Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #13: (Vr)eten!

wwupdate2Manon
Het is vrijdagmiddag rond de klok van 4. Bibian, Mike en de kinderen waren even bij ons om wat zaken te regelen. Mijn vriend zou mijn vriend niet zijn om ons allemaal om te praten om friet te halen… Ik eet een baal friet met een frikandel. Het begin van het vreetfestijn.
Zaterdag gaan we op kraambezoek bij Milou om babyFaas te ontmoeten (cutie ♥). Het is ongeveer 2 uur rijden naar haar dusja, een zak drop in de auto is geen overbodige luxe. Eenmaal daar eten we een taartje op de geboorte van de baby. ’s Avonds hebben we een feestje/etentje bij een wokrestaurant omdat de oma van Robert 80 jaar is geworden. Het was heerlijk (loempia’s, spekkoek, frietjes, saté, spekkoek, spekkoek en ijs)!
Foto 28-03-16 11 16 59We bleven met z’n tweetjes in een van der Valk hotel slapen en zondag was het dus Pasen. Voor de mensen die wel eens zijn wezen ontbijten bij een vd Valk hotel weten dat je niet 1x opschept (ik bedoel… chocoladecroissantjes en Nutella). We gingen Nilo weer ophalen bij mijn ouders want die bleef daar logeren. Mama had een heerlijke paasbrunch gemaakt inclusief een toetje. Thuis sneuvelde nog anderhalve paashaas en maandag (tweede paasdag) hadden we wederom een paasbrunch bij mijn schoonouders inclusief een reep Tony Chocolonely. En weet je? Ik voelde me maandagavond zo vies, goor en dik. Terwijl ik me dinsdagavond na een dag WW mezelf weer stukken beter voelde, waarom zit ik nou zo te vreten dan? Het is niet eens echt lekker om zo volgevreten te zitten! Ik hoef dus eigenlijk niet te zeggen dat ik totaal geen zin had om op die weegschaal te gaan staan afgelopen donderdag. Dinsdag en woensdag heb ik wel weer gewoon geWeightWatcherd maarja, dat weegt niet op tegen 4 dagen vreten. Eenmaal op de weegschaal viel het me écht reuze mee. Ik was er vanuit gegaan dat ik dik een kilo was aangekomen… Maar het was maar 0,1 kg! Heel fijn maar nu ben ik ‘bang’ dat ik volgende week gestraft word… Nouja goed, we will see!

Bibian
Ik heb van kleins af aan al aanleg om wat dikker te zijn, ik hoef soms maar te kijken naar een bord eten en het komt er al bij. Oké, overdreven maar you get the point. Afgelopen week was een week waarin het niet helemaal lekker liep. En ik geef de schuld gewoon aan Pasen, er moet toch iemand de schuld krijgen? Nee zonder gein. Afgelopen vrijdag waren we bij Manon zoals je hierboven al kon lezen en at ik friet met een frikadel. Zaterdag verliep netjes tot we naar een verjaardag gingen, ik at wat chips en bedacht me dat ik daar wel wat mee moest doen. Ik besloot het avondeten van die avond te schrappen en een lekkere groentesoep te maken voor 0 punten. Zo had ik de chips een beetje gecompenseerd. Zondag was het Pasen, we brunchten bij mijn vader thuis. Wat minibolletjes, kleine saucijzenbroodjes en bladerdeeg met knakworst. Ook at ik 2 paaseitjes en dronk ik een glas sinaasappelsap. Verder ging het op zich wel goed. Tweede paasdag moest ik werken en ook die dag heb ik netjes gedaan. De rest van de dagen gingen prima, ik heb niks gedaan wat niet mocht dus het ging weer lekker. Ik weet dat ik enorme aanleg heb en dat ik heus wel moest gaan zien op de weegschaal dat ik wat was aangekomen. Helaas was het meer dan ik hoopte. Hoe het kan? Geen idee maar er zat 0,9 kilogram aan. Bijna 1 kilo, mijn hemel. Maar goed, ik wist van te voren dat ik die dagen niet goed bezig was geweest, maar dat daar dan gelijk bijna 1 kilo voor bij moet komen is wel erg overdreven. Maar de weegschaal liegt niet dus helaas. Ik ga er weer tegenaan. Morgenavond gaan we bij Manon stokbroodjes eten, dus de rest van de dag ga ik heel mager eten. Zondag gaan we op een markt staan en neem ik mijn eigen lunch gewoon mee en dan zien we wel waar het schip volgende week donderdag strandt.ww

Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten.

Dit spreekwoord is een goede afsluiter voor deze week 😉

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Channa 1 april 2016 om 06:00

  Oh balen meiden. Maar toch begrijpelijk dat je met Pasen wat meer afwijkt. Het komt vast deze week weer goed!
  Channa onlangs geplaatst…5x waarom de regen leuk is voor kinderen!My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 1 april 2016 om 06:05

  Een keertje een vreetfestijn is echt niet zo erg als je daarna maar weer alles goed oppakt. Ik heb ook een hele slechte week gehad door die paasdagen.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Hello april…..tijd voor de lente!My Profile

 • Reageer Wilmaaa 1 april 2016 om 06:05

  Ach gelukkig is er niet superveel, jullie zijn zoiezo goed bezig hoor! Uitzonderingen moeten er ook zijn. Ik heb altijd dat als ik het mezelf verbied, ik het juist wil;)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Plogweek | een belangrijke vraag, Hammam, Primark & uit eten.My Profile

 • Reageer Charlotte 1 april 2016 om 06:21

  Ah balen inderdaad, maar het wordt dit weekend mooi weer. Vind ik ook altijd wel een goede motivatie om weer even goed op te letten. Succes!

 • Reageer doortjesblog 1 april 2016 om 06:50

  Die paasdagen zijn ook echt lastig! Dat vond ik zelf ook 🙂 gelukkig komt er beter weer aan, dus tijd voor veel vers fruit em salades, heerlijk!

 • Reageer Kelly Caresse 1 april 2016 om 06:58

  De feestdagen zoals Pasen zijn ook gewoon lastig, en als je eenmaal in die snoep-flow zit is het moeilijk het weer op te pakken, maar zodra je weer gezond bezig bent dan voelt dat ook zo fijn.
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Yannick vertelt: Het bevallingsverhaal van AimyMy Profile

 • Reageer Josan 1 april 2016 om 07:16

  Oepsie, nou ja het is nu wel duidelijk welke effect het op je gewicht heeft als je je even laat gaan. Hopelijk blijf je gestimuleerd om volgende week met een schone lei te beginnen.
  Josan onlangs geplaatst…Fashion Friday Budget feestkleding voor kinderen voor een trouwerijMy Profile

 • Reageer Nicole 1 april 2016 om 07:17

  Oh ik snap dat je ervan baalt maar het hoeft niet alleen maar het slechte eten te zijn. Het kan ook dat je wat meer vocht vast hield door zout eten ofzo.. Het lichaam is een raar iets! Je weet dat je het kan dat heb je al laten zien dus nu doorzetten meis!
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste kinderdekbedovertrekkenMy Profile

 • Reageer Dorien 1 april 2016 om 07:20

  Het lijkt mij ook tijdens de feestdagen zo lastig. Je leeft ook maar 1 keer he! Ben benieuwd naar volgende week!
  Dorien onlangs geplaatst…RECEPT: SNELLE SMOOTHIE BOWL MET FRUIT EN NOTENMy Profile

 • Reageer Nicole 1 april 2016 om 07:51

  Moet kunnen af en toe! Hierna gewoon weer een beetje opletten en dan komt alles goed!
  Nicole onlangs geplaatst…DIY: Zo maak je zelf billendoekjesMy Profile

 • Reageer Dita 1 april 2016 om 08:47

  Ja zo nu en dan even lekker overdreven veel eten is toch heerlijk? Als je er nu weer wat op let komt het wel weer goed. Sowieso erg knap van jullie!
  Dita onlangs geplaatst…Baby uitzet must havesMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 1 april 2016 om 09:11

  Het grafiekje gaat inderdaad weer omhoog aan het eind. Maar de totale lijn blijft prachtig dalen vind ik.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…3 maanden een hond: hoe bevalt het?My Profile

 • Reageer Saskia 1 april 2016 om 09:15

  Met pasen heb ik mij ook echt helemaal volgegeten hoor, die paaseitjes waren dan ook gewoon te lekker 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…Dingen die ik wil maar niet durfMy Profile

 • Reageer Tamara 1 april 2016 om 09:16

  Ahhh jammer meiden! Maar ik kan het me wel voorstellen dat je na je zo lang aan je dieet gehouden te hebben ook wel eens toe bent aan lekker (vr) eten haha! Gelukkig maar 1 kilo! Nu weer met goede moed verder!
  Tamara onlangs geplaatst…39 weken zwanger en nog geen naam.My Profile

 • Reageer Nesrin 1 april 2016 om 09:23

  Bibian ik heb ook de aanleg om snel dik te worden. It sucks! Soms denk ik echt dat mijn schildklier traag is en dat het hierdoor komt.

  Nieuwe week, nieuwe kansen!
  Nesrin onlangs geplaatst…Winactie Cream Peeling van Iva NaturaMy Profile

 • Reageer Vanessa 1 april 2016 om 09:27

  Jammer dat de afgelopen week niet goed is gegaan, maar dat is ook normaal met Pasen. Best gek dat Manon maar 0, 1 gram is bijgekomen en Bibian 0,9 gram. Zo zie je maar hoe een mensen lichaam kan verschillen. Ik heb ook de aanleg om snel bij te komen terwijl mijn vriend veel meer mag eten. Veel moed voor de komende week!
  Vanessa onlangs geplaatst…Schoonheidsgeheim: zijden kussensloop van Silk HeavenMy Profile

 • Reageer Leonie 1 april 2016 om 09:51

  Ah, meiden! Kopop! Beetje pasen vieren mag ook wel he! Nu er weer tegen aan en dan komt t wel goed!
  Ik las dat jullie op een markt gaan staan zondag… Was graag gekomen, maar t gaat me denk k niet lukken:( succes met de verkoop!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Baby(kamer) Wishlist #2My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 1 april 2016 om 10:28

  Nou meiden, ik vind jullie tof en goed bezig. Ik vond Pasen ook kak en lastig. Door jullie nu ook aan de ww en ook ik schommel. Je moet af en toe ook even genieten en daarna weer mager aan de bak.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…18 bizarre adviezen die mama’s kregenMy Profile

 • Reageer Annemijn 1 april 2016 om 10:29

  Pasen is een goed excuus! Jullie zijn al zo lang goed bezig dat dit best wel mag!
  Annemijn onlangs geplaatst…Is het leven van een blogger nou echt zo ideaal?My Profile

 • Reageer Jessica 1 april 2016 om 11:35

  Jullie hebben je de afgelopen weken zo ontzettend goed aan het programma gehouden, dat dit weekend echt wel mocht! Tuurlijk ontzettend balen van grammen die erbij zitten, maar zo be it. Ook hebben jullie weer gevoeld hoe het voelt om je zo propvol te vreten en dat is weer een goede motivatie om door te gaan! Succes!
  Jessica onlangs geplaatst…Update #Q1 voornemens 2016My Profile

 • Reageer J. 3 april 2016 om 20:59

  Jammer maar laat je niet teveel demotiveren! Omdat je meer en slechtere dingen hebt gegeten hou je daardoor ook meer vocht vast (en maaginhoud), dus die 0,9 kg is echt niet puur vet wat je weer aan bent gekomen! 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge