Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #6 – Happy Birthday, Julianatoren en werken

Het is weer maandag en dat betekent een kiekje in mijn week. Ik begin met een beetje een saaie maandag, voor jullie althans want ik had mijn eerste inwerkdag op het werk. Even meekijken, hoe het eraan toe gaat, mijn collega’s ontmoeten etc.
maandagDe kinderen waren zondag al bij opa en oma gebracht maar gelukkig kreeg ik een paar leuke foto’s. Na mijn werkdag racete ik naar huis, gaf de kids en een knuffel, at een salade en reed door naar het zwembad om mijn avonddienst te draaien. De maandag is een beetje hectisch maar ik denk dat het wel kan “wennen”.

dinsdagDinsdag was ik een beetje moe van alle indrukken, ik besloot een lekker thuisdagje te houden met de kids. River was heerlijk aan het spelen met zijn gekregen cadeautjes. Ook ben ik super blij dat Novelle weer goed slaapt, weliswaar met enorm veel doeken en een zijligkussen, maar ze slaapt gewoon velen malen beter, echt genieten!

kiekjeWoensdag was de dag dat River 3 jaar werd. Hij snapte er niet zoveel van want “mama ik ben al jarig geweest”. Omdat we het natuurlijk al gevierd hadden, bracht ik River gewoon naar het kinderdagverblijf. Ook Novelle mocht weer een dagje wennen, River vierde een feestje en heeft een leuke dag gehad.woensdagIk heb ondertussen even getaxied voor mijn zus die van en naar het ziekenhuis gebracht moest worden en natuurlijk zijn we even samen gaan lunchen in de stad, er was een nieuw eettentje geopend: Brownies and Downies. Het was erg gezellig en lekker! In de avond aten we lekker spaghetti en hebben we nog even lekker geknuffeld.

donderdag1Donderdag was het weer tijd om een dagje mee te kijken op mijn nieuwe werk en dat betekent geen tijd om foto’s te maken. Natuurlijk kan ik wel even twee leuke kiekjes van de kids laten zien die ik opgestuurd kreeg van oma. Toen ik ’s avonds thuis kwam aten we, deden we met de kinderen ons avondritueeltje en plofte ik op de bank om nog wat achter de computer te werken.
kiekje1Vrijdag had ik een heerlijk dagje met de kids thuis. We knutselden,dansten, voerden de eendjes (snapchat: bibianislief) en verder genoten we heerlijk van het mooie weer. Ik ruimde ook wat kleding op en zette dat op internet voor de verkoop. Mocht je nog iets leuks zien, ik verkoop de items los via instagram (@bibianislief) voor kleine prijsjes.
kiekje2’s Avonds maakte ik lekkere gekruide krieltjes met schil, echt een keer proberen het is heerlijk! Verder maakte ik nog wat pakketjes klaar en zat ik de hele avond op de twitter-chat te kletsen.

kiekje1Zaterdag was het zo ver, na heel lang wachten had River voor zijn verjaardag genoeg centjes gekregen voor een seizoensabonnement op de Julianatoren. We reden naar mijn vader en zijn vrouw want die gingen mee, er moesten nog even foto’s gemaakt worden voor het abonnement en daarna vertrokken we richting Apeldoorn. Ik wilde vandaag vloggen, totdat ik er in de auto achterkwam dat het geheugenkaartje er niet in zat. Dus heb heb ik met mijn iphone gefilmd en mijn vader met zijn camera! Ook kreeg ik een app van Manon dat mijn All stars via Nelson binnen waren, te leuk!
kiekje2River heeft onwijs genoten en als hij geniet, genieten wij ook! Hij is lekker verwend door opa en oma en heeft zich helemaal moe gedanst, het was een super leuke dag!

kiekjeZondag was het weer tijd voor onze marktverslaving, Manon en ik pakten wat spullen bij elkaar en vetrokken richting Braamt/Stroombroek voor een markt waar wij op gingen staan. Mike bracht ondertussen de kids naar opa en oma want ik moet morgen weer werken en het kinderdagverblijf gaat pas vanaf volgende week in, gelukkig hebben we een lieve opa en oma die vrij kon krijgen van het werk!

Dat was onze week alweer, niet heel veel foto’s vanwege het werken maar ik hoop dat jullie het alsnog heel leuk vonden om te zien!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Channa 6 juni 2016 om 06:03

  Het zal wel even wennen zijn als je weer meer werkt, maar ondanks dat zag het eruit als een heerlijke week! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Ik zag dit al eindigen in een drama…My Profile

 • Reageer Josan 6 juni 2016 om 06:06

  Dat is wel weer een ander ritme zo door dat werken. Klopt het dat sommig personeel bij Brownies en Downies ook doen syndroom heeft? Ik had begrepen dat die keten speciaal mensen met down syndroom aanneemt.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie Gijs Lawaai op het strandMy Profile

 • Reageer Elisabeth 6 juni 2016 om 06:11

  Wat schattig, een abonnement op julianatoren! Ga je toch nog een vlog maken van die dag? Ik ben wel benieuwd!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Dingen waar mijn dreumes van gaat stuiteren van enthousiasmeMy Profile

 • Reageer Michelle 6 juni 2016 om 06:16

  Kan me voorstellen dat die maandag even pittig is zo. Petje af voor hoe je dat allemaal organiseert. Ben je niet helemaal weggefikt van de warmte op die markt? Leuk dat jullie zoiets samen ondernemen. Fijne week!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#45: QUALITYTIME & ZON!My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 6 juni 2016 om 06:33

  wat een gezellige week! Ik vond Julianatoren ook een heel leuk park voor kindjes van de leeftijden van River en Lana. Gaaf dat jullie er nu een abonnement op hebben
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Borstvoeding: Alles over kolven en moedermelk bewarenMy Profile

 • Reageer Nicole 6 juni 2016 om 06:47

  Een drukke week maar dat is wel aan jou besteed volgens mij, kanjer. Julianatoren ben ik nog nooit geweest, toch maar eens heen gaan!
  Nicole onlangs geplaatst…Clean 9 ervaring | De resultatenMy Profile

 • Reageer Dita 6 juni 2016 om 07:03

  Wat een heerlijke week!
  Dita onlangs geplaatst…Onze nieuwe tuinMy Profile

 • Reageer Malou 6 juni 2016 om 07:38

  Het ziet eruit als een drukke week, maar knap hoe je het allemaal doet hoor!
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #159; nesteldrang, wakkere dreumes en zwemmenMy Profile

 • Reageer Charlotte 6 juni 2016 om 08:12

  En hoe zijn je eerste werkdagen bevallen? En super fijn dat Novelle nu beter slaapt, dat scheelt zoveel!
  Charlotte onlangs geplaatst…Outfits of the week #2My Profile

 • Reageer Vanessa 6 juni 2016 om 09:22

  Ondanks het werken heb je nog best veel foto’s gemaakt, leuk om te zien! Super dat jullie naar de Julianatoren zijn geweest. River zal er vast veel plezier hebben gehad 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…PLOG: Naar de markt & zomerkleding shoppenMy Profile

 • Reageer Leonie 6 juni 2016 om 09:30

  Jullie zijn lekker druk geweest hee! Leuk om te zien. En wat leuk dat jullie nu vaker naar de Julianatoren kunnen gaan!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Herinneringen vastleggen tijdens je zwangerschapMy Profile

 • Reageer Diana 6 juni 2016 om 09:49

  Wat weer een leuk kiekje! 😃
  Diana onlangs geplaatst…Wanneer komt die tweede?My Profile

 • Reageer Annemijn 6 juni 2016 om 09:49

  Wat leuk dat jullie naar Julianatoren geweest zijn. Daar wou ik als kind ook graag naartoe maar nooit geweest. Fijn dat je zo aan het werk bent Bibian!
  Annemijn onlangs geplaatst…Hoe houd je als blogger je werk en privé gescheiden?My Profile

 • Reageer Lisanne 6 juni 2016 om 11:53

  Aah wat jammer ik wilde gister nog naar de rommelmarkt in braamt, maar had uiteindelijk niet zoveel zin..Als ik wist dat jullie er stonden was ik wel gegaan!

 • Reageer anneleen 6 juni 2016 om 13:11

  Ik hoop dat je eerste werkdagen een beetje meevallen! 🙂 is toch altijd spannend, zo op een nieuwe plek beginnen! En wat een schattige foto’s van River zijn verjaardag. Netjes dat jullie het hoofdje van het ene kindje onherkenbaar maken!
  anneleen onlangs geplaatst…Daguitstapje naar BredaMy Profile

 • Reageer Mama van Dijk 6 juni 2016 om 14:43

  Ahh druk leuk weekje weer! Wat een prachtige feestmuts van river! ik maakte er voor de lol vh weekend ookéén met dochterlief voor mijn 28 jarige husband XD! Die van River is een heel beetje mooier haha!
  Mama van Dijk onlangs geplaatst…Het goedkope maar meest dierbare..My Profile

 • Reageer Jodi - Liefthuis 6 juni 2016 om 18:38

  Ook nog wat verwacht op de markt? Ik was even kijken op de rommelmarkt hier in de buurt ( en goed geslaagd voor onze spruit) Het was echter zo warm dat het super rustig was
  Jodi – Liefthuis onlangs geplaatst…Favorieten van onze bijna 1 jarige baby…My Profile

 • Reageer Fem 6 juni 2016 om 21:35

  Lekker een drukke week. Hopelijk bevalt je nieuwe werk! 🙂
  En wat grappig, ik ben pas nog in Braamt op het park Stroombroek op vakantie geweest.

 • Reageer Jessica 9 juni 2016 om 20:04

  Wat een heerlijke week. Succes bij je nieuwe baan, hopelijk bevalt alles en zijn jullie snel gewend aan het nieuwe ritme.
  Jessica onlangs geplaatst…Boeken gelezen #3My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge