Fashion, New In, Shoplog

Geshopt voor de kids: Mini Rodini, Bobo Choses, Tiny Cottons, Mingo

Ik ben dol op duurdere merken qua kinderkleding, maar ik ben er nog doller op als het in de sale is. Zodra de collecties in de sale komen, sprint ik erheen om deze merken voor een veel leuker prijsje in te slaan. Zo doe ik dat regelmatig. Natuurlijk heb je de collectie dan wel later dan dat het uitkomt, maar dat maakt mij niks uit. Hoe leuk is het als je de winkel uit loopt met dik €100,- korting bijvoorbeeld. Daar kan ik echt van genieten.

De sale kwam dus besloot ik met mijn vriend en kids richting Amsterdam te rijden naar de winkel Big en Belg (#nospon). Een geweldige winkel, vol met mijn lievelingsmerken. Waarom verkopen ze al dat leuks niet bij ons in de buurt? Vroeg in de ochtend stond ik al voor de deur en ik was de eerste die naar binnen stapte. Ik keek mijn ogen uit en het ene naar het andere item belandde op mijn arm. De korting die er was, was hemels en daar nam ik dan ook gretig gebruik van. De kinderbijslag werd weer goed besteed. Verder ging ik thuis nog even verder met de sale aankopen, want in de webshops hebben ze zo nu en dan ook enorm goede deals! Nu zijn jullie vast enorm benieuwd naar mijn aankopen, dus ik stop met mijn enthousiasme en laat jullie zien wat ik heb gekocht!

Ik trap af met de items voor River:
IMGP8058Als eerste deze trui van Beau Loves voor River, zoals hij zelf zegt: “Mickey Mouse”. En daar geef ik hem ook gelijk in. Een mooie soepele trui, in een mooie licht gele kleur en zwarte “Mickeys”.

IMGP8063Dan dit shirt van Bobo Choses, de meeste merken zijn unisex en zo ook dit shirt, maar ik vind hem dan ook leuk voor beide geslachten. Leuke jeans, blauwe all stars, ja helemaal gaaf!

IMGP8066De laarsjes van Bergstein trokken altijd al mijn aandacht, ik vond ze leuk, hip en ze leken mij ook gewoon erg fijn. Ik zag ze bij zoveel mensen voorbij komen dat ik besloot ze nu eens aan te schaffen. River mocht de kleur uitkiezen, hij koos natuurlijk voor roze, maar dat leek mij niet echt een goed plan. Paars dan, nou River kies maar gewoon uit rood, blauw of geel. Het werd “blue”, dus vandaar deze mooi lichtblauwe laarsjes!

IMGP8077Dan deze Joggingbroek van Mini Rodini, River vindt hem helemaal gaaf want er staan dino’s op. Hij valt enorm groot dus hij kan er nog lekker lang mee doen!

IMGP8078De basics van Mingo zijn enorm fijn, de stof is fluweelzacht en ze blijven onwijs mooi in de was. River had al een zwart wit gestreept exemplaar met driekwart mouwen maar deze mooie grijze mocht niet ontbreken.

IMGP8079Blauw staat River altijd heel leuk, en daarom ging ook dit shirt van Mini Rodini in mijn winkelmandje, leuke print en een hele mooi luchtige stof. Perfect voor de zomerdagen!

IMGP8081Tot slot deze korte broek, ik kreeg hem niet zo goed op de foto maar jullie zien hem vast op instagram of snapchat nog wel voorbij komen, ook deze is van Mini Rodini en is de korte versie van de broek hier boven.

Dan de items voor Novelle, ik heb wat dingen op de groei gekocht, zodat ze het misschien volgend jaar zomer aan kan. Ik was gewoon verliefd op de collectie en ik werd gewoon dubbel verliefd vanwege de prijs.
IMGP8060Allereerst deze geel/witte romper met ruffle mouwtjes van Mini Rodini, het is gemaakt van een hele dikke rib stof, echt een geweldig mooie kwaliteit. Ik had via mijn internet-vriendinnetje een leuke outfit gezien en dus besloot ik die te scoren. Bij deze romper koos ik dan ook het volgende rokje:

IMGP8080Hoe leuk is dit rokje van Mini Rodini, de print is geweldig en die zie je straks ook nog voorbij komen verder in de shoplog. Ik heb de rok dus ook iets op de groei gekocht.

IMGP8061Dan dit topje van Mini Rodini, gewoon simpel blauw met een leuke opdruk, super in de zomer en dus heb ik deze ook wat groter gekocht. Mocht ze hem eerder passen is het ook heel leuk met een simpel vest.

IMGP8062Oh jongens, hoe leuk is dit jurkje, die wederom van Mini Rodini is (yes I love dat merk). Oké ik geef toe je moet er van houden maar ik zie Novelle er al helemaal in lopen volgend zomer en dus ging deze ook mee. De print is ook gewoon heel leuk, River heeft er ook een trui van (zie instagram: @Littlewonderworldnl) en Novelle nu dus ook een paar items!

IMGP8064Bij deze legging krijg ik spontaan een lach op mijn gezicht. Hoeveel moeite ik gedaan heb om deze op de kop te tikken, dat is niet normaal haha. De normale prijs van deze legging van Mini Rodini is €46,- en je voelt hem al aankomen, dat ga ik dus echt niet betalen voor een legging. Maar ik wist hem te scoren in de sale, weliswaar in een iets groter maatje maar Novelle heeft nu toch al genoeg in de kast en in deze maat had ik nog bijna niks. Ik ben enorm blij dat deze nog lag te schitteren in de winkel!

IMGP8076Dan weer dit printje, ja jongens hij blijft heel leuk! Dit is een lekker pak voor in het najaar, deze valt ook erg groot en ben blij dat ik maat 68/74 heb genomen zodat ze deze aan kan in het najaar, wederom van Mini Rodini.

IMGP8082Als allerlaatst scoorde ik dit broekje van Tiny Cottons, een heel mooi lichtblauw/groenig broekje met bloempotten. Ik zag hem, en was verkocht. Ik weet niet waarom maar ik vind hem gewoon super leuk!

Dit waren mijn geshopte sale items van al deze leuke merken. Ik geniet echt van deze kleding, en ja verklaar mij voor gek. De sale is de uitgelezen kans om zulke merken te scoren en daar ben ik blij om. Bij elkaar had ik rond de €185,- korting, hoe leuk is dat!

Welk item vinden jullie het leukste? En kopen jullie zulke merken ook vaak in de sale?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 21 juni 2016 om 06:04

  Leuke items, ik vind die laatste erg leuk. Ik koop ook bijna altijd in de sale.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 24 met een snufje liefdeMy Profile

 • Reageer Channa 21 juni 2016 om 06:06

  Shoppen in de sale is inderdaad heerlijk! Doe ik ook heel graag. De Bergstein laarsjes zijn super, hier favoriet.
  Channa onlangs geplaatst…9x waarom azijn een wondermiddel is in het huishouden!My Profile

 • Reageer Josan 21 juni 2016 om 06:11

  Same Here. Shoppen is leuk maar sale is beter.ik vind de legging van minii Rodini en het broekje van Tiny Cottons het leukst. De rest heeft nogal veel print.
  Josan onlangs geplaatst…HiPP babyverzorging, budget eco voor je babyMy Profile

 • Reageer Elisabeth 21 juni 2016 om 06:14

  Jeetje wat n leuke kleertjes! Die trui met konijntjes en die dinos op de broekjes. Echt superleuk, en leuk om n merk tegen te komen dat ik nog niet kende!
  Elisabeth onlangs geplaatst…#baasineigenk.. (of waarom ik tegen het plan van Schippers ben)My Profile

 • Reageer liesbeth 21 juni 2016 om 06:47

  Wat een mooi kleurtje zijn die laarsjes! En je bent leuk geslaagd zeg met zoveel korting!
  Heerlijk hè koopjes scoren 😉
  liesbeth onlangs geplaatst…Moeder – Dochter OutfitMy Profile

 • Reageer Judith 21 juni 2016 om 06:49

  Alles is geweldig Bibian!!!! Lekker zo veel shoppen zeg 😀
  Judith onlangs geplaatst…NUNUNU kids fashion | sleeveless style mixed with denimMy Profile

 • Reageer Leonie 21 juni 2016 om 07:02

  Zo, jij bent goed geslaagd! En wat ’n korting, jeetje! Ik vind t laatste item echt heel erg leuk.. Ik ben niet zo goed in sale shoppen, heb er het geduld niet voor ofzo. Online sale vind ik dan prettiger:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Favorieten tijdens mijn zwangerschapMy Profile

 • Reageer Annemijn 21 juni 2016 om 07:28

  Goed en slim geshopt zeg! Ik vind het shirt met de ‘mickeys’ en de leggings erg leuk.
  Annemijn onlangs geplaatst…Waarom ik er voor gekozen heb om voor sociaal pedagogisch hulpverlener te gaan studeren…My Profile

 • Reageer MetMirjam 21 juni 2016 om 08:11

  Je bent oed geslaagd! Shoppen in de sale is de leukste manier van shoppen! 😉
  MetMirjam onlangs geplaatst…Een cadeau maken voor papaMy Profile

 • Reageer Malou 21 juni 2016 om 08:59

  Wauw dat rokje! Verder heb je ook echt leuke dingen geshopt trouwens 🙂
  Malou onlangs geplaatst…De borstvoeding tagMy Profile

 • Reageer Nicole 21 juni 2016 om 09:03

  De bergstein laarsjes vind ik echt super, wil ik ook nog eens.. En de meeste dingen van Mini Rodini vind ik ook echt heel erg leuk..
  Nicole onlangs geplaatst…Zelfgemaakte ijstheeMy Profile

 • Reageer Nicole 21 juni 2016 om 09:03

  Jammer dat je niet de prijzen van de losse items erbij hebt gezet. Persoonlijk vind ik het zonde om zoveel geld uit te geven aan een kinderkledingstuk. Ze dragen het nooit heel lang . ik koop liever low budget merken.
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE! Win een Rituals-pakket uit de collectie Laughing Buddha!My Profile

  • Reageer marcia 21 juni 2016 om 20:48

   Ik ben het niet met je eens ik vind juist dat duurdere merken veel langer meegaan! Zo draagt mijn dochter nu bijvoorbeeld al bijna 2 jaar een broek van mini rodini die ze eerst wat wijder en opgerold droeg en nu als legging. Omdat de kwaliteit zo goed is kun je het ook heel goed wassen en blijft het er top uitzien (en kun je het zelfs nog prima doorverkopen ook). Daarnaast is het duurzame kleding gemaakt van biologisch katoen. Goed voor milieu en mens 🙂

 • Reageer Dita 21 juni 2016 om 09:32

  Wat een leuke items! Ik zal binnenkort ook weer eens gaan shoppen voor Mila
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #22My Profile

 • Reageer marjon 21 juni 2016 om 11:40

  Dat is pas winkelen met korting!
  Sale shoppen is altijd leuk.
  Ik vind de kleren met printjes leuk. Al vind ik het persoonlijk niet bij mijn kinderen passen.
  marjon onlangs geplaatst…Dinsdag opruimdag #snoeplaMy Profile

 • Reageer Jessica 21 juni 2016 om 11:56

  Wat een leuke items… die laatste vind ik echt superleuk! Maar die laarsjes… Ook ontzettend leuk, jammer dat hij geen roze mocht.. haha..(just kidding)
  Jessica onlangs geplaatst…Onze stedentrip naar Berlijn deel 2…My Profile

 • Reageer Marieke 21 juni 2016 om 14:56

  Haha, schattig dat River het liefst roze of paarse laarsjes wil. Maar deze zijn ook erg leuk, de rest ook trouwens.

 • Reageer anneleen 21 juni 2016 om 14:59

  Wat een schattige en mooie spulletjes! Lief dat River voor roze regenlaarsjes wilde gaan… 😉
  anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn levenMy Profile

 • Reageer Natascha 21 juni 2016 om 19:41

  Wat een leuke kleertjes. Ik word wel heel nieuwsgierig naar de prijs die je uiteindelijk hebt betaald, als je schrijft dat 185 euro hebt bespaard….. haha

 • Reageer Marie-Louise 22 juni 2016 om 07:31

  Superleuke kleertjes weer! Love it!
  Marie-Louise onlangs geplaatst…Samen zwangerMy Profile

 • Reageer Marije 22 juni 2016 om 07:45

  Ik hou ook van shoppen in de sale. En nu ik zwanger ben kom ik er achter dat shoppen voor je kind veel leuker is dan shoppen voor jezelf haha. Mini Rodini heeft leuke kleurrijke kleding trouwens! Niet alles in mijn smaak, maar dat boxpakje vind ik bijvoorbeeld heel erg gaaf!
  Marije onlangs geplaatst…Mijn zwangerschapscravingsMy Profile

 • Reageer Vanessa 22 juni 2016 om 08:51

  Ik vind het blauwe shirt voor River het leukste. Verder vind ik basics altijd goed!
  Vanessa onlangs geplaatst…Kruidvat Solait Transparent Sunspray Refreshing SPF 50My Profile

 • Reageer Outfits van de maand: Juni | Little Wonder World 6 juli 2016 om 06:00

  […] draagt hier zijn nieuwe shirt die ik onlangs deelde in deze shoplog. Het shirtje met driekwarts mouwen komt van Bobo Choses en kocht ik bij Big en Belg in […]

 • Reageer Janske 16 juli 2016 om 21:10

  Wauw wat heb je heerlijk geshopt! Hier ook een groot fan van mini rodini, mingo en tiny cottons! En ook altijd in de sale. Mooie items heb je gekozen! Lucky kids 😍
  Janske onlangs geplaatst…Blogfeestje – Kom je ook?My Profile

 • Reageer Outfits van de maand: Juli | Little Wonder World 3 augustus 2016 om 06:00

  […] al weer aardig op de herfst te lijken dus kon eindelijk zijn nieuwe trui aan die ik tijdens de sale bij Big en Belg scoorden. River noemt de trui “de Mickey Mouse clubhouse trui” maar hij […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge