Kids, Lifestyle, Moeder zijn, Persoonlijk, Webshop

Back to school – River

Volgend jaar rond deze tijd zitten wij in een hele andere situatie. Dan is het alweer tijd dat River naar de basisschool gaat. Wat gaat de tijd snel, heel cliché maar ik kan nog zo voor mij zien hoe hij ter wereld kwam en over een jaar gaat hij gewoon al naar de basisschool. De basisschool hebben wij toen River twee werd al uitgezocht. Een leuke school in Zevenaar waar wij ooit hopen te gaan wonen. Ik ga hem de eerste jaren toch met de auto brengen vanwege mijn werk dus dan is Zevenaar prima te doen, hij zit op dit moment ook op een kinderdagverblijf in Zevenaar.

Wat een leuke bijkomstigheid is, is natuurlijk het uitzoeken van een leuke schooltas. Geef de kinderen geen ongelijk, het is natuurlijk heel leuk om de show te stelen met een mooie tas waar je beker drinken en stuk fruit in kunnen pronken. Of wanneer de kinderen al ouder zijn moet er vast wat meer mee.
River is nu al vaak enthousiast wanneer ik met mijn rugzak naar mijn werk ga dat hij er ook graag een wil. En wat een geluk! We kregen deze rugtas opgestuurd door een enorm leuke webshop.

Foto 07-08-16 13 09 45Via de webshop Kidswithflair kwamen we deze tas tegen. Een Panda tas die enorm stevig is en ruim genoeg om er langer mee te doen dan alleen de kleutertas. Ze hebben onwijs veel soorten schooltassen, gecategoriseerd in groot en klein, ideaal als je opzoek bent naar een bepaalde tas.

Foto 07-08-16 13 07 53River vind het nu al leuk om te rugzak te gebruiken, hij kan zijn kleurtjes erin bewaren en wanneer wij naar het kinderdagverblijf gaan doet hij hem snel op zijn rug, net als alle grote kinderen zegt hij dan.

Foto 07-08-16 13 08 30Natuurlijk vinden kinderen speciale dingen altijd leuk, de panda tas van het merk Affenzahn heeft geweldige klittenband armpjes waardoor de panda kiekeboe kan spelen. Het heeft verder geen functie maar hoe leuk is het dat de armpjes op de ogen van de panda gedaan kunnen worden, altijd leuk! Verder heeft de webshop nog veel meer, wat denk je van schoolbekers, brooddozen en gymtassen. Ze hebben een onwijs handig menu waardoor je gelijk het kopje “naar school” kan aanklikken en je gelijk alle benodigdheden die ze kinderen nodig hebben in je mandje kan doen om ze zo voor te bereiden op de basisschool!

Foto 07-08-16 13 18 09Hebben jullie ook al een leuke tas voor als je kind naar de basischool of kinderdagverblijf gaat? En kenden jullie de leuke uitgebreide webshop Kidswithflair al?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Nicole 12 augustus 2016 om 06:35

  Nee ik kende de webshop niet! Ga eens een kijkje nemen. Fay heeft ook al een rugzak die ze meeneemt naar de peuterspeelzaal. Daar zitten dan haar reserve kleertje in en haar fruit.. Vind ze super om ermee rond te lopen!
  Nicole onlangs geplaatst…Reisfotografie – Laura VinkMy Profile

 • Reageer Josan 12 augustus 2016 om 06:38

  Ja ik ken die webshop wel. IK vind de schooltas erg leuk voor kleinere kinderen. Bij die van mijn hoef ik daar niet meer mee aan te komen 🙂 Ik moest vorig schooljaar en ene grotere kopen en eentje die minder kinderachtig is. Puberen begint blijkbaar steeds vroeger 😉
  Josan onlangs geplaatst…Als baby niet in de box wil, stop ik haar in het konijnenhokMy Profile

 • Reageer Elisabeth 12 augustus 2016 om 07:04

  Wij hebben de school voor Jim ook al uitgezocht. Lekker vroeg, maar je kunt t maar gedaan hebben. 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…Jims dagmenu met 20 maandenMy Profile

 • Reageer Nicole 12 augustus 2016 om 07:35

  Die rugzak is echt heel leuk!!!
  Nicole onlangs geplaatst…5x Waarom Pokémon Go ook leuk is voor een 33-jarige moederMy Profile

 • Reageer Monique 12 augustus 2016 om 08:13

  Ja! Voor Lise heb ik dat lieveheersbeest, weet even niet meer welk merk dat is. Ze vindt ‘m super en hij gaat altijd op de rug als we naar de gastouder of peuterspeelzaal gaan!
  Monique onlangs geplaatst…Tip: HEMA nachthemd + poppen nachthemdMy Profile

 • Reageer Annemijn 12 augustus 2016 om 08:29

  Wat een leuke rugzak! Heel leuk voor die leeftijd.
  Annemijn onlangs geplaatst…Vakantievlog Kroatië #2 Tussen de romeinen in Pula en een dagje naar RovinjMy Profile

 • Reageer Anneleen 12 augustus 2016 om 10:12

  Wat een schattig rugzakje! Heel leuk !
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Reageer Chantal 12 augustus 2016 om 10:36

  Wat een leuke rugzak en ik kende de webshop nog niet, ga er zeker eens kijken voor mijn kinderen. Alles onder 1 dak, super handig!

 • Reageer Vanessa 12 augustus 2016 om 11:52

  Wat een leuke tas! Ik kende de webshop nog niet.
  Vanessa onlangs geplaatst…De biologische Cattier-Paris multifunctionele droge olieMy Profile

 • Reageer Vlijtig Liesje 12 augustus 2016 om 12:17

  Ik kende deze webshop niet, maar ik vind het een superleuke tas!

 • Reageer Natascha 12 augustus 2016 om 14:06

  Vind je het niet vervelend voor River dat als hij straks op school zit en hij met vriendjes uit school wil spelen dat dat soms moeilijk gaat zijn? Omdat jullie in een andere plaats wonen? Of gaan jullie heel snel verhuizen?

  • Reageer Bibian 12 augustus 2016 om 19:09

   Ja we willen wel in de aankomende paar jaar verhuizen, het is hier om de hoek. Ik denk dat ik vanaf ons even snel op school ben dan iemand die achterin de woonplaats van de school woont. Het is hier niet allemaal heel groot. Komt vast goed 🙂

 • Reageer Jessica 12 augustus 2016 om 14:58

  Wat een leuke rugtas! Succes River strakjes op school!
  Jessica onlangs geplaatst…Review – Gezichtmaskers PuredermMy Profile

 • Reageer MetMirjam 12 augustus 2016 om 15:51

  Wat een leuke rugzak! Ik kende de webshop nog niet, leuk om eens een kijkje te nemen als Fiene naar de peuterspeelzaal gaat
  MetMirjam onlangs geplaatst…Nee joh, ga je minder werken om bij je kind te zijn?My Profile

 • Reageer Merel 15 augustus 2016 om 20:40

  Mijn broertje gaat ook rond dezelfde tijd als River naar de basisschool in Kilder, superspannend! ☺️

 • Reageer JW 23 augustus 2016 om 20:55

  Gaat River naar de Bem? Willen jullie in Groot Holthuizen gaan wonen? Mijn zusje heeft jullie namelijk daar een keer gezien. Ik heb zelf ook op de Bem gezetten. Ben daar midden groep 6 gekomen toen was de school nog helemaal niet groot. Ik ga nu inmiddels al naar de 4de klas. Hoop dat River op welke school dan ook een leuke tijd gaat hebben!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge