Fashion, New In, OOTD

Outfit of the day: Tower Bridge!

Twee weken geleden liepen we in Londen, de zon scheen, nieuwe kleren aan, het fijnste gevoel wat er is. Het leek mij leuk om weer eens een keer een outfit met jullie te delen, gewoon omdat het kan. Zo kunnen jullie mijn geshopte spulletjes ook gelijk “aan” zien, wat ik zelf altijd heel leuk vind bij anderen. (Onze shoplogs komen morgen en overmorgen!) Kijken jullie mee naar mijn outfit?

IMG_7295Oh wat vind ik dit een fijne outfit. Ik heb al vaker tuinbroeken gehad, maar allemaal in jeansblauw. Toen ik deze zwart/grijze versie tegenkwam was ik verkocht. Oke, het duurde even maar Manon haalde mij over, “Bieb hij staat je echt leuk”. En dat resulteerde in een wapperende pinpas en een gevulde tas. De tuinbroek kocht ik bij New Look.

IMG_7293De zon is soms ver te zoeken in Nederland maar in Londen was hij er wel degelijk. Kon ik eindelijk mijn nieuwe zonnebril op. De zonnebril is van de webshop ZIEZIE en mocht ik uitzoeken. Het is een RayBan Erika model, net even anders dan de pilotenbril die de meeste wel zullen kennen. Mijn vriend vond dit model heel leuk en daarom koos ik voor deze. De bril kwam netjes binnen in de bijbehorende brillenkoker en papieren. De zonnebril houdt prima de zon tegen, veel beter natuurlijk dan alle zonnebrillen van een paar euro. Ik ben er enorm blij mee!

IMG_7294Het shirtje dat ik vergeten was te laten zien in de shoplog komt van de Stradivarius, een mooie zwarte top met een zakje. Ook een enorm fijn stofje, net even anders dan normaal maar zit heel mooi en sluit goed aan. Ik kocht deze ook in het blauw maar die konden jullie in de Londenvlogs ook al voorbij zien komen.

IMG_7290Ik draag onder de outfit mijn afgetrapte “witte” All stars, ik weet het niet maar deze schoenen blijven favoriet. Het was nu ook meer omdat ik alleen deze schoenen mee had en omdat ze gewoon goed lopen. Thuis kan ik deze outfit ook nog combineren met mijn andere schoenen uit mijn collectie.

IMG_7297Wat vinden jullie van mijn outfit, dragen of hebben jullie ook een tuinbroek en hoe combineren jullie die? En wat vind je van mijn zonnebril, zou je deze ook kiezen of zou je sneller kiezen voor de all time favourite pilotenbril?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

25 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 28 juni 2016 om 06:01

  Leuke outfit! Ik draag nooit een tuinbroek, het past niet echt bij mij.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 25 met een snufje liefdeMy Profile

 • Reageer Elisabeth 28 juni 2016 om 06:05

  Echt superleuk, dat tuinbroeken weer helemaal in zijn. En die kleur vind ik echt super!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Wat zullen de buren wel niet denken?!My Profile

 • Reageer Channa 28 juni 2016 om 06:14

  Staat je inderdaad heel goed! Vind tuinbroeken heel erg leuk, laatst nog eentje gekocht 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Helpen jullie mee? Project Sjaki-Tari-UsMy Profile

 • Reageer Josan 28 juni 2016 om 06:21

  Ik had altijd het idee dat tuinbroeken heel boers staan. Maar deze vibd ik oprecht erg leuk. Ook vanwege de afwijkende kleur.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie Arty AnimalsMy Profile

 • Reageer Marije 28 juni 2016 om 06:27

  Leuk hoor, die tuinbroek! Mij staat het vanwege mijn baarheupen voor geen meter, maar ik vind het altijd erg gaaf staan bij anderen. Zeker in combinatie met stoere All Stars.
  Marije onlangs geplaatst…Zes jaar getrouwdMy Profile

 • Reageer Geertje - Stay At Home Mama 28 juni 2016 om 06:43

  Wat zie je er goed uit! Staat je super leuk, die tuinbroek! En wat een gave achtergrond voor foto’s….
  Geertje – Stay At Home Mama onlangs geplaatst…Feest Weekend – Dagje EftelingMy Profile

 • Reageer Meike 28 juni 2016 om 06:44

  Staat je echt super goed! Ik durf zo’n tuinbroek nooit aan, omdat ik eigenlijk niet echt de goede maat kan vinden. Smal van boven, breed van onderen…
  Meike onlangs geplaatst…Aangeboden: Rammelende eierstokkenMy Profile

 • Reageer Fenna 28 juni 2016 om 07:07

  Staat je goed! Ik vind tuinbroeken altijd leuk. Tegenwoordig zie je ze ook steeds meer.
  Fenna onlangs geplaatst…Kiko: Smart Lipstick ReviewMy Profile

 • Reageer Annemijn 28 juni 2016 om 07:16

  Die tuinbroek vind ik echt super! Staat je erg goed en wat een mooie locatie voor een outfit of the day!
  Annemijn onlangs geplaatst…Hoera! Ik ben afgestudeerd!My Profile

 • Reageer Nicole 28 juni 2016 om 07:23

  Ik zou zelf nooit een tuinbroek aan doen, maar je kan het wel hebben vind ik!
  Nicole onlangs geplaatst…De dag dat ik een overval meemaakte – en het amper door hadMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 28 juni 2016 om 07:47

  Wat zie je er goed uit Bibian, deze outfit past helemaal bij je, erg leuk. Tuinbroeken zijn leuk, ik wil ook nog op zoek naar een leuke tuinbroek
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Personal update: Even bijkletsenMy Profile

 • Reageer Nienke 28 juni 2016 om 07:57

  Leuke outfit! En een hele leuke locatie voor de outfit foto’s! Een tuinbroek vind ik altijd erg leuk, maar als ik er dan zelf eens eentje pas valt t me toch tegen hoe ie staat. Misschien heb ik het figuur er gewoon niet voor ofzo…
  Nienke onlangs geplaatst…Ik wil geen roze!My Profile

 • Reageer Leonie 28 juni 2016 om 08:16

  Super leuk, zo’n tuinbroek! Ik wilde er eigenlijk ook 1 aanschaffen: in positiekleding.. Toch maar niet gedaan want geen idee hoe lang ik die nog aan kan. Na m’n zwangerschap maar eens kijken:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Het geboortepakjeMy Profile

 • Reageer Nicole 28 juni 2016 om 08:34

  Voor mezelf heb ik geen tuinbroek staat me echt nog niet.. Eerst nog wat afvallen haha. Maar staat jou heel goed en je ziet ook zo goed dat je al behoorlijk wat afgevallen bent!
  Nicole onlangs geplaatst…Premiere: Finding Dory!My Profile

 • Reageer Dita 28 juni 2016 om 08:46

  Wat een leuke outfit, staat je goed!

 • Reageer Malou 28 juni 2016 om 08:47

  Super leuk! Ik heb zelf geen tuinbroeken, maar ik vind het je echt leuk staan 🙂
  Malou onlangs geplaatst…‘Broertje! Ben je?’My Profile

 • Reageer Dees 28 juni 2016 om 09:01

  Tuinbroeken vind ik vreselijk, maar je zonnebril vind ik leuk.

 • Reageer Tamara 28 juni 2016 om 09:16

  Gaaf je bril! Ik heb zelf deze bril in nude en hij is echt favoriet hier! Maar nu ik jouwe zie wil ik hem ook wel in zwart hahaha
  Tamara onlangs geplaatst…In 1 week dag en nacht zindelijk, zo doe je dat!My Profile

 • Reageer Jodi - Liefthuis 28 juni 2016 om 10:25

  Heel leuk, die wil ik ook die tuinbroek haha
  Jodi – Liefthuis onlangs geplaatst…Over tien jaar… – TAGMy Profile

 • Reageer Vanessa 28 juni 2016 om 12:40

  Leuke outfit Bibian! En wat een mooie locatie om foto’s te maken 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten juni 2016My Profile

 • Reageer sam 28 juni 2016 om 13:47

  wat een leuke outfit!!! zal vast ook heel leuk staan met een gestreept shirtje, zo draag ik mijn blauwe tuinbroek graag. hele mooie foto’s ook!

 • Reageer Ama 28 juni 2016 om 14:43

  Wat zie je er goed uit zeg bibian! En die tuinbroek staat je erg leuk! Door jullie ben ik nu ook all stars fan 🙈 Heb er inmiddels al twee paar aangeschaft.

 • Reageer Jessica 28 juni 2016 om 18:18

  Ik vind je het echt super staan! Je ziet er onwijs goed uit! Petje af! Ik vind tuinbroeken wel heel gaaf, zelf nooit gedragen..
  Jessica onlangs geplaatst…Inspiratie – Outfit voor een FestivalMy Profile

 • Reageer Jennifer 28 juni 2016 om 23:44

  Ik vind die tuinbroek je echt super tof staan Bibian! Past echt bij je!
  Jennifer onlangs geplaatst…Persoonlijk: De lol was er af.My Profile

 • Reageer Anneleen 29 juni 2016 om 17:31

  Jaaa ik ben helemaal fan van je tuinbroek! Staat je echt heel goed! 🙂 leuke foto’s ook!
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn levenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge