Fashion, Kids, Webshop

Mijn favoriete webshops voor kinderen

Een tijdje terug postte ik een foto op mijn Instagram waarna ik de vraag kreeg waar ik het liefste shop voor mijn kinderen. Ik besloot wat favoriete webshops uit te lichten zodat jullie kunnen zien waar ik het liefst kleding koop voor River en Novelle. Misschien ken je de shops al of misschien zijn ze nieuw voor je, toch hoop ik jullie weer nieuwe winkels (al dan niet online) te laten leren kennen!
logomingo

mingokids

Allereerst Mingokids, ze hebben elke keer weer een toffe kleurencollectie. De shirtjes, broeken en rokjes blijven hetzelfde maar de printjes veranderen steeds. Onwijs leuk en het zit ook nog eens hartstikke lekker. Wat nog leuker is, is dat de kleding unisex is, dus je kan het zo bij alle kids gebruiken, ideaal!logoblondezusjes

Dan de webshop Blonde Zusjes. Ik weet niet hoe ik bij deze shop kwam, maar ik was fan vanaf dag 1. Omdat ze eerst meer voor de meiden hadden en ik al genoeg geshopt had voor Novelle liet ik het voor wat het was. Maar nu ben ik om, ook voor River. Ze hebben sinds kort ook 18-24 maanden! Ik hoop dat River daar nog in gaat passen, we gaan het gewoon proberen en anders heeft Novelle gewoon mazzel van de zomer!

mango_logo_detail mango

Dan de Mango, waarschijnlijk kennen jullie het allemaal wel en zijn jullie er vast ook een keertje binnen geweest. Maar wisten jullie dat ze ook een baby/kinderlijn hebben. Echt super leuke items kun je er vinden voor een leuke betaalbare prijs. Echt de moeite waard om je virtuele mandje te vullen! De kwaliteit is ook prima, zowel River en Nilo hebben kleding van de Mango en we zijn allebei tevreden!

logo
nextVoor velen zal deze winkel als muziek in de oren klinken maar er zullen vast ook mensen zijn die nog nooit van deze winkel gehoord hebben. Ik heb het over de webshop Next direct. Ze hebben onwijs veel leuke dingen en ook zeker betaalbaar. Wat ook opvalt bij deze webshop zijn de sets die ze verkopen. Sets van 4 t-shirts, 3 truien, 2 pyjama, 3 broekjes. Ideaal al zeg ik het zelf. Verder hebben ze voor elke leeftijd een “afdeling” en ook voor jezelf en je vriend kan je goed slagen.

web-logo-liste_1380903048941_ZARAKIDS_WEBLOGO
zaraDan eigenlijk mijn favoriet van bijna alle webshops. De Zara kids, ik haal er onwijs veel. Ik kan er altijd slagen en wordt super vrolijk van de collecties. De spijkerbroeken zitten perfect bij River. Wel moet ik zeggen dat bij de Zara de ene maat “68” broek de andere niet is. Het blijft dus wel lastig welke maat je moet nemen. Maar ik weet nu eigenlijk wel welke maat ik voor welk soort item moet nemen. En anders kun je het altijd terug brengen in één van de winkels en wordt het geld binnen no time terug gestort op je rekening!
krijtwitPicMonkey CollageAls laatste in de rij de webshop krijtwit. Ze hebben nu een leuke monochrome collectie, en dat is natuurlijk helemaal hip. Ze hebben onwijs leuke dingetjes en ik kan mij er wel in vinden. Vooral de rokjes vind ik erg leuk en ze hebben altijd weer leuke nieuwe collecties.

Wat zijn jullie favorieten webshops? Hebben jullie nog leuke tips voor mij? (Dit is trouwens geen gesponsord artikel oid.)

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Nicole 2 april 2016 om 06:30

  De eerste paar shops ken ik niet de laatste wel. Al heb ik al tijden niets meer bij Zara of next besteld. Bij NeXT grijp ik er telkens naast, als ik dan iets mooi vind hebben ze de maat niet meer en bij Zara vind ik het de laatste tijd te zoet voor mijn stoere dame. Maar ik houd beide shops wel altijd in de gaten! Krijtwit is gaaf alleen nog nooit iets gekocht..
  Nicole onlangs geplaatst…Webshoptip: Studio van SuusMy Profile

 • Reageer Channa 2 april 2016 om 07:06

  Leuk, kende er een aantal nog niet. Zelf geen favoriete webwinkel. Ik haal overal wat vandaan.
  Channa onlangs geplaatst…Onze bucketlist: wat wij met onze kinderen absoluut willen gaan doen!My Profile

 • Reageer Frank 2 april 2016 om 07:10

  We bestellen tot nu toe weinig online omdat we samen winkelen zo leuk vinden(ja zelfs een man vind winkelen leuk). Ik zie hier nu merken waar ik zeker eens op de site ga kijken!!
  Frank onlangs geplaatst…Project DienbladMy Profile

 • Reageer Dorien 2 april 2016 om 08:01

  Ik ken er een hoop nog niet! Mango en Zara zijn echt mijn favo’s en ook bij Tumbl ’n dry slaag ik altijd goed. Ik ga de anderen eens bekijken!
  Dorien onlangs geplaatst…GIRL PROBLEMS: 7X GEWOONTES DIE JE STOFWISSELING VERTRAGENMy Profile

 • Reageer Josan 2 april 2016 om 08:13

  Made by Indys vind ik leuk. Maar volgens mij zit zij momenteel alleen nog op Instragam. Pearls and Swines en Lindex
  Josan onlangs geplaatst…Bloemenjurken van Love made LoveMy Profile

 • Reageer Tineke 2 april 2016 om 08:46

  Zara kids is inderdaad erg leuk, ik zou ook nog graag eens een bestelling willen plaatsen via Next Direct. Heb jij daar ook ervaring met het retour sturen?
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Win een verrassingspakket!My Profile

  • Reageer willie-anne 3 april 2016 om 22:04

   Dat moet je zelf betalen, ik stuurde laatst wat jurkjes terug en dat kwam met track en trace op 13 euro geloof ik, dus dat is aardig prijzig.

   • Reageer Bettine 3 april 2016 om 22:21

    Bij een bepaalde betaalmethode is terug sturen gratis, maar ik weet uit even niet welke, staat ergens op de site geloof ik.

 • Reageer Dita 2 april 2016 om 09:08

  Zara kids is echt mijn favoriet!! Zo leuk 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Baby uitzet must havesMy Profile

 • Reageer Leonie 2 april 2016 om 09:56

  Ah! Wat doe je me aan? Haha. Ik ga meteen kijken op Blonde Zusjes… Deze zwangere dame is nog lang niet uit geshopt, hihi!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Baby(kamer) Wishlist #2My Profile

 • Reageer Pauline 2 april 2016 om 10:02

  Jaa allemaal leuk!! Hoewel ik Mango en Zara leuker vind voor meisjes op het moment. Fijn dat jij voor beide kan shoppen 😉
  Xx
  Pauline onlangs geplaatst…3rd Birthday Party Preps: OutfitMy Profile

 • Reageer Jennifer 2 april 2016 om 11:04

  Dankje voor de inspiratie! Ik hoop dat die leuke dingen er nog zijn als wij toe zijn aan het shoppen van de zomergarderobe. Melle zit dus echt tussen 74 en 80 in en op dit moment is dat even kloten omdat een heleboel kleding hem gewoon niet goed past. Dus we wachten nog even met de zomerkleren shoppen tot we echt weten wat goed past. Zodat niet hoogzomer de t-shirtjes 80 tekort zijn, of juist 86 weer soepjurk lang.
  Jennifer onlangs geplaatst…Moestuintjes Groeidagboek #3My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 2 april 2016 om 12:35

  Allemaal heel leuk. Geen verrassingen wel redenen om weer even te gaan kijken en shoppen.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…18 bizarre adviezen die mama’s kregenMy Profile

 • Reageer Saskia 2 april 2016 om 13:26

  Zara is ook mijn favoriet, dat shirt met bananen is echt te leuk ook 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Mijn eerste ervaring met WeightwatchersMy Profile

 • Reageer PinkFairy 2 april 2016 om 14:06

  Next vind ik ook erg fijn! Kende het nog van hun winkel in Londen. Hun webshop is echt fijn, had voor mezelf daar laatst ook leuke dingen besteld. Zelf vind ik de webshops van Prenatal en Baby Dump ook wel prima, zeker door snelle levering. Ook Baby Walz is een aanrader, al helemaal als je fan bent van Duitse kwaliteit.
  PinkFairy onlangs geplaatst…Mijn MAC lipsticks + swatchesMy Profile

 • Reageer Suus / Babyisthenewblack.nl 2 april 2016 om 23:15

  Wat super leuk, een aantal ken ik niet. Mijn lievelings is echt ZARA. Die van jou ga ik morgen eens uitpluizen. Thanks Bieb! <3
  Suus / Babyisthenewblack.nl onlangs geplaatst…Mijn kind kan de pot op!My Profile

 • Reageer Kim 3 april 2016 om 11:37

  Wat een leuke webshops zeg! Vooral de eerste had ik nog nooit van gehoord.

 • Reageer Mijn favoriete webshops voor kinderen #2 | Little Wonder World 29 juli 2016 om 06:00

  […] vorige artikel over favoriete webshops voor de kinderen (klik hier) werd goed ontvangen en daarom besloot ik nog wat leuke webshops met jullie te delen. Misschien […]

 • Reageer Ash 19 november 2016 om 08:28

  Thanks for the information!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge