Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #2: Week van Bibian

Goedemorgen! Vorige week begon Manon weer met haar kiekje, deze week is het mijn beurt. Afgelopen week hadden we onwijs mooi weer, wat resulteerde in lekker vaak naar buiten. Ook moest ik wat werken en hielp ik mijn zus met de babykamer. Kijken jullie mee? We trappen af met de maandag!

slapenNovelle is geen uitslaper, zodra ze wakker wordt zet ze haar keel open. River wordt dan meestal ook wakker helaas. Ik neem ze dan nog even lekker bij mij in bed en soms heel soms vallen ze dan nog even samen in slaap. Hoe lief is dit, en dat handje van River <3

kermisIn de middag gingen we naar het centrum, er was jaarmarkt en kermis. Gewoon even leuk om rond te lopen. River mocht even kijken bij Maya de Bij, helaas staan die apparaten altijd zo slap afgesteld dat een knuffel grijpen onmogelijk is. Hij mocht wel even touwtje trekken, wat een kind al niet blij kan maken. ’s Avonds moest ik werken bij het zwembad, gewoon mijn eigen dienst, verder niks bijzonders.

kiekjedinsdag1Dinsdag waren mijn vriend en ik 7 jaar samen. Hij was zijn brood vergeten mee te nemen naar zijn werk dus ik besloot wat lekkers te maken en dit te brengen. River wilde graag mee helpen dus zorgde hij dat de broodjes belegd werden. Als we op het werk zijn, wil River altijd graag mee helpen, hoe schattig.
kiekjedinsdag2Toen de broodjes afgeleverd waren, keerden wij weer terug naar huis. We hebben heerlijk gespeeld en ook nog even de eendjes gevoerd. River vindt dat echt het einde en het liefste wil hij elke dag, mocht je het enthousiasme willen zien van River volg mij dan op Snapchat: bibianislief. Toen mijn vriend thuis kwam kreeg ik 7 rozen van hem, hoe lief. Wat een romanticus he 😉

woensdag1Woensdagochtend is het altijd even hectiek want River moet op tijd naar het kinderdagverblijf. Novelle en ik reden, nadat we hem hadden afgezet, door naar mijn zus. Ik ging eerst met haar naar de verloskundige. Ze moest voor de zekerheid een CTG laten maken dus ik ging mee naar het ziekenhuis. Novelle heeft lekker geslapen terwijl wij zaten te kletsen. Na de CTG was het al half twee en trakteerde mijn zus op een broodje.
woensdag2Eenmaal thuis hielp ik haar even een handje in de babykamer en maakte wat schoon, lief he. In de avond gingen Manon en ik naar de Weight Watchers cursus, hoe dat verliep hebben jullie afgelopen vrijdag al kunnen lezen. Na de cursus plofte ik op de bank met mijn laptop om nog wat dingen te doen.

donderdag1Donderdag had mijn vriend een dagje vrij, we besloten een date-dag te houden. De kindjes mochten gezellig bij opa en oma slapen. Mijn lader van de laptop hield ermee op en dus op de terugweg stopten we bij de MediaMarkt om er één te halen. Ondertussen kreeg ik leuke foto’s van de kids door dat ze aan het picknicken waren. Het was onwijs mooi weer dus besloten we gezellig wat te drinken op het terras in Zevenaar.

donderdag2Daarna strandden we bij mijn zus in de tuin en besloten we nog even naar het water te gaan om wat te gaan eten, het uitzicht was mooi, het weer was heerlijk, echt genieten.

thomas1Vrijdagochtend ging de wekker al om half 7. Mijn vriend moest werken en ik reed mee naar Vianen om samen met mijn schoonouders, schoonzusje, neefje, nichtje en onze kids naar het spoorwegmuseum in Utrecht te gaan. Er was een Thomas de trein weekend. Het was enorm druk maar heel leuk en de kids hebben zich geweldig vermaakt.

thomas2Zo ging River in een treintje, bekeek hij twee keer de sing-a-long van Thomas en op de terugweg vielen alle kids heerlijk in slaap!

zaterdag1Zaterdag was het tijd voor de weekboodschappen. Iedereen ging gezellig met mij mee. Eerst naar de Aldi en daarna even naar de Albert Heijn. Kijk wat ik daar in de vriezer tegen kwam, oh my god, die moet ik een keer proberen! Daarna een ritje naar Duitsland, de luiers waren op dus dat betekent de auto in naar onze buren.
zaterdag2Omdat we al vroeg uit de veren waren, besloten we in de middag nog even door Zevenaar te lopen. We trakteerde River op een ijsje maar River zou River niet zijn als hij het weer eens niet lekker vond haha. In de avond moest ik werken, elke eerste van de maand is er discozwemmen en meestal draai ik die dienst.

zondag1Zondag, Moederdag. Een dubbele dag maar zeker ook een hele mooie. Ik werd wakker van Novelle en River. River had op het kinderdagverblijf een hele mooie tas beschilderd, een enorm handig cadeau nu je geen plastic tasjes meer krijgt. Ook kreeg ik van beide kids een lekker chocoladehart, die inmiddels al opgepeuzeld is door mijn peuter want dat lust hij natuurlijk wel! Nadat we aangekleed waren zijn we lekker gaan wandelen, eendjes gevoerd en wilden we naar een markt in Didam, helaas was het klein en de entree €2,50 dus zijn we omgedraaid.

zondag2

In de middag gingen we naar mijn vader en zijn vrouw, we waren uitgenodigd om lekker te komen eten en dat hebben we ook zeker gedaan.

Hoe was jullie week, en hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke zomerzonnetje?

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

20 reacties

 • Reageer Channa 9 mei 2016 om 06:02

  Wat lief dat je eten ging brengen! Ennwat een leuke Moederdsgcadeaus 🙂
  Channa onlangs geplaatst…5x waarom het op de camping zo leuk is!My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 9 mei 2016 om 06:08

  Leuk om te zien en wat een lief knutselwerkje. Hier ook genoten van de zon!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Minimalist Monday: Offline zijn!My Profile

 • Reageer Josan 9 mei 2016 om 06:11

  Day handje van River…klein detail maar onwijs lief
  Josan onlangs geplaatst…Moederdag Beauty SwapMy Profile

 • Reageer Nicole 9 mei 2016 om 06:30

  Oh smelt die twee van jou slapend met elkaar.. En wij hebben ook heerlijk van het zonnetje genoten!
  Nicole onlangs geplaatst…1000 dingen doen met kinderen + winactieMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 9 mei 2016 om 06:37

  Wat een gezellige week. Zo lief hoe River en Novelle in de ochtebd even samen slapen en hoe River zijn hand om Novelle doet. Lief dat je vriend rozen voor je had meegenomen 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Baby update: Hoe is het nu met Aimy?My Profile

 • Reageer Tamara 9 mei 2016 om 06:50

  Wat een heerlijk weekje! Haha die peuter en kleuter van mij lusten ook helemaal niks! Ja lekkere dingen die ze al kennen haha
  Tamara onlangs geplaatst…De 11 maanden sprong die mijn baby in draak veranderde.My Profile

 • Reageer Dita 9 mei 2016 om 06:51

  Wat een heerlijk weekje! En lief, die rozen 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Interieur kiekjes – Mei 2016My Profile

 • Reageer Nicole 9 mei 2016 om 07:05

  Heel lief die foto van je twee kindjes samen!
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE! Win chocolade van Tony Chocolonely & Johnny DoodleMy Profile

 • Reageer Merel 9 mei 2016 om 07:16

  Werk jij bij het zwembad in Zevenaar? Want ik zwem daar heel vaak! Die foto van River en Novelle zo lief!

 • Reageer Annemijn 9 mei 2016 om 08:19

  Wat een leuke week. Heerlijk genieten zo met je kids!
  Annemijn onlangs geplaatst…Vloggen met mijn vriend: #1 Vakantie in Oostenrijk + WatervallenMy Profile

 • Reageer Wilmaaa 9 mei 2016 om 09:06

  Heerlijk weekje dus! Ik was lekker op vakantie deze week 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Moederdagswap | heel veel cadeautjesMy Profile

 • Reageer Leonie 9 mei 2016 om 09:23

  Wat een leuke week! En wat een prachtfoto, die slapende kids samen..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Relaxen tijdens je zwangerschapMy Profile

 • Reageer Vanessa 9 mei 2016 om 10:04

  Zo te zien hebben jullie heerlijk genoten van het mooie weer. Gefeliciteerd met jullie 7 jaar samen en wat lief dat je 7 rozen hebt gekregen. Die eerste foto van River en Novelle is trouwens super schattig! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Action shoplog mei 2016My Profile

 • Reageer Jess 9 mei 2016 om 10:24

  Hoe schattig is die eerste foto??? Zou je meteen een tweede kind willen! Te schattig!
  Jess onlangs geplaatst…Recept: Pannenkoeken met moedermelkMy Profile

 • Reageer Pauline 9 mei 2016 om 11:17

  Een hele fijne week! En die foto’s van Novelle en River samen, zo zo lief! <3
  Xx
  Pauline onlangs geplaatst…Dear Diary #18My Profile

 • Reageer Malou 9 mei 2016 om 16:52

  Ik vind River en Novelle zo schattig samen! Leuke foto’s verder ook 🙂

 • Reageer Monique 9 mei 2016 om 21:21

  Wat leuk zo, broer en zus! Genieten hoor!

 • Reageer Margriet 9 mei 2016 om 21:35

  Prachtige foto van jouw slapende kindjes. En wat lief dat je de lunch van je vriend gaat brengen!
  Margriet onlangs geplaatst…Bijna-moederdag en bijna flauwvallenMy Profile

 • Reageer Diana 9 mei 2016 om 22:01

  Ziet er uit als een heerlijke week!

 • Reageer anneleen 10 mei 2016 om 11:18

  Die slapende foto van River en Novelle is inderdaad heel erg lief! 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…Paris, tu es belle!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge