Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #17 – Eensgezind

Het is vrijdag en dat houdt in dat we weer een Weight Watchers update voor jullie hebben. Hoe ging het afgelopen week? Ging het goed of wat minder? Zijn we afgevallen of niet? Lees mee!

Foto 28-04-16 10 31 52Manon
In de update van vorige week schreef ik dat ik weer motivatie gevonden had. Dit klopte ook alleen moest ik er wel weer even inkomen. Vrijdag ging het nog niet helemaal naar behoren en zaterdag gingen Bibian en ik samen naar Amsterdam naar de babyshower van Betty. En op een babyshower wordt altijd van alles geserveerd en ook bij deze babyshower. We kregen een heerlijk roze taartje en er waren lekkere broodjes, chipjes met guacemole en ja, ik had honger mensen. Zondag was het echt basta. Ik voelde me goor en vies door al het gesnaai van afgelopen week dus de rem ging erop. Zaterdagavond besloot ik om een strak menu te gaan maken voor de volgende dag en dat hielp. Ik ben dus sinds zondag weer écht super streng aan het punten tellen in de app want dat heb ik op dit moment even nodig.

Ik moet zeggen dat ik zondag echt wel heel veel moeite had hoor, ik heb me netjes aan mijn punten gehouden met gezonde dingen dus dat was al een overwinning die dag. Maandag en dinsdag had ik ook weer een superstreng menu gemaakt en ook deze dagen ging het helemaal goed. Ik merk wel dat als ik twee dagen weer super goed bezig ben dat ik dan ook minder behoefte heb om te snaaien. Als ik eenmaal begin met snaaien dan “ben ik toch al slecht bezig”, dus dan kan dat ene chocolaatje en dat halve zakje drop er ook nog wel bij. Maar als ik eenmaal 2/3 dagen goed bezig ben dan wil ik doorgaan.

Dus… Vrijdag en zaterdag ging nog niet helemaal lekker maar maandag tot en met donderdag (weegdag) ging perfect! Ik ging op de weegschaal staan met in mijn achterhoofd de gedachte dat ik wel aangekomen zou kunnen zijn want ja: ik zit er al een week of 2/3 niet helemaal lekker in en dat merk ik dan ook vaak aan m’n gewicht. En ja hoor: 0,2 kg erbij… Nouja soit. Ik zit er lekker in dus volgende week hoop ik toch wel weer afgevallen te zijn…

Bibian
Afgelopen weken gingen geweldig, de kilo’s vlogen er af ondanks dat ik soms wat lekkers nam. Ook deze week had ik een wat mindere dag, de babyshower van Betty. Ik heb heerlijk genoten van het mierzoete roze taartje, en inderdaad de chips en broodjes waren ook heel erg lekker. De rest van de week ben ik echt op rantsoen gegaan, kei streng mijn menu gevolgd en niks geks gedaan. Gisteren was het wel Koningsdag, ik had ook voor deze dag een heel mooi menu gemaakt. We besloten alleen met alle broers en zussen en aanhang over de markt te slenteren en ’s avonds friet te gaan halen. Tja, daar ging het alweer. Maar ik zie mijn broer en zus niet elke week dus ik vond het ook wel heel erg gezellig. Ik nam lekker frietjes met pindasaus (zo fout maar zó lekker) en een kroket… Oh en ook nog een halve frikandel. Oeps. Ik heb er heerlijk van genoten en dat kan je dan ook maar beter doen als je zondigt.

IMG_7627Verder kwam de maandelijkse gezelligheid ook weer langs dus de drang naar chocolade kwam ook weer omhoog, maar ik heb mij in kunnen houden. Natuurlijk moest ik ook weer de weegschaal op, en met lood in mijn schoenen stapte ik op de welgevreesde glazen plaat. Chips, 0,2 kg erbij. Bah. Maar ik weet dat deze week niet helemaal mijn week was op wat strenge dagen na, en ja de maandelijkse periode. Ach, volgende week weer beter! Ik heb een mooi menu gemaakt en we gaan er weer streng tegen aan. Oh en Johnny Doodle komt er hier voorlopig even niet meer in!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Channa 29 april 2016 om 06:05

  Balen dames, maar gelukkig zit er niet veel aan. Hebben jullie er zo weer af! Succes!
  Channa onlangs geplaatst…5x handige huishoudschema’s!My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 29 april 2016 om 06:12

  Wat balen maar 200 gram is nog heel minimaal, dat is een keer plassen en het is weg :P. Al snap ik goed dat je baalt. Johnny doodle is ook hier een verboden vrucht die uit m’n buurt moet blijven haha
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Sportoutfit : Crivit Lidl SportMy Profile

 • Reageer Wilmaaa 29 april 2016 om 06:13

  Nou jullie doen het hartstikke goed! Logisch dat je op een babyschoentje ook wat mee wil eten, het moet wel leuk blijven 🙂 ik zou zeggen, keep going, you’te doing well
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Shoplog vrijmarkt KoningsdagMy Profile

 • Reageer Lindsay | lindsayvallen.nl 29 april 2016 om 06:41

  Gedeelde smart is halve smart, dus eigenlijk is het samen maar 100 gram joh! 🙂 Zulke momenten horen er ook gewoon bij, heb het zelf ook gehad tijdens mijn afvalweken bij WW. En de week erna was er dan vaak ruim een kilo af! Jullie weten hoe het moet en dat komt de volgende week weer helemaal in orde! Toi toi toi! (PS: hebben jullie tips van jullie eerdere poging stabiliseren? Vind het best wel spannend, dat hele stabiel blijven 6 weken. Thanks! 🙂

 • Reageer Dita 29 april 2016 om 06:49

  Ondanks dat er iets bij is doen jullie het super! Ik ben nu ook begonnen met een poging tot iets afvallen. De laatste kilo’s moeten er nog even af en dan zit ik weer op het gewicht voor de zwangerschap.
  Dita onlangs geplaatst…Baby OOTD #3My Profile

 • Reageer Leonie 29 april 2016 om 06:54

  Dames! Dat valt toch nog wel mee! Het is balen, maar als jullie zo netjes doorgaan met die strenge puntentelling is ’t er ook zo weer af! Zet ‘m op:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Checklist tijdens en na de zwangerschapMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 29 april 2016 om 07:02

  Er zit niet zoveel aan, dat scheelt. Gaat er vanzelf weer af! Succes!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Moestuinieren Update: Tijd voor een grote pot!My Profile

 • Reageer Nicole 29 april 2016 om 07:37

  AH twee ons, de schade is beperkt!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog – Koopjes scoren op vrijmarkten tijdens KoningsdagMy Profile

 • Reageer Nicole 29 april 2016 om 07:40

  Nou balen van die 0,2 maar tis gelukkig ook niet zoveel! En goed Manon dat je weer heerlijk streng bezig bent ik merk dat dit mij ook heel erg helpt! Ik heb zelf net weer een positief iets gezien op de weegschaal dus zal binnenkort ook mijn update weer online plaatsen haha..
  Nicole onlangs geplaatst…Tips om meer te bewegenMy Profile

 • Reageer Joyce 29 april 2016 om 07:54

  Jammer van de 0,2 kg, maar het is geen enorme hoeveelheid gelukkig. Een streng menu maken is inderdaad wel slim denk ik. Ik merk dat ik altijd minder snaai als ik van te voren goed opschrijf wat ik ga eten die dag.
  Joyce onlangs geplaatst…Weekendje Landal is een weekendje harde buikenMy Profile

 • Reageer Michelle 29 april 2016 om 08:35

  Minder dat er even iets bij zit, maar die 0,2 kg is nog heel erg te overzien toch? Dit soort weken heb je er ook wel eens tussen en als jullie nu weer zo strak in het ritme zitten zijn ze er volgende week vast weer af. Heel veel succes weer<3!
  Michelle onlangs geplaatst…RECEPT: COURGETTESOEPMy Profile

 • Reageer Malou 29 april 2016 om 09:44

  Ach ja, ook dit hoort erbij. Wel heel leuk dat jullie er zo eerlijk en open over schrijven trouwens 🙂
  Malou onlangs geplaatst…29 weken zwangerMy Profile

 • Reageer Tamara 29 april 2016 om 10:00

  Ahhh jammer meiden! Volgende keer beter! En ik vind het knap hoor hoe jullie het volhouden!
  Tamara onlangs geplaatst…Ik voelde mijn baby niet meer.My Profile

 • Reageer Jessica 29 april 2016 om 10:05

  Balen van de paar honderd gram die er weer bij zitten, maar wat ik zo lees kunnen jullie super streng zijn voor jezelf en komt dat dus nu weer helemaal goed! Succes meiden.
  Jessica onlangs geplaatst…The Questions of lifeMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 29 april 2016 om 10:52

  Ik merk ook echt dat dit soort dagen te veel voor komen en lastig zijn. En zoals manon zegt, als ik eenmaal begin dan denk ik oooo dit kan ook nog. Ik blijf door jullie eerlijke beeld wel ook gemotiveerd om door te gaan. Dus dank je meiden
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Onze schatten van de koningsmarkt….My Profile

 • Reageer Vanessa 29 april 2016 om 11:47

  Jammer van de 200 gram maar die hebben jullie er zo weer af. Veel succes de komende week!
  Vanessa onlangs geplaatst…Rituals: The Ritual of Sakura geschenksetMy Profile

 • Reageer Annemijn 30 april 2016 om 09:33

  Goed bezig dames! Die 0,2 kg is er zo af.
  Annemijn onlangs geplaatst…Winactie Tekstposters – We hebben een winnaar!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge