar kan ik best snackbar van eten hahaha. Dus ik nam een kleine friet met ketchup en een frikandel. En dat was eigenlijk het enige “slechte” van deze week. Oja, en ik ben ongesteld dus ik heb hier en daar ook chocola gegeten maar wél binnen mijn dagpunten, dus dat moet niet uitmaken volgens de theorie van WeightWatchers. Het enige wat ik echt mis is gewoon een lekker stuk chocola eten, meh. Vooral op momenten als ik me rot voel of ongesteld ben. Hoi emotie-eter haha.

Nou goed, ik hield de vreetweek van vorige week in mijn hoofd toen ik donderdagochtend op de weegschaal ging staan: 60,3 kg! Jeuj, toch nog 0,4 kg eraf. In totaal ben ik nu 5,4 kg kwijt. Ik ben er helemaal blij mee want ik dacht dat ik aangekomen was maar dat was dus niet zo. Nog even en ik zit onder de 60 kilo, TJAKKA! Volgende week misschien?Foto 10-03-16 07 41 31

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 11 maart 2016 om 06:03

  Super dat er weer wat af is! Het blijft toch altijd moeilijk dat afvallen. Ga zo door meiden! Succes
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De buitenbaarmoederlijke zwangerschappen van Ellen.My Profile

 • Reageer Josan 11 maart 2016 om 06:13

  Weer leuk om jullie vorderingen te lezen. Het schiet al op zeg! Mooi dat jullie streefgewicht in kleine stapjes steeds dichterbij komt.
  Josan onlangs geplaatst…Lola Quinoa, quinoa uit NederlandMy Profile

 • Reageer Leonie 11 maart 2016 om 06:27

  Wauw! Wat een goede week voor jullie, allebei mooi afgevallen. Het lijkt mij ontzettend lastig om chocolade te laten staan… Verslaving!
  Zeker nu met di paaseitjes, ik heb er stiekem toch al een heleboel op. Oops!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De Gender Reveal PartyMy Profile

 • Reageer Tamara 11 maart 2016 om 06:30

  Wauw meiden! Supergoed! En bibian gewoon al bijna 10 kilo kwijt! Super! Ga zo door!!
  Tamara onlangs geplaatst…De nieuwe PRIMARK collectie GIRLS.My Profile

 • Reageer Dorien 11 maart 2016 om 06:55

  Wat houden jullie her goed vol! Fijn ook dat jullie nu weer naar de cursus kunnen. Kan mij voorstellen dat dat af en toe net even dat extra zetje is wat je soms nodig hebt!
  Dorien onlangs geplaatst…WHOA! 13X DE ALLER TOFSTE KAPSELS VOOR DE LENTE!My Profile

 • Reageer Nicole 11 maart 2016 om 07:18

  Jullie gaan echt als een speer! Supergoed!
  Nicole onlangs geplaatst…Your Story – Christina heeft het premenstrueel syndroom (PMS)My Profile

 • Reageer Nesrin 11 maart 2016 om 07:36

  Fijn dat het zo goed gaat! 12 klinkt een stuk beter dan 20, ik vind het heel knap dat je er 8 kilo en 5,4 kilo af is. Dat zijn een hoop pakken suiker à 1 kilo bij elkaar.
  Nesrin onlangs geplaatst…New York Cheesecake (suikervrij, glutenvrij, koolhydraatarm)My Profile

 • Reageer Saskia 11 maart 2016 om 07:43

  WoW die 8 kilo klinkt wel heel stoer! En 5,4 is ook echt super. Jullie gaan goed zeg!
  Saskia onlangs geplaatst…8x Random Lente MusthavesMy Profile

 • Reageer Milou 11 maart 2016 om 07:48

  Lekker bezig! Voor jullie het weten zit je op je streefgewicht! 🙂
  Milou onlangs geplaatst…Spektakel taartMy Profile

 • Reageer Dita 11 maart 2016 om 08:54

  Super!!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Maart 2016 #1My Profile

 • Reageer Annemijn 11 maart 2016 om 08:57

  Knap dat jullie weer afgevallen zijn! Zelf was ik vorige week op wintersport waar ik flink veel en ongezond gegeten heb. Echter werd ik deze week ziek en ben ik nu ineens lichter dan voor de vakantie…
  Annemijn onlangs geplaatst…Reisverslag weekje wintersport in OostenrijkMy Profile

 • Reageer Malou 11 maart 2016 om 09:09

  Jullie zijn echt goed bezig zeg, knap hoor!
  Malou onlangs geplaatst…Nomi is 16 maandMy Profile

 • Reageer Michelle 11 maart 2016 om 09:31

  Wat gaan jullie lekker joh! Ik heb heel veel bewondering voor dat jullie het zo volhouden samen:).
  Michelle onlangs geplaatst…WAT WIJ ONZE KINDEREN MEE WILLEN GEVENMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 11 maart 2016 om 09:32

  Wat leuk dat ze daar zo hartelijk zijn, en je zo warm verwelkomen. Dat doet goed denk ik.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Alles wordt beterMy Profile

 • Reageer Nicole 11 maart 2016 om 11:02

  Goed bezig dames! Mij lijkt de cursus zelf ook wel een fijne stok achter de deur eigenlijk.
  Maar ik mag al erg blij zijn met mijn gewonnen jaar online ww!
  Hier ook weer afgevallen, net zoals Bieb vorige week dus 100 gram aangekomen maar nu dus weer een min! Super fijn 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…Flashback Friday | Dat ene momentMy Profile

  • Reageer Manon 11 maart 2016 om 14:47

   Goed bezig Nicole! Je kunt ook 1x in de zoveel tijd naar een cursus gaan, dan betaal je gewoon contant. Als je dat fijn lijkt, 1x in de maand ofzo!

 • Reageer anneleen 11 maart 2016 om 11:25

  Wauw super goed!! 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Gezellige drukte en zon #11My Profile

 • Reageer Vanessa 11 maart 2016 om 13:07

  Wauw, jullie zijn super goed bezig. Veel succes verder! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Lidl Cien nagellak: Candy Rose, Lollipop en Juicy CoralMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 11 maart 2016 om 16:49

  Wauw goed bezig meiden. Bij beide is er al een flink getal vanaf. Ga zo door
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Held op sokken…..Ik ben bang voor…My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 11 maart 2016 om 16:50

  Ow nog een vraag zouden jullie ene keer jullie beste weight watchers tips willen delen? Wat eten jullie voor diner of tussendoor wat niet teveel punten is maar wel lekker, of wat zijn verrassende etenswaren met weinig punten?
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Held op sokken…..Ik ben bang voor…My Profile

 • Reageer Cindy 13 maart 2016 om 19:47

  Jullie gaan goehoed!!! *krijgt ineens zin in kipfilet met augurk…* (geintje hè)
  Cindy onlangs geplaatst…“Als je me echt zou kennen”My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge