Fashion, Kids, Webshop

In The Picture: HipClothing

Zoals jullie wel weten zijn wij gek op kinderkleding! Bibian heeft toch net een andere “stijl” voor River dan ik (Manon) voor Nilo. En dat maakt het juist zo leuk. Ik heb wat kleertjes in de kast hangen die van River zijn geweest en ik combineer het heel anders dan Bieb dat toen voor River deed. Als we voor elkaar kleding tegenkomen zeggen we ook altijd “oh dit is echt een Novellejurkje” of “dit is een Nilojas!”. Leuk om te zien dat alle kindjes een eigen stijltje hebben aangemeten (voor hoe lang ze dit nog toelaten dan he haha).

We kregen een poosje geleden een berichtje van Simone, de eigenaresse van de ETSY shop HipClothing: of we iets leuks wilden uitkiezen uit haar zelfgemaakte collectie. We zijn best kritisch als het aankomt op dit soort aanbiedingen en gaan alleen “akkoord” als we de producten écht leuk vinden en ook daadwerkelijk zullen gebruiken. Niet het hebben om te hebben. De webshop kwam met een dikke plus door onze strenge keuring heen en we gaven onze voorkeuren door.

Foto 12-04-16 10 56 22Een poosje later kregen we een gezellig pakketje binnen van haar shopje! Hoe leuk het ook weer ingepakt is, dat maakt het ontvangen al een feestje, nietwaar? Er wordt gewoon moeite in gestoken en dat zie je. (Meh, ik had foto’s gemaakt van het pakketje maar ze zijn verdwenen 🙁 Zo jammer! Het was allemaal ingepakt met zwart/wit papier en mintgroene details zoals stickertjes en lintjes! Ik heb alleen bovenstaande foto van mijn telefoon nog die ik naar Bibian appte toen het binnenkwam.)

Ik had een babylegging uitgekozen voor Nilo met deze wasbeertjes (€16,95). Het zijn dubbele maten dus ik koos voor 86/92, veel te groot zou ik denken maar toen ik ‘m binnenkreeg was ik heel blij dat ik deze maat gekozen had! Ik hou er niet zo van als dit model broekje/legging heel strak zit bij Nilo dus nu zit die perfect! Het broekje zit heel goed/netjes in elkaar en de pasvorm is ook fijn.

hipclothing1
(Foto’s maken is een beetje lastig haha.) Ik combineerde het broekje met een grijze/zwart gestreepte romper met korte mouwen (H&M) en een spijkerblousje van de Zara. Stoer maar toch ook wel heel schattig zo met driekwart opgerolde mouwtjes (moet hij eens doen over 16 jaar ♥ de meiden vallen in bosjes voor hem neer ;-)). Toen we naar buiten gingen trok ik zijn grijze Vans erbij aan en het was een echte “Nilo outfit”.

Voor Novelle koos ik (Bibian) een rokje uit. Ik vind rokjes en jurkjes eigenlijk het leukst zodra kindjes kunnen staan of zitten maar ik vond het rokje gewoon echt helemaal voor Novelle. Een lief lichtroze bewerkt stofje, echt helemaal mijn ding. Verder koos ik ook nog een haarbandje met een grote strik. Het rokje koos ik in maat 68, nog iets te groot dus ik heb helaas geen aan foto, maar die houden jullie zeker nog tegoed van mij.
collageZoals je ziet verkoopt ze ontzettend leuke spulletjes in verschillende printjes. Brokjes, rokjes en schattige haarbandjes! Wij zijn vooral fan van de wasberenbroekjes en het oranje printje met de veertjes.
hipclothing2Zoek je iets leuks voor je eigen zoon of dochter? Of misschien voor een kraamcadeautje? HipClothing vinden wij zeker een aanrader (je hoeft het ook niet eens meer zelf in te pakken!).

De producten in dit artikel zijn naar ons toegestuurd.

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Josan 16 april 2016 om 06:16

  Sommige stofjes komen mij bekend voor. Ik heb ook dat mintgroene broekje naar dan wel van een andere shop. Het is ook zo leuk allemaal.
  Josan onlangs geplaatst…Kneipp Beauty geheim Sugar & Oil body ScrubMy Profile

 • Reageer Wilmaaa 16 april 2016 om 06:40

  Wauw wat superleuk! Dat rokje is echt mijn smaak voor Yarah! Ik ga eens een kijkje nemen 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…En toen vond Yarah eendjes niet meer leukMy Profile

 • Reageer Channa 16 april 2016 om 07:05

  Op het eerste gezicht niet mijn smaak, maar in combinatie met het spijkerblousje super leuk!
  Channa onlangs geplaatst…Waarom een oom met het Syndroom van Down zo leuk is!My Profile

 • Reageer Pauline 16 april 2016 om 07:56

  Superleuk altijd die Etsy shopjes met handmade spullen. Leuke dingen hebben jullie gekozen! En ohh wat een lief koppie heeft Novelle met de haarbandje op haar hoofdje <3
  Pauline onlangs geplaatst…In de kast van Nim: Mini Rodini & Sissy BoyMy Profile

 • Reageer Nesrin 16 april 2016 om 08:40

  Oh die strik is geweldig en staat Novelle echt super cute.
  Mooie spullen en dat Nilo rockt dat broekje!
  Nesrin onlangs geplaatst…Fruit Bowl met room en Maple syrupMy Profile

 • Reageer Dita 16 april 2016 om 08:57

  Wat een leuke spulletjes! Ik ben dol op dit soort broekjes. En dat rokje is ook super!
  Dita onlangs geplaatst…Je baby voor het eerst naar de kinderopvangMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 16 april 2016 om 09:05

  Die broekjes worden inderdaad meer gemaakt, maar dat maakt ze niet minder leuk. Dat rokje vind ik echt fantastisch.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wanneer ben je ‘later groot’?My Profile

 • Reageer Leonie 16 april 2016 om 09:41

  Oh! Wat een leuke spulletjes! Die strik bij Novelle, ah, zwijmel!
  Ik wil graag nog wat meer haarbanden in m’n collectie voor mijn dochtertje straks:), dus ik ga eens kijken!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De groeiende zwangere buikMy Profile

 • Reageer Michelle 16 april 2016 om 11:21

  Wat staat dat haarbandje Novelle ontzettend schattig! Vind Nilo’s outfitje heel leuk zo, met dat denim overhemdje erop! Maakt het net wat stoerder.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#35: WIMPERS, BABYWASJES & ETENMy Profile

 • Reageer Anneleen 16 april 2016 om 12:02

  Wat een schattige kleertjes! Novelle staat zo mooi met een haarlintje! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Het nieuwe jaar in met een nieuwe site!My Profile

 • Reageer amanda 16 april 2016 om 14:07

  Leuke kleding, hoe jij het combineert bij Nilo vind ik erg leuk.
  Altijd leuk jullie artikels over kleding etc.
  x
  amanda onlangs geplaatst…Bloggerinsider Tex mex Santa mariaMy Profile

 • Reageer Nicole @ Everyday-Life.nl 16 april 2016 om 22:30

  Hartstikke leuk die broekjes!!! Hebben wij er ook veel van 🙂
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Waar heb jij spijt van?My Profile

 • Reageer Lilian 17 april 2016 om 10:23

  Super schattig, al die leuke printjes😍
  Lilian onlangs geplaatst…Herinneringen: Mijn crèche- en oppasboekMy Profile

 • Reageer Nicoline 18 april 2016 om 13:40

  Ik ga snel eens kijken! wat een superleuke printjes!
  Nicoline onlangs geplaatst…Eindelijk weer eens Un petit PlogMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge