Filmpje, Persoonlijk

VIDEO: Favorieten!

favorietenIk kan me niet heugen wanneer/of ik een favorieten video van mezelf heb opgenomen. Ik heb er al vaker één van mijn kind opgenomen maar ik besta zelf ook nog haha. Ik heb wat beautydingen, fashionitems, food/drinks en multimediadingetjes verzameld wat ik veel gebruik de laatste tijd!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 21 juli 2016 om 06:05

  Leuke favorieten!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Als mijn leven een Disney film was….My Profile

 • Reageer Channa 21 juli 2016 om 06:06

  Haha, leuk! Ik vond frambozen ook heerlijk, inderdaad jammer dat ze zo duur zijn!
  Channa onlangs geplaatst…5x dit doe je als moeder NIET meer!My Profile

 • Reageer Josan 21 juli 2016 om 06:32

  Frambozen zijn heerlijk! Heb aan het begin van het voorjaar een struikje bij de Lidl gekocht zodat ik in de toekomst mijn eigen frambozen uit de tuin kan eten. Oh Gillmore Girls maar ook Ally MacBeal blijf ik leuk vinden. Jeugdsentiment.
  Josan onlangs geplaatst…Wat ik mis aan de babytijdMy Profile

 • Reageer Nicole 21 juli 2016 om 07:32

  Die oog crème ga ik onthouden! En die tuinbroek van anti blue is erg leuk!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoppen voor kidsMy Profile

 • Reageer Nicole 21 juli 2016 om 07:47

  Leuk! Frambozen vind ik zo’n rare textuur hebben altijd.
  Nicole onlangs geplaatst…De bizarre dromenfabriek – Dromen tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Reageer Leonie 21 juli 2016 om 10:13

  Leuk om te zien! Ik ben ook begonnen met Gilmore Girls.. Heerlijk netflixen tijdens mijn verlof, haha.
  Die frambozen zien er super goed uit!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 37My Profile

 • Reageer Dominique 21 juli 2016 om 11:34

  Ik ga op vakantie naar Hongarije en daar hebben ze ook heerlijke frambozen!😜

 • Reageer Vanessa 21 juli 2016 om 12:33

  Leuk om een favorieten video te zien! De concealer lijkt mij erg fijn, jammer dat hij enkel in Londen verkrijgbaar is. Ik krijg ook last van de huid rondom mijn ogen, maar ik vergeet vaak een oogcrème te smeren. Ik vind het trouwens ook best jammer dat frambozen zo duur zijn. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je e-reader 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…20 tips om af te koelen bij warm weerMy Profile

 • Reageer jodi - liefthuis 21 juli 2016 om 19:46

  collection concealer jaaaaa. Ik heb via een nl webshop onlangs aangeschaft, ik ga even zoeken waar ook alweer en laat het weten.
  Ook meebleren jaaaaa cappuccino als spruit slaapt jaaaaa en kobo jaaa
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik sloot mijn spruit op in de auto…My Profile

 • Reageer anneleen 3 augustus 2016 om 21:13

  Jaaa Gilmore Girls is heel leuk! Ik heb het vroeger wel eens gekeken en nu het op Netflix is ben ik gewoon vanaf seizoen 1 herbegonnen 🙂 idd een serie met een niet mega groot verhaal maar gewoon gezellig en kneuterig 🙂 ik gebruik eigenlijk altijd de shampoo van Dove, maar ben toch wel benieuwd geworden naar de Aussi shampoo nu! Binnenkort ook maar eens proberen!
  anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Reageer Films, series en boeken van de afgelopen tijd #2 | Little Wonder World 9 augustus 2016 om 06:26

  […] Girls Zoals ik al in mijn favorietenvideo vertelde, heeft spuit 111 ook Gilmore Girls ontdekt. Het werd een tijdje geleden op Netflix […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge