Kiekjes, Lifestyle, Persoonlijk

Kiekje #8: PLOG Londen voorbereidingen

Hoi! Deze week even een ander kiekje dan normaal. We zijn natuurlijk afgelopen vrijdag tot en met zondag in Londen geweest en we zijn gisteravond pas laat thuisgekomen. Ook heb ik vorige week maandag tot en met woensdag gewerkt waar ik dus ook niks boeiends voor jullie gedaan heb en geen foto’s kan gaan maken. In dit kiekje zie je dus geen foto’s van de hele vorige week maar alleen van de donderdag, de dag dat ik vrij was en nog even tijd met de kinderen had. We maken er gewoon een plog van, kijken jullie mee?

IMG_0884Na drie dagen vroeg op en werken was ik blij dat ik vandaag weer een dagje met de kids was. Ze kropen nog even heerlijk bij mij in bed en deden soms nog even hun ogen dicht.

IMG_0887Omdat ik morgen naar Londen ga, moet ik de koffers van de kinderen ook in pakken. Mike gaat lekker met de kids naar zijn ouders. Ik besloot gelijk in de ochtend hun koffers ook maar klaar te maken.

IMG_0891Dan begin ik met de poets, ik pak de vaatwasser uit, stofzuig de beneden verdieping en de trap. Stof alles af en ruim alles op. Omdat ik na Londen gelijk twee dagen moet werken wil ik wel dat het lekker schoon en netjes is.

IMG_0893Kleine wasjes, grote wasjes alles moet in de wasmachine haha, nee zonder dollen. Ik moest ook nog even twee wassen weg wassen en vouwen, pfoe daar heb ik echt een hekel aan.

IMG_0905Ik moest nog wat dingetjes halen in de winkel. Ik was helemaal vergeten een foto te maken maar met twee kids door de winkelstraten vergt ook wat energie haha. Ik kocht onder andere wat medicijnen, en ja ook diareeremmers voor de zekerheid. Een mascara, wenkbrauwpotlood en wattenstaafjes.

IMG_0906Toen ik weer thuis kwam begon ik aan de bovenverdieping: stofzuigen, stoffen en even de badkamer schoonmaken.

IMG_0907Ik deed de geshopte spulletjes in de koffer en tilde alles naar beneden. Bijna klaar om te gaan haha.
IMG_0919Ik was even aan het bellen tot ik allemaal geluid uit de kamer van Novelle hoorde, toen ik ging kijken trof ik dit aan. Stelletjes boefjes!

IMG_0932Tijd om alle spullen naar beneden te sjouwen zodat ik dat morgen (heel) vroeg niet meer hoef te doen. De roze koffer gaat mee naar Londen, de zwarte had ik in eerste instantie geleend van de vriend van Manon maar toen vond ik mijn eigen weer terug. Ook de koffers van de kids heb ik al klaar gezet zodat mijn vriend die alleen nog in de auto hoeft te doen!

IMG_0933Tijd om te eten, mijn vriend haalde lekker kip en friet en dat aten we lekker aan de “kleine” tafel op. River vindt dat altijd gezellig en als hij dan zegt: “mama, gezellig he”, dan smelt ik helemaal.

FullSizeRenderTijd om mezelf helemaal klaar te maken, ik dook lekker onder douche, waste lekker mijn haar, föhnde het en maakte mezelf “fris” voor de vlucht. (Ja de foto is in zwart wit want ik zag er niet uit hahahaha.)

IMG_0936Na het douchen kwam oma nog even langs, River vindt dat altijd super gezellig en oma kreeg van alles aangedragen haha.

IMG_0937Ik maakte nog even deze plog verder, en keek wat televisie. Ruimde de boel op en controleerde nog even of ik alle spullen mee had.

IMG_0575Tot slot bracht ik de kids nog even naar bed, ik zie ze nu toch tot maandag niet meer en maandagochtend moet ik ze ook gelijk weer naar het kdv brengen. Even slikken maar het is even niet anders. Natuurlijk ga ik wel even facetimen met de kinderen als ik in Londen ben want ik kan echt niet zonder ze <3

Wat hebben jullie afgelopen weekend gedaan? En hebben jullie ook wel eens een stedentripje in een ander land gedaan met je beste vriendin?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 20 juni 2016 om 06:02

  Leuk om je voorbereidingen te zien. Ik heb nog nooit een stedentrip gemaakt.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Minimalist Monday: Koken zonder pakjes!My Profile

 • Reageer Elisabeth 20 juni 2016 om 06:05

  Oh wat n troep in de kamer van Novelle! Ik hoop echt dat jullie t leuk gehad hebben, van t weekend. Heel benieuwd!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Oeps, vaderdag vergeten!My Profile

 • Reageer Channa 20 juni 2016 om 06:08

  Goede voorbereidingen! Ben benieuwd hoe jullie het gehad hebben!
  Channa onlangs geplaatst…Van schatje naar een pittige tante in een weekMy Profile

 • Reageer Josan 20 juni 2016 om 06:25

  Hahaha kinderen die samen kunnen donder jagen zijn het leukst. Ik heb nog geen stedentrip gedaan met een vriendin. Wel een keer een moeder dochter reis gedaan naar Londen.
  Josan onlangs geplaatst…Maak je tuin klaar voor de zomerMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 20 juni 2016 om 06:31

  Helemaal goed voorbereid zo te zien, hopelijk hebben jullie een heerlijk weekend gehad maar aan de foto’s die voorbij kwamen te zien, hadden jullie het heel erg leuk
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…25x De bekendste clichés van het moederschapMy Profile

 • Reageer Nicole 20 juni 2016 om 07:00

  Ik ben eens naar Keulen geweest met m’n toenmalige beste vriendin en ik ben wel op vakantie geweest met een vriendin waarbij we mini stedentripjes deden. Hadden een bepaalde route uitgestippeld zo. Zou nu ook wel een keer met een vriendin weg willen.. Lijkt me super leuk, maar eerst met m’n man zelf.. Dat is ook al een eeuwigheid geleden (vorig jaar mei 😁)
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste kids hits zomer 2016 + winactieMy Profile

 • Reageer Minke 20 juni 2016 om 07:03

  Wat een boefjes in de kamer van Novelle. Gebeurt vaak als je druk bent met voorbereidingen. Hopelijk heb je een leuke tijd gehad in Londen.

  Wij zijn paa met zn 2tjes naar New Castle geweest zonder kids. Heerlijk even niet te zorgen, maar ook erg jammer niet met hun ogen te kunnen kijken.
  Minke onlangs geplaatst…Gastblogger Machteld: Blaasproblemen.My Profile

 • Reageer Nicole 20 juni 2016 om 07:20

  Jaaa stedentripjes met beste vriendinnen zijn super!
  Nicole onlangs geplaatst…WINACTIE! Win een Rituals-pakket uit de collectie Laughing Buddha!My Profile

 • Reageer Michelle 20 juni 2016 om 07:30

  Hahaha kijk ze nou zitten dan samen in dat ledikantje! Boefjes. Ik ben inmiddels ook een paar keer met mijn beste vriendin naar Londen geweest. Mooie herinneringen zijn dat.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#48: KOEN’S EERSTE VADERDAGMy Profile

 • Reageer Leonie 20 juni 2016 om 07:32

  Drukke dag heb je gehad! Koffers pakken, klaarmaken, kindjes knuffelen! Leuk om te zien. Wat een onwijs schattige slaapzak heeft Novelle trouwens aan!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Favorieten tijdens mijn zwangerschapMy Profile

 • Reageer Tamara 20 juni 2016 om 07:40

  Ohhhh wat moet je toch altijd een hoop inpakken als je een weekend weg gaat he? Wel superleuk dat jullie dat doen!
  Tamara onlangs geplaatst…Het goede voorbeeld geven.My Profile

 • Reageer Milou 20 juni 2016 om 08:05

  Leuk om te zien! Gaat snel he, jullie zijn nu gewoon alweer thuis!
  Milou onlangs geplaatst…Nieuwe interieurkaarten, cadeaukaartjes en een posterMy Profile

 • Reageer haia 20 juni 2016 om 09:04

  De kamer juist opgeruimd en dan weer rommel de bommel zo herkenbaar. Ben ook ooit naar londen gegaan met een vriendin en parijs met m’n mama suler leuk stedentripjes.

 • Reageer Nienke 20 juni 2016 om 09:49

  Wat een voorbereiding vergt zo’n weekendje weg toch altijd he? Maar het is wel super leuk!! Ik ben nog nooit met een vriendin een heel weekend weg geweest, maar eigenlijk wel een heel leuk idee om een keer te doen.
  Nienke onlangs geplaatst…Nog heel even over vaderdagMy Profile

 • Reageer Charlotte 20 juni 2016 om 10:00

  Ah die eerste foto is echt heel erg schattig!
  Charlotte onlangs geplaatst…Outfits of the week #4: in the mixMy Profile

 • Reageer Annemijn 20 juni 2016 om 10:07

  Haha inderdaad boefjes zo in de kamer van Novelle. Wel heel schattig! Ik hoop dat jullie een fijne stede trip gehad hebben.
  Annemijn onlangs geplaatst…Review: Kruidvat Elektrische VoetvijlMy Profile

 • Reageer Malou 20 juni 2016 om 10:40

  Leuk zeg, een keer een plog 🙂 Ik ben benieuwd naar jullie foto’s van Londen!
  Zelf heb ik afgelopen weekend weinig gedaan, wat baby voorbereidingen en gisteren gingen we gourmetten.
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #161; 3d echo, Nomi ziek en gourmettenMy Profile

 • Reageer Jodi - Liefthuis 20 juni 2016 om 10:45

  Lekker nog even quality time met je kleinen. Lekker productief dagje hoor.
  Jodi – Liefthuis onlangs geplaatst…Unboxing; First Birthday SwapMy Profile

 • Reageer Dita 20 juni 2016 om 10:48

  Wat leuk deze plog! Kan me voorstellen dat je je kindjes hebt gemist. Gelukkig bestaat er tegenwoordig Skype en Facetime.
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #22My Profile

 • Reageer anneleen 20 juni 2016 om 12:08

  Haha deugniet River 😉 Lijkt me best wel wennen, meteen twee daagjes gaan werken wanneer je pas terug komt van een citytrip. Hopelijk heb je de kindjes al even lekker kunnen knuffelen 🙂 ik kijk al uit naar jullie blogjes over Londen!
  anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn levenMy Profile

 • Reageer Jessica 20 juni 2016 om 16:14

  Wat fijn dat je zo een dag had om alles voor te bereiden. Hoe heeft Mike het met de kids gehad bij zijn ouders? Ik ben vandaag ook weer begonnen met werken na een weekje vrij. Ik was vorig weekend voor 4 dagen in Berlijn. De rest van de week lekker in en om het huis 🙂
  Jessica onlangs geplaatst…Onze stedentrip naar Berlijn deel 2…My Profile

 • Reageer laura tooren 20 juni 2016 om 21:10

  leuke plog! wat lief dat river dat dan zegt <3 ik kan niet wachten tot de vlogs, heerlijk

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge