Fashion, Kids, OOTD

Outfits van de maand: Juli

outfitsvandemaandOh boy, wat was het in juli soms enorm warm zeg! De mussen vielen zowat van het dak op sommige dagen. We hebben genoeg gezeurd dat het mooier weer moest worden maar stiekem hebben we ook een beetje zitten klagen toen het warme weer zich eindelijk liet zien in Nederland. Tijd voor zomerse outfits dus!

outfit riverWe beginnen deze keer met River. Hij draagt een shirtje van Mingo in een hele mooie grijze kleur, het shirt is van enorm fijne kwaliteit en heeft als detail een klein zakje. Daaronder draagt hij het Mini Rodini shortje met dino’s erop. Zwarte All Stars eronder en de outfit is helemaal af.

outfitjulinilo3Tja, met dat warme weer hebben die kleintjes niet veel kleding aan… Bij een meisje kun je nog een beetje variëren met rokjes, jurkjes, broekjes, legginkjes… Maar bij een jongetje eindig je toch al gauw met een korte broek haha. Dit broekje is van vorig jaar (!!!) en hij past hem nog perfect. Vorig jaar hadden we de elastiekjes in de taille helemaal op z’n strakst en de pijpjes omgeslagen en nu zitten de elastiekjes gewoon los en de pijpjes ook. Prima! Het broekje komt van de H&M en ik combineerde hem met een gestreepte romper van Marks & Spencer. Hij draagt ook zijn geliefde “daaaaalen” (sandalen) van Kipling die we kregen van zijn tante. Zoals je ziet zijn ze al goed ingelopen.
novelleNovelle draagt hier geen high end fashion maar wel een heerlijke comfortabele outfit. Nu ze aan het tijgeren (weliswaar achteruit) is, wil ik haar niet al te moeilijke kleding aan doen. De romper kreeg ik van Manon en zat in het kraamcadeau. Aan het label te zien komt hij bij de Wibra vandaan. Het broekje kreeg ik van Desiree van Curvacious en is afkomstig van Lief! Lifestyle. Tot slot draagt ze slofjes die ik moeilijk op de foto kreeg, deze komen van de Hema.

outfitnilojuli4Ahum, een heuse “outfit”. Ik kan gaan liegen en zeggen dat Nilo de meest hippe outfits droeg afgelopen maand maar hij rende meer rond in een luier of romper dan wat anders. En dat vind ik niet echt blog-materiaal haha. Wat hij wel veel droeg op de hele warme dagen die we zo half juli hadden, was zijn zwemoutfit! Het mintgroene UV-shirtje komt van de Hema. Hij draagt hier al maat 98/104 van want ze verkopen geen leuke UV-shirts bij de Hema in kleinere maten (why not?). Hij zit wat groot en baggy maar zo hebben we er lekker lang plezier van want River draagt dit jaar dezelfde maat van dit UV-shirt haha.
Zijn zwembroekje is van de Wibra en is fel-roze met gele sterren, I like! Daaronder een zwemluier, deze is toevallig van Kruidvat. Wij hebben zwarte tegels in onze tuin en die kunnen heel warm worden met felle zon dus hij draagt ook deze waterschoentjes. Ze komen van van Haren en kosten maar 6 euro ofzoiets. Ideaal.
outfitDe eerste weken van juli waren warm, heel warm. Bloedheet al mag ik het zo noemen. Maar de laatste week van juli begon al weer aardig op de herfst te lijken dus kon eindelijk zijn nieuwe trui aan die ik tijdens de sale bij Big en Belg scoorden. River noemt de trui “de Mickey Mouse clubhouse trui” maar hij is eigenlijk van Beau Loves. Daaronder draagt hij een bikerjeans van de Zara die hij al in verschillende maten in zijn kast heeft gehad. Tot slot, zoals altijd, de All Stars, dit keer de zwarte omdat ik van matchy matchy houd.

Dit waren de outfits van de maand juli. Hopelijk kunnen we in augustus nog wat leuke zomer outfits met jullie delen want wij zijn zeker nog niet klaar met het lekkere weer!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Elisabeth 3 augustus 2016 om 06:07

  Superleuke outfits! Leukste vind ik de trui van big en belg! Is hij ook zo n fan van mickey mouse clubhouse? Jim wel 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…20 maanden borstvoeding. En dat is genoeg.My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 3 augustus 2016 om 06:16

  Leuke outfits! Dat zwembroekje vind ik erg leuk.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 30, met een snufje liefdeMy Profile

 • Reageer Nicole 3 augustus 2016 om 06:53

  Oh wat een leuke outfits weer. Mingo ken ik overigens niet. En Beau Loves ook niet. Wel een gave trui.. Fay zou ook Mickey clubhuis zeggen denk ik 😁
  Nicole onlangs geplaatst…Echt liefde bestaat!My Profile

 • Reageer marjon 3 augustus 2016 om 07:25

  Inderdaad, met het warme weer lopen de kinderen hier ook rond in alleen een luier en ondergoed. Of hun zwenbroekje / bikini.
  En als we weg moeten, een eenvoudig luchtig setje kleding.
  De mickey trui is trouwens erg schattig.
  marjon onlangs geplaatst…DIY #PennenbakjeMy Profile

 • Reageer Vanessa 3 augustus 2016 om 07:55

  Die laatste outfit van River is cool! En wat is Nilo lief in zijn zwembadoutfit 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…The Incredible face mask + 30% kortingMy Profile

 • Reageer Josan 3 augustus 2016 om 07:56

  Die trui van Bobo Loves is leuk! Is het echt een jongenstrui of is het meer uniseks? Ik snap dat dat River het een Mickey Mouse trui vindt.
  Josan onlangs geplaatst…Leuke slecht weer activiteiten met kinderenMy Profile

 • Reageer Nicole 3 augustus 2016 om 08:03

  Die trui met Mickey! Die wil ik!!! Dat groene broekje van h&m hebben wij ook. Leuk is die hè
  Nicole onlangs geplaatst…Vriendschappen voor het levenMy Profile

 • Reageer Tamara 3 augustus 2016 om 08:20

  Leuke outfits! Het was inderdaad erg warm! Maar alles beter dan regen haha
  Tamara onlangs geplaatst…Bakfiets of gewone fiets?My Profile

 • Reageer Michelle 3 augustus 2016 om 09:40

  Oh die laatste trui van River is leuk! En van dat felle zwembroekje van Nilo ben ik ook fan. Morris draagt met het warme weer ook vaak alleen een romper, als ik hem meer aantrek zweet ie de kinderwagen uit.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG63: MALLORCA #5My Profile

 • Reageer Kleine Prinses 3 augustus 2016 om 17:34

  die zijn leuk!
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…De familierechtbank: de inleidende zittingMy Profile

 • Reageer anneleen 3 augustus 2016 om 17:44

  Wat een schattige en leuke outfits weer! 🙂
  anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Reageer Leonie 3 augustus 2016 om 18:17

  Lekker leuke zomerse outfits! Nu hopen dat we deze maand ook nog wat zomerse dagen gaan zien!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Ik blog een jaar!My Profile

 • Reageer Jessica 3 augustus 2016 om 21:18

  Wat een leuke outfits!
  Jessica onlangs geplaatst…Home Tour – onze keukenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge