Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #16: Erbij en eraf

wwupdate2

Bibian
Vorige week was ik enorm afgevallen, maar liefst 1,4 kilo. Dat betekent dat ik altijd de week erop rekening houd met wat minder afvallen. Dat is namelijk meestal het geval en dan kan ik er maar beter rekening mee houden denk ik altijd. Zaterdagmiddag hadden we de kids uit logeren gedaan en gingen we de hele dag en avond chillen met Manon en Robert. We gingen lunchen, aten sushi en er mochten natuurlijk geen lekkere snaaidingen ontbreken bij onze spelletjesavond. De dagen erna gingen redelijk, ik at gezond, dronk wel te weinig water en at iets te vaak een blokje chocolade in de avond. Ik denk dat de chocolade wel binnen mijn dagtotaal viel want ik had ’s avonds wat punten over gehouden maar heb de chocolade niet afgewogen. Die Johnny Doodle ook, die maakt mij helemaal van slag. Nu wist ik gewoon niet zo goed wat ik moest verwachten op de weegschaal. Ik had me opzich netjes aan mijn punten gehouden maar wel chocolade gegeten als avondsnack zonder af te wegen en ik had mij totaal buiten boord laten gaan in het weekend. Ik stapte de weegschaal op zonder gedachtes, en ik zag een heel leuk getal op de weegschaal staan en was zowaar 0,8 kilo kwijt. Als jullie snel rekenen betekent dat dat de teller op -11,5 staat!
Ik moet nog iets minder dan 10 kilo tot mijn streefgewicht! Het gaat een stukje langzamer als de vorige ww poging, maar hoe langer hoe beter zeggen ze ook wel eens. Dus daar doen we het dan maar mee! Op naar volgende week!
Foto 16-04-16 17 16 02Manon
Nou ik kan eigenlijk heel kort zijn over afgelopen week… Het ging op eetgebied gewoon ronduit k*&. OkΓ©, ik heb heerlijk gesnaaid en gesnoept, sushi gegeten, frietjes gehad, chocolade hier, dropjes daar. Maarja, dat is niet echt de bedoeling hahaha. Ik ben zooooo dichtbij m’n streefgewicht en ik wil dat ook bereiken ook. Tot overmaat van ramp werd ik dinsdagavond ook nog ziek met alle gevolgen van dien. Mijn maag kon even niks verdragen en gooide er die ochtend alles uit #tmi. Het enige dat smaakte waren maria biscuitjes en cola (niet light), van thee en boterhammen werd ik misselijk. Zo raar… Mijn vriend had ook al een paar dagen last van z’n buik dus het gaat weer lekker hier haha. Maar goed, de weegschaal… Ik ging al uit van een plusje en dat was ook het geval: 200 gram erbij. Nouja, prima. Ik weet waar het van komt. Aankomende week heb ik alleen zaterdag een moeilijke dag, ik heb overdag een feestje en ’s avonds komt een vriend van ons spareribs en friet eten. Als ik de rest van de dagen gewoon mijn punten netjes tel dan moet dat goed komen denk ik πŸ™‚

Ik ben niet getreurd deze week door de plus op de weegschaal want ik weet waar het van komt. Liever vreten en aankomen dan super goed je best doen en aankomen. Toch? Ik ga nu een bakje aardbeien eten en heb weer een beetje motivatie gevonden om door te gaan!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

24 reacties

 • Reageer Channa 22 april 2016 om 06:00

  Oooh, tja sushi hè?! Dat moet op zijn tijd echt wel kunnen toch. En Johnny Doodle is dat echt zo bijzonder? Hoor er de laatste tijd zoveel mensen over. Anyway, knap dat jullie het zo lang volhouden jullie komen er wel!
  Channa onlangs geplaatst…Win een bos bloemen t.w.v. 40 euro bij Greetz! Moederdag Winactie #5My Profile

 • Reageer Wilmaaa 22 april 2016 om 06:03

  Af en toe iets nemen moet kunnen hoor. Die Johnny Doodle moet ik volgens mij ook eens proberen πŸ˜‰ Jullie zijn echt goed bezig, echt al veel afgevallen en al zolang bezig!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Mamasieraad |oneindige liefdeMy Profile

 • Reageer Josan 22 april 2016 om 06:09

  Moeilijk hΓ© om zolang gedisciplineerd te zijn? Helpt het als je sommige dingen gewoon niet in huis haalt? Dan kan je het ook niet opeten. Dat is tenminste mijn truc om op gewicht te blijven. Hopelijk behoud je komende week de motivatie.
  Josan onlangs geplaatst…Wanneer oorbellen schieten bij baby?My Profile

 • Reageer Nicole 22 april 2016 om 06:38

  Weet je, zo is het leven ook he. Dat je dus ook snaaimomenten hebt en dergelijke. Zo lang je niet elke week weer een hoop aankomt is het prima. Tenminste dat hou ik mezelf voor! Bieb echt super goed die 11,5 kg.. Zit dus al over de helft!! Ik mag dadelijk ook weer maar vrees ervoor heb een slechte week qua eten achter de rug..
  Nicole onlangs geplaatst…Hoe fotografeer ik de lente?My Profile

 • Reageer Milou 22 april 2016 om 06:43

  Ik heb van de week voor ’t eerst Johnny Doodle op en vond ’t helemaal niet zo lekker? Haha. Doe mij maar Tony’s! Goed resultaat Bibian! En Manon succes deze week πŸ™‚
  Milou onlangs geplaatst…Geboortekaartje van FaasMy Profile

 • Reageer Saskia 22 april 2016 om 06:54

  Oh die Johnny doodle gooit hier ook steeds roet in het eten πŸ™ maar indd beter weten waar het van komt.
  Saskia onlangs geplaatst…Plog! Shoppen in ArnhemMy Profile

 • Reageer Tamara 22 april 2016 om 07:19

  Ik hoor ook iedereeb steeds over die johnny doodle haha. Moet hem roch maar eens proberen!

  Succes voor komende week!
  Tamara onlangs geplaatst…Mama!? Je bent zusjes piemel vergeten!My Profile

 • Reageer Nicole 22 april 2016 om 07:38

  Lekkere sushi zou ik ook niet laten staan! Zet ‘m op aankomende week!
  Nicole onlangs geplaatst…Zou jij naar deze kappers durven? – De meest opvallende kappersMy Profile

 • Reageer Nesrin 22 april 2016 om 07:41

  200 gram is net een scheet die dwars zat πŸ˜‰ Volgende week is vast weer wat gewicht af! Super goed die 1,4 kilo!

  Meten jullie ook jullie omvang met een meetlint?
  Nesrin onlangs geplaatst…Plog Lifestyle Lab Amsterdam & dateMy Profile

  • Reageer Manon 22 april 2016 om 10:58

   HAHA, ja nou ik was later op de weegdag naar het toilet geweest… Dus ik ben gewoon gelijk gebleven hoor πŸ˜‰

 • Reageer Lilian 22 april 2016 om 08:01

  Opzich valt 200 gram nog wel mee, als je vergelijkt met wat je gegeten hebt. Bibian je mag trots op jezelf zijn! Aankomende week heel veel succes, jullie kunnen het!
  Lilian onlangs geplaatst…Je kindje vermaken in de treinMy Profile

 • Reageer Michelle 22 april 2016 om 08:18

  Oh die Johnny Doodle.. Ik hoor er zoveel lyrische verhalen over dat ik het maar gewoon niet in huis haal. Gevalletje zelfbescherming. Haha. Ach af en toe heb je er zo’n week tussen Manon, en precies wat je zegt; maargoed dat je weer waar ’t vandaan komt!
  Michelle onlangs geplaatst…DE IMPACT VAN DEZE ZWANGERSCHAP OP ONS HUWELIJKMy Profile

 • Reageer Leonie 22 april 2016 om 08:48

  Wat is er met die Doodle? Ik laat ‘m express liggen.. Ik ben al verslaafd aan Tony.
  Niet meer in huis halen dames.. Haha. Succes komende week!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #3 – Streepjes!My Profile

 • Reageer Annemijn 22 april 2016 om 08:49

  Wat heerlijk die sushi en Johnny doodle! Zelf heb ik de versie met amarettokoekjes. Niet kopen hoor, veeeeeel te lekker. Haha.
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Woensdag 20 april – Een dagje vrijMy Profile

 • Reageer Lindsay | lindsayvallen.nl 22 april 2016 om 09:15

  Lekker bezig Bibian! πŸ’ͺ En die Johnny is inderdaad een klootzak πŸ˜‚. Mijn favoriet is de witte chocolade met speculaas en na de hele reep op te hebben πŸ™ˆ, voerde ik ‘m toch maar in. Oeps! Anyway, hij was wel lekker πŸ˜‹.
  En ik herken het helemaal Manon, als je zo dicht bij je streef bent, word ik ook lakser (en denk dan: joh, kan wel, ik ben er bijna). Maar je bent er ook bijna, dus komt helemaal goed! Trots op jullie beiden!
  Lindsay | lindsayvallen.nl onlangs geplaatst…(*) Friday favourite series toen en nu: Fuller HouseMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 22 april 2016 om 09:18

  Bibian wat goed, 11,5 is echt al heel erg veel. En manon je hebt lekker genoten van lekket eten deze week vanaf nu kun je er weer tegenaan.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wat zou jij kiezen?….This or That TagMy Profile

 • Reageer Joyce 22 april 2016 om 09:47

  Wat goed Bibian dat je zo goed op weg bent, ga zo door!
  En Manon, ach, als het inderdaad van het snaaien komt, weet je waar het aan ligt, hopelijk gauw weer gemotiveerd om door te zetten. Succes!
  Joyce onlangs geplaatst…DIY verjaardagskroon van stofMy Profile

 • Reageer Marjon 22 april 2016 om 09:54

  Lekker bezig Bibian! Af en toe iets nemen moet inderdaad kunnen hoor Manon. Hou de moed er vooral in! Succes Ladies πŸ™‚ Liefs, Marjon

 • Reageer Vlijtig Liesje 22 april 2016 om 11:24

  Het helpt denk ik zeker als je weet waardoor het komt dat je niet bent afgevallen. Dan weet je ook waar je aan moet werken.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Hoe maak je de mooiste vakantiekiekjes?My Profile

 • Reageer Diana 22 april 2016 om 12:43

  Goed bezig Bibian! En Manon, fijn dat jij je motivatie nu weer een beetje gevonden hebt, genieten is ook belangrijk! Succes dames!!
  Diana onlangs geplaatst…ANDRΓ‰LON KOKOS BOOST – ReviewMy Profile

 • Reageer Kimberley 22 april 2016 om 14:30

  Go Bibian! En go Manon ook gewoon, hoor. Haha πŸ˜‰ Ik denk inderdaad dat geleidelijk aan afvallen veel beter is dan opeens heel snel en veel afvallen. Op deze manier is je lichaam er veel beter aan gewend dat het weg is en dan blijft het hopelijk ook gewoon lekker weg. Nog heel even volhouden!
  Kimberley onlangs geplaatst…Tag: Waar je huis woontMy Profile

 • Reageer Lara 25 april 2016 om 19:19

  Ik vind dat jullie super goed bezig zijn hoor! Als je kijkt naar wat er in totaal allemaal af is! Petje af hoor πŸ™‚ Heb wel een vraagje, ik zie vaak dat jullie schrijven dat je 0,2 of 0,4 aangekomen of afgevallen bent. Maar wat is nu 200 of 400 gram? Je gewicht verandert toch ook wel eens een beetje door vocht of andere dingen (tmi haha), dat is toch niet zo nauwkeurig dat je kan zeggen dat je 200 gram bent aangekomen?

  • Reageer Manon 25 april 2016 om 20:14

   Nee, het is ook echt een momentopname, dat weten we zelf ook wel! Een keer in de maand wegen vinden we zelf ook een beetje te weinig dus we houden het op 1x in de week dus dan schommelt het vaak inderdaad!

   • Reageer Lara 25 april 2016 om 20:21

    Oh oke, thanks voor je reactie πŸ™‚

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge