Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle

Films, series en boeken van de afgelopen tijd #2

Ik deelde een tijdje geleden een paar films, series en boeken die ik had gezien/gelezen (klik hier voor deel 1) en er werd super leuk op gereageerd en dat ik zo’n blog ook wel vaker mocht maken. Dus bij deze! Ik ben altijd op zoek naar leuke films, boeken en series om te kijken/lezen dus deze blogjes zijn fijn voor mensen zoals ik 😉 Ik ben totaal niet goed in het omschrijven van films/series/boeken zonder spoilers of teveel te vertellen, dus ik heb de officiële omschrijving erbij gezet en dan mijn mening!

Films

Pointbreak
Pointbreak
(Klik hier voor de DVD*)
Meh, niet het kijken waard. Het verhaal is echt heel leuk bedacht maar de uitvoering vonden mijn vriend en ik allebei slecht. Weinig spannend, vage dingen, teveel “extreme sports” scenes. Nee, niet onze film. Dit was ook eigenlijk de enige film die we gekeken hebben afgelopen tijd. Te druk met alle series…

Series

springvloed
Springvloed (Springfloden) (Klik hier voor de DVD.*)
Oh mensen, ik HOU van Zweedse/Deense/Scandinavische series. Het is altijd zo spannend en mindfuckerig, I love it. Dit keer weer een serie van Zweedse bodem: Springvloed (of Springfloden). Origineel verhaal, goede karakters, je weet tot de laatste minuut de clue niet en het aller-allerlaatste is echt WHAT. THE. F???? Ik hoop dat er nog een seizoen 2 komt want het is geëindigd met een dikke cliffhanger. Deze serie is trouwens gebaseerd op een boekenserie.

thenightof
The Night Of

Dan een nieuwe miniserie! Deze is in juli begonnen op HBO (wij hebben HBO on demand dus we kunnen terugkijken) en heeft 8 afleveringen. Vanaf aflevering 1 zaten we al helemaal in het verhaal en moesten we een week wachten op aflevering 2 haha. Jeetje wat spannend en wat een verhaal.

SUITSenPLL
Suits & Pretty Little Liars

Suits en PLL zijn ook weer begonnen na de winter/lentestop! Iedereen is denk ik wel bekend met deze twee series maar ik heb ze wel gezien de laatste tijd dus ze horen ook in dit blogje thuis. Ik weet niet wat het met Suits is maar ik hou gewoon van die serie. Waarom kan ik niet vertellen maar het heeft gewoon *iets*. Ik hou van Harvey, Mike, Donna, Rachel, Louis, Jessica…

Dan PLL, Pretty Little Liars. Niet mijn superallerfavo’ste serie maar ik wil nou verdorie weten hoe en wat. “Gelukkig” is dit het laatste seizoen en zullen we het hopelijk te weten komen in de allerlaatste aflevering. Prima serie, prima vermaak, mooie meiden (girlcrush op Emily/Shay) maar echt een *goede* serie vind ik het niet maar ik blijf maar kijken…

gilmoregirls
Girlmore Girls
Zoals ik al in mijn favorietenvideo vertelde, heeft spuit 111 ook Gilmore Girls ontdekt. Het werd een tijdje geleden op Netflix geplaatst en sindsdien ben ik verslaafd. Ik kijk elke dag wel een (of meer) afleveringen van deze serie en ik HOU er zo van. Ik wil net zo’n leuke dochter als Rory en ik wil dan net zo’n toffe moeder als Lorelai zijn. En hun band, hun leuke dingen… En ik ben dol op de serie omdat het zich in 2000 afspeelt. Geen internet, de mobieltjes kwamen nét in opmars, ze huren video’s in de videotheek… Love IT! Ik ben op het moment ergens halverwege/einde seizoen 2 en ik ga gewoon lekker doorbingen.

Boeken

jebentgeweldig
Dan boeken. Ik heb deze maand niet veel gelezen. Ik hoop toch wel weer meer te lezen! Ik las het boek “Leven na jou” van Jojo Moyes uit (waar ik vorige keer over kletste) en ben daarna begonnen in “Je bent geweldig” van Jill Mansell (Klik hier voor het boek).
Jill heeft echt ontelbaar veel boeken geschreven en komt regelmatig uit met een nieuw boek in hetzelfde genre. Ik heb al haar boeken verslonden tot een paar jaar geleden, toen had ik er even “genoeg” van. Ze schrijft altijd volgens een zelfde formule heb ik het idee. 10 karakters die allemaal verbonden zijn op de een of andere manier met elkaar en aan het eind van het verhaal vallen alle puzzelstukjes in dezelfde puzzel en komen alle verhalen van de karakters bij elkaar. Leuk en lekker luchtig om te lezen. Ik kan nog niet super veel zeggen over het verhaal want ik heb pas een hoofdstuk of 3 gelezen. Maar het belooft weer een lekker luchtig boekje te worden.

Niet een ellenlange lijst dit keer maar ik ben gewoon HOOKED aan Gilmore Girls dus dat slokt al mijn vrije uurtjes in de avond op hahaha. #sorrynotsorry

*Als je via deze link een van de artikelen aanschaft, krijgen wij een kleine commissie. Dit is verder niet #spon oid.

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

9 reacties

 • Reageer Vanessa 9 augustus 2016 om 07:40

  Leuk om te lezen! De laatste film die ik heb gezien is Me Before You en de laatste serie Stranger Things. Het lezen zou ik ook eens weer moeten oppakken, ik heb echt zo mijn momenten.
  Vanessa onlangs geplaatst…Lijstje: 25 kleine geluksmomentjesMy Profile

 • Reageer Nicole 9 augustus 2016 om 07:44

  Ik ben ook begonnen met seizoen 1 van Gilmore Girls! Zo leuk!!!!
  Nicole onlangs geplaatst…De meest opvallende zoektermen #2 – Zo vonden jullie Everyday-Life!My Profile

 • Reageer Nicole 9 augustus 2016 om 08:17

  Ik ben nog bezig met gossip girl maar als die af is ga ik eindelijk weer aan gilmore girls beginnen!
  Nicole onlangs geplaatst…Budget outfit | peuter fashion van de zeemanMy Profile

 • Reageer Lifesabout 9 augustus 2016 om 11:26

  Suits is zeker een favoriet hier! Alleen al vanwege de acteurs…Boeken lees ik nu niet maar wil ik wel heel graag weer oppakken. Dus thanks voor de tips!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Gerechten zonder pakjes en zakjes #29. Ovengeheimen ovenpasta Ham-KaasMy Profile

 • Reageer Jessica 9 augustus 2016 om 12:13

  Ik ben pas begonnen aan netflix… Ja sorry! haha maar Suits is het eerste wat ik ben gaan kijken. Nu in anderhalve week tijd zit in in seizoen 3, aflevering 11…. Zo jammer dat seizoen 5 nog niet op de netflix staat!
  Jessica onlangs geplaatst…Dairy 5 t/m 7 aug. – Weekend weg met vriendenMy Profile

 • Reageer Leonie 9 augustus 2016 om 13:17

  Voor mijn bevalling ben ik ook begonnen met het kijken naar Gilmore Girls! Te leuk. Nu wat minder tijd om te relaxen.. Maar dan ga ik gauw verder kijken.. Niet met baby in de buik, maar op de borst! Haha
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mijn bevallingMy Profile

 • Reageer Marleen 10 augustus 2016 om 18:49

  Leuk om te zien welke series en boeken je kijkt/leest. Ik hoor veel verhalen over de serie Suits, misschien ook maar eens beginnen. Ik ben zeer benieuwd! Zelf lees ik momenteel Tweede leven van SJ Watson, leuk boek! Zeker een aanrader. Daarnaast liggen de boeken van het leven van Hendrik Groen klaar (pogingen om iets van het leven te maken en Zolang er leven is). Blijken hele humoristisch boeken te zijn.
  Marleen onlangs geplaatst…26th BIRTHDAY WISHLISTMy Profile

 • Reageer Maaike 15 augustus 2016 om 13:12

  Bij mij staat PLL seizoen 7 nog niet op netflix, bij jou wel?

  • Reageer Manon 15 augustus 2016 om 16:51

   Nee ook niet 🙂 Ik kijk gewoon via internet!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge