Persoonlijk

Bibians Q&A – 3e kindje, 250 euro en studeren?

Ik krijg vaak tussendoor vragen, en toen ik aan het bloggen was leek het mij ineens een leuk idee om een Q&A op papier te zetten. Ik plaatste een foto op Instagram en wachtte de vragen af. En vandaag behandel ik met jullie de leukste vragen, dingen die je misschien nog niet wist van mij. Let’s talk!

1. Zou je nog een 3e kindje willen?
Ik heb altijd gezegd dat ik graag drie kinderen zou willen, ik kom zelf uit een gezin van drie kids en dus denk ik dat ik daarom dat beeld zo gemaakt hebt. Omdat de zwangerschap van Novelle en de bevallingen van beide kids niet soepel verliepen durf ik het eigenlijk niet nog een keer aan. Het zou betekenen dat ik dan weer een keizersnede zou moeten ondergaan, ik heb helaas al 2 flinke sneeën waar ik nog regelmatig last van heb, en gewoon het hele gebeuren. Ik zeg natuurlijk nooit echt nooit maar op dit moment denken wij niet aan een 3e kindje. We zijn enorm blij met onze kids en genieten daar heerlijk van.

2. Wat is je mee en tegengevallen aan het hebben van kinderen.
Toen ik zwanger raakte van River hadden wij eigenlijk geen beeld van hoe het zou zijn. Natuurlijk wist ik dat er enorm veel dingen gingen veranderen maar echt een beeld had ik niet. Ik denk dat het daarom ook allemaal zo zijn gangetje gaat en dat ik niet echt iets heb wat enorm mee of tegenvalt. Wel vind ik soms de zorg die je hebt tegenvallen. De zorg voor je kinderen gaat nooit meer weg, ook niet als ze een dagje logeren zijn. Constant het gevoel, gaat het wel goed? Hoe voelen ze zich? Is hij of zij niet ziek? De zorg die je zou dragen tot het einde. Dat is soms wel even een dingetje.rivnovbib

3. Welke eigenschappen zou je willen doorgeven aan je kinderen?
Ik ben hier altijd zo slecht in, als ze op een sollicitatie vragen om je goede en slechte eigenschappen hang ik al. Ik vind dit echt lastig om van mezelf te zeggen. Ik kan wel toegeven dat ik best sociaal ben en goed kan samenwerken. Dat zijn beide punten die ik mijn kinderen probeer mee te geven. Als je wat voor een ander doet staat een ander ook altijd klaar voor jou.

4. Zou je nog verder willen studeren of omscholen, en zo ja wat?
Ik heb hier de laatste tijd enorm vaak over nagedacht. Ik zat een beetje in de knoop. In het vakgebied waar ik voor gestudeerd had was geen baan in te krijgen en ik zat thuis met de druk om aan het werk te gaan. Ik besloot beroepentesten te doen maar telkens kwam hetzelfde naar voren, precies waar ik al diploma’s voor had. Tot ik een open sollicitatie deed en gelijk die middag werd terug gebeld. Ik werd aangenomen en nu werk ik er al bijna 2 maanden. Ik heb het onwijs naar mijn zin, in mijn vakgebied. Heb leuke collega’s en het is goed te combineren met het werk in het zwembad en de blog!

5. Wat zou je met 250 gekregen euro’s doen?
Oké, deze vraag kan natuurlijk niemand anders stellen dan psnim. En heel stiekem weet zij al precies wat ik ga antwoorden dus Pauline hier komt het, kan je het vergelijken. Ik zou de kinderen bij Mike laten, de auto pakken, richting Amsterdam rijden naar mijn favorieten “stenen” winkel en ik zou daar de mooiste items scoren. Het zullen er niet veel zijn maar gewoon een paar musthaves. Ik kan enorm genieten van mooie kledingstuks voor de kinderen, een soort hobby kan je het noemen. Ik wordt er gelukkig van en dus zou ik dat van 250 euro doen, win win situatie!

IMG_4553
6. Als je nog 1 keer op vakantie mag, waar zou je dan heen gaan?

Ik ben in 2011 voor het laatste op zomervakantie geweest in het buitenland, het was een vakantie in Florida, Orlando en dit was de leukste tofste en gaafste ervaring die ik heb gehad. Het land was mooi, ik was enorm onder de indruk, de Disney Parken waren grandioos en het shoppen was geweldig. De ervaring die wij daar gemaakt hebben zou ik graag doorgeven aan de kinderen dus ik zou het vliegtuig instappen voor een dikke vette vakantie naar Orlando!amerika4

7. Hoe oud was je toen je het huis uit ging?
Ik zat op school en moest  voor stage naar het andere kant van het land. Ik mocht intern in een huisje slapen op het bungalowpark en eigenlijk begon daar al de lange tijd uit huis. Echt helemaal op mezelf was het niet want we zaten daar met z’n zessen. Ik leerde Mike daar kennen en na mijn stageperiode zijn wij direct gaan samen wonen in Vianen. Dit was 7 jaar geleden en ik ben op dit moment 27 dus ik ging op mezelf toen ik ongeveer 19/20 jaar oud was.

8. Wat is je droom voor de toekomst?
Dromen hebben we allemaal, en als ik wel eens denk aan “later” dan denk ik het volgende. Ik wil heel graag in de stad gaan wonen waar ik geboren ben. Ik heb altijd geroepen, ik ga alleen nog maar verhuizen wanneer wij een huis kunnen kopen. Dus daar is het op wachten. Wanneer die tijd is, dat durf ik niet te zeggen maar ik hoop ooit met de kids richting die kant te verhuizen in een mooi koophuis. Verder hoop ik dat wij beide gelukkig zijn in het werk wat we doen en dat de kids het goed doen op school en gelukkig zijn. Ik heb niet heel veel dromen voor de toekomst, als ik maar gezond en gelukkig ben!

Dit waren de vragen die mij het meeste aanspraken of die ik volgens mij zelf nog nooit behandeld heb. Ik kreeg ook een paar vragen die ik niet zo netjes vond en die heb ik dan ook verwijderd, sorry maar soms is het beter om eerst even na te denken voordat je een vraag stelt haha. Ik hoop dat jullie zo’n blog een keer leuk vonden, mochten jullie dit vaker willen lezen, schroom niet en laat een leuke vraag achter in de comments!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Elisabeth 17 augustus 2016 om 06:12

  Jeetje wat rottig dat je nog zo n last hebt van de litteken!! Kan me voorstellen dat je nig even wil wachten…
  Elisabeth onlangs geplaatst…Organic babykleding bij LidlMy Profile

 • Reageer Josan 17 augustus 2016 om 06:23

  Ik ben ook in Amerika geweest alleen in het Noordelijke gedeelte. Orlando lijkt me zo onwijs gaaf met al die pretparken.
  Josan onlangs geplaatst…Derma Eco Baby HuidverzorgingMy Profile

 • Reageer Nicole 17 augustus 2016 om 06:50

  Ik ben ook zo slecht als t gaat om goede en slechte eigenschappen.. En die foto van jullie drieën.. 😍 Mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Organic babykleding & accessoires voor elk budgetMy Profile

 • Reageer Channa 17 augustus 2016 om 07:13

  Oh naar Orlando zou ik ook nog wel eens willen! Lijkt me ook super tof.
  Channa onlangs geplaatst…Die ellendige eerste dag weer…My Profile

 • Reageer Nicole 17 augustus 2016 om 07:31

  Gaaf Florida! Staat ook nog op mijn lijstje!! Ik ben wel benieuwd wat voor een rare vragen er binnen kwamen dan….
  Nicole onlangs geplaatst…Hoe belangrijk een mooie reis kan zijnMy Profile

 • Reageer Dita 17 augustus 2016 om 07:52

  Wat een leuke blog! 😊
  Dita onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #23My Profile

 • Reageer Vanessa 17 augustus 2016 om 08:15

  Leuk om eens een Q&A in artikel vorm te lezen! Fijn dat alles zo goed gaat met je werk en kinderen 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Nieuwe Delhaize Care douchegelsMy Profile

 • Reageer Leonie 17 augustus 2016 om 08:32

  Altijd leuk, zo’n Q&A! Ik zou dolgraag eens naar Amerika gaan..
  Ooit….
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 39My Profile

 • Reageer -N | Mommies Life 17 augustus 2016 om 08:33

  Leuke vragen en antwoorden! Wat vervelend dat beide bevallingen zijn tegengevallen. Dan is zo’n 3e kindje wel een lastige keuze lijkt me. Geniet nog maar lekker van de 2 kids die je hebt!

 • Reageer Pauline 17 augustus 2016 om 09:51

  Allemaal serieuze vragen, kom ik met de mijne whaha. En ik had precies dit antwoord verwacht ook van je ja haha ;). Ik twijfel wat ik zou doen, een weekendje weg lijkt me ook een fantastische optie. Lekker burgerlijk naar Center Parcs/Landal met z’n drietjes #makingmemories #relaxx. Maar alleen naar Amsterdam en shoppen voor 250 euro in kidswinkeltjes, ook heerlijk!!! Keuzes, keuzes…
  Pauline onlangs geplaatst…Dear Diary #30: Vakantie, Strand & MemoriesMy Profile

 • Reageer Michelle 17 augustus 2016 om 09:57

  Superleuke Q&A dit. Het blijft jammer dat je bevallingen zo zijn tegengevallen. Kan me voorstellen dat de stap naar een derde kindje dan best een lastige is. Je komt over als een tevreden mens. Mooi om te lezen.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG68: AMSTERDAM & MIJN VERJAARDAGMy Profile

 • Reageer Jessica 19 augustus 2016 om 11:19

  Wat een leuke vragen. Leuk om te lezen wat je doet met 250,-. Het hoeft nooit meteen een groot bedrag te zijn waar je mooie dingen mee kunt doen.
  Jessica onlangs geplaatst…Heerlijk liggen in de zon…maar op welk ligbed?My Profile

 • Reageer Anneleen 28 augustus 2016 om 13:02

  Leuk om te lezen, Bibian! Orlando lijkt me prachtig, echt een droomreis 🙂 je droom is een beetje herkenbaar, ik droom ook niet van supergrote, maar hoop gewoon dat de mensen rondom me gezond en gelukkig zijn/blijven. Dat is, naar mijn idee, nog altijd het aller-belangrijkste! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge