Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #13: Mega Weekend PLOG

Ik heb deze maandag een keer een weekend plog in plaats van een heel week-kiekje. Afgelopen vrijdag hadden we namelijk eindelijk weer eens een keertje met Milou en haar vriend afgesproken. We maakten er twee dagen van met een hotelovernachting omdat dat ons de vorige keer zo goed bevallen was. We hadden toen een zwangere in ons midden (Milou) en ik had vreselijke oorontsteking dus we waren toen allebei een tikje uit de running dus we spraken toen al af dat we het na de geboorte van hun zoon weer zouden doen. En dit weekend was het zover. Ofja, weekend… Vrijdag en zaterdag. We hadden een hotel in Utrecht geboekt, de zoontjes verbleven bij Hotel Opa&Oma en de vaders en moeders hadden vrij spel ;-). Zondag gingen we lekker naar mijn ouders toe!

plogjuli1
Ik begin deze plog op vrijdag. We waren al vroeg “up and running” want ons prieeltje in de tuin werd geplaatst! Nilo was al veel vroeger wakker, maar normaal blijven we dan nog wel een poosje boven. De mensen die het in elkaar kwamen zetten zouden om 7:00u komen maar kwamen pas rond 7:45u, zo vervelend vind ik altijd.

plogjuli2
Hij vond het ook reuze interessant, mannen met schep, boormachines en lawaai 😉 Het regende pijpenstelen en het bliksemde en onweerde zelfs, dus ik hoopte maar dat ze wel door konden/wilden werken. Maar het waren stoere mannen en lieten zich niet kisten door een beetje water.

plogjuli3
Ik kleedde me aan, deed een make-upje op en pakten de tassen. Een voor ons en een voor Nilo want hij ging lekker bij opa en oma logeren!

plogjuli4
Rond 12 uur kwam mijn vriend thuis van z’n werk en brachten we Nilo naar zijn ouders. Daarna reden we door naar Utrecht, dropten onze tassen in de hotelkamer…

plogjuli5
…ik friste me even wat op en daarna waren we weer herenigd met Milou en Justin! Lang niet gezien! We gingen de stad in en aten bij Bagels & Beans een lekkere bagel met koffie.

plogjuli6
We winkelden wat, kletsten bij…

plogjuli7
…namen nog een kop koffie op een terrasje aan de gracht.

plogjuli8
Rond 18:00u gingen we weer even terug naar het hotel want Milou moest even kolven. Wij hingen een beetje op bed en ik kleedde me om en trok een jurkje aan (ja, deze had ik vanmorgen ook aan maar wisselde toen van outfit haha).

plogjuli9
Sushiiiii!!!!!!! Ondertussen kregen we een foto van papa en mama, die gingen even kijken of de bouwlui alles netjes achter hadden gelaten en de boel op slot hadden gedaan. Mooooi!

plogjuli10
Na de sushi liepen we weer richting het hotel en namen een verfrissend drankje bij de Starbucks. Ik krijg altijd zo’n dorst van sushi/sojasaus hahaha. We sliepen trouwens in het NH hotel, prima hotel in het centrum van Utrecht. Achter het centraal station.

plogjuli11
Milou tankte weer even wat melk af 😉 en ik trok m’n pyjama aan. We hadden een wilde avond/nacht met heel veel snaai en speelden hilarisch doen, durven of de waarheid. Oké, alleen de waarheid. Leuke, grappige gesprekken hahaha!

plogjuli12
Ik heb geen oog dicht gedaan, ik heb geslapen van 3 tot 7 ofzo. Maargoed, dit ontbijtje krikte me weer op!

plogjuli13
We gingen nog heel even de stad in. Ik kocht een jurkje bij the Sting (zal nog wel eens een foto posten op ons IG account). Ze hadden in Utrecht stoplichten met Nijntje! Hoe leuk!?

plogjuli14
Ah, Lars de kleine ijsbeer! Mijn lievelings van vroeger. Deze gaat op het verlanglijstje van Nilo voor z’n verjaardag, Sint, kerst! We lunchten nog bij een gezellig tentje aan de gracht rond een uur of 14:00u en daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan.

plogjuli15
M’n kind!!!! Oh, wat is het weer fijn om hem te zien. Hij had het super leuk bij opa en oma gehad en ook z’n tante was er geweest. We schoven aan bij een kleine BBQ, ideaal 😉

plogjuli16
Daarna reden we weer naar huis en ik ging achterin bij Nilo zitten… Hij hield m’n handje vast, oh smelt! We ruimden de spullen op, bekeken ons huisje in de tuin, deden Nilo nog even in bad en toen hij op bed lag ging ik zelf ook in bed liggen. Ik was doodmoe en heb lekker in bed liggen lezen.

plogjuli17
Zondagochtend schrobden we het terras en hadden goede hulp van onze kleine Bob de Bouwer <3 Daarna kreeg ik het in m’n bol op de keukenla op te ruimen want Nilo plundert deze la altijd en het was echt een enorme puinzooi.

plogjuli18
Toen Nilo op bed lag, kwam deze spinbeer lekker bij mij op de bank liggen. Na het eerste dutje van Nilo gingen we naar mijn ouders toe.

plogjuli19
Mama had lekkere broodjes gehaald en het was buiten eindelijk lekker weer dus we hebben buiten geluncht! Dit weekend was echt een enorm (vr)eetweekend dus vanaf vandaag gaan we weer eventjes op rantsoen… Rond een uur of 3 ging Nilo weer eventjes naar bed bij mijn ouders, zo fijn dat hij gewoon lekker slaapt bij de opa’s en oma’s 🙂

plogjuli20
Mama en ik hadden de Duplo van zolder gehaald wat van mij en mijn zusje was geweest vroeger. Té leuk! Mama en ik waren er drukker mee aan het spelen dan Nilo hahaha.

plogjuli21
We waren allemaal ontzettend lui dus we lieten Domino’s voor ons avondeten zorgen. Zoals ik al zei: morgen gaat het slot erop en vreet ik alleen nog maar selderie en water hahaha. Thuis ging ik samen met Nilo in bad terwijl mijn vriend een klein rondje ging hardlopen en toen we allemaal schoon waren brachten we Nilo naar bed. Op dit moment zit ik op de bank deze weekendplog in elkaar te zetten met een murmelend dreumesje op de babyfoon die zichzelf in slaap aan het rommelen is.

Het was een heel fijn weekend 🙂

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Roos 25 juli 2016 om 06:38

  Wat een heerlijke plog weer! En een super leuk weekend! Zelfs ik geniet als ik het lees;)

 • Reageer Kelly Caresse 25 juli 2016 om 07:30

  Wat een super gezellig weekend! En wat een lekker eten allemaal. Duplo blijft ontzettend leuk he, daar is Lana ook dol op en speelde ik vroeger ook altijd mee
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Mijn avondroutine met 2 kinderen (uitgebreid)My Profile

 • Reageer Nicole 25 juli 2016 om 07:32

  Klinkt als een super weekend en af en toe mag je jezelf echt wel laten gaan.. Fijn dat Nilo ook zo goed slaapt bij opa en oma!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie: Ockyz Sweakers | Antislip zwemsokkenMy Profile

 • Reageer Vanessa 25 juli 2016 om 07:34

  Wat een leuk en gezellig weekend! Leuk dat je Milou hebt terug gezien en een hotelovernachting is altijd tof 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Spaarpot die zelf geld teltMy Profile

 • Reageer Leonie 25 juli 2016 om 08:13

  Wat een heerlijk weekend heb je gehad! Gezellig hoor, met z’n 4tjes op pad!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Hersenspinsels – de laatste loodjesMy Profile

 • Reageer Nicole 25 juli 2016 om 08:14

  Kijk dat ziet er echt heel gezellig uit!!
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom we graag een tweede kindje willen (deel 2)My Profile

 • Reageer Lieke Pos 25 juli 2016 om 08:24

  Ziet er uit als een heerlijk weekend Manon! En wat leuk dat jullie in Utrecht waren, grappig dat voor mij het Nijntje stoplicht heel normaal is en jij dat opmerkt! 😉 Heel gezellig zo met z’n viertjes op pad en wat is het dan heerlijk om je kleine man weer te zien!

  Succes deze week met het rantsoeneren!
  Lieke Pos onlangs geplaatst…Recept Sushibowl a la Posch| ReceptMy Profile

 • Reageer Michelle 25 juli 2016 om 08:47

  Wat een lekker weekend! En van die (vr)eetdagen horen er ook bij toch? Kan af en toe zo lekker zijn om er gewoon even helemaal niet over na te denken! Geniet van je selderij en water vandaag;)! Haha. Fijne week.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#59: VLIEGEN EN DAG 1 OP MALLORCAMy Profile

 • Reageer Lifesabout 25 juli 2016 om 11:51

  Geweldig die stoplichten, nooit eerder gezien! En nu wil ik pizza en sushi….
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes #27. Russische (boeuf) stroganoffMy Profile

 • Reageer jodi - liefthuis 25 juli 2016 om 11:53

  Wat leuk dat afdak, lijkt wel een veranda. Kun je zo gezellig maken en dan uren buiten zitten. Heerlijk
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Nieuw in huize lief thuis….My Profile

 • Reageer amanda 25 juli 2016 om 14:23

  Ziet er gezellig uit..Lekker altijd bagels en beans.
  amanda onlangs geplaatst…Arab Food LoversMy Profile

 • Reageer Kleine Prinses 25 juli 2016 om 20:34

  hele leuke PLOG!
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Mijn dochter is een slechte slaperMy Profile

 • Reageer Jessica 25 juli 2016 om 23:07

  Wat een leuk en een gezellig weekend!
  Jessica onlangs geplaatst…Ideeën met het Ikea Lack tafeltjeMy Profile

 • Reageer anneleen 3 augustus 2016 om 20:35

  Wat een gezellig weekendje, zo samen met Milou! 🙂 Ik heb enkele grappige snaps voorbij zien komen 😉 Jullie huisje in de tuin ziet er erg knus uit! Hopelijk snel wat beter weer, zodat jullie er ook degelijk lekker van kunnen genieten ! 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge