Kids, Lifestyle

Mijn favoriete webshops voor kinderen #2

Mijn vorige artikel over favoriete webshops voor de kinderen (klik hier) werd goed ontvangen en daarom besloot ik nog wat leuke webshops met jullie te delen. Misschien kende ze je nog niet, en dan is dit de kans om deze shops echt even te bekijken! (Niks van deze blog is gesponsord oid, gewoon mijn eigen oprechte interesse.)

byferial
byferialAls eerste ByFerial, deze webshop heb ik via mijn zus leren kennen. Wij waren op de SwanMarket een paar jaar geleden en ik werd verliefd op de shirts voor River. Kocht er gelijk twee en River heeft ze onwijs veel gedragen. Ferial, want zo heet de eigenaresse van dit kledinglabel, maakt alle shirts zelf, soms heeft ze het zo druk dat ze tot in de late uurtjes achter haar naaimachine zit. Ze maakt shirts voor mannen en kinderen. Hoe leuk is het dan ook om alle kids in hetzelfde te hijsen. Dezelfde print voor papa, zoon en een jurkje voor je dochter. Neem zeker eens een kijkje het is de moeite waard!

retronautPicMonkey CollageBij de webshop retronaut.be gaan we de grens over richting België. Een leuke webshop met veel verschillende merken zoals, Mini Rodini, Bobo Choses, Collagien, CarlijnQ, Donsje en nog veel meer. Een enorm uitgebreide webshop waar iedereen wel iets kan scoren. Ook tijdens de sale is deze webshop een aanrader!
logo
PicMonkey CollageDan de webshop Lancelot4kids.nl , deze webshop verkoopt de bekendere merken zoals Mini Rodini en Popupshop maar verder ook Little 10 Days, Nununu, Scotch & Shrunk, Nose en One we like. Zeker de moeite om even te kijken wat deze webshop voor mooie merken in de collectie hebben. Je kan hier ook gemakkelijk shoppen voor zoon, dochter en van jong tot wat ouder, alles onder 1 dak!

scandimini-co-uk1449074643
PicMonkey CollageAls laatste de webshop Scandimini , deze webshop heeft een assortiment waar je u tegen zegt. Ze verkopen meer dan 100 merken onder 1 dak, onder andere Mingo, Norfolk, Emile et ida en Tiny Cottons. Wil je weten welke merken ze nog meer verkopen moet je zeker even een kijkje nemen. Doe het wel met een goed gevulde portemonnee haha.

Hebben jullie nog leuke webshop tips voor mij, voor Novelle of River? Ik vind het leuk om nieuwe webshops te ontdekken!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 29 juli 2016 om 06:05

  Leuke webshops, ik ken ze nog niet.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Get the look: Herfst 2016My Profile

 • Reageer Leonie 29 juli 2016 om 06:13

  Oeh, leuk! Allemaal onbekende webshops voor mij, ik ga eens een kijkje nemen!:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Inhoud vluchttasMy Profile

 • Reageer Nicole 29 juli 2016 om 07:28

  Die bovenste!!!! Geweldig die kleurtjes!!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoppen voor ons zoontje!My Profile

 • Reageer Dita 29 juli 2016 om 07:51

  Wauw wat een leuke shops! Ik kende ze nog niet.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Juli 2016 #3My Profile

 • Reageer Nienke 29 juli 2016 om 07:54

  Leuke shops! Ik kende ze allemaal nog niet. Ik bestel op de een of andere manier niet zo vaak online kleertjes, wil ze toch graag even voelen ofzo 😉 en ik ben altijd zo slecht met retourneren als t niet bevalt…
  Nienke onlangs geplaatst…Over de naam van mijn blog & 30 dagen blog Challenge.My Profile

 • Reageer Vanessa 29 juli 2016 om 07:59

  Allemaal onbekende webshops voor mij. Ik ga zo een kijkje nemen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Alles over buiten -en tuinverlichtingMy Profile

 • Reageer Ferial 29 juli 2016 om 08:31

  Superleuke verrassing om By Ferial hier tussen te zien, hartstikke bedankt!!!

 • Reageer Anouk 29 juli 2016 om 10:11

  Superleuke items! Ik vind Kiabi en Lindex hele leuke sites voor kinderkleding.

  • Reageer Bibian 31 juli 2016 om 20:46

   Zijn inderdaad ook beide leuke shops en heb ik al regelmatig wat besteld!

 • Reageer Michelle 29 juli 2016 om 10:39

  Ik kende ze allemaal nog niet! Ik bestel voor Morris regelmatig wat via een Instagram shopje, maar koop vooral ook veel in de winkel. Ik vind die printjes heel leuk maar ben voor Morris wat meer van de meer basic dingetjes én van kraagjes. Houd ik zo van!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG61: MALLORCA #3My Profile

 • Reageer Malou 29 juli 2016 om 11:47

  Leuk zeg! Ik kende ze geen van allen, dus ik ga even een kijkje nemen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Mijn bevallingsverhaalMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 29 juli 2016 om 14:20

  Alijd leuk nieuwe inspiratie. Ik ga weer even geld uitgeven 😜
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Lief thuis gaat op vakantie..stiekem is het spannendMy Profile

  • Reageer Bibian 31 juli 2016 om 20:46

   Shopze!

 • Reageer amanda 29 juli 2016 om 21:15

  Altijd leuk weer nieuwe webshops, houd er wel van als Kian niet altijd in het bekende loopt.
  amanda onlangs geplaatst…Boodschappen doen samen met een dreumesMy Profile

 • Reageer Kleine Prinses 29 juli 2016 om 22:47

  echt niet goed voor m’n rekening zulke logjes!
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Mijn dochter is een slechte slaperMy Profile

  • Reageer Bibian 31 juli 2016 om 20:46

   hahahah sorry!

 • Reageer Charlotte 30 juli 2016 om 08:45

  Ik kende ze nog geen van allen, zal eens gaan kijken! Heb geen nieuwe tips voor je, ik koop vaak bij de standaard winkels 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Win! €25,- Shoptegoed bij feestwinkelXLMy Profile

 • Reageer Aileen 30 juli 2016 om 10:12

  Ah, superleuk die websites. Ik vind bonbonbleu.nl erg leuk. Allerlei mooie merkjes zoals mini rodini, smafolk, imps and elfs, soft galery. Echt de moeite waard en goede sale.

  • Reageer Bibian 31 juli 2016 om 20:45

   Ja daar ben ik ook erg fan van, super leuke shop!

 • Reageer Jessica 30 juli 2016 om 22:34

  Ik ken ze nog niet, ga zeker eens kijken. De kleding in jullie artikel ziet er al heel leuk uit.
  Jessica onlangs geplaatst…30 Day blog challengeMy Profile

  • Reageer Bibian 31 juli 2016 om 20:45

   Ah leuk om te horen, veel shop/kijk plezier!

 • Reageer anneleen 3 augustus 2016 om 20:28

  Zeker eens een kijkje nemen op lemonfish.be ! Een webshop met handgemaakte slabben, babydekentjes, knuffels, … Heel schattig en mooi allemaal ! 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge