Fashion, Kids, OOTD

Lente outfit Inspiratie River

Ik heb weer wat leuke inspiratie outfits bij elkaar gezocht om met jullie te delen. Dit keer niet voor de meisjes/Novelle maar de jongens. Ik heb helemaal zin in de lente en daarom heb ik ook wat outfits gemaakt die goed in de lente kunnen, dus laat het lekkere weer maar komen. (Niks van deze post is gesponsord trouwens, ik vind dit gewoon leuke merken.)

Outfit 1: Blonde zusjes
outfit3Alleen die kleur al, dat zegt genoeg. Ik vind mintgroen een onwijs gave kleur en als je het een beetje stoer combineert kunnen jongens in de lente ook zeker de blits lopen met deze kleur. Het broekje is van de Blonde zusjes, waar het shirtje ook van is. Hoe leuk is die, zo simpel maar net even dat extraatje. De Blonde Zusjes hebben onwijs leuke dingen in hun shop dus neem zeker eens een kijkje. Over het t-shirtje kan een leuk spijkerjasje, deze komt van de Zara, dit om de outfit wat stoerder te maken. Witte Vans eronder en natuurlijk een leuke sjaal om het af te maken, zodra het warmer wordt kan deze natuurlijk weg. De sjaal is van Kukukid.

Outfit 2: Groen is grasoutfit2
Deze outfit is toch ook weer om te smullen? De spijkerbroek komt van de Mango en is aan de onderkant aangetrokken, dit maakt het net even anders dan anders. Het shirtje komt van CarlijnQ. Een hele mooie gele kleur kan ik jullie vertellen want ik heb hem gespot op de Negenmaandenbeurs. Een groene parka kan niet ontbreken in de kast deze lente/zomer, ook deze komt van de Mango. Ik heb er voor River al één gescoord! Leuke groene All Stars eronder en voor de fun een zonnebril, die River natuurlijk echt niet op laat zitten maar wie weet deze zomer wel!

Outfit 3: Mingokids

outfit1Ook dit is helemaal een River outfit. Die spijkerbroek is te gaaf en komt van de Zara Baby jongens afdeling. Nilo heeft deze broek al in de kast hangen en hij is in het echt nog veel leuker. Ook het colbertje komt van de Zara, hij lijkt enorm op het colbertje die River onwijs vaak droeg. Ik denk dat ik toentertijd dat colbertje wel in 3 maten heb gehad. En zodra de kinderbijslag arriveert gaat deze ook zeker onze kant op komen. Het shirtje is van Mingo, een onwijs mooie blauwe kleur en de stoffen van dit merk zijn echt geweldig, zo mooi, zacht en blijft ook mooi. Tot slot witte All Stars eronder, een leuke blauwe sjaal voor als het wat frisser is en ready to go!

Ik ben benieuwd welke outfit jullie favoriet is? Hebben jullie al leuke lente en zomer items gespot, laat het dan zeker even weten! Vinden jullie zulke outfits inspiratie leuk zo nu en dan?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Nicole 9 april 2016 om 07:08

  De eerste outfit is echt mijn favo! Oh ik wil ook een zoontje hahaha…
  Nicole onlangs geplaatst…Webshoptip: Kids travel serviceMy Profile

  • Reageer joelle 29 april 2016 om 14:10

   ik vind het echt super leuke outfits je hebt echt smaak Bibian

 • Reageer Kim 9 april 2016 om 07:28

  Superstoer! De 2e outfit is echt mijn smaak, erg leuk gedaan die collages.

 • Reageer Channa 9 april 2016 om 07:28

  De tweede past hier her beste bij mijn zoontje, maar vind de kleuren van de eerste outfit ook heel leuk!
  Channa onlangs geplaatst…Wanneer mag je kinderen vervoeren op een brommer of snorfiets?My Profile

 • Reageer Dita 9 april 2016 om 08:15

  Stuk voor stuk super toffe outfits! Ik hou er van 🙂
  Dita onlangs geplaatst…My Life – April 2016 #1My Profile

 • Reageer Pauline 9 april 2016 om 08:22

  Welke favoriet? Alledrie zou ik ze zo aantrekken bij Nim! Superleuke items en leuke combinaties!
  Mijn gespotte items weet je natuurlijk allang haha ;). En ja leuk soms dit soort collages te zien, leuk voor inspiratie!
  Xx
  Pauline onlangs geplaatst…Lilliputiens Circus StapelspelMy Profile

 • Reageer Roos 9 april 2016 om 08:24

  Wat een heerlijke lente outfits! T is dat we gister al geshopt hebben voor de jongens… 😉

 • Reageer Annemijn 9 april 2016 om 08:37

  Wat een heerlijke stoere items! Ik vind je smaak zo leuk!
  Annemijn onlangs geplaatst…Het leed wat een scriptie schrijven heet!My Profile

 • Reageer Nesrin 9 april 2016 om 08:56

  Ah dat eerste setje is tof! Mijn zoon van drie weet inmiddels goed wat hij wel niet wilt en zo gaat hij vaak als Darth Vader, een cowboy of als bouwvakker de deur uit. Niks geen leuke outfitjes die ik voor hem klaar leg 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Let’s talk about 20 kilometer hardlopenMy Profile

 • Reageer Charlotte 9 april 2016 om 09:00

  Leuke outfits heb je uitgezocht! Ik vind de eerste het leukste!
  Charlotte onlangs geplaatst…Shoplog: mama ging los…My Profile

 • Reageer Leonie 9 april 2016 om 09:25

  Oh, super leuk! Vooral de eerste outfit, ik ben gek op mintgroen.
  Blazers zijn ook super tof bij kids… Die gaat mijn dochtertje zeker veel dragen als ze ouder is, haha. Zo moeder, zo dochter:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Project Babykamer #2My Profile

 • Reageer Martina 9 april 2016 om 09:40

  Ik vind de mintkleuren zoooo mooi! Leuk 🙂
  Martina onlangs geplaatst…8 April 2016 – Outfit Modemusthaves en ZaraMy Profile

 • Reageer Tineke 9 april 2016 om 10:06

  Vooral die eerste outfit vind ik heel erg schattig!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Mijn favoriete winkels van dit momentMy Profile

 • Reageer anneleen 9 april 2016 om 10:42

  Heel leuke outfits! Die witte allstars <3
  anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: Pasen en Parijs in het vooruitzicht #12My Profile

 • Reageer jodi - liefthuis 9 april 2016 om 11:31

  De eerste en de derde. LOVE IT! Waar haal jij die leuke sjaals voor je kleine man? Ik vind het er zo gaaf uit zien, maar vind vaak hele suffe. Dus ben benieuwd.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wat je liever niet wil horen na een miskraam…My Profile

 • Reageer Jessica 13 april 2016 om 10:38

  Gave outfits, ik vind voornamelijk de 2 laatste heel erg leuk!
  Jessica onlangs geplaatst…Dairy – Gran Canaria 2016My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge