Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #11: Vriendinnendingen, baaldag en buikvirus

Goedemorgen, de nieuwe week is weer aangebroken! Vorige week had ik een leuke week met veel vriendinnen-dingen, gezellig, ik had een vreselijke baaldag en Nilo had een darm/buikvirusje ofzoiets. We beginnen natuurlijk bij de maandag…

kiekjejuli1
De maandag is hier altijd een typische dag. Ik ruim alle rommel van het weekend op, maak schoon, doe de was en daar ben ik altijd wel even zoet mee. Hebben jullie ook zo’n “rommelplekje” in huis waar alles op gemieterd wordt? Bij ons is dat de speelgoedkast haha.

kiekjejuli2
Ik maakte een planning voor de week qua eten en schreef meteen de boodschappen op. Ik besloot om maar gelijk boodschappen te doen. Ik had vet veel bonus, althans dat vind ik zelf haha. Bijna 9 euro, yes voor de 2e gratis.

kiekjejuli3
We kregen van lieve buurtkinderen nog wat missende dinoplaatjes en die plakte ik in. ’s Middags heb ik lekker wat blogjes geschreven, foto’s gemaakt en nog wat blogplannetjes gemaakt…

kiekjejuli4
’s Avonds gingen we naar mijn schoonouders. Opa kwam net thuis dus mocht Nilo even in de auto haha.

kiekjejuli5
Dinsdag werden we een beetje brak wakker. Nilo belandde maandagavond bij ons in bed want hij had een soort van buikgriep. Dat ik meteen een was aan moest zetten zegt denk ik genoeg. Ik kan niet slapen als Nilo tussen ons in ligt dus ik voelde me een beetje een zombie. Gelukkig heeft Nilo verder nergens last van nog, dus we eten allebei een boterham met pindakaas.

kiekjejuli6
Nilo gaat even lekker in bad, wel zo fris. Ondertussen vraag ik aan Bibian die rondloopt in de supermarkt of ze een pot pindakaas wil meenemen voor mij want die is op en wij houden van pindakaas haha.

Foto 05-07-16 11 52 55
’s Middags komt Bieb met de kinderen bij ons, de jongens spelen en de meiden kletsen 😉 We zien elkaar nu veel minder omdat Bibian natuurlijk veel werkt maar we maken altijd tijd vrij voor elkaar! We wilden eigenlijk iets buiten doen maar het regende en ik durfde het niet aan om met Nilo op stap te gaan, if you know what I mean.

Foto 05-07-16 18 07 40
’s Avonds gingen we even langs mijn zusje, kijken hoe het staat met hun huis. (Ja in joggingbroek.)

kiekjejuli7
Woensdag bracht ik Nilo naar het kinderdagverblijf en ging ik even naar de DM om weer luiers te halen. Twee dozen voor Nilo en natuurlijk kreeg ik ook een bestelling van Bibian voor haar kroost. Ik kocht ook nog 5 doosjes knijpfruit (zoals met alles is het daar veel goedkoper), een fles wasverzachter om eens te proberen, een pakje kokoswater, een oogcrème (ik word oud), wattenschijfjes, shampoo van Aussie (+een gratis masker!), scheermesjes en voor Milou nam ik 4 pakken doekjes mee en luierzakjes.

kiekjejuli8
De rest van de dag had ik een vreselijke baaldag, ik voelde me echt ontzettend kl#^& dus heb verder geen foto’s gemaakt. Ik heb wel nog de video gemonteerd voor aanstaande donderdag. ’s Avonds gingen we even langs bij een vriend van ons.

kiekjejuli9
Donderdagochtend was ik al vroeg in de Albert Heijn te vinden, ik haalde wat vers fruit en verse groenten. Daarna kwam mijn kleine grote vriend even langs om z’n luiers op te halen en hij nam even gebruik van het feit dat Nilo op bed lag en kroop dicht tegen me aan met een boekje, good old times he Riv?

 

kiekjejuli10
In de middag had ik afgesproken met een oude vriendin van de Pabo. We hadden elkaar ontzettend lang niet gezien en het was heel leuk en gezellig om haar weer te zien en te spreken! We zaten bij Momento in Arnhem. Ik was er nog nooit geweest maar het is echt een heeeele leuke tent! (Voor de Arnhemgangers: het zit bij Rozet, daarzo bij dat grote beeld van dat aardvarken in het centrum.)

kiekjejuli11
Ik liep nog wat winkels in in Arnhem en op de terugweg was ik helemaal vrolijk. Zoveel beter na die K&%dag van gisteren. Ik haalde Nilo weer bij oma op en ’s avonds keek ik een nieuwe aflevering van PLL.

kiekjejuli12
Vrijdagochtend wilde ik eigenlijk even naar het park met Nilo maar het regende hier, jammer. In plaats daarvan ruimde ik samen met Nilo onze trappenkast op #zooi en deed ik 2 wasjes. Dan is dat maar vast gedaan voor het weekend.

kiekjejuli13
’s Middags ging ik naar de markt en heb ik de rest van de middag lekker buiten gespeeld met Nilo. Hij zit weer wat beter in z’n velletje en ik ook, en dat merken we aan elkaar ♥ Ken je die momenten dat je nog net een beetje extra dan normaal óverloopt van liefde voor je kind? Dat had ik dus vrijdagmiddag. Heerlijk.

kiekjejuli17
Mijn bestelde zakjes van Squiz kwamen binnen! Nilo is dol op knijpfruit dus ik bedacht me om deze zakjes aan te schaffen en zelf knijpfruitjes kan maken. ’s Avonds gingen we even naar de Makro en kochten wasmiddel en een wasmand.

kiekjejuli14
Zaterdag hebben we lekker bij mijn ouders vertoefd, frietjes gegeten en Nilo is daar lekker in bad geweest. Hele fijn zaterdag!

Foto 10-07-16 11 43 55
Zondag kwam mijn lieve nichtje/vriendinnetje op bezoek met haar vriend. Het was heerlijk weer dus we konden lekker buiten zitten en de kindjes konden zich buiten uitleven.

Het was een week met ups en downs maar al met al een fijn, relaxed weekje 🙂

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Channa 11 juli 2016 om 06:06

  Wat een fijne week. Ik wil ook een DM in de buurt. Kijkt mij ideaal!
  Channa onlangs geplaatst…Het oneindige gevecht tussen moedersMy Profile

 • Reageer Nicole 11 juli 2016 om 06:11

  Wij hebben geen rommelplek maar rommelplekjes haha. Overal waar iets op kan liggen daar belanden rommeltjes
  Nicole onlangs geplaatst…Rara, wat heb ik gekocht?My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 11 juli 2016 om 06:13

  Klinkt ondanks die baaldag toch als een leuke week!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…To blog or not to blog……My Profile

 • Reageer Josan 11 juli 2016 om 06:25

  Fijn dat het na een rotdag toch weer even goed ging. Moment is leuk ja. Vooral als je thee bestelt. En ze hebben er lekker eten. Deze zomervakantie ga ik een keer naar de DM. Ben benieuwd.
  Josan onlangs geplaatst…Mama Challenge 2016 BeautydagMy Profile

 • Reageer Dita 11 juli 2016 om 06:55

  Wat sneu dat Nilo ziek was. En een baaldag is nooit leuk. Maar ondanks dat klinkt het toch als een gezellige week.
  Dita onlangs geplaatst…Instagram Favorieten #9My Profile

 • Reageer Kelly Caresse 11 juli 2016 om 07:21

  Wat een gezellige week, wat vervelend van de buikgriep voor Nilo, ik herken ook dat ik zelf slecht slaap als Lana bij ons ligt. En wat ideaal een DM zo dichtbij huis, ik wil er nog steeds eens voor naar Duitsland
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Mijn ochtendroutine met 2 kinderen (uitgebreid)My Profile

 • Reageer Vanessa 11 juli 2016 om 07:50

  Vervelend van de buikgriep van Nilo en je baaldag, maar verder ziet de week er wel leuk uit! Wij hebben ook zo’n rommelplekje in huis, namelijk onze tafel in de woonkamer. Vorige week heb ik alles goed opgeruimd maar tegen het einde van deze week ligt ze waarschijnlijk weer vol, haha!
  Vanessa onlangs geplaatst…Winactie: een zomers beautypakketMy Profile

 • Reageer Nicole 11 juli 2016 om 07:51

  Wij hebben gewoon een rommelhuis haha. Man ik weet niet meer waar ik al dat speelgoed moet laten joh.
  Nicole onlangs geplaatst…Waar komen al die kinderen vandaan joh?My Profile

 • Reageer Michelle 11 juli 2016 om 07:56

  Haha herkenbaar, die maandag! Dat is hier precies zo. Opruimen, poetsen; alles moet dan weer helemaal aan kant. Op je baaldag na ziet ’t eruit als een fijne week.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#55: TATTOO & BBQ’ENMy Profile

 • Reageer Leonie 11 juli 2016 om 08:14

  Bij ons ligt de eettafel altijd onder de zooi… Vreselijk.
  Wat leuk dat je zelf knijpfruit gaat maken trouwens!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Kleding voor na de bevallingMy Profile

 • Reageer Malou 11 juli 2016 om 08:54

  Behalve die baaldag klinkt het als een leuke week 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #164; nog steeds zwangerMy Profile

 • Reageer Janske 11 juli 2016 om 09:30

  Ondanks die rotdag toch een fijn weekje. Je hebt lekker geshopt bij de DM zeg! Ik wil ook! haha
  Janske onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #20 – Week 32 – Minder jeuk maar meer pijnMy Profile

 • Reageer Charlotte 11 juli 2016 om 09:41

  Haha ja hoor wij hebben ook zo’n rommelplek, maar dan de buffetkast in de keuken 🙂 En ik ben nog nooit bij de DM geweest maar wil er binnenkort toch echt een keer naartoe!
  Charlotte onlangs geplaatst…Outfits of the week #5My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 11 juli 2016 om 10:39

  Ooow dat gevoel van overstromen is zoo heerlijk. Dan wil ik hem wel opeten hahaha
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…7 tips voor het bewaren van herinneringen…My Profile

 • Reageer anneleen 11 juli 2016 om 11:09

  Wat vervelend dat je even een baaldagje had en dat Nilo niet zo lekker was! Gelukkig heb je ook nog vele gezellige dingetjes kunnen doen afgelopen week 🙂 zalig dat je gisteren hebt kunnen genieten van het lekkere weer! Hier is het vandaag opnieuw een donkere dag met veel wind… het zonnetje is weer al helemaal verdwenen!
  anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn levenMy Profile

 • Reageer Jessica 12 juli 2016 om 16:04

  Wat een fijne week. Ondanks dat Nilo niet zo lekker was.
  Jessica onlangs geplaatst…Dairy – Verjaardag Jessica 25 jaar!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge