Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #15: Een kiekje uut den olde doos #2

Ik was laatst wat oude blogjes van ons aan het lezen (oh de nostalgie :-P) en kwam toen dit kiekje tegen. Ik deelde in een kiekje foto’s uit de oude doos en ik vond dat weer zo leuk om te zien dat ik besloot om nog eens zo’n blogje te maken. Vandaag dus weer wat kiekjes uut den olde doos!

P8090222
[2005] – 11 jaar geleden… Ik was hier 15, had net een maandje verkering met Robert en had nog een perfect lijfje. Hier waren we in Spanje, Calafell, samen met mijn ouders, zusje, oom en tante. Ik weet nog wel dat Robert en ik net verkering hadden en hij vertrok daarna voor 2 weken naar Italië met z’n ouders en net toen hij terugkwam, was ik net voor twee weken naar Spanje… We moesten elkaar dus 4 weken missen. De telefoonrekening was ZO hoog (ik smste stiekem met mijn vaders mobiel) dat mijn vader zei: “volgend jaar gaat ie maar mee, dat is nog goedkoper”. HAHA. Och wat erg.

spanje 2006 (108)
[2006] – OCH, kiek dan wat een broekie. Een jaar later (16), en ja hoor: dit was inderdaad de vakantie waarop Robert mee ging 😉 We gingen weer naar hetzelfde en hier zit ik bovenop een tourbus in Barcelona. Wat een girlygirlypoepie zeg.

P5020067
[2007] – In mijn o, zo geliefde Londen! Nog steeds een broekie. Dit is dus 10 jaar geleden. Nog steeds 16, bijna 17 (Sound of Music lovers alert: I am sixteen, going on seventeen). Voor het eerst in The London Eye, en zeker niet de laatste keer!

P7200058
[2008] – We gaan weer een jaar verder (17) en we zijn hier weer in Spanje. Ja, dat was een favoriet stekje daar haha. Die oorbellen, dat rokje, jeetje. Hier begin ik wel wat minder ‘broekie’ te worden vind ik.

PARIJS 08 (271)
[2008] – In 2008 ging ik ook met mijn schoonfamilie een paar dagen naar Parijs. Deze foto vind ik echt wel superlief. Je ziet mij en mijn vriend niet heel goed maar we staan in een innige omhelzing te zwijmelen in Parijs. Och de liebe.

DSC00478
[2009] – Mijn eerste vakantie zonder ouders. Ik ging met mijn vriend naar Kreta en Kreta heeft toch wel een beetje ons hart verovert. Het blijft “ons” eiland, onze eerst vakantie samen en we zijn er sindsdien vaak geweest.

DSC01497
Dan een kiekje uit 2010. Zoals je ziet waren Bibian en ik hier erg druk geweest met een krultang HAHA. Ik weet nog goed dat we hier naar de musical van Mary Poppins gingen. Zo leuk!

P7070076
Ook weer eentje uit 2010. Bibian werkte in Sint Maartenszee en ik ging er een nachtje heen. Uuuuren met de trein maar het was het waard natuurlijk. We hielden een meidenavondje, gingen naar het strand en sloegen een balletje bij de midgetgolf op het park haha.

P9170089
En nog de laatste van deze blog! Een mini-Manon. Ik heb geen flauw idee hoe oud ik hier ben, maar ik vind het bizar eng want het lijkt net of er een grote Nilo op de bank zit haha. Vinden jullie ook niet?

Hopelijk vonden jullie dit kiekje uit de oude doos leuk! Volgende keer weer een normaal kiekje, I promise!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer Elisabeth 8 augustus 2016 om 06:04

  Wat leuk om te zien ! Weer eens iets heel anders. Grappig 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…De truttigheid van het loedermoederschapMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 8 augustus 2016 om 06:06

  Wat leuk om te zien!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…If you don’t love or use it, it’s clutter!My Profile

 • Reageer Josan 8 augustus 2016 om 07:12

  Wat schattig! Manon je droeg rokjes in plaats van jeans en All stars 🙂 Serieus wat een shock! ja je kan wel zien op wie Nilo lijkt.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie Marvel Universe LiveMy Profile

 • Reageer Joyce 8 augustus 2016 om 07:26

  Haha wat leuk zeg! En inderdaad, Nilo lijkt erg op je!
  Joyce onlangs geplaatst…29 weken zwangerMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 8 augustus 2016 om 07:42

  Wat leuk om zo terug te kijken in de tijd! Die foto dat jullie naar Mary Poppins gaan is leuk, krullen staan jullie goed 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Aimy 6 maanden! Hoe gaat het met ons?My Profile

 • Reageer Nicole 8 augustus 2016 om 07:46

  Ahh zo schattig haha! Leuk hoor!
  Nicole onlangs geplaatst…Dit zijn de 4 leukste meiden om te volgen op Snapchat!My Profile

 • Reageer Nicole 8 augustus 2016 om 08:04

  Altijd zo leuk om oude foto’s terug te kijken!!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie | Bijin Facial Cleanser CreamMy Profile

 • Reageer Vanessa 8 augustus 2016 om 08:07

  Altijd leuk om oude foto’s terug te kijken! 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…De beauty routine TAGMy Profile

 • Reageer Jamaila 8 augustus 2016 om 08:09

  Ik hou er ook altijd van om oude foto’s terug te kijken. Voor mijn gevoel is het dan nog helemaal niet zo lang geleden! Leuk om zo’n blogje te lezen:)
  Jamaila onlangs geplaatst…VakantieMy Profile

 • Reageer Charlotte 8 augustus 2016 om 08:09

  Ah wat een schattige foto’s hihi. Heel leuk om een keer te zien!
  Charlotte onlangs geplaatst…Outfits of the week #8My Profile

 • Reageer Linda 8 augustus 2016 om 08:18

  Oude foto’s zijn altijd leuk om terug te kijken!

 • Reageer marcia 8 augustus 2016 om 08:30

  Leuk manon! Ik ging vroeger ook altijd met mijn ouders naar Calafell! Grappig dat heb ik nog nooit van iemand anders gehoord 🙂

  • Reageer Manon 8 augustus 2016 om 11:08

   Oh echt!! Wat leuk, inderdaad hoor je er weinig mensen over. Rustig maar gezellig plaatsje 🙂

 • Reageer Michelle 8 augustus 2016 om 08:40

  Zo leuk om te zien! En dat met die torenhoge telefoonrekening; herkenbaar! Onvoorstelbaar hè, nu kost een smsje naar huis nog maar 6 cent!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG66: WE ZIJN WEER THUIS!My Profile

 • Reageer Malou 8 augustus 2016 om 09:05

  Leuk om te zien! Nilo lijkt inderdaad op je 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Dagboekje #168; Pokemon, nieuwe serie en kinderboerderijMy Profile

 • Reageer MetMirjam 8 augustus 2016 om 09:13

  Heel leuk om eens te doen zo! En Nilo heeft z’n looks inderdaad niet van een vreemde 😉
  MetMirjam onlangs geplaatst…Waar word ik blij van?My Profile

 • Reageer Kim 8 augustus 2016 om 23:59

  Leuke foto’s! Heerlijk om oude herinneringen op te doen!
  Kim onlangs geplaatst…De chronisch zieken tagMy Profile

 • Reageer Jessica 9 augustus 2016 om 11:58

  Wat leuk… ik hou ervan om oude foto’s terug te zien!
  Jessica onlangs geplaatst…Dairy 5 t/m 7 aug. – Weekend weg met vriendenMy Profile

 • Reageer Kleine Prinses 9 augustus 2016 om 22:33

  zo leuk om te zien!
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Mijn nieuwe wagen: Peugeot Partner TeepeeMy Profile

 • Reageer Annemijn 10 augustus 2016 om 13:56

  Wat leuk om oude foto’s te bekijken. Dat doe ik ook altijd graag. Enne die krullen staan jullie eigenlijk wel heel erg leuk!
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn Blond-Amsterdam servies collectieMy Profile

 • Reageer Anneleen 11 augustus 2016 om 15:52

  Nilo trekt inderdaad heel erg op jou! 🙂 wat een leuke foto’s!
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge