Persoonlijk

In een dipje… Dingen waar ik blij van werd de laatste tijd

manonenniloDe laatste paar weken, maanden zit ik soms in een soort van dipje. Ik weet wel waar het door komt dus daar ga ik verder niet op in maar daarom zijn de kleine geluksmomentjes heel belangrijk. Sommige dagen waarop het super leuk, gezellig en fijn is en dit beseffen. Zo werd ik heel erg blij van…

♥ Nilo die heel zoet aan het spelen is met zijn ToetToetgarage en zijn autootjes.
♥ En daardoor bedenken dat hij veel beter kan spelen met dingen en niet meer gooit met zijn spullen.
♥ Je relatie die gewoon goed zit, met alles erop en eraan.
♥ Mijn zusje helpen met de kasten, keuken, ruimtes in haar nieuwe huisje inrichten “omdat ik daar zo goed in ben”, iets wat ik heel leuk vind: organizen.
♥ Nieuwe recepten proberen en bedenken dat koken best wel leuk is!
♥ En dat deze recepten ook geslaagd zijn.
♥ Bouli, Bo en Balou die ’s avonds lekker bij me komen liggen, spinnend en wel. Kopjes krijgen en likjes op mijn neus.
♥ Afgelopen weekend een nachtje weg met Milou. We zien elkaar niet veel maar ik kan wel zeggen dat Milou echt een goede vriendin van me is.
♥ Mijn gewicht wat al weken stabiel is ondanks ik er niet supergoed op let.
♥ Nieuwe kleren uit Londen waar ik me heel fijn in voel.
♥ De vlogs en foto’s uit Londen terugkijken, volgend jaar weer!
♥ Nilo die zo geliefd is door z’n familie, waar we altijd terecht kunnen als we oppas nodig hebben – dag & nacht.
♥ Dat het kinderdagverblijf ons twee gratis dagen aanbiedt: datedag met vriendlief <3.
♥ Leuke vooruitzichten aan het eind van de zomer en de herfst!
♥ Nilo die steeds beter gaat praten en doorheeft dat je met woordjes kan communiceren. Hij kletst ons de oren van ons hoofd!

Wat zijn de dingen waar jij gelukkig en blij van wordt als je in een dipje zit?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Nicole 27 juli 2016 om 06:35

  Ooooh super goed dat je dit soort dingen opschrijft. Ik heb nu af en toe ook een dipje maar eerst was t natuurlijk nog zwaarder zelfs. Maar ik bleef opschrijven wat er wel allemaal mooi fijn en geweldig was.. Helpt toch wel iets!
  Nicole onlangs geplaatst…Weight Watchers: de meest gestelde vragenMy Profile

 • Reageer Nicole 27 juli 2016 om 07:52

  Ons zoontje, mijn vriendinnen, lekker eten! Genoeg moois in de wereld!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie & Review – Win een pakket schoonmaakproducten!My Profile

 • Reageer Nienke 27 juli 2016 om 07:54

  Wat vervelend dat je af en toe een dipje hebt! Maar goed om dan even stil te staan bij kleine dingen die je blij maken 😉
  Kleine dingen die mij blij maken zijn: Thuis komen bij mijn man en baby na een lange werkdag. Pizza bestellen als de baby al ligt te slapen en een mini-date houden. En mijn gekke katten die alle muggen en vliegen in huis vangen. Pfoe, ik kan nog wel even doorgaan, misschien ook maar zo’n blog schrijven binnenkort…
  Nienke onlangs geplaatst…Weekoverzicht 12My Profile

 • Reageer Leonie 27 juli 2016 om 07:54

  Idd goed dat je stilstaat bij de dingen waar je vrolijk van wordt!
  Ik kan ontzettend genieten van het zonnetje en nog steeds van het getrappel in mijn buik, hoewel ik ook heel graag wil dat ze eruit komt, haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 38My Profile

 • Reageer Madelaine 27 juli 2016 om 09:16

  Leuk lijstje. En dikke knuffel voor je dipje, nooit leuk.

 • Reageer Annemijn 27 juli 2016 om 09:29

  Vervelend om een dipje te hebben maar ik herken het wel! Goed dat je naar de positieve dingen blijft kijken. Heerlijk zo’n Nilo die lekker kletst en speelt.
  Annemijn onlangs geplaatst…Vakantiekiekjes KroatiëMy Profile

 • Reageer Vanessa 27 juli 2016 om 09:50

  Vervelend dat je in een dipje zit, maar het is goed dat je dan een lijstje maakt van de kleine geluksmomentjes. Ik kan me voorstellen dat je heel blij bent met je gewicht, daar mag je fier op zijn. En verder is het natuurlijk heel fijn dat alles goed gaat met je gezinnetje!
  Vanessa onlangs geplaatst…Spaarpot die zelf geld teltMy Profile

 • Reageer Michelle 27 juli 2016 om 12:47

  Af en toe een dipje hebben kan – ondanks dat het er ongetwijfeld bij hoort – zo niet fijn zijn! Wel heel fijn dat er dan zo veel dingen zijn om vrolijk van te worden. Ik word op het moment héél erg vrolijk van het heerlijke weer hier op vakantie, van het continu samen zijn met Morris en Koen, en van ons fijne gezin. Doordat zij ons hier af en toe wat zorg voor Morris uit handen nemen hebben Koen en ik voor het eerst sinds Morris er is wat tijd voor ons samen en dat is heerlijk!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG60: MALLORCA #2My Profile

 • Reageer maau 27 juli 2016 om 13:21

  Blijf dit soort lijstjes super leuk vinden om te lezen. Word er stiekem heel blij van. Stond er bij mij toevallig gisteren ook eentje online 🙂
  maau onlangs geplaatst…DIY stempels makenMy Profile

 • Reageer jodi - liefthuis 27 juli 2016 om 17:13

  Dit soort momenten zijn zeker belangrijk om je bewust van te zijn. Knuffel voor jou meid en blijf je bewust van wat je hebt. Je mag je rot voelen dat hoort er bij, dan weten we de keren daarna ook weer hoeveel we moeten genieten.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…15 moeilijke reisdilemma’s – TAGMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 28 juli 2016 om 06:01

  Goed dat je die momenten koesterd, ik probeer dat ook altijd als ik in een dipje zit.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 29 met een snufje liefdeMy Profile

 • Reageer Jessica 28 juli 2016 om 18:28

  Wat een mooie momentjes op het moment dat je in een dipje ziet. Hopelijk kan je verwerken wat er in je leven speelt en heb je straks nog veel meer mooie momenten om van te genieten.
  Jessica onlangs geplaatst…Zomerse dilemma’s TagMy Profile

 • Reageer Margriet 28 juli 2016 om 21:58

  Het is nooit leuk om een dipje te hebben, maar fijn dat je ondanks dat wel zulke momenten voor jezelf hebt en ook kunt beschrijven!

 • Reageer Anneleen 28 juli 2016 om 22:00

  Wat een mooie geluksmomentjes! Lijkt me heel fijn dat je kindje zich steeds beter verstaanbaar kan maken! 🙂 Het wordt al echt een grote jongen! Hoop dat je je snel beter in je vel voelt, want zo’n dipje is nooit leuk. Ik stuur je veel liefs! X

  • Reageer Manon 29 juli 2016 om 07:56

   Dankjewel voor je lieve comment!!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge