Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #24 Gevolg van 4 weken aanmodderen…

Zoals jullie weten had ik 4 weken een beetje een afgezwakte Weight Watchers periode. Door alle omstandigheden lukte het mij niet om de draad weer op te pakken. Ik besloot dan ook om met mijn billen bloot te gaan en netjes op de weegschaal te gaan staan om te kijken wat mijn aanmodder periode gedaan had. Ik durfde niet, ik dacht dat het enorm slecht zou zijn maar als je verder wil, moet je ook weten waar je bent gestrand en vanaf welk punt je weer verder moet kijken.

IMG_2607                                    Tosti en een cup a soup op mijn werk

Donderdag was het zo ver, ik besloot de weegschaal onder het stof te halen. Ik ging er op staan, en het viel mij ontzettend mee. Er was 0,5 kilo bij, in dik 4 weken en Londen zat daarbij in. Netjes kan je het eigenlijk niet noemen maar ik weet wel dat ik ondanks alles opzich best oké gedaan heb. Ik nam ook netjes mijn ontbijt en lunchgerechten, alleen de tussendoortjes gingen mis. Een struikelblok vooral in de avonden, een blokje chocolade veranderde in een stuk reep, en een bakje chips resulteerde in een zak chips. Oké niet elke dag maar het hoort niet als je wat aan je lichaam wilt doen.

ww
Nu ik de schade heb gezien gaan we dus ook weer omhoog kijken, ik probeer met jullie recepten van mijn vorige blogje een weekmenu te maken zodat ik weer een nieuwe boost krijg om te beginnen. Volgende keer gaan jullie dus lezen hoe het mij afgegaan is en of ik doorgezet heb. Misschien hebben jullie nog tips hoe ik het mezelf makkelijker kan maken, hoe ik juist van die avond snack drang af kan komen? Wish me luck en tot de volgende keer met hopelijk een goede min!!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Nicole 15 juli 2016 om 06:19

  Nou ik vind het zeker netjes als je bedenkt dat ik 1,5 kg aankwam in een week haha. Maar scheelt denk ik dat je overdag wel netjes deed alleen de avonden dus minder. Tips tegen die drang heb ik niet echt want ik heb zelf die drang nog maar amper. Ja de lekkere dingen niet in huis halen scheelt hier en bij drang een glas water in 1 keer achterover drinken of juist even wat gaan wandelen als je de drang krijgt.. Dus afleiden..
  Nicole onlangs geplaatst…Utsukusy | Aurum Home Care kitMy Profile

 • Reageer Josan 15 juli 2016 om 06:47

  Niet om het een of ander maar ik vind 0,5 kg best meevallen. Vooral wanneer je kijkt naar andere momenten dat je strandde of het allemaal niet zo vlekkeloos liep. Goed dat je de feiten onder ogen ziet en weer verder gaat. Succes Bibian!
  Josan onlangs geplaatst…Mama Challenge 2016 Mexicaanse schotelMy Profile

 • Reageer Nicole 15 juli 2016 om 07:14

  Valt reuze mee toch? Even weer de schouders eronder en het gaat je lukken!
  Nicole onlangs geplaatst…Rij rond op een walvis en steun het goede doel!My Profile

 • Reageer Vanessa 15 juli 2016 om 07:22

  0,5 kilo op 4 weken tijd valt goed mee hoor, dat heb je zo weer ingehaald. Succes!
  Vanessa onlangs geplaatst…Kruidvat Spa Secrets Magic of BrazilMy Profile

 • Reageer Shirley 15 juli 2016 om 07:38

  Heel netjes hoor! Ook dat je lichaam zo reageert. Als ik even geen punten tel, op vakantie ben of een weekend weg ga, ben ik al zo een kilo zwaarder zonder me echt te laten gaan. Gewoon weer lekker doorgaan nu, 0.5 is zo weg!
  Shirley onlangs geplaatst…Nieuw bij de Bijenkorf: zwangerschapskledingMy Profile

 • Reageer Leonie 15 juli 2016 om 08:03

  Ik vind 0,5 kg in 4 weken ook wel meevallen! Veel succes!
  En als tip: geen chocolade meer kopen? Haha
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Het 3e TrimesterMy Profile

 • Reageer Charlotte 15 juli 2016 om 08:52

  Misschien helpt het als je ervaringen via connect uitwisselt Dat is een online groep via de weightwachters app zeker het proberen waard als je dat nog niet gedaan had

 • Reageer Dorien 15 juli 2016 om 09:15

  Ik vind het nog steeds super netjes, het blijft niet makkelijk om continu alle lekkere dingen te laten staan. Veel succes weer de komende tijd!
  Dorien onlangs geplaatst…BEAUTY: 6 BEAUTYTIPS VOOR DE LAZY GIRLMy Profile

 • Reageer Malou 15 juli 2016 om 10:29

  Die halve kilo heb je er waarschijnlijk zo weer af, ik vind het heel erg meevallen 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Nomi’s outfits #10My Profile

 • Reageer anneleen 15 juli 2016 om 10:49

  Komt helemaal goed, Bibian! Die 0.5 kg zul je er snel weer af hebben! Heel veel succes !! 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn levenMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 15 juli 2016 om 11:15

  Ooow Bibian wat kak, en juist door jou heb in gezien welke avond snacks kunnen en in welke mate. Ik hou iok van m’n avond snack en dacht als ik ga afvallen dan moet ik daarmee stoppen. Kijk weer goed naar welke dingen je lekker vond en die je wel mag in d avond, haal weer die kleine zakjes chips
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Van bouwval naar droomzolder: Zolder inspiratie gezochtMy Profile

 • Reageer Michelle 15 juli 2016 om 13:37

  Ah joh een halve kilo valt toch nog hartstikke mee? Dat avondsnacken herken ik wel. Ik neem dan vaak een appeltje met kaneel, een beschuitje, of een klein zakje snack-a-jacks. Chocolade haal ik gewoon niet meer in huis omdat ik weet dat dat kleine blokje dan heel snel een grote blok wordt! Veel succes weer!
  Michelle onlangs geplaatst…MEEST GELEZEN ARTIKELENMy Profile

 • Reageer Kleine Prinses 15 juli 2016 om 13:59

  succes, komt zeker goed!
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Converse Chuck Taylor All Star IIMy Profile

 • Reageer San 15 juli 2016 om 18:43

  Een keer goed knakken en dan ben je die 0.5 kg alweer kwijt!

 • Reageer Moira 16 juli 2016 om 10:31

  Hi, Als een coach voor Weight Watchers kan ik je wel wat tips geven 🙂 Mocht je in de avond dus willen snacken doe dat met bv yoghurt met een beetje hagelslag of beschuitje met jam of iets hartigs. Dus inplannen zou mijn advies zijn punten reserveren zodat je toch wat kunt snacken. Ik eet vaak yoghurt met een een beetje muesli of granola dat werkt voor mij zeer goed.

 • Reageer Fenna 17 juli 2016 om 09:13

  Ik weet zeker dat je die 0.5 kg zo weer kwijt bent, het ging namelijk super! En daarnaast, 0.5 in 4 weken tijd is echt geen schande hoor 😉 . Misschien kan je proberen om gezondere snacks te eten?
  Fenna onlangs geplaatst…Aankondiging | Ik ben zwanger!My Profile

 • Reageer Marije 17 juli 2016 om 16:32

  Ik vind een halve kilo heel netjes hoor. Die ben je zó afgevallen. Mijn moeder zou zeggen: één keer goed naar de wc en je bent het kwijt, hahaha. Ik moet na de bevalling nog 10 kilo afvallen en ik heb me voorgenomen om gezonde snacks te maken voor ’s avonds. Wortels, paprika en komkommer met zelfgemaakte hummus of zelfgemaakte knoflooksaus (met yoghurt ipv mayo), een gekookt eitje in partjes en dan in rookvlees wikkelen, dat soort dingen.
  Marije onlangs geplaatst…Wij zijn weer thuis!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge