Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #15 – Dat gaat lekker!

wwupdate2Woah. We zijn al weer 15 weken bezig met WeightWatchers! Wat lang al eigenlijk… Jullie kunnen elke week meegenieten van onze verhalen en we vinden het heel erg leuk om te delen en ook om de leuke reacties te lezen 🙂 Dank jullie wel! Gedeelde smart is halve smart zeggen ze toch altijd?

Bibian
Afgelopen week ging eigenlijk heel erg prima. Ik nam de juiste keuzes, at iets gevarieerder en zat er best lekker in. Wel was de vrouw van mijn vader jarig en ze had super lekkere monchoutaart gemaakt. En laat dat nou net mijn lievelingstaart zijn. Ik besloot alleen kipfilet te eten als avondeten en groente en dan had ik genoeg punten over om een half puntje van de monchoutaart te nemen. Ik heb er onwijs van genoten en hij was echt zoals altijd uber verrukkelijk! Omdat ze jarig was geweest gingen we in het weekend ook nog gourmetten. Ik besloot overdag netjes te eten en ’s avonds gewoon te genieten. Lekker vlees, kipfilet, varkenshaas, stokbroodjes en natuurlijk kruidenboter, ook deze avond heb ik heerlijk genoten.
Het mooie weer is ook steeds vaker in Nederland te vinden en dat betekent dat we weer vaker naar buiten kunnen. Onlangs heb ik een Tula aangeschaft dus gaat het wandelen naar speeltuinen en naar de winkel een stuk gemakkelijker met River aan mijn zijde. Zo beweeg ik toch net even iets meer dan als het buiten enorm aan het regenen is.

Ik wist woensdagavond ook niet echt wat ik de volgende dag moest verwachten. Ik had mij netjes gehouden op het puntje taart en gourmet na, maar met Pasen had ik ook alleen maar gebruncht en toen ging het helemaal fout op de weegschaal. Ik appte nog even met Manon en daarna viel ik in slaap. De volgende ochtend was het al vroeg dag en besloot dan ook maar meteen op de weegschaal te gaan staan. De weegschaal gaf een geweldig leuk getal aan, ik was maar liefst 1,4 kilo kwijt in de afgelopen week, hoppa. Dat zet de teller op 10,7 kilo! Meestal als ik zo’n kiloknaller heb is de week erna gelijk of minder dus daar houd ik dan in mijn achterhoofd ook maar even rekening mee.
wwDit weekend ga ik gezellig met mijn vriend, Manon en haar vriend uit eten en zijn de kids logeren. Ik ga zaterdagavond gewoon genieten want zoals Manon hieronder ook al schrijft, het wordt een levensstijl en straks ga je ook wel eens uit eten, en zo is het maar net. Op naar volgende week!

Manon
Weer een week verder! Zoals ik vorige week al zei, wordt de “lifestyle” steeds meer eigen. En ik heb deze week iets geprobeerd om te kijken of het zou werken. Ik heb namelijk niet meer alles in de app van WeightWatchers ingevuld. Ik heb nu wel een beetje door wat ik kan eten op een dag en stel dat ik er 3 punten boven zou zitten of 2 punten onder, nou ja dat is dan maar zo. Die app heb ik niet levenslang en de hele tijd punten tellen kan een beetje obsessief worden… Ik heb een beetje mijn standaard ontbijtjes, lunches en voldoende opties voor het avondeten. Als ik iets nieuws wil proberen dan kijk ik even in de app of het “verantwoord” is en dan zie ik snel genoeg of het in mijn dagmenu past. Zondag heb ik met mijn ouders bij de MacDonalds gegeten en het was verukkelijk hahaha. Ook nam ik nog een MCFlurry, tja als je toch bezig bent… De rest van de week ging helemaal prima, hier en daar een chocolaatje maar niet overdreven. Best netjes al zeg ik het zelf!

Donderdagochtend gaf de weegschaal 58,5 kg aan! Ik ben deze week dus 0,6 kg ben afgevallen, jeuj! Ik heb dus wel in de smiezen hoe het nu werkt haha. In totaal ben ik nu 7,2 kg kwijt. Nog 1,5 kg en ik zit op mijn streefgewicht… Moet lukken toch?Schermafbeelding 2016-04-13 om 11.47.21

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer Channa 15 april 2016 om 06:00

  Goed bezig dames! En goed om te lezen dat af en toe iets lekkers gewoon moet kunnen. Respect dat jullie het al zolang volhouden!
  Channa onlangs geplaatst…Hoe ga je om met een peuter met een woedeaanval?My Profile

 • Reageer Wilmaaa 15 april 2016 om 06:08

  Supergoed, jullie zijn echt veel afgevallen! & inderdaad af en toe uit eten moet kunnen!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…En toen vond Yarah eendjes niet meer leukMy Profile

 • Reageer Josan 15 april 2016 om 06:08

  Wow, dat gaat goed! 10 kilo is geweldig Bibian. Ook gaaf dat jij al bijna op je streefgewicht bent Manon. Ik zag op Snapchat(?) jouw Tula,mooi. Fijn dat je er zoveel lol aan beleeft.
  Josan onlangs geplaatst…Foodie Friday: gekarameliseerde honing kip uit de ovenMy Profile

 • Reageer Tamara 15 april 2016 om 06:24

  Wauwww wat supergoed zeg!!ik vind het heel goed dat jullie ook wel gewoon toegevenbte cheaten! Anders hou je het ook niet vol!
  Tamara onlangs geplaatst…Zij vertelt: Eline’s zoontje had een chromosoomafwijking.My Profile

 • Reageer Kim 15 april 2016 om 06:30

  Groot gelijk ! Gaat supergoed op deze manier.. Zo’n dieet wat niet in jouw levensstijl past vind ik altijd zo’n onzin.. Vliegt alles er daarna weer aan! Knap van jullie hoor meiden, ga zo door 😉
  Kim onlangs geplaatst…Midseason sale Xavi met o.a. Mini Rodini, Zara, Mingo, Badger&Rue!My Profile

 • Reageer Nicole 15 april 2016 om 06:43

  Goed bezig dames! Je merkt ook gelijk dat je dan beter in je vel zit ook he. Ik vind het echt heel knap hoe jullie bezig zijn en jullie stukjes motiveren mij ook! Ik hoop straks ook een mooi getal te zien op de weegschaal. Duimen jullie mee?
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste geboortekaartjesMy Profile

 • Reageer Nesrin 15 april 2016 om 07:15

  Yay!! Goed bezig hoor. De weken vliegen voorbij. Jullie gaan goed en elke week weer vind ik het leuk om te lezen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Cellulite, spataders, hardlopen en mijn benenMy Profile

 • Reageer Dorien 15 april 2016 om 07:25

  Ohw wat heerlijk! En af en toe wat zondigen links en rechts moet kunnen toch?
  Dorien onlangs geplaatst…9 FIJNE BEAUTY TIPS MET KOKOSOLIE!My Profile

 • Reageer Nicole 15 april 2016 om 07:44

  Echt heel knap meiden! Ga zo door!
  Nicole onlangs geplaatst…Waar heb jij spijt van?My Profile

 • Reageer Daniëlle 15 april 2016 om 07:57

  Wat zijn jullie allebei goed bezig! Als je af en toe wat lekkers neemt, maakt dat het ook makkelijker vol te houden denk ik 🙂

 • Reageer Saskia 15 april 2016 om 08:14

  Oh wauw jullie hebben het echt heel goed gedaan. Ik heb ook dat ik het allemaal niet meer bijhoud in de app maar gewoon weet wat ongeveer wel en niet kan.
  Saskia onlangs geplaatst…Wie ben jij? #2My Profile

 • Reageer Leonie 15 april 2016 om 08:34

  Wauwww! Goed bezig dames! Echt wat een goede week. Fijn dat t steeds meer een ‘levensstijl’ wordt.
  Ah, ik hoop ooit ook weer onder de 60kg te komen…
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De groeiende zwangere buikMy Profile

 • Reageer Michelle 15 april 2016 om 08:35

  Wauw meiden wat goed! En jeetje Bibian; over de 10 kg heen al! Wat een mijlpaal. Ik blijf het zeggen; knap dat jullie zo volhouden samen!
  Michelle onlangs geplaatst…EEN MINDER POSITIEVE GROEIECHOMy Profile

 • Reageer Annemijn 15 april 2016 om 08:54

  Lekker bezig! Echt knap dat jullie het 15 weken volgehouden hebben!
  Annemijn onlangs geplaatst…Hippe telefoonhoesjes van Telefoonhoesjestore.nl!My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 15 april 2016 om 08:57

  Wauw super lekker meiden. Beide veel afgevallen. Het avondeten vind ik nog erg lastig in te schatten. Verder gaat het heel goed.

  Ga zo door meiden, jullie zien er al fantastisch uit

 • Reageer Vlijtig Liesje 15 april 2016 om 09:10

  Ik geniet elke keer weer van de neerwaartste lijn op de grafiek. Dat Weight Watchers werkt echt!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Neem een geit: levenslessenMy Profile

 • Reageer Vanessa 15 april 2016 om 09:27

  Wauw, wat een mooie resultaten weer!
  Vanessa onlangs geplaatst…De nieuwe Kneipp Beautiful Shape huidolie verstevigt en egaliseert de huidMy Profile

 • Reageer Malou 15 april 2016 om 11:37

  Wauw, knap hoor!
  Malou onlangs geplaatst…Lalaloopsy Style ’n Swap + winactieMy Profile

 • Reageer Jessica 15 april 2016 om 15:44

  Wat zijn jullie goed bezig meiden! Trots zijn op jullie zelf.

 • Reageer Margriet 15 april 2016 om 17:47

  SUPER zeg! Ga zo door! 🙂

 • Reageer Renée 15 april 2016 om 19:56

  Knap hoor meiden!!

 • Reageer Marije 15 april 2016 om 23:02

  Wat fijn dat het zo goed gaat! Ik heb respect 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Wij zijn weer terug van onze babymoonMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge