Fashion, Kids, New In, OOTD

Schoentjes voor Novelle

Schoenen, daar kun je mij voor wakker maken. Schoenen maken de outfit af. Toen River een paar maanden oud was, deed ik hem al schoentjes aan. Ik vond het leuk, hij had er geen last van dus een prima situatie. River heeft ook nooit schoenen “geweigerd” toen hij wat ouder was dus dat was wel heel fijn. Je hoort namelijk wel eens dat kindjes moeten wennen aan die gekke dingen aan de voeten!

Ook voor Novelle houd ik van schoentjes, ik heb onwijs veel schoenen van River bewaard waar hij niet of nauwelijks op gelopen heeft. Die kunnen zeker nog een ronde mee en daardoor kan ik lekker afwisselen en bij elke outfit een bijpassend paar schoenen tevoorschijn halen. Voor River heb ik nooit “echte” loopschoentjes gehad. Hij had altijd Vans of All Stars aan en daarna kwamen we al gauw bij de “gewone schoenen”. Voor Novelle heb ik het eerste paar loopschoentjes al wel in de kast staan. Ik vond toentertijd de loopschoentjes ook niet zo heel leuk, ik vond ze saai en gewoon zo niet-River. Als ik de collecties nu bekijk en zie wat van gave loopschoentjes Nilo in zijn kast heeft staan vind ik het jammer dat er 2 jaar geleden gewoon geen leuke te vinden waren.

nelson
Ik mocht van Nelson een paar te gekke loopschoentjes uit zoeken, en aangezien de collectie nu een hoog hebben-gehalte heeft, kon ik ook in eerste instantie niet kiezen. Tot ik dit te gek gave paar tegen kwam, helemaal Novelle en lekker eigenwijs. Aangezien Novelle de kast al vol heeft staan met de ‘standaard’ schoenen leek het mij leuk om een beetje ‘buiten de lijntjes’ te gaan en te kiezen voor deze harige panter Bunnies.
De zool is onwijs soepel, een zogenaamde flexzool. De schoentjes zijn speciaal gemaakt zodat de voetjes van je kleintje er zo infloept. Geen gehannes, geduw en getrek maar ze vloeien zo over de voet van je kindje heen. Manon vindt het ook ideaal dat ze zo gemakkelijk aan te trekken zijn (zij heeft een paas Bunnies zelf gekocht als eerste loopschoentjes voor Nilo). De kids zitten gewoon niet stil en als je dan ook nog moet hannesen om die schoentjes aan te doen heb je er al bijna geen zin meer in. Ze hebben onwijs veel keus voor jongens en meisjes en er is dus voor ieder wat wils.

Ik koos dus voor een uniek paar met harige panterprint. Het leek mij leuk om bij deze schoentjes wat outfits te bedenken, want als Novelle de schoentjes ongeveer aan kan is ze toch wel haar eerste stapjes aan het zetten. Ik besloot dus outfits te maken met kledingstukken die ze niet in haar kast heeft hangen maar wat ik wel zou kunnen kopen.
Kijken jullie mee naar deze te leuke outfits?

Outfit 1

outfit1

Outfit 2
outfit2Outfit 3
outfit3
Ik vind het voor Novelle zoals je kunt zien erg leuk om printjes met elkaar te mengen. Ik houdt ook van zachte lieve kleurtjes dus vandaar dat ik ook daarvoor heb gekozen.

Bij Nelson hebben nog veel meer leuke kinderschoenen, sportief, casual of netjes. Ik ben zelf enorm fan van de All Stars en de roze zoals hieronder staan al in Novelle haar kast te pronken. Verder vind ik die eerste “Minnetonka” achtige schoenen ook heel gaaf voor de herfst of winter.
nelsonrijtje

Nou ben ik natuurlijk wel heel benieuwd welke outfit jullie voorkeur heeft en als we dan toch bezig zijn, wat is jullie favoriete schoentje van de 5 hierboven? 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 20 april 2016 om 05:20

  Superschattig zijn de schoentjes. Heel erg lief. Net als de outfits, ook heel erg leuk.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Mijn 2de miskraam…..My Profile

 • Reageer Wilmaaa 20 april 2016 om 06:05

  Superleuk!! Ik ben voor Yarah ook nog op zoek, dus ga zeker een kijkje nemen!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Leukste zomerjassen voor een meisjeMy Profile

 • Reageer Josan 20 april 2016 om 06:09

  Outfit nr2 en schoenen nr 2

 • Reageer Kelly Caresse 20 april 2016 om 06:35

  Super leuke schoentjes die met panterprint, maar van die 5 kan ik niet kiezen, allemaal heel schattig. En mini all stars wil ik nog voor beide meisjes kopen, zijn m’n favo schoenen
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Zo wordt tandenpoetsen weer leuk voor je kindje!My Profile

 • Reageer Nicole 20 april 2016 om 07:09

  Echt hele leuke schoentjes!!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog – Winkelen bij de kringloopwinkel!My Profile

 • Reageer Charlotte 20 april 2016 om 07:14

  Outfit nummer 3 is leuk! En de schoentjes die je hebt uitgekozen zijn ook erg schattig! Zelf koop ik elke lente All Stars voor ons dochtertje. Die vond ik zo leuk!
  Charlotte onlangs geplaatst…Moederdagcadeaus waar je mama blij mee maakt…My Profile

 • Reageer Dorien 20 april 2016 om 07:17

  All stars Ijn groot favoriet. Maar ook de panter print schoentjes zijn erg leuk!
  Dorien onlangs geplaatst…8 TEKENEN DAT JOUW KAPSEL HOOG NODIG EEN MAKE-OVER KAN GEBRUIKENMy Profile

 • Reageer Tamara 20 april 2016 om 07:20

  Toch wel de roze allstars. Maar helaas Lauren wil geen schoenen aan. Zodra de tweede aan is, is de eerste alweer uit!
  Tamara onlangs geplaatst…Facebook account voor je baby, waarom wel en waarom niet?My Profile

 • Reageer Channa 20 april 2016 om 07:24

  Outfit nr 3! En zelf zouden wij hier gaan voor schoentjes nr 5.
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #13 – Kabouterhut, de Airfryer & bloggersmeeting!My Profile

 • Reageer Nesrin 20 april 2016 om 07:29

  Oh jazeker zijn die Minnetonka look schoentjes gaaf en die All Stars ook! Leuke schoenen hoor.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn eetdagboek afvallen en bewegen 11My Profile

 • Reageer Nicole 20 april 2016 om 07:56

  De allstars vind ik leuk. Zelf heb ik zulke schoenen nog steeds niet voor Fay…
  Die met het printje die jij hebt gecombineerd vind ik zelf niet zo leuk, maar de outfits wel haha!
  Nicole onlangs geplaatst…“Mama, foto maken!”My Profile

 • Reageer Leonie 20 april 2016 om 08:15

  Zo leuk! Die outfitjes heb je leuk bij elkaar gezocht:)
  Ik wil, tegen die tijd (en dat duurt nog ff), dan wel die all stars! Zo schattig!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate #16 – Week 24My Profile

 • Reageer Michelle 20 april 2016 om 08:50

  Ohh zo schattig al die minischoentjes. Ik heb voor Frummel ook wat schoentjes gekregen en ondanks dat iedereen roept dat je dat niet doet denk ik toch dat ik die na ’n paar maanden lekker aan ga trekken. Vind het bij Novelle ook zo leuk staan!
  Michelle onlangs geplaatst…EEN MINDER POSITIEVE GROEIECHO: #2My Profile

 • Reageer Saskia 20 april 2016 om 09:09

  Sophia heeft de roze all stars en ik vind ze geweldig. Ook draagt ze nog vaak de blauwe die van mijn zoon zijn geweest 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Oorlogje spelenMy Profile

 • Reageer Lilian 20 april 2016 om 09:35

  Outfit nummer drie vind ik het schattigst! Van de schoentjes vind ik de eerste het leukst maar omdat de zomer eraan komt zou ik kiezen voor nummer twee. Voor meisjes hebben ze zoveel soorten en zoveel keus, voor jongens vind ik het toch altijd een stuk minder, daarom kan ik voor Jay heel vaak niet slagen.
  Lilian onlangs geplaatst…Ik kwam ongeveer 8 kilo aanMy Profile

 • Reageer Vanessa 20 april 2016 om 10:03

  Die roze All Stars zijn zo lief!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tip: Moederdag chocolade van Chocoladebezorgd.nlMy Profile

 • Reageer Malou 20 april 2016 om 10:29

  Ik ben echt verliefd op de tweede outfit, en de roze All Stars vind ik ook heel schattig 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Borstvoeding; dag avondvoedingMy Profile

 • Reageer Lifesabout 20 april 2016 om 11:22

  Outfit twee is zo leuk, dat vestje en jumpsuit hebben wij ook voor Sarah gekocht. En met die schoenen is het helemaal af, super leuk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Zes maanden geleden…My Profile

 • Reageer Jip 20 april 2016 om 15:12

  dat schoentje!!!!
  de eerste van de vijf!!!!!!!!!

 • Reageer Simone 20 april 2016 om 20:54

  Ik vind outfit nummer twee het leukste, maar drie is ook super leuk, vooral dat broekje. Het vierde schoentje in de rij, die roze met die franjes, vind ik het allerleukst!

 • Reageer Wendy 21 april 2016 om 09:15

  Heel erg leuk die panterprint schoentjes! Daar zal ze veel plezier van hebben! Voor mijn dochter heb ik tot nu toe ook steeds schoentjes met panterprint gekocht. Ik ben erg tevreden over de schoentjes van Bunnies, zowel de babyschoentjes als de echte loopschoenen. Outfit nummer 3 vind ik tof!
  En het eerste schoentje uit de rij van 5 vind ik ook erg leuk!

 • Reageer Ineke 21 april 2016 om 10:22

  Outfit nr3 vind ik helemaal te gek!! Hier is het lastig schoenen kopen want beide kids hebben een hoge wreef (geërfd van mij 🙁 ). Dus zodra onze jongste begint te stappen alleen gaan we zware zoektocht tegemoet 🙂

 • Reageer Nicoline 21 april 2016 om 13:20

  Oh heerlijk dit kleine schoentjes! Ik vind het nu Elisa loopt helemaal leuk om schoentjes uit te zoeken en te kopen! Maken een outfit helemaal af!
  Nicoline onlangs geplaatst…Ik heb dus niets met Koningsdag!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge