Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #4: Neefje, regelen en feest

Goedemorgen! Deze week is het mijn, Bibian, beurt om mijn week in foto’s te delen met jullie. Ik hou de intro kort want ik heb genoeg te vertellen bij de foto’s.

maandagDe week begon met een druilerige Tweede Pinksterdag… Zoals jullie vorige week bij Manon konden lezen ben ik peettante geworden van een heel lief klein ventje. Hij wilde iets te vroeg de wereld zien waardoor mijn zus de babykamer nog niet helemaal klaar had. Ik besloot ’s ochtends richting hun huis te gaan om de babykamer af te maken. Er moesten nog stickers worden geplakt op de muur, het bedje moest nog opgemaakt worden en het een en ander moest opgeruimd worden. Na 1,5 uur was ik zo goed als klaar en ging ik naar het zwembad om een dienst te draaien. ’s Avonds gingen we nog even bij mijn zus en neefje langs, wat is hij klein <3

dinsdag1Dinsdag begon ik de dag met hapjes maken voor Novelle. Het gaat nog niet van harte en ze vindt het gewoonweg niet lekker. Of het aan het eten ligt, aan wat anders, ik weet het niet maar daar zijn we nu mee bezig.

dinsdag2’s Middags kwam lieve Manon langs, het was zo gezellig dat ik helemaal vergeten ben om foto’s te maken. Na het eten stapte ik de auto weer in naar het ziekenhuis om nog even langs te gaan bij mijn zus en mijn neefje. En hoe leuk, ik mocht hem heel eventjes vasthouden, wat een klein propje. Tussendoor kreeg ik deze foto van mijn vriend, dat doet mij altijd goed!

woensdag1Woensdagochtend had ik een intake bij het kinderdagverblijf van River, dit keer voor Novelle. Omdat Novelle toch even wat meer “speciale dingetjes” heeft bespraken we dat door. Daarna mocht Novelle gelijk blijven om te wennen, ik moest wel even slikken hoor haha. Ik stapte de auto in naar huis, vouwde de was van mijn zus op en reed naar het ziekenhuis om het af te geven. Mijn zus trakteerde op een lekker broodje en natuurlijk nog even genoten van mijn neefje.

woensdag2Mijn zus had nog wat besteld voor de babykamer en dus vroeg ze mij dat even te gaan halen, nadat ik dat opgehaald had moest ik nog even de stad in voor een cadeautje voor mijn vriend want die is zondag jarig. Helaas kon ik het niet vinden. Rond kwart over 5 haalde ik de kids op van het kinderdagverblijf (hoe het met Novelle ging lezen jullie nog!) en reden we door naar de kapper. Rivers haar was heel lang en alhoewel ik dat echt heel leuk vind, moest er toch een stukje vanaf omdat hij zich kapot zweette tijdens het warme weer.

donderdagDonderdag gingen we al vroeg op pad, we hadden een afspraak in Amsterdam dus stond ik rond 8 uur met de kids bij Manon op de stoep. We reden richting mijn schoonzusje waar ik de kids afzette en wij reden vlug door richting Amsterdam. We kregen een heerlijk ontbijt en na wat geklets reden we weer terug. Amsterdam is niet om de hoek dus we waren laat in de middag weer thuis. ’s Avonds gingen we nog even langs in het ziekenhuis.

vrijdagVrijdag vertrok ik in de ochtend richting de Ikea, ik moest een lijst halen voor het cadeautje voor Mike. Wist ik veel dat de Ikea pas om 10.00 uur open ging. Stond ik daar om 9.40u met nog heel veel andere mensen. Daarna besloot ik direct de weekboodschappen te gaan doen, en wat is dat toch altijd een gesjouw maar het is weer gelukt. Daarna maakten wij het cadeautje af, helaas had ik mij enorm vergist in het formaat van de lijst in alle hectiek. Ach, het gaat om het idee.

vrijdag2Eenmaal thuis maakte ik allerlei hapjes van Novelle en voor ons zelf maakte ik heerlijke krieltjes met verschillende kruiden. Verder was het een rustig dagje, het weer zat ook niet echt mee dus bleven we lekker thuis aan keutelen.

zaterdagZaterdagochtend moest ik nog even een cadeautje halen voor mijn neefje die zijn verjaardag vierde en toen kwam ik deze speen tegen bij het Kruidvat. Hoe leuk is die, deze nam ik mee. Novelle is ten slotte al bijna 7 maanden en ze gebruikt nog steeds de spenen van 0-6 maanden dus het mocht ook wel. Daarna reden we naar Zeist voor de verjaardag en speelde River lekker met de treintjes en Novelle keuvelde in de kinderwagen.

zaterdag2Na het eten gingen we door naar het ziekenhuis. Er was een storing dus er was geen water in het ziekenhuis, het restaurant was dicht dus mijn zwager had voor mijn zus MaccieD gehaald en dat aten ze in het restaurant op. Na een uurtje gingen we weer naar huis want, geen water = geen wc = geen fles melk etc. Lekker handig ook in een ziekenhuis.
zondag1Zondag begon de dag gezond, een bak kwark met blauwe bessen. Vandaag is mijn vriend jarig dus we hebben een feestje. Tussendoor werd ik door mijn zus gebeld, ze moet het ziekenhuis helaas uit maar haar zoontje moet blijven. Aangezien haar badkamer verbouwd wordt, komt ze een paar dagen bij ons slapen en daarom maakte ik haar kamer even “gezellig”. Daarna kwam er gezellig visite, je kent het wel.
zaterdag2Natuurlijk moest papa even de fiets van River maken en Nilo helpt hem goed mee! In de avond ruimde ik op, stofzuigde en dweilde ik het huis en plofte ik daarna op de bank, rust!

Dat was me een weekje wel! Veel heen en weer naar het ziekenhuis maar alles voor een goed doel <3. Fijne week allemaal!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

29 reacties

 • Reageer Elisabeth 23 mei 2016 om 06:07

  Nogmaals gefeliciteerd met de geboorte van je neefje! En t komt vast goed met Novelle en haar hapjes. Gewoon blijven proberen en oefenen…
  Elisabeth onlangs geplaatst…Hoe laat je je dreumes 16 uur per dag slapen?!My Profile

 • Reageer Milou 23 mei 2016 om 06:08

  Jeetje balen dat je zus het ziekenhuis uit moet zeg, lief dat ze even bij jullie kan blijven. Je neefje is zoooo klein wat lief!
  Milou onlangs geplaatst…DM aankopenMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 23 mei 2016 om 06:08

  Leuk om te lezen. En nog gefeliciteerd met je kleine neefje.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Minimalist Monday: een kastje minder.My Profile

 • Reageer Channa 23 mei 2016 om 06:10

  Gefeliciteerd met de geboortje van je neefje. Wat lief dat je de babykamer bent gaan afmaken!
  Channa onlangs geplaatst…Peuterbed of een eenpersoonsbed?My Profile

 • Reageer Josan 23 mei 2016 om 06:17

  Jammer dat je zus niet bij haar kindje kan blijven. Wel fijn dat ze nu even bij jou terecht kan. Hopelijk is haar badkamer snel klaar. Komt de kraamverzorgster dan ook bij jou?
  Josan onlangs geplaatst…Ouders Natuurlijk beurs 2016My Profile

 • Reageer Mama Lifestyle Blog 23 mei 2016 om 06:28

  Nogmaals gefeliciteerd met je neefje. Ik weet er alles van wanneer je kindje te vroeg geboren wordt en het kinderkamertje nog niet af is en de babykleding nog niet gewassen. Maar goed dat je zus zo’n lieve zus heeft die haar daar allemaal mee helpt! En die haar ook nog eens opvangt omdat ze thuis in een verbouwing zit. Hartstikke lief van je! Hopelijk is haar huis snel klaar en mag je neefje snel het ziekenhuis verlaten zodat moeder en zoon lekker samen kunnen zijn en van elkaar kunnen genieten.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…De arrestatie van een groep drugsdealers-/gebruikers, 8 man politie en een drugshond: hoe leg je zoiets uit aan je kind?My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 23 mei 2016 om 06:44

  Wat mag jouw zus trots op jou zijn als haar zus, hoe je zo voor haar klaar staat, super tante! Heftig dat zij al ontslagen is, maar haar zoontje nog niet. Hopelijk hoeft hij niet al te lang fe blijven in het ziekenhuis
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Openbaar borstvoeding gevenMy Profile

 • Reageer Nicole 23 mei 2016 om 07:19

  Wat ben je toch een lieverd. Enorm drukke week en er kwam veel op je af maar je doet het! Wel geweldig een lief neefje erbij al is het wel zuur dat hij nog in het ziekenhuis ligt en je zus niet meer..
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #3 | Heel veel me-time!My Profile

 • Reageer Charlotte 23 mei 2016 om 07:31

  Gefeliciteerd met je kleine neefje! En lief dat je zoveel mee hebt geholpen met het kamertje. Hopelijk mag je neefje ook snel naar huis!
  Charlotte onlangs geplaatst…6 x lachen om mijn peuter…My Profile

 • Reageer Nicole 23 mei 2016 om 07:41

  Dat zelf krieltjes maken vind ik even een ontdekking! Hoe doe je dat precies?
  Nicole onlangs geplaatst…Zo bescherm je jouw kindje tegen de zon!My Profile

 • Reageer Nicole 23 mei 2016 om 07:42

  Oh en ik ben heel benieuwd hoe t met Novelle gaat nu!
  Nicole onlangs geplaatst…Zo moeder zo dochter: fotograferenMy Profile

 • Reageer Michelle 23 mei 2016 om 07:55

  Wat ontzettend lief dat je je zus zo helpt ondanks je eigen drukke programma. Lijkt me voor haar ook geweldig; dat kan ze nu ongetwijfeld heel goed gebruiken. En wat een mini mensje is je neefje! Succes weer met alles de komende week<3!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#42: KRAAMVISITE, AUTOJACHT & LUIE ZONDAGMy Profile

 • Reageer Leonie 23 mei 2016 om 08:24

  Ah wat ben je druk geweest! Zo lief hoe je er voor je zus en neefje bent! Ik ben benieuwd hoe het gegaan is op het kdv met Novelle!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Opvang regelenMy Profile

 • Reageer Dita 23 mei 2016 om 08:35

  Wat een druk weekje. En wat lief dat je zus bij jullie mag komen logeren.
  Dita onlangs geplaatst…Indeling commode op de babykamer na 3 maandenMy Profile

 • Reageer Diana 23 mei 2016 om 08:58

  Wat ontzettend lief dat jij je zus zo helpt! Ze boft maar met zo’n zus als jij! Ik ben erg benieuwd hoe het met Novelle op het kdv ging!

  Fijne week!
  Diana onlangs geplaatst…De waarheid over de eerste avond uit na zwangerschapMy Profile

 • Reageer Tamara 23 mei 2016 om 09:06

  Ahhh wat rot voor je zus dat hsar kleine mannetje moet blijven! Hopelijk mag hij snel naar huis! Nog gefeliciteerd met je vriend!
  Tamara onlangs geplaatst…Ontzettend vieze dingen die heel normaal zijn als je moeder bent.My Profile

 • Reageer Lieke Pos 23 mei 2016 om 09:07

  Wat een volle week Bibian! Gefeliciteerd met de geboorte van je neefje! En vind het super lief van je dat je zoveel voor je zus doet..

  Fijne week!
  Lieke Pos onlangs geplaatst…Dierenpark Amersfoort | Dagje weg & DreumesMy Profile

 • Reageer Paola 23 mei 2016 om 09:10

  Gefeliciteerd met je neefje en met Mike! Het lijkt me erg moeilijk voor je zus dat haar kindje nog moet blijven en zij weer naar huis mag! Lief dat je haar zo goed opvangt en helpt. Wat lastig dat het met het eten van Novelle zo moeilijk gaat en ik ben benieuwd hoe het op het kdv is gegaan!
  Paola onlangs geplaatst…BlogpauzeMy Profile

 • Reageer Vanessa 23 mei 2016 om 09:30

  Wat een druk weekje. Nogmaals gefeliciteerd met de geboorte van je neefje!
  Vanessa onlangs geplaatst…Online meubelen shoppen: de voordelenMy Profile

 • Reageer Joyce 23 mei 2016 om 09:34

  Wat een druk weekje! Ben benieuwd hoe het met Novelle bij het dagverblijf ging.
  Joyce onlangs geplaatst…Op weg naar fit |Sporten is leuk!My Profile

 • Reageer Malou 23 mei 2016 om 09:40

  Gefeliciteerd met je neefje! Ik kan me voorstellen dat je even moest slikken toen Novelle op het kinderdagverblijf bleef..
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #157; ziekenhuis, lijstje afwerken en Ben & Jerry’sMy Profile

 • Reageer Jennifer 23 mei 2016 om 11:49

  Bibian, wat ben je toch een gastvrije, lieve zus. Zelfs de logeerkamer versierd! Wauw!
  Jennifer onlangs geplaatst…Primark Groningen!My Profile

 • Reageer MetMirjam 23 mei 2016 om 12:56

  Ooh wat is je neefje nog klein zeg! Het lijkt me zó lastig om je kindje in het ziekenhuis achter te moeten laten, hopelijk mag hij ook snel naar huis (of jouw huis)! Super lief wat je allemaal doet – dat doen zussen voor elkaar 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…Naar de bibliotheek met je kleintjeMy Profile

 • Reageer jodi - liefthuis 23 mei 2016 om 16:00

  Wat een hectiek rondom zo’n vroeg geboorte in de naaste familie of vriendekring. Hier ook ervaren. Wel hele bijzondere hectiek en super fijn dat je zoveel voor haar kan betekenen.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Als de vondelingenkamer je beste optie is…My Profile

 • Reageer Annemijn 23 mei 2016 om 16:52

  Dat ziet er uit als een drukke maar fijne week. Fijn dat je zoveel voor je zus kunt doen, Bibian.
  Annemijn onlangs geplaatst…Recept: Gezonde zalm met pesto en honing & pasta met spinaziesaus!My Profile

 • Reageer Jamaila 23 mei 2016 om 16:59

  Gefeliciteerd met de geboorte van je neefje! Wat lief van je dat je de baby kamer heb afgemaakt en de logeer kamer versiert heb. Hopelijk mag je neefje snel naar huis!
  Jamaila onlangs geplaatst…Zelf gemaakte Avocado saladeMy Profile

 • Reageer Jessica 23 mei 2016 om 18:45

  Gefeliciteerd met je neefje en met Mike! 🙂 Hoe gaat het met je zus en je neefje?
  Jessica onlangs geplaatst…Plog: Weekend 21 & 22 meiMy Profile

 • Reageer Marije 23 mei 2016 om 20:23

  Zo zeg, wat een drukke week met verjaardagen en de geboorte van je neefje. Wat een klein hummeltje nog zeg! Hoop dat alles goed gaat met zus en neef!
  Marije onlangs geplaatst…Geboorteketting van Intenza JewelzMy Profile

 • Reageer anneleen 29 mei 2016 om 10:26

  Een beetje laat… maar alsnog een dikke proficiat met de geboorte van je neefje! Is hij ondertussen al thuis? Hopelijk stelt hij het goed! 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…Daguitstapje naar BredaMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge