Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #9: Rustige week

Hoiii! Afgelopen week was een rustige week. Ik had niet echt hele denderende dingen op de planning staan, maar dat was ook wel prettig na het weekendje Londen. Kon ik even het huishouden inhalen (vader & zoon een heel weekend alleen thuis…), de was wegwerken en helaas werd Nilo woensdag ook nog ziek…

kiekjejuni1
Ah, maandagochtend zag ik mijn boefje weer! Ik had ‘m gemist. Lekker knuffelen samen in bed <3 Daarna dronk ik een halve liter water (met een beetje siroop) en een beker cappuccino, ik voelde me een beetje uitgedroogd na het vliegtuig, de metro en de auto haha.

kiekjejuni2
Die dag heb ik veel huishouddingetjes gedaan, opgeruimd, schoongemaakt etc. ’s Middags lunchte ik gezellig met mijn zoon bij kaarslicht want hij heeft ergens vandaan dat dat dus een “KAAHHSS” is en zonder kaaaahhs aan wilde hij geen brood -_-‘. Nou goed dan haha. De rest van de middag had ik wat privé afspraken.

kiekjejuni3
Rond 17:00u belde Mike mij ineens. Hij zat vast in het verkeer en Bibian moest nog tot 18:00u werken en voordat zij thuis was… Of ik de kinderen van het kinderdagverblijf kon ophalen en bij opa en oma af wilde zetten. Gelukkig was Robert net thuis dus ik sprong de auto in, op naar het kinderdagverblijf. River vond het wel heel erg leuk dat ik hem kwam ophalen haha. Ook Novelle gaf me een gulle lach <3 Riv was maar al te blij dat hij in Nilo’s stoel mocht haha.

kiekjejuni4
Dinsdagochtend ging ik al vroeg naar de Ap om boodschappen te doen, de muizen lagen dood voor de koelkast thuis. Daarna nam ik de shoplog op voor Londen en ben ik begonnen met het monteren van de Londenvlogs en ook de shoplog.

kiekjejuni5
’s Middags bracht ik de camera even naar Bibians huis toe want zij wilde ook graag haar shoplog opnemen. Hup, de auto in en naar Mike gereden die vroeg thuis was.

kiekjejuni6
In de namiddag stond dit op het programma. Vouwen, opruimen, you know the drill.

kiekjejuni7
Ik was boven de was aan het doen, toen ik opeens iemand op de trap hoorde. Kwam mijn vriend al om 16:00u thuis! Ik liet de boel de boel en we doken samen de bank op om de eerste aflevering van Orange is the new black te kijken. Toen Nilo ’s avonds op bed lag hebben we verder gekeken terwijl Bo’tje lekker bij me lag.

kiekjejuni8
Woensdag kreeg Nilo z’n ontbijtje op het nieuwe bordje wat ik meenam van Londen. Daarna bracht ik ‘m naar het kinderdagverblijf en ging ik zelf langs bij mijn zusje die bezig is in haar nieuwe huis!

Foto 22-06-16 12 15 39
Check dit! Baloutje lag naast me toen ik verder ging met het bewerken van de Londenvlogs en de shoplog van mezelf. Het was even een klusje maar ze zijn allemaal af, geupload en ingepland.

junikiekje9
In de namiddag kwam mijn neef even langs samen met zijn zoontje. Helaas was Nilo er niet dus hij had geen speelmaatje hahaha. Toen ik Nilo van het kinderdagverblijf ging ophalen zag ik het al aan z’n gezichtje: die was niet helemaal lekker. Ze vertelde me dat hij ’s morgens helemaal vrolijk, leuk en gezellig was maar dat hij na z’n slaapje niet echt zichzelf meer was. Ze hadden ‘m nét getemperatuurd en hij had 39,5 graden koorts. Arm jongetje… Ik nam ‘m mee naar huis, daar heeft ie 2 crackertjes gegeten, even afgespoeld onder de douche en hij lag om 18:45u in bed (normaal 20:00u).

junikiekje10
Gelukkig sliep hij tot de volgende ochtend 6:30u aan een stuk door dus dat had hij in ieder geval in de pocket. Hij was zo zielig… Hij wilde alleen maar bij mij hangen. Ik besloot om lekker met hem in bad te gaan. Hij blij en weer lekker fris.

junikiekje11
Tja, de rest van de dag was het een beetje hetzelfde: boekjes lezen, filmpjes kijken, hangen, troosten… ’s Middags kwam mijn moeder even langs. Het warme, drukkende weer hielp ook niet echt met de koorts. Meh.

junikiekje12
Vrijdag werd Nilo weer een stuk beter wakker! Hij had weer praatjes, deed weer gek en was weer een beetje meer zichzelf. Hij was gefascineerd door een slak op de ramen haha, kleine Freek Vonk. We gingen ’s morgens even naar de Albert Heijn en altijd als we bij de vleesafdeling komen wijst ie al met een big smile naar de “slager” die hem dan een plakje worst geeft. Worstmonster!

junikiekje13
Ik kocht zonnebloemen, ik hou ervan! Het waren de lievelingsbloemen van mijn opa en oma ♥. Ook kreeg ik deze week een paar nieuwe kaartjes binnen die ik gekocht had bij LifeStyleLou. Nilo vindt ze ook heel erg leuk, vooral die met het spookje.

junikiekje14
Na z’n dutje gingen we even de stad in. We moesten een cadeautje kopen voor de vader van mijn vriend, die jarig was en het het weekend vierde. Daarna koelden we af in de tuin waar Nilo voor het eerst met succes Bouli snoepjes kon geven, zo zo zo lief!

junikiekje15
Ik ging even met de Franse slag door het huis heen zodat het weer een beetje fatsoenlijk was voor het weekend. Je kent het wel: even de wc’s, stoffen, stofzuigen, een wasje draaien… Ook maakten we een kunstwerkje voor opa.

kiekjejuni16
Zaterdag, weekend! Heerlijk weer weekend met mijn mannen aangezien ik vorig weekend in Londen zat. We deden het ’s morgens rustig aan: maaiden gras in de tuin en toen Nilo op bed lag doken wij de bank op met de paar laatste afleveringen van Orange is the new black.

kiekjejuni17
’s Middags gingen we naar de verjaardag van mijn ‘schoonvader’. We bleven er tot na het eten en het was erg gezellig en lekker eten haha.

Foto 26-06-16 08 58 26
Zondag werd er slecht weer voorspeld. We wilden toch echt even naar buiten dus we maakten ’s morgens een rondje op de fiets.

image’s Avonds kwam mijn vriend met het spontane idee om met z’n drietjes ergens een hapje te gaan eten. Zo gezegd, zo gedaan. Heerlijk even eruit op een vreselijk regenachtige dag… Op het moment dat ik dit dagboekje afmaak is het avond en kruip ik lekker naast mijn vriend op de bank en gaan we beginnen met een nieuwe serie: Springvloed. We zijn benieuwd!

Hoe was jouw weekend?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

23 reacties

 • Reageer Elisabeth 27 juni 2016 om 06:05

  Ah arme Nilo! Jim was ook n btje ziekjes deze week een paar keer ineens meer dan 39 graden koorts. Arme poppetjes. Wat heerlijk trouwens dat jij in kan springen als Bibian en haar man even vast zitten met de kinderen.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Het eerste kraamcadeautje voor mijn neefje!My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 27 juni 2016 om 06:07

  kindjes die ziek worden is nooit leuk, gelukkig dat hij snel weer opknapte.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Minimalist Monday: als het even moeilijker gaat als verwacht.My Profile

 • Reageer Channa 27 juni 2016 om 06:09

  Ach het blijft zo ellendig zieke kindjes! Voor de rest klinkt het als een heerlijke week. Hier ook heerlijk OITNB gekeken 🙂
  Channa onlangs geplaatst…3x waarom houten speelgoed zo leuk is! +WINACTIEMy Profile

 • Reageer Josan 27 juni 2016 om 06:33

  Niks aan als kleintjes zoek zijn. Gelukkig was je weer lekker thuis toen dit gebeurde en hij je nodig had. Ik vond het erg leuk om te lezen dat je Bibian kon helpen bij het ophalen van haar kinderen 😍
  Josan onlangs geplaatst…De Ik als blogger-TagMy Profile

 • Reageer Nicole 27 juni 2016 om 06:34

  Springvloed, hmm dat moet ik toch eens gaan bekijken waar dat over gaat. Ben meestal niet van de NL series.. Ik was op Vakantie afgelopen week dus in t weekend vooral gewassen opgeruimd enzo..
  Nicole onlangs geplaatst…Persoonlijke update: mijn maagproblemenMy Profile

  • Reageer Manon 27 juni 2016 om 07:24

   Het is een scandinavische serie!

 • Reageer Nicole 27 juni 2016 om 07:18

  Mijn weekend was ook lekker rustig! Net terug van drie weken Italië dus moest weer even bijtrekken voor ik weer ga werken zo.
  Nicole onlangs geplaatst…“Loopt ‘ie nou nog niet”? – En andere onzekerhedenMy Profile

 • Reageer Michelle 27 juni 2016 om 07:57

  Wat kan dat lekker zijn hè, een rustige week. Ik heb vanochtend een plogje online gezet met bijna dezelfde titel. Haha. Wel heel sneu dat Nilo niet fit was. Ben trouwens echt verliefd op die kleine krullies van ‘m! Te schattig.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#51: EEN RUSTIG WEEKENDMy Profile

 • Reageer Leonie 27 juni 2016 om 08:21

  Wat lekker, zo’n rustig weekie. En hoe leuk dat Robert mee kijkt met orange is the new black! Mijn vriend vindt dat n vrouwending, haha.
  Gelukkig voelt Nilo zich weer wat beter!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Het geboortepakjeMy Profile

 • Reageer Lisa 27 juni 2016 om 08:33

  Lekker, zo’n weekje. Hier ook al een ziek meisje afgelopen week! Zo zielig dan hè, precies met het warme weer.
  Zou ik misschien mogen weten waar jullie je salontafels vandaan hebben? Ik vind ze zoooo leuk 😉

  • Reageer Manon 27 juni 2016 om 09:32

   Die komen van Woonexpress!

   • Reageer Lisa 27 juni 2016 om 17:41

    Dankjewel😊

 • Reageer Malou 27 juni 2016 om 08:44

  Fijn dat Nilo weer beter is 🙂 Mijn werkend was ook vrij rustig, op een ziekenhuisbezoekje na.
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #162; Ikea, ziekenhuis en warmMy Profile

 • Reageer Dita 27 juni 2016 om 09:07

  Wat een heerlijke week! Fietsen met Mila lijkt me ook zo leuk, kan niet wachten. En ja het zou zo slecht weer worden. Wij hebben gister een heerlijke dag gehad, met geen een drup regen.
  Dita onlangs geplaatst…Geshopt bij Zara, Primark en BabystepsMy Profile

 • Reageer Jodi - Liefthuis 27 juni 2016 om 10:28

  Och zo sneu een ziek mannetje. Dan kun je zelf ook niks meer dan alleen maar kroelen en knuffele
  Jodi – Liefthuis onlangs geplaatst…Video – Wat zit er in onze commode? + indelingMy Profile

 • Reageer MetMirjam 27 juni 2016 om 11:25

  Aah zo zielig he, als je kleintje ziek is.. Gelukkig is hij weer lekker opgeknapt!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Ben ik een keukenprinses?My Profile

 • Reageer Annemijn 27 juni 2016 om 13:01

  Wat een leuk weekje ondanks dat Nilo zich niet zo lekker voelde. Die taart ziet er zo lekker uit!
  Annemijn onlangs geplaatst…Hoera! Ik ben afgestudeerd!My Profile

 • Reageer Fenna 27 juni 2016 om 14:53

  Arme Nilo, gelukkig voelt hij zich weer beter! 🙂 Hier zijn we ook begonnen aan het nieuwe seizoen van Orange is the new black.
  Fenna onlangs geplaatst…Kiko: Smart Lipstick ReviewMy Profile

 • Reageer Jessica 28 juni 2016 om 10:17

  Wat een fijn weekje! Even bijkomen van London. Zielig voor Nilo dat hij zich zo niet lekker voelde. Gelukkig is het nu weer beter. Fijn om zo spontaan met ze alle uit eten te gaan!
  Jessica onlangs geplaatst…Inspiratie – Outfit voor een FestivalMy Profile

 • Reageer Madelaine 28 juni 2016 om 17:16

  Wat een leuk weekje, wel zielig voor Nilo dat íe niet lekker werd. Ik heb volop genoten van de Londenvlogs, vind jullie zulke leuke vriendinnen. Kan ik jullie een dagje lenen?

 • Reageer Anneleen 29 juni 2016 om 17:28

  Oh wat vervelend, zo’n ziek kindje! Ik lig nu ook met griep in bed…hoop dat ik even snel beter als Nilo 🙂 wat heeft hij een mooi schilderijtje gemaakt! Leuk om te geven én te krijgen, zo’n persoonlijk cadeautje!
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn levenMy Profile

 • Reageer Loes 2 juli 2016 om 15:42

  Wat een leuke week en dat schilderijtje ook super lief.
  Leuk idee om te geven en meteen in een lijstje.
  Loes onlangs geplaatst…ZAG BijouxMy Profile

 • Reageer Ray Kevin 19 juli 2016 om 15:55

  Wat een heerlijke week! Fietsen met Mila lijkt me ook zo leuk, kan niet wachten.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge