Persoonlijk

Kletspraatje #3: Avondje alleen

Hoi allemaal! Deze dinsdag weer eens een kletspraatje van mij, Manon. Ik ben de afgelopen week echt enorm inspiratieloos wat betreft bloggen. Ligt het aan de zomer? Het warme weer? Aan de relaxstand die ik heb nog van onze vakantie naar Kreta? Of ergens anders aan? I don’t know, we zullen zien. Ik bedacht me dat kletspraatjes het altijd goed doen, even gezellig “kletsen” met onze leuke, trouwe bezoekers 🙂

Het is op het moment dat ik dit schrijf vrijdagavond, 26 augustus, 19:36u om precies te zijn. Mijn vriend is naar Vitesse toe, Nilo ligt nét op bed en ik zit op de bank met een glas ijskoud drinken. Vandaag was een fijne dag! Gisteren was een minder leuke dag, Nilo en ik hadden allebei last van de warmte en dat was te merken haha. Vandaag was het ook heel warm maar beter te doen. Vanmorgen zijn we samen rustig wakker geworden (7:15u! uitslapen!), hebben we boodschappen gedaan, een beetje in/om huis gerommeld en toen sliep Nilo voor bijna 3 uur vanmiddag! We zijn sinds we terug zijn van vakantie over aan het gaan van twee slaapjes naar één (op Nilo’s verzoek). Dit gaat met horten en stoten maar vanmiddag was echt een knaller haha.

P8060029Na zijn dutje (15:00u) ben ik langs mijn tante en nichtje gegaan. We hebben lekker in de schaduw in de tuin gezeten, hadden watermeloen en aardbeien, ijskoud water en hebben een beetje met Nilo gekeuveld, gekletst, je kent het wel. Heel fijn. Na het avondeten gingen we heel eventjes naar mijn ouders. Mijn vader en Robert gaan altijd samen naar Vitesse dus ik ging even mee. Toen zij naar Vitesse gingen, ging ik met Nilo weer naar huis, hebben ons allebei even afgespoeld onder de douche en dat was mijn dagje. De ramen en deuren staan nu tegen elkaar open hier beneden en ik voel een koeler briesje, YES!

Van mij mag zo langzaamaan de herfst wel komen hoor. Ik kan genoeg leuke dingen bedenken in de herfst: mijn verjaardag (ik word 27 op 1 oktober!), Nilo’s verjaardag (hij wordt al weer 2 in november!), al mijn lievelingsprogramma’s op TV beginnen weer: Expeditie Robinson, Heel Holland Bakt en Boer Zoekt Vrouw (as zondag de voorstelronde!). Het clichéplaatje van dikke sokken, thee/warme chocomelk, een dekentje, geurkaarsjes aan… Ja, ik hou er wel van!

Schermafbeelding 2016-08-28 om 20.09.21Komende tijd hebben we ook wat dingetjes op de planning staan. Morgen, zaterdag (voor jullie dus afgelopen zaterdag), gaan Robert en ik twee wandjes in de woonkamer verven. Iets meer kleur, warmte, levendigheid in huis. Alles vond ik zo kil en kaal, grijs/wit/houtkleur. Oké, het speelgoed van Nilo maar dat is niet echt “mooi” haha. Dat zit nu ook allemaal in de speelgoedkast dus ’s avonds kijken wij niet meer tegen 1001 kleuren Fischerprice, VTech en noem het op aan.

Mijn vriend gaat binnenkort ook van maandag tot vrijdag naar het buitenland voor zijn werk. Eerlijk gezegd vind ik dit best spannend, dat ik 5 dagen “alleen” ben met Nilo en natuurlijk zonder hem. We zijn nooit zo lang weg geweest van elkaar dus ik ga hem heel erg missen denk ik. Ik ben al een beetje wat dingetjes aan het plannen voor die week dat ik niet helemaal in m’n eentje ben 5 dagen lang. Bij mijn ouders eten, schoonouders, vriendinnetje, zusje, KDV dagje, oppasdagje… We komen er wel 😉 Dan gaan we ook nog met mijn familietje (papa, mama, zusje, haar vriend, ik, mijn vriend en Nilo) een dag naar de Efteling. Zo leuk en ik heb er heel veel zin in en ik ben heel benieuwd hoe Nilo het gaan vinden!

[ MOM JEANS ] • Vandaag op de blog: 3 outfits waar ik laat zien hoe ik de momjeans combineer! #momjeansHet gaat verder heel goed met ons/mij. Ik had voor mijn vakantie regelmatig last van een dipje zoals ik wel verteld heb maar sinds onze vakantie heb ik een hele andere gemoedstoestand (ofzoiets haha) en dat voelt heel fijn. We hebben dingen afgesproken, met elkaar goed gekletst en ja, dat voelt goed. Nilo heeft sinds we terug zijn ook een hele ommezwaai gemaakt. Ik weet niet precies hoe of wat maar het lijkt een heel ander kind. Hij heeft iets meer rust gevonden ofzo, kan zich beter uiten (met woorden en gedrag) en dat doet veel goeds voor ons allemaal.

Nou, ik ga een eind breien aan dit kletspraatje. Ik denk dat ik lekker languit op de bank ga liggen en verder ga met mijn Gilmore Girls verslaving 🙂 Ik hoop dat jullie mijn geklets even gezellig vonden en als er nog ideetjes/tips zijn voor blogs(series) dan hoor ik het heel graag! Doeeeiii xxx

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

18 reacties

 • Reageer Elisabeth 30 augustus 2016 om 06:08

  Jeetje ben je helemaal aan herfst toe? Ik niet hoor… nog even genieten van de nazomer. Als t eenmaal begint die kou en herfstigheid gaat het meestal heel snel.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Hallo! Overenthousiaste trotse moeder hier…My Profile

 • Reageer Dita 30 augustus 2016 om 06:38

  Leuk zo’ n kletsblogje. Fijn dat het goed gaat! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Genieten met het mooie weerMy Profile

 • Reageer Nicole 30 augustus 2016 om 06:50

  Ondanks dat ik heel erg geniet van de zomer ben ik stiekem ook al met de herfst bezig haha.. Maar toch blijf ik nog even van de zomer genieten, die kou komt wel!
  Wat fijn trouwens dat je uit je dipje bent, al ben je wel inspiratieloos.. Ik vind dit soort kletspraatjes altijd leuk te lezen!
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie | Metoo DollsMy Profile

 • Reageer Channa 30 augustus 2016 om 06:57

  Herfst? Nou doe nog maar niet haha. Verder leuk om zo’n kletspraatje te lezen!
  Channa onlangs geplaatst…Neemt onze 4-jarige ons nou in de zeik?My Profile

 • Reageer Marije 30 augustus 2016 om 07:14

  Yeeees, doet u mij ook maar de herfst! Ik heb er zin in! En een weekje zonder je vriend ga je vast wel doorkomen hoor! 🙂
  Marije onlangs geplaatst…Luiertassen van EtsyMy Profile

 • Reageer Vanessa 30 augustus 2016 om 07:55

  Leuk, zo’n kletspraatje! Voor mij was het ook veel te warm, ik ben blij dat de temperaturen nu beter te doen zijn. Fijn om te lezen dat je je goed voelt en over je dipje heen bent. Waar een vakantie allemaal niet goed voor is! Begrijpelijk dat je je vriend gaat missen, maar als je genoeg dingen gepland hebt, dan gaan die vijf dagen zo voorbij zijn 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…Dove Nourishing Care & OilMy Profile

  • Reageer Manon 30 augustus 2016 om 11:30

   Jaaa, deze temperaturen zijn echt 100x beter dan dat gloeiendhete!

 • Reageer Nicole 30 augustus 2016 om 08:02

  Fijn dat het beter gaat! En vijf dagen alleen gaat helemaal goedkomen hoor!!
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn wishlist voor baby #2My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 30 augustus 2016 om 09:08

  Vooral van het einde word ik blij. Dat je je lekkerder voelt. Dat je beter in je vel zit, heel fijn
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Roadtrip Amerika met dreumes #1; Vliegreis, LA, Grand Canyon, Hiken….My Profile

  • Reageer Manon 30 augustus 2016 om 11:30

   Lief! Dankjewel ^^

 • Reageer Malou 30 augustus 2016 om 09:13

  Ik zei gisteren ook dat ik zin had in de herfst, maar ik denk eigenlijk dat ik de zomer dan wel ga missen Fijn dat het weer goed met je gaat 🙂
  Malou onlangs geplaatst…TandemvoedenMy Profile

 • Reageer Inez 30 augustus 2016 om 13:38

  Leuk zo’n kletspraatjes artikel!
  Ik herken me goed in dat je wel zou willen dat de herfst begint haha.
  Heerlijk die leuke programma’s weer op tv!
  Ik word ook 27 in de herfst (29-09 dus bijna even oud!!) en heb echt zin in mijn verjaardag.

 • Reageer BeBe 30 augustus 2016 om 16:00

  Hoi Manon,

  Fijn om te lezen dat alles zo goed gaat! Op dit moment kijk ik ook gilmore girls, ben bij Begin Seizoen 5!
  Ik zag laatst dat je op twitter vroeg naar wat leuke (bord)spellen voor 2 personen.
  Wij spelen oa graag met z’n tweeën: Escape the curse of the temple, Machi Koro en Fluxx!
  Liefs!

  • Reageer Manon 30 augustus 2016 om 18:59

   Oh thanks voor je comment!!! Ik ben bijna bij het einde van seizoen2 van Gilmore Girls, love it!

 • Reageer Jessica 30 augustus 2016 om 22:57

  Wat heerlijk zo een blogje! Fijn dat jullie de draai weer helemaal te pakken hebben en dat het goed gaat! Moet je vriend voor 1 week weg of gaat het vaker gebeuren? Mijn man heeft 20 weken op Texel gezeten (weekenden thuis) ik ben dan wel zonder kinderen, maar het went. Het is ook wel fijn vond ik om eens alleen thuis te zijn, je merkt dan okk heel erg wat je eigenlijk voor elkaar betekend! Succes!

  • Reageer Manon 31 augustus 2016 om 08:32

   Oh wauw, petje af hoor! Hij is wel eens vaker 1 nachtje weg (in Nederland) en dan vind ik het al niet leuk hahaha. Dit reisje is voorlopig eenmalig maar het kan zijn dat het wel vaker gaat gebeuren. Niet met regelmaat maar dan gewoon af en toe.

 • Reageer Michelle 31 augustus 2016 om 08:02

  Oh neee Manon nog geen herfst! Haha. Ik ben er nog zo niet aan toe. Wordt zo gelukkig van het zonnetje. Wat fijn dat je je sinds de vakantie zo goed voelt! Even een compleet andere omgeving en routine kan wonderen doen hè. Ik vind je kletspraatjes juist heel leuk:).
  Michelle onlangs geplaatst…MORRIS 17 WEKEN: ONS RITMEMy Profile

 • Reageer Anneleen 31 augustus 2016 om 16:38

  Altijd leuk om te lezen, zo’n kletspraatje! 🙂 kan me voorstellen dat je er een beetje tegenop ziet, zo 5 dagen zonder Robert. Zeker wanneer jullie echt altijd bij elkaar zijn, lijkt me dat niet gemakkelijk. Slim dat je al wat dingetjes hebt ingepland, het zal vast wel meevallen 🙂 Alvast veel plezier in de Efteling! Zo’n gezellig park hé! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge