Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #3: Een week met leven en dood

Hi allemaal! In het dagboekje van deze week neem ik, Manon, jullie weer een week mee in mijn leven met een aantal foto’s. We vinden het super leuk hoe onze kiekjes worden ontvangen, dank daarvoor! Wat een titel trouwens hè? Maar het is echt zo. Afgelopen week was er een met een zwart randje maar ook met een gouden. Mijn opa is vorige week overleden en deze week was de crematie. Maar ook werd er een kindje geboren… Daarnaast heb ik genoten van mijn lieve zoon en mijn halfzoon (River haha) en toch nog wel wat leuke dingen gedaan.

Foto 09-05-16 12 43 35
Maandagochtend gingen we naar het consultatiebureau. We hadden de afspraak voor het 1,5 jaar gesprek. Nilo is weer met vlag en wimpel geslaagd, volgt mooi zijn eigen curffff (;-), hét belangrijkste woordje bij het cb volgens mij) en de volgende afspraak is als hij twee jaar is ongeveer.

Foto 09-05-16 11 02 09
Daarna gingen we snel even wat boodschappen doen bij de Albert Heijn.

Foto 09-05-16 12 44 21
’s Middags toen Nilo op bed lag heb ik even lekker geblogd, video’s bewerkt, mailtjes gedaan, blogjes gelezen enzo.

Foto 10-05-16 09 14 42
Dinsdagochtend moest Bibian met Novelle naar de kinderarts in het ziekenhuis dus kwam River even bij ons spelen. Is toch een stuk leuker dan in zo’n ziekenhuis! Ik was met ze naar buiten gegaan en toen zagen ze treinen, vrachtwagens en tractoren voorbij komen haha.

Foto 10-05-16 09 30 01
Ik ging met de jongens naar de speeltuin hier in de buurt. Werkt altijd haha!

Foto 10-05-16 13 00 41
Ik voelde me dinsdag niet helemaal mezelf, niet zo lekker in m’n vel, een beetje sippig dus ik heb niet zoveel uitgevoerd. ’s Middags ben ik nog wel even met Nilo naar de bibliotheek geweest. Hij (en ik…) houden van boeken dus het is echt super leuk om met hem naar de bieb te gaan.

Foto 10-05-16 16 32 20
Samen eten koken! Nilo vindt dat zo leuk, op het aanrecht zitten en kijken wat ik doe.

Foto 10-05-16 18 34 01
Na het eten gingen we even naar de Makro toe. We hadden wasmiddel nodig en bij de Makro hebben ze altijd wel 1+1 gratis op grote voordeelflessen haha.

Foto 11-05-16 08 35 14Woensdag bracht ik Nilo naar het kinderdagverblijf, hij heeft het zo naar z’n zin daar!

Foto 11-05-16 08 59 36
Daarna racede ik even snel naar Emmerich (Duitsland) toe. Ik ben dol op de snelweg in Duitsland hahaha, vooral als het rustig is… Onze luiers waren op en ik had een bestelling doorgekregen van Milou haha.

Foto 11-05-16 14 24 19
Daarna ging ik meteen door naar mijn moeder en zusje om even naar Arnhem te gaan. Ik zocht nog iets van een zwart jurkje wat ik aan kon doen naar de crematie van mijn opa, want alles was ik had was te groot. Ook mijn moeder had nog wat nodig, dus gingen we met z’n drietjes. Ik paste voor de fun dit jurkje bij de Steps en oh wat was het een mooie jurk! Misschien koop ik ‘m nog wel…

’s Avonds had ik de avondwake in de kerk van mijn opa maar daar heb ik geen foto gemaakt natuurlijk.

Foto 12-05-16 10 29 14
Donderdag had ik dus de crematie van mijn opa. Ik droeg een donkerblauw/crème rokje en donkerblauw topje van de Primark en schoenen van de van Haren. Ik heb die dag verder geen foto’s gemaakt zoals jullie hopelijk begrijpen.

Foto 13-05-16 09 51 47
Vrijdagochtend moest ik even langs de dokter met Nilo (niks ernstigs ofzo hoor). Het liep meer dan een half uur uit maar gelukkig zaten er in de wachtkamer allemaal vrouwen die erg gecharmeerd van Nilo waren haha.

kiekvrijdag13mei1
’s Middags kwam River weer even bij ons spelen want de zus van Bibian is vrijdagochtend moeder geworden dus Bieb wilde daar graag even rustig naar toe. Dus ik had weer twee ventjes onder mijn hoede <3 We aten eerst samen een broodje en daarna lazen we een paar boeken.

kiekvrijdag13mei2
Mike kwam later om River op te halen en we zijn toen met z’n vieren nog even naar de speeltuin geweest want het was nog steeds super lekker weer!

Foto 13-05-16 18 12 06
’s Avonds maakten we even rondje door de Ikea en…

Foto 13-05-16 19 32 11
…gingen we door de carwash (Nilo’s favoriet)! Door alle pollen en stuifmeel en rommel was onze auto helemaal groen en geel haha.

Foto 14-05-16 09 31 43
Zaterdagochtend gingen we nar de bouwmarkt om zand te halen voor in Nilo’s nieuwe zandbak. De bouwmarkt is ook echt een goed uitje voor kleine kinderen, ze kijken hun ogen uit en kunnen heel hard rennen!

Foto 14-05-16 14 35 15
’s Middags gingen we (mijn vriend, ik en Nilo) weer eens een keertje zwemmen! Ik kon mijn nieuwe bikini aan, jeej. Het was weer hartstikke leuk en we hebben besloten om wat vaker te gaan zwemmen.

Foto 14-05-16 21 26 20
Ik kreeg ’s avonds, toen Nilo al op bed lag, de opdracht om een cake te bakken. Robert en ik bakten samen deze appel-kaneelcake (recept van Culy) en hij was heel goed te versmaden.

Foto 15-05-16 09 14 49
Zondag, Pinksteren, was een beetje een saai dagje. Ik werkte de hele dag door wat was weg, mijn ouders kwamen eventjes langs in de ochtend, wij gingen ’s middags even naar mijn schoonouders toe en rommelden een beetje in/om het huis. Het was super slecht weer, koud en regen dus we hadden ook geen zin om iets te gaan ondernemen.

kiek3mei2016
’s Avonds besloot ik weer eens een boek te gaan lezen dus nadat ik dit dagboekje in elkaar heb gezet duik ik de bank op met een nieuw boek (weet nog niet welke). Ik wens jullie allemaal een fijne week toe!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

40 reacties

 • Reageer Leonie 16 mei 2016 om 05:30

  Nog gecondoleerd met je opa, manon!
  Die jurk staat je super mooi:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamareviewt: ZwangerFit!My Profile

  • Reageer Miriam van der Werf 16 mei 2016 om 13:09

   Hallo Manon.

   Nu een keer een berichtje. Ik volg Bibian en jou, nu al een tijdje, en ik vind het super ook te lezen.
   En vooral jullie vlogs zijn favoriet.

   Ga zo door.

   En gecondoleerd ngmaals.
   En ik heb in Emmen gewoond, en toen gingen we ook vaak naar Duitsland, leuk hoor!!!!!!

 • Reageer Elisabeth 16 mei 2016 om 06:09

  Wat vervelend van je opa joh! Niet leuk, zulke dingen… bij Jim werkt t speeltuintje ook altijd. En het zwembad trouwens ook, vond ie heerlijk, haha.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Onze moederfiets: Gazelle BloomMy Profile

 • Reageer Mama Lifestyle Blog 16 mei 2016 om 06:14

  Nogmaals gecondoleerd met je opa. Wat leuk dat je op River hebt gepast. En wat een leuk zomers jurkje van Steps! Ik zou deze zeker kopen!
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Ben ik zwanger?My Profile

 • Reageer Nicole 16 mei 2016 om 06:56

  Nogmaals gecondoleerd, dat zijn geen fijne dingen maar horen er helaas ook bij. Dat jurkje van Steps is super leuk en staat je echt goed! En de speeltuin is inderdaad echt een ideale plek om even heen te gaan, doet het altijd goed!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn nieuwe visitekaartjes!My Profile

 • Reageer Marije 16 mei 2016 om 07:00

  Geconcordeerd met je opa! Zijn altijd verdrietige momenten ;-(
  En dat Steps jurkje… Wauw! Staat je onwijs goed!! Sterkte nog de komende tijd

 • Reageer Kelly Caresse 16 mei 2016 om 07:04

  Wat een dubbele week is dit geweest, gecondoleerd nogmaals en sterkte met dit verlies. Wat handig om zo dicht bij Duitsland te wonen, ik wil nog steeds een tripje Duitsland plannen om luiers en allerlei beautyproducten bij DM in te slaan
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Persoonlijk: Mijn ervaringen met PuckababyMy Profile

 • Reageer Lindsay | lindsayvallen.nl 16 mei 2016 om 07:39

  Gecondoleerd met het verlies van je opa. Geboorte en verlies zo langs elkaar, echt het leven inderdaad. Hopelijk heb je veel mooie herinneringen die je met liefde kunt koesteren.

  Trouwens, wat fijn hè: kleinere kledingmaat shoppen, maakt het harde werken tastbaar 🙂 Ik heb ook een nieuwe bikini van Hunkemoller en deze week geprobeerd met zwemmen 🙂 Fijne week!

 • Reageer lotte 16 mei 2016 om 07:42

  Mooie en bijzondere diary…

  Grappig dat je dat jurkje van steps deelt.. Ik zag je woensdag bij steps met een geel jurkje aan. Vond ik je erg leuk staan! 😉
  Toen ik je een compliment wou geven over jullie leuke (vooral de filmpjes met veel zout) was je in pashokje dus bij deze alsnog…

  Groetjes Lotte

  • Reageer Manon 17 mei 2016 om 10:58

   Oh echt waar!! Wat toevallig haha. Ja die gele was ook heel erg leuk, alleen ik had al maat 34 aan en die was bij de borsten te leeg (beetje jammer hahaha).

 • Reageer Sanne Marlijn 16 mei 2016 om 07:44

  Wat verdrietig van je opa Manon. Gecondoleerd nog. Zo leuk dat Nilo en River met elkaar kunnen spelen, ik mis soms echt een vriendje voor James hoor. Die heeft hij niet. En een broertje of zusje zal hij ook nog even op moeten wachten haha. De appel-kaneelcake lijkt mij lekkurrrrrrr!
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Borsten en onzekerheidMy Profile

 • Reageer amanda 16 mei 2016 om 07:52

  Gecondoleerd..kian vind het ook altijd leuk om erbij te zitten in de keuken…dat jurkje staat je erg leuk..x
  amanda onlangs geplaatst…Favorieten van en voor Kian(filmpje)My Profile

 • Reageer Channa 16 mei 2016 om 08:12

  Gecondoleerd met het verlies van je opa. Dat jurkje van de Steps staat je super goed!
  Channa onlangs geplaatst…Verbazing in de supermarktMy Profile

 • Reageer Saskia 16 mei 2016 om 08:28

  Gecondoleerd met het verlies van je opa. Altijd verdrietig dat soort dingen. Ik heb mijn oog ook laten vallen op een aantal jurkjes van de Steps, ze zijn zó leuk!
  Saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! (zon, zwembad & moestuintjes!)My Profile

 • Reageer Paola 16 mei 2016 om 08:42

  Gecondoleerd en wat lief dat je zoveel op River hebt gepast! Ik zou het jurkje van de Steps doen, maar ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken 😉
  Paola onlangs geplaatst…Tijd voor jezelfMy Profile

 • Reageer Dita 16 mei 2016 om 08:43

  Wat een leuk jurkje van Steps! En fijn dat Nilo het zo leuk op het kdv heeft.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn roots, India ♥My Profile

 • Reageer Diana 16 mei 2016 om 09:18

  Gecondoleerd met je opa, ik wens je veel sterkte toe!

  De jurk staat je prachtig!
  Diana onlangs geplaatst…Autovakantie naar Polen (2015)My Profile

 • Reageer MetMirjam 16 mei 2016 om 09:23

  Gecondoleerd met je opa.. Bijzonder dat overlijden en geboorte zo vaak samen komt. (In mijn omgeving wel in ieder geval)
  Ik ben afgelopen week ook naar de DM geweest – mijn eerste keer en ik ben helemaal enthousiast!!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Musthaves zwembad / strand met een dreumesMy Profile

 • Reageer Simone 16 mei 2016 om 09:26

  Gecondoleerd met je opa. En Bibian gefeliciteerd! Dat steps jurkje is inderdaad heel leuk! Hier was eerste pinksterdag ook saai, want Mirthe was ziek. Buikgriep, blegh.
  Simone onlangs geplaatst…Vlog | Een dagje naar de dierentuinMy Profile

 • Reageer Michelle 16 mei 2016 om 09:37

  Nogmaals gecondoleerd met het overlijden van je opa. Wat lief dat je zoveel op River gepast hebt, en hoe leuk dat jullie jongens het samen zo goed kunnen vinden! Ik krijg nu trouwens ook zin om een lekkere cake te bakken..
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#41: DE EERSTE MET MORRIS!My Profile

 • Reageer Nicole 16 mei 2016 om 09:37

  Gecondoleerd met het verlies van je opa! X
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom het moederschap doodeng isMy Profile

 • Reageer Tamara 16 mei 2016 om 09:39

  Die jurk moet je gewoon kopen joh! Staat je supermooi en die heb je wel verdiend nu je zoveel afgevallen bent!
  Tamara onlangs geplaatst…Waarom een kusje echt tegen pijn helpt!My Profile

 • Reageer Nesrin 16 mei 2016 om 10:29

  Gecondoleerd met je opa Manon.

  Dat jurkje staat je supergoed en je zou het moeten kopen als je er tenminste nog steeds aan denkt. Fijn dat de kinderen samen spelen 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #20My Profile

 • Reageer Vanessa 16 mei 2016 om 10:47

  Gecondoleerd met het verlies van je opa, zo’n dingen zijn altijd verdrietig. Verder wel een leuke diary. Ik vind dat het jurkje van Steps je geweldig staat. Je ziet op de foto’s duidelijk dat je mooi bent afgevallen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Unboxing Happy Blue Box: Chocolate DelightMy Profile

  • Reageer Manon 17 mei 2016 om 10:57

   Dankjewel voor je lieve complimentje, doet me goed ^^

 • Reageer Jodi - liefthuis 16 mei 2016 om 10:55

  Zoals ik op ig al zei is Paaz echt een aanrader, ook het Rosie project is erg leuk.
  Ik pak m’n ereader ee zo ook maar weer bij, door de telefoon en al het bloggen vergeet ik vaak dat ik ook kan lezen.
  Wat een heerlijk weekje met je man(nen) heerlijk vanalles en niks wat top is met dat mooie weer
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Hoe vier je de eerste verjaardag van je spruit…onze hersenspinsels…My Profile

 • Reageer Marion 16 mei 2016 om 11:06

  Nogmaals gecondoleerd, Manon. Hoop dat jullie een mooi afscheid hebben gehad.
  Dat jurkje, hij was duur hè? Maar als je er nu nog over nadenkt, dan zou ik hem kopen. Ik heb dat ooit met schoenen gedaan. Heb er een maand over nagedacht en het was een flinke smak geld, maar het was het zo waard. Veel meer dan al die losse pruldingen die we te pas en te onpas kopen en zelden dragen. Doen, Manon! Doen! Hij staat je geweldig!

  • Reageer Manon 16 mei 2016 om 11:59

   Hahaha, door al die comments met kopen kopen kopen wil ik ‘m echt hebben…

 • Reageer Anne 16 mei 2016 om 12:29

  Gecondoleerd met je opa. Verdrietige tijd.
  Welk leuk boek was je met Nilo en River aan het lezen? En tips voor leuke boeken zijn bijv. Het meisje in de trein, het strandhuis en vind alles van Jill Mansell super leuk!

 • Reageer Margriet 16 mei 2016 om 14:13

  Gecondoleerd. Ik hoop dat het een mooie uitvaart was. Drukke week heb je trouwens gehad. Gelukkig zaten er ook een hoop leuke momenten in.
  Margriet onlangs geplaatst…D.I.Y. Spelletjes makenMy Profile

 • Reageer Joyce 16 mei 2016 om 15:17

  Allereerst: nog gecondoleerd met je opa.
  Wat een mooie vriendschap hebben Bibian en jij toch. Wat fijn als je weet dat je je kind in goede handen achter kan laten! Ik blijf dat erg mooi vinden om te lezen!

 • Reageer Renate 16 mei 2016 om 16:16

  Veel sterkte met het verlies van je opa!

  Heerlijk zomerse foto’s van die twee jongens in de speeltuin. Leuk dat zoveel aan elkaar hebben.

  En misschien moet je jezelf dat mooie jurkje gewoon gunnen! 🙂

 • Reageer Eline 16 mei 2016 om 20:42

  Gecondoleerd met je opa, wat verdrietig zeg.
  Prachtig jurkje trouwens van Steps, staat je supermooi.
  Eline onlangs geplaatst…Jennifer is 11 maanden!My Profile

 • Reageer Jessica 16 mei 2016 om 20:55

  Zeker kopen die jurk Manon, maar wie weet komt de sale nog zoals ik had gezegd… Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Steps? Ik vind hoe je er uit zag voor de crematie ook super mooi. Staat je heel goed. Veel sterkte de komende tijd.
  Jessica onlangs geplaatst…Update 60 day challengeMy Profile

  • Reageer Manon 17 mei 2016 om 10:57

   Oh de nieuwsbrief, dat is een goeie! Dankjewel voor je lieve comment ^^

 • Reageer Annemijn 17 mei 2016 om 09:34

  Nogmaals gecondoleerd. Wat heb je een mooie outfit uitgezocht voor het afscheid! Sterkte met dit verlies. Fijn dat het zo goed gaat met Nilo en River gezellig kwam spelen.
  Annemijn onlangs geplaatst…Vloggen met mijn vriend: #2 Vakantie in Oostenrijk en knuffelen met Mozart!My Profile

 • Reageer Marjan 17 mei 2016 om 19:20

  Leuk kiekje! Wel ben ik nou benieuwd of de coca cola cherry zero #sluikspon is. Heb hem vaker voorbij zien komen inmiddels bij bloggers/vloggers…

  • Reageer Manon 17 mei 2016 om 20:07

   Nee, niet bij ons althans. Wij zijn altijd open en transparant in gesponsorde en gekregen dingen! Ik denk omdat veel bloggers aan WeightWatchers doen en dit gewoon nieuw is en lekker is en perfect past bij WW.

 • Reageer anneleen 18 mei 2016 om 11:32

  Nogmaals veel sterkte, lieve Manon! Ik hoop dat jullie op een mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van hem… Fijn dat River met Nilo kwam spelen, 2 mooie en lieve jongetjes! 🙂 en natuurlijk via deze weg nog een dikke proficiat voor Bibian, die tante is geworden, superleuk!
  anneleen onlangs geplaatst…Daguitstapje naar BredaMy Profile

 • Reageer Kiekje #4: Neefje, regelen en feest | Little Wonder World 23 mei 2016 om 06:00

  […] week begon met een druilerige Tweede Pinksterdag… Zoals jullie vorige week bij Manon konden lezen ben ik peettante geworden van een heel lief klein ventje. Hij wilde iets te vroeg de […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge