Persoonlijk, WeightWatchers

Weight Watchers update #26: Het lukte niet meer & vakantiekilo’s

Het is al weer een poosje geleden dat we een WeightWatchers update geschreven hebben. Hoe gaat het er nu mee? We vertellen het in deze blogpost 🙂

IMG_0027Manon
Zo, ook weer even een update van mij! Na een All Inclusive vakantie kan je wel weer een afvalupdate verwachten of niet hahaha. Ik moet eerlijk zeggen dat ik na het halen van mijn streefgewicht (58 kg) weer een beetje aan het rommelen was. Ik was wel goed aan het stabiliseren maar met een vakantie in aantocht had ik echt zo’n “boeiuhh” gevoel. De twee weken voordat ik op vakantie ging plús twee weken vakantie zelf heb ik echt niet opgelet en was ik weer een beetje doorgeslagen. Ja, ik kan net zo goed eerlijk zijn want ik weet dat ik niet de enige ben op de wereld die dat heeft. Ik ben voor de vakantie niet gaan wegen want ik durfde niet en stak mijn kop in het zand. Donderdagvond kwamen we thuis van Kreta en vrijdagochtend ging ik maar meteen met de billen bloot en op de weegschaal. Ik durf het eigenlijk niet te zeggen maar ik woog 60,6 kg, de dag nadat we terugkwamen… Oké, basta, klaar, op rantsoen.

Ik voel(de) me goor, vies, dik en een loser. Bijna drie kilo, jezus. Oké, veel daarvan is nog een volgevreten darm (TMI) en vocht (op vakantie zout gegeten etc.) maar bah, ik voelde me vet. Ik opende de app van WeightWatchers en ging weer aan de slag. Invullen, invullen, plannen en opschrijven. De gezonde boodschappen werden gehaald, het snoep de deur uit en een fles water op het aanrecht.

Het viel me vies tegen, ik had honger, snaaizin en heb heel veel momenten gehad waarbij ik dacht: fuck it. En soms was die fuck it sterker, ja sorry… Donderdagochtend ging ik weer op de weegschaal staan en daar stond 60,2 kg. Prima, 0,4 kg eraf in 6 dagen inclusief hier en daar wat lekkers, toch wel. Ik ga gewoon op deze voet verder en ik hoop binnenkort weer die 58 aan te tikken!

WWUpdateBibian
Jullie hebben het vast wel gemerkt dat ik er niet in kwam. Ik probeerde telkens weer te beginnen maar op een of andere manier was ik te zwak om mij er streng aan te houden. De motivatie was weg, had er geen zin meer in maar diep van binnen wilde ik wel graag doorgaan. Afgelopen week kwam een ommezwaai, dit was niet wat ik wilde. Ik wilde eigenlijk nog 10 kilo kwijt. En als ik zo door zou gaan ging hem dat natuurlijk niet worden. Ik besloot de foto’s te pakken die Manon in het begin van mij had gemaakt en er nieuwe bij te plakken. En ja, zeker zag je resultaat. Ik kreeg er een boost van en besloot weer keihard te gaan knokken. Ik ben dus afgelopen woensdag op de weegschaal gaan staan en zal dan ook weer elke week netjes gaan wegen. Voor nu dus geen “ik ben zoveel afgevallen” zin maar wel een paar foto’s waardoor ik mijn motivatie weer terug kreeg:
wwtussenstandJullie zullen binnenkort van mijn kant weer hopelijk een blije post verwachten dat er weer wat minder Bibian op de wereld loopt! Voor nu pak ik een groot glas water en wat fruit en ga ik genieten van de avond!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Nicole 26 augustus 2016 om 06:14

  Ja super goed Bibian om die foto’s erbij te pakken. Dat was bij mij dus ook het meest motiverende.. En mooi verschil!!

  En Manon vind met 4 weken niet opletten het nog meevallen, ik zat na een weekend niet opletten alweer op 1 kg erbij 😱 Maar ik snap je gevoel en frustratie helemaal! Succes!
  Nicole onlangs geplaatst…Grieks eenpansgerechtMy Profile

  • Reageer Manon 26 augustus 2016 om 13:48

   Thanks! Ja op zich vrat ik op vakantie niet zo heel veel maar ik voerde natuurlijk ook niks uit dus dan zet het allemaal lekker snel aan 😉

 • Reageer Leonie 26 augustus 2016 om 06:20

  Wauw! Wat een mooi resultaat op die foto’s zeg! Dat moet idd motiveren. Zet ‘m op dames!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: De groeiende zwangere buik #3My Profile

 • Reageer Dita 26 augustus 2016 om 06:22

  Wat goed om de foto’s er dan bij te pakken. En ja vakantietijd is nu ook niet de beste tijd om af te vallen. Kan me voorstellen dat al dat eten wel heel verlijdelijk is.
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Augustus 2016 #2My Profile

 • Reageer Channa 26 augustus 2016 om 06:36

  Heel herkenbaar het fuck it gevoel! Maar goed dat jullie het weet oppakken, jullie hebben al zulke mooie resultaten behaald!
  Channa onlangs geplaatst…De eerste dag op de basisschool & peuterschoolMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 26 augustus 2016 om 06:43

  Heel herkenbaar om een paar weken de riemen los te laten en dat is oke, als je je dan vervolgens weer herpakt dan vind je die balans weer, het kan ook je stofwisseling even boosten waardoor je daarna met dat puntentotaal weer lekker afvalt. Succes meiden 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Ontzwangeren: de kwaaltjes na de zwangerschapMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 26 augustus 2016 om 06:57

  heel herkenbaar dat fuck it gevoel. Heb ik ook regelmatig last van. Ik probeer regelmatig weer de draad op te pakken maar nu met de vakantie en het warme weer is het heel moeilijk.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…De miskraam van AnitaMy Profile

 • Reageer Vanessa 26 augustus 2016 om 07:34

  Leuk om weer een update te lezen! Manon: het is heel normaal dat je bij komt op vakantie. Ik ben er zeker van dat je die kilo’s zo weer kwijt bent. En Bibian: goed idee om die foto’s erbij te nemen. Ik kan me voorstellen dat de voor en na foto’s motiverend werken. Veel succes allebei!
  Vanessa onlangs geplaatst…De tuintrend van nu: schaduwdoekMy Profile

 • Reageer Nicole 26 augustus 2016 om 07:36

  Dat fuck it gevoel heb ik bijna altijd haha. Succes meiden! Jullie zijn al heel ver gekomen!
  Nicole onlangs geplaatst…Opvoeddilemma’s! – Hoe ga je daarmee om?My Profile

 • Reageer Michelle 26 augustus 2016 om 07:39

  Oh Manon ik vind dat nog wel meevallen hoor, voor vier weken lang nergens naar kijken. Als ik precies zou eten waar ik trek in heb kom ik meer dan een kilo per week aan. Doen we dus maar even niet. Kan me voorstellen dat zulke foto’s supermotiverend werken Bibian! Succes weer:).
  Michelle onlangs geplaatst…DE ZOEKTOCHT NAAR MIJN TROUWJURKMy Profile

 • Reageer marjon 26 augustus 2016 om 07:51

  De foto’s geven duidelijk verschil aan Bibian. goed zeg. Misschient helpt het idd voor de laatste kilo’s.
  En je moet ook kunnen genieten op vakantie. Die aangekomen kilo’s gaan er wel weer af.
  Ik houd het afvallen niet eens een week vol, dus goed hoor!
  marjon onlangs geplaatst…Molen de Jonge Johannes #eropuit ZeelandMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 26 augustus 2016 om 13:11

  Je ziet al super veel resultaat, echr heel erg goed wat je bereikt hebt. Hopelijk is dit inderdaad de boost zodat je er mee door kan gaan.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Volwassen of niet? – Unsuccessfully adulting – TAGMy Profile

 • Reageer Fenna 26 augustus 2016 om 16:36

  Bibian je ziet al veel verschil! Goede motivatie om door te gaan 🙂 en Manon, een all in vakantie zónder aankomen zou knap zijn haha. Ik vind het reuze meevallen hoor, voor je het weet ben je die kilo’s weer kwijt!
  Fenna onlangs geplaatst…Foodie Friday: Sushi bowlMy Profile

 • Reageer Jessica 28 augustus 2016 om 13:12

  Wauw dames super goed dat jullie er weer zo voor gaan beide! Hopelijk helpt het jou bibian dat manon ook weer wat wilt afvallen, samen weer de strijd aan gaan.
  Jessica onlangs geplaatst…10x tips voor een huwelijkscadeauMy Profile

 • Reageer Anneleen 28 augustus 2016 om 13:27

  Je ziet toch al een heel groot verschil vind ik hoor, Bibian! Veel succes, je kan het!
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Reageer Annemijn 31 augustus 2016 om 08:57

  Heel herkenbaar dames! Wat een groot verschil bibian! Super! Veel succes verder.
  Annemijn onlangs geplaatst…Televisieprogramma’s waar ik aan mee zou willen doenMy Profile

 • Reageer Kirsten 31 augustus 2016 om 10:21

  Het is niet altijd evident he… Ik ben sinds vorige woensdag weer bezig & vanavond is mijn eerste weegmoment. Succes ermee! Je ziet echt al een heel groot verschil Bibian! & Manon, vakantiekilo’s tellen niet mee, haha!
  Kirsten onlangs geplaatst…10 things I love(d) about being pregnantMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge