Fashion, Kids

Let the sun shine! – River en Novelle

Laatst deed ik een oproepje op Instagram met de vraag wat jullie nog graag wilden zien. Daar kwam mede uit dat jullie de outfit-inspiratie artikelen heel leuk vinden. Deze worden – aan de cijfers te zien –  ook altijd goed bezocht! En zo ben ik begonnen met wat leuke outfits samen te stellen die ik zelf ook zou kunnen kopen en combineren. Het zijn wat dure en goedkopere items bij elkaar en zoals je kan zien ben ik ook niet vies van wat printjes met elkaar combineren. Kijken jullie mee naar de outfits die ik heb samengesteld?

Outfit 1: Space Rainbows
outfit1
Oh, ik vind dat broekje van Mini Rodini zo leuk he, maar hij is echt te duur. Ik hoop hem voor Novelle in de sale te kunnen bemachtigen maar ik heb er een hard hoofd in. Ik combineer hem met leuke lichtblauwe sneakers van de H&M en daar boven dit super gave lichtroze tuniek van Blonde zusjes.

Outfit 2: Yellow & Blue
outfit2
Dan wederom weer een kledingstuk (het rokje) dat ik echt heel graag wil maar hij is er pas vanaf maat 2-3 jaar en dat is Novelle nog lang niet. Misschien dat ik hem nog op Marktplaats kan kopen tegen die tijd, hij is van Bobo Choses. Ik combineer hem met dit super zachte mooie lichtblauwe shirt van Mingo Kids en lichtblauwe All Stars!

Outfit 3: Nijlpaardje!
outfit3
Dan deze outfit voor de jongens, alhoewel hij ook voor stoere meiden kan. De skinny jeans is van de Zara, River heeft hem ook en is in het echt wat lichter van kleur dan op de foto. Dan daarbij het witte shirt van Mini Rodini met een nijlpaard, ook deze heeft River in de kast hangen. Tot slot lekkere simpele rode All Stars eronder.

Outfit 4: Pinecones
outfit4Oh, deze outfit is ook liefde in mijn ogen. Dat broekje, echt! Maar helaas overal uitverkocht en op Marktplaats betaal je er nog de hoofdprijs voor. Mocht iemand van mijn lieve bezoekers het broekje verkopen, maakt niet uit elke maat, laat het mij wel even weten haha. Hij is trouwens van Tiny Cottons. Een leuke makkelijk romper van de Hema, witte All Stars en een leuke sjaal van MingoKids maakt deze outfit af.

Outfit 5: Pink Print
outfit5
Deze simpele outfit vind ik ook helemaal te gek, het shirtje is wederom van Tiny Cottons uit de nieuwe collectie. Daarbij een leuke, roze, simpele legging van de Hema. Een haarband van CarlijnQ en tot slot nog leuke geprinte sneakers van de H&M.

Outfit 6: Roar!
outfit6
Als laatste nog een outfit die ik River aan zou doen. De broek van Popupshop, kennen jullie hem nog? River heeft hem gehad en wat baalde ik dat hij te klein was. Hij stond zo leuk en was enorm warm. Ik heb hem hier gecombineerd met een mooie witte basic van MingoKids, een sjaal van de Otto en gave old school Vans.

Wat is jullie favoriete outfit? Ik ben ook heel erg benieuwd wat jullie favorieten merken zijn? (Niks in dit artikel is gesponsord oid.)

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 17 mei 2016 om 06:04

  Leuke outfits! mijn favoriet is nr. 5. Vind het er erg vrolijk uitzien. ik hou wel van die printjes.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 19, met een snufje liefdeMy Profile

 • Reageer Elisabeth 17 mei 2016 om 06:07

  Oh dat ruimte broekje, echt zo cool!
  Elisabeth onlangs geplaatst…“Een man die ‘gewoon’ voldoende verdient waardoor ik niet betaald hoef te werken”My Profile

 • Reageer Josan 17 mei 2016 om 06:11

  Ik vind een combinatie van eerste en tweede outfit het leukst. Het rokje van Bobo choses en sneakertjes van h&m met een neutraal rompertje eronder en haarbandje.
  Josan onlangs geplaatst…VLOG opening uitbreiding Rosada Fashion OutletMy Profile

 • Reageer Mama Lifestyle Blog 17 mei 2016 om 06:15

  Het broekje van outfit 1, rokje van outfit 2 en het shirtje van outfit 5 vind ik erg leuk! Wat een originele setjes! Daar zul je niet snel een ander kindje in zien lopen. Wat wel het geval is als je kleding koopt bij de Hema en H&M (wat ik dus doe). Dure merklleding koop ik niet voor mijn kinderen, want elke week gaat er wel kleding kapot door vallen of raakt kleding besmeurd met de meest hardnekkige vlekken. Vandaar dat ik altijd voor budget kleding kies.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Vlog: dagje uit met de kinderen naar AvifaunaMy Profile

 • Reageer Milou 17 mei 2016 om 06:43

  Ooh wat is mini rodini toch een leuk merk! Die eerste legging is echt gaaf!! Jammer dat het zo duur is.
  Milou onlangs geplaatst…Tweede PinksterdagMy Profile

 • Reageer Wilmaaa 17 mei 2016 om 06:51

  Wauw dat rokje is zo lief! Snap goed dat je die wilt! Die geprinte sneakers zijn ook erg vet!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…autovakantie met een dreumes | tipsMy Profile

 • Reageer Channa 17 mei 2016 om 07:39

  Outfit nr 5 is echt heel leuk! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Met de billen bloot #3 – Wat je nog niet over mij wist!My Profile

 • Reageer Nicole 17 mei 2016 om 07:46

  Nijlpaardje, pink print en roar zijn toch wel m’n favorieten!! Super leuk.. En ja mini rodini is vaak amper aan te komen..
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom afvallen niet altijd even leuk isMy Profile

 • Reageer Nicole 17 mei 2016 om 08:01

  1, 3 en 6! Helemaal leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste series op Netflix om te binge-watchen!My Profile

 • Reageer Amber 17 mei 2016 om 08:15

  Wat een leuke outfits! Zelf denk ik dat je het merk scotch r’belle echt heel erg gaaf gaat vinden of inspiratie mee kan op doen aangezien alles op de site door een model geshowd wordt, wel wat prijzig maar als je het op marktplaats kan scoren is het helemaal leuk! Je hebt ook voor jezelf daar kleding(maison scotch) ben benieuwd of je het al kende? Liefs

 • Reageer Dita 17 mei 2016 om 08:18

  Wat een leuke outfits! Jammer dat Mini Rodini zo duur is. Sowieso vind ik sommige baby/kinderkleding zo duur maar zo leuk! 😉
  Dita onlangs geplaatst…Mijn roots, India ♥My Profile

 • Reageer Lieke Pos 17 mei 2016 om 08:51

  Wat een fijne outfits! Ik zou het grotendeels ook kunnen kopen, jammer dat sommige dingen zo prijzig zijn hé (Mini- Rodini, Tiny Cottons) Maar soms.. laat ik me weleens gaan 😉
  Lieke Pos onlangs geplaatst…De onzekerheden van een moeder.. | PersoonlijkMy Profile

 • Reageer Malou 17 mei 2016 om 09:16

  Heel leuk! Dat broekje van Mini Rodini is inderdaad heel gaaf, maar jammer van de prijs ja..
  Malou onlangs geplaatst…Zelf eten met NumNumsMy Profile

 • Reageer Leonie 17 mei 2016 om 09:47

  Oh wat leuk allemaal! Ik vind outfit 5 echt super tof!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamareviewt: ZwangerFit!My Profile

 • Reageer Annemijn 17 mei 2016 om 09:53

  Wat een vrolijke en kleurrijke items! Heerlijk
  Annemijn onlangs geplaatst…Vloggen met mijn vriend: #2 Vakantie in Oostenrijk en knuffelen met Mozart!My Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 17 mei 2016 om 11:03

  Wat een leuke outfits allemaal. Vooral dat gele rokje!

 • Reageer MetMirjam 17 mei 2016 om 12:57

  Super leuke setjes! Outfit 2 is mijn favoriet – wat wil je ook, met een meisje van bijna 2 😉
  MetMirjam onlangs geplaatst…Musthaves zwembad / strand met een dreumesMy Profile

 • Reageer Jessica 17 mei 2016 om 14:29

  Leuke inspiratie weer, zelf vind ik Pinecones de leukste!
  Jessica onlangs geplaatst…Update 60 day challengeMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 17 mei 2016 om 17:48

  Vooral de outfit met nijlpaard shirt vind ik fantastisch. Die gave rode al stars er onder, helemaal top.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Hoe vier je de eerste verjaardag van je spruit…onze hersenspinsels…My Profile

 • Reageer Lonneke 18 mei 2016 om 11:13

  Wat een leuke kledingstukken. Ik vind Tiny Cottons erg leuk, maar ik heb wel moeite met heel veel geld uitgeven aan een kledingstuk, omdat het zo snel kapot gaat. Lang leve de sale, dan loop ik af en toe nog tegen mooie kledingstukken aan die enigzins betaalbaar zijn.

 • Reageer anneleen 18 mei 2016 om 11:13

  Zo’n mooie en stoere outfits! Helemaal geweldig! 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…Daguitstapje naar BredaMy Profile

 • Reageer Maaike 18 mei 2016 om 17:03

  Aangezien ik je dat broekje heel erg gun, heb ik even gezocht op het internet naar het broekje en ik heb hem gevonden. Maar je moet er op bieden en de hoogste is nu 16.50. Je kan het altijd nog proberen hem te bemachtigen! <3 Link: http://www.marktplaats.nl/a/kinderen-en-baby-s/kinderkleding-maat-98/m1049059714-popupshop-baggy-broekje-tijger-maat-2-3-98.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr

 • Reageer Nathan & Sofie 12 juni 2016 om 21:32

  Je kan enorm veel leuke spulletjes kopen bij Hema.
  Wij zijn alvast grote fan….

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge