Lifestyle, Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #11 – Wispelturig?

wwupdate2

Manon
Bah. Dat is het enige wat ik te zeggen heb over deze week. Het ging niet helemaal zoals ik wilde maar ergens was ik er ook even aan toe. Ik zat een beetje ‘vast’ ofzo voor m’n gevoel. Vrijdag, zaterdag en zondag heb ik niet echt super goed geWeightWatcherd. Vrijdag heb ik op zich wel goed gedaan op de lunch na: Bieb en ik gingen samen in de stad lunchen en dat doe je met een lekkere cappuccino en een heerlijk broodje. Het ontbijt en het avondeten was wel gewoon “WW-proof”. Zaterdag idem, alleen met Robert en Nilo uit wezen lunchen. Zondag waren we bij mijn ouders en die hadden lekkere paaseitjes, een lekkere lunch en we aten met de hele familie snackbar. Yikes. Ik heb er wel echt intens van genoten. Vanaf maandag ben ik weer goed bezig, blijf ik netjes binnen mijn punten en kies ik voor gezonde dingen. Ik heb wel heel erg snaaizin elke keer maar goed, niet aan toegeven haha.

Schermafbeelding 2016-03-15 om 20.45.11Ik wist zeker dat ik niks was afgevallen en het zou me niks verbazen als ik zelfs aangekomen was deze week. Donderdagochtend was het moment van de waarheid daar: toch nog 0,3 kg eraf! Woehoe! Het is niet veel, maar het is eraf. Ik woog gisterochtend precies 60,0 kg en dat vind ik al een heel mooi getal, ben er trots op. Ik ben nu in totaal 5,7 kg kwijt. Wat ik ook leuk vind om te zien is mijn vetpercentage. Onze weegschaal meet dit ook en in januari had ik 32% vet en nu 28,9%. Is toch ook wel goed toch? Ik heb even gegoogled en een vrouw van mijn leeftijd behoort 20-25% lichaamsvet te hebben. Dan zit ik daar alsnog boven -_-‘, beetje jammer haha. Dat krijg je denk ik alleen weg door te sporten en daar heb ik op dit moment geen zin in dus so be it. Ik merk dat ik door het mooie weer ook steeds meer naar buiten ga: fietsen, wandelen, op stap in plaats van binnen blijf hangen dus ik kom wel steeds meer aan beweging.
Ik was ook wezen winkelen en ik pas gewoon weer in maat S/34 van bovenkantjes, YES! Broeken zit ik nog wel in M/38 maar ik heb gewoon een kont en dat vind ik eigenlijk ook wel ‘mooi’, een goed stel billen haha. Ik ben er bijna! (Al ga ik morgen sushi eten met Robert en een vriend van ons dusja…)vetpercentage

Bibian
Afgelopen week zat ik er niet zo lekker in. Ik at wel gezond hoor, maar net even wat minder geconcentreerd ofzo. Ik had wat slechte nachten gehad, nog wat zorgen rondom Novelle en ja dan ben je er gewoon wat minder mee bezig. Verder ben ik met Manon wezen lunchen, wel binnen mijn punten en ook de dag erna wezen lunchen met mijn zus maar ook dit binnen mijn punten. Verder at ik aardappels als avondeten, sla en dat soort dingen. Geen ongezonde dingen dus ik dacht dat het al met al wel mee zou vallen.

Donderdagochtend kreeg ik al een app van mijn vriend dat de weegschaal een beetje vaag deed. Hij versprong  telkens van gewicht. We hebben wel een vaste plek waar de weegschaal staat, maar dat kan natuurlijk met het neerzetten wat centimeters verschillen. Ik besloot zelf de weegschaal maar op te gaan. En ineens zag ik daar -1,4 kg. Ik vertrouwde het niet zo dus ik ging er weer op staan, dit keer was ik gelijk gebleven. Ik probeerde de weegschaal stabiel te zetten en weer -1,4 kg. Maar nu werd ik een beetje wantrouwend. Want wat is het nou? Waar zette ik normaal gesproken de weegschaal neer? (Onze badkamer is nogal hobbelig en niet waterpas.) Ik besloot hem in de gang te zetten, -1,4 kg. Daarna nam ik de weegschaal mee naar de slaapkamer, gelijk gebleven. Mijn hemel wat een ellende. Als mijn vriend gewoon normaal maar één keer had gewogen, had ik dat ook gewoon gedaan. Maar goed, nu vragen jullie je vast af, en nu? Nou ik ook. Ik heb mijn weegmoment op “gelijk” gebleven gezet. Volgende week woensdagavond ga ik bij Weight Watchers wegen, dan vergelijk ik dat gewicht met thuis en dan ga ik met washi tape een kader maken op de badkamer (omg, haha) waar ik de weegschaal elke week moet neer zetten en dan is het probleem hopelijk opgelost. Verklaar mij voor gek maar ik kan hier dus zo van balen. Want 1,4 kg eraf is keitof maar gelijk blijven is natuurlijk jammer. Eén ding is zeker, ik ben niet aangekomen haha. Aankomend weekend ga ik met mijn zus een nachtje weg, ik ga proberen gezonde keuzes te maken maar ik zal vast ook een klein beetje snoepen. Niet teveel want dat kan mijn zus ook niet want ze heeft zwangerschapsdiabetes, voor mij een gelukje. Zo kunnen we elkaar een beetje steunen haha.
Ik ga er weer tegenaan en volgende week horen jullie verder over mijn wispelturige weegschaal!
ww

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

28 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 18 maart 2016 om 06:04

  Fijn dat er weer wat af is. En wat een ellende die weegschaal als hij het niet goed aangeeft.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De leukste, mooiste en verdrietigste zoekwoorden op Simpel, met een snufje liefdeMy Profile

 • Reageer Channa 18 maart 2016 om 06:05

  Dat weegschaal probleem ken ik. Ik zou het inderdaad gewoon aftapen. Overigens kan het ook gewoon heel goed dat er 1,4 kg af is, zou helemaal super zijn. Goed bezig dames!
  Channa onlangs geplaatst…Trouwalbums van Webprint + WINACTIEMy Profile

 • Reageer Josan 18 maart 2016 om 06:06

  Wat er niet aankomt hoeft er ook niet af. Kop op alletwee een nieuwe week dus nieuwe kansen. In de afgelopen weken hebben jullie beiden een vliegende start gemaakt. En de resultaten zijn al te zien de rest komt wel weer.
  Josan onlangs geplaatst…Mischka Aoki Spring Summer 2016My Profile

 • Reageer Charlotte 18 maart 2016 om 06:20

  Mag ook best toch, een minder weekje af en toe. Komt de volgende keer wel weer goed!
  Charlotte onlangs geplaatst…Wordt het tijd voor peuterdans? (tips zijn welkom!)My Profile

 • Reageer Nicole 18 maart 2016 om 06:21

  Wat vreemd van de weegschaal! Ik heb ook dat verspringen gehad dan gaf hij eerst aan aangekomen en daarna telkens gelijk. Heb het toen maar op gelijk gehouden!
  Nicole onlangs geplaatst…DIY: regenboog taartMy Profile

 • Reageer Leonie 18 maart 2016 om 06:26

  Hartstikke goed voor te stellen dat er even een mindere week tussen zit..! Gelukkig hebben jullie wel een beetje kunnen genieten daarvan.
  Op naar een goede volgende week!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamabakt: Gender Reveal Cupcakes!My Profile

 • Reageer Nicole 18 maart 2016 om 06:33

  Je moet jezelf af en toe ook trakteren! Anders hou je het niet vol! Maar jullie doen het echt supergoed!
  Nicole onlangs geplaatst…Your Story – Kimberley verloor haar dochter (1)My Profile

 • Reageer Tamara 18 maart 2016 om 06:39

  Ohh wat rot zeg van die weegschaal! Maar wel leuk als je dan bij het volgende weegmoment ineens heel veel kwijt bent!
  Tamara onlangs geplaatst…Wat heb je nou de hele dag gedaan? (En nog meer dingen die mannen zeggen)My Profile

 • Reageer Dorien 18 maart 2016 om 06:53

  Irritant van je weegschaal, maar waarschijnlijk nu donderdag dus dubbel resultaat. Nog steeds lekker bezig meiden!
  Dorien onlangs geplaatst…RECEPT: GEZONDE (MAAR SUPER LEKKERE!) LIONSMy Profile

 • Reageer Nesrin 18 maart 2016 om 06:57

  Je hebt van die weken dat het allemaal niet zo lekker gaat. Ik heb er op dit moment last van. Weegschalen zijn raar. Meten ze jullie op bij de WW club?

  Nieuwe week, nieuwe kansen!
  Nesrin onlangs geplaatst…Ik heb een nieuwe fruitdealerMy Profile

 • Reageer Saskia 18 maart 2016 om 08:21

  Dat met die weegschaal hebben wij ook en dat is heel irritant. Ondanks dat deze week voor jullie gevoel minder was toch heel goed gedaan! Beter dan mij want ik heb deze week heel veel zitten snaaien haha 😀
  Saskia onlangs geplaatst…Winter meets Spring (Sacha Schoenen)My Profile

 • Reageer amanda 18 maart 2016 om 08:31

  Ik vind dat je altijd moet blijven genieten en met ww kan dit..en soms mag je best even lekker uit je plaat gaan en dan weer op pakken..en gaat goed meiden zo…jullie updates zorgen er ook voor dat ik lekker blijf volhouden..xx
  amanda onlangs geplaatst…Plog dagje mee met AmandaMy Profile

 • Reageer Lianne 18 maart 2016 om 08:40

  Haha, onze weegschaal heeft ook weleens kuren. Het kan toch best zijn dat er lekker 1,4 kg af is, dat zou mega goed zijn. En als het een weekje wat minder ging, nou ja volgende week beter toch?
  Lianne onlangs geplaatst…Stol met spijs en zonder broodbakmachine (+ winactie)My Profile

 • Reageer Annemijn 18 maart 2016 om 08:45

  Goed begin meiden! Ik vind het al lang knap dat jullie het zo volhouden.
  Annemijn onlangs geplaatst…VIDEO: Shoplog DM DrogisterijMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 18 maart 2016 om 09:07

  Het kan natuurlijk ook niet altijd goed gaan. Goed dat jullie gewoon doorzetten.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Weekend DIYMy Profile

 • Reageer Pauline 18 maart 2016 om 09:11

  Ondanks de ‘meh’ momentjes, vind ik het toch reuze goed hoe jullie dit aanpakken. Succes meiden! Xx
  Pauline onlangs geplaatst…Tip: Sissy Boy Homeland postersMy Profile

 • Reageer Michelle 18 maart 2016 om 09:23

  Dit soort weken heb je er ook tussen.. Alleen maar knap dat er niets bijgekomen is; dat is weer een motivatie voor komende week toch? Heel veel succes weer, zet ‘m op samen!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#27: ZEELAND DAG 1My Profile

 • Reageer Marjon 18 maart 2016 om 09:38

  Goed bezig meiden! Liefs Marjon
  Marjon onlangs geplaatst…11 struggles die iedere zwangere vrouw herkentMy Profile

 • Reageer Malou 18 maart 2016 om 09:46

  Wat stom van die weegschaal zeg. En je kunt ook niet altijd zoveel afvallen als de laatste tijd natuurlijk. Succes verder 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Waarom ik de 20 weken echo helemaal niet leuk vondMy Profile

 • Reageer Vanessa 18 maart 2016 om 10:24

  Wat vervelend van die weegschaal! Wel goed dat jullie niet zijn aangekomen ondanks dat het geen super week was. Succes!
  Vanessa onlangs geplaatst…Schoonmaken met StarwaxMy Profile

 • Reageer Diana 18 maart 2016 om 10:35

  Wat goed dat er ondanks het snoepen er toch wat af is! 😃
  Diana onlangs geplaatst…Fudgy BrowniesMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 18 maart 2016 om 10:37

  Ik denk dat het heel normaal is dat je op bepaalde momenten even lekkere dingen wil eten. Jullie zijn al zo lang goed bezig, jullie zijn al heel goed afgevallen.
  Soms moet je je zelf ook een beetje verwennen.
  You go girls
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Kleine spruit, heb je mijn ogen?My Profile

 • Reageer Lifesabout 18 maart 2016 om 11:00

  Haha hier ook een weegschaal die vriendelijker is wanneer je hem oo het zuiden richt…Allebei toch goed gedaan hoor, ondanks dat deze week wat lastiger was.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wat onverwachts verlies met het vertrouwen in het leven doet.My Profile

 • Reageer Lynn 18 maart 2016 om 12:08

  Een vetpercentage van 20-33% is prima voor een vrouw, volgens mijn trainer. Dus jouw percentage is helemaal goed, Manon. Laat Google je niet gek maken 🙂

 • Reageer Anneleen 18 maart 2016 om 17:49

  Wat vervelend, die weegschaal! Geniet van je weekendje Bibian en jij van je sushi-avondje Manon! Dat moet ook gewoon kunnen 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…De lente in huis halen met een vrolijk moodboard!My Profile

 • Reageer Cindy 19 maart 2016 om 18:08

  Weegschalen… Pff. Lekker genieten jullie hoor, dat hoort er gewoon bij!
  Cindy onlangs geplaatst…Tips voor een relaxte ochtendMy Profile

 • Reageer Jessica 20 maart 2016 om 15:24

  Haha ik zie je al door het huis lopen met de weegschaal. Bij ons staat die ook op 1 vaste plek en dat gaat gelukkig goed. Soms hoe stom het ook is, moeten er “lastige” weken tussen zitten om daarna met volle moed weer verder te gaan. Jullie gaan goed meiden.
  Jessica onlangs geplaatst…Hiep Hiep Hoera!My Profile

 • Reageer Weight Watchers Update #12: Verleidingen, Het Is Zo Moeilijk! | Little Wonder World 25 maart 2016 om 06:00

  […] Vorige week vertelde ik dat de weegschaal een beetje raar deed. Ik heb nu op de grond een kader getapet van […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge