Lifestyle, Persoonlijk

Wishlist: vakanties!

We hebben al veel leuke uitstapjes gemaakt met onze twee gezinnetjes bij elkaar maar we komen nooit verder dan een CenterParcs in Nederland. Net zoals we droomden van een citytrip met z’n tweetjes naar Londen, dromen we nu van een vakantie met z’n allen in het buitenland. Twee weken heerlijk vertoeven aan de Italiaanse kust inclusief pizza en gelato of juist genieten van de rust in het binnenland van Zweden aan een groot meer in de bossen. Wij zochten 5 toffe accomodaties op die wij wel zouden zien zitten met onze families!

Dit artikel wordt gesponsord door HomeAway – een ontzettend handige websites waar ontelbaar veel (privé) vakantiewoningen op staan van over de hele wereld! Zoeken is heel makkelijk en snel.

homeawayzweden
#1: Een groot Zweeds landhuis

Aaah, Zweden! Een land waar Manon en haar vriend al jaren van dromen om eens heen te gaan. Waarom dan niet met z’n allen meteen? We zien ons al gaan in de winter als het heel, heel koud is en er sneeuw ligt. We huren dan een groot, houten huis aan de rand van een meer dat natuurlijk helemaal bevroren is. We kunnen schaatsen, sneeuwballengevechten houden, sleetje rijden en daarna lekker opwarmen met warme chocolademelk met slagroom. Oh ja, we zien dit helemaal voor ons hoor jongens.

homeawayitalie
#2: Luxe villa aan de Italiaanse kust

Italië, ook weer zo’n land dat hoog op onze wishlist staat. Elke dag pizza’s eten, pasta’s, ijsjes, cappuchino’s… Mwoah, niet verkeerd! In een omheinde tuin kunnen de kinderen lekker hun gang gaan en we zitten natuurlijk pal aan het strand waardoor we af en toe een lekkere duik in de zee kunnen nemen. Joe, we boeken vast!

homeawaymiami
#3: Chillen in Miami!

Hoooow, dream on! Een geweldig huis in Amerika, Miami voor een week of twee. Dat zien we wel zitten. Als we dan de vliegreis met de kiddo’s hebben overleefd, komen we aan met onze twee mega huurauto’s bij deze villa. Een eigen zwembadje, een eigen tuin en een prachtige omgeving. Ja, hier zouden we ons zeker wel vermaken met de gezinnetjes. #dreamon

homeawayspanje
#4: Genieten van de Spaanse zon

Oké, oké, we houden het reëel: Spanje! Zie deze casa eens. We zien ons hier ook wel vertoeven hoor. Spaans zonnetje, tapasjes erbij, vers fruit voor de kinderen die rondrennen en poepiebruin worden van de sol. Tot in de late uurtjes kletsen op ons eigen terras, terwijl ons kroost lekker in hun bedden liggen te slapen. Si, si, vamos!

ootenrijk
#5: Jodelahieti!

Last but not least staat er op onze wishlist het prachtige land Oostenrijk. Manon is hier vroeger ontelbaar keer geweest met haar familie en Oostenrijk is echt zo’n perfect land om heen te gaan met (kleine) kinderen. Niet te heet, heel veel te zien en te doen, lekker eten, gastvrij en niet te ver weg dus goed te doen met de auto. Zomer en winter is hier ook genoeg te doen dus een prima vakantieplekje om ooit eens heen te gaan met z’n allen. We zien River en Nilo al in lederhosen en Novelle in een dirndl jurkje, naaaahw.

Welke landen/vakantiebestemmingen staan er op jouw wishlist?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Channa 19 augustus 2016 om 06:20

  Hier staan er eigenlijk nog heel veel op het lijstje. Om te beginnen een keer buiten Europa, maar ook Italië en Noorwegen wil ik nog eens heen.
  Channa onlangs geplaatst…Onze favoriete babynamen: Jamie & FennaMy Profile

 • Reageer Nicole 19 augustus 2016 om 07:21

  Ik zou graag eens naar Griekenland willen en Kroatië lijkt me ook mooi. Of ergens in Amerika inderdaad maar dan wil ik liever echt een roadtrip maken en dat lijkt me met Fay weer niks. Spanje kom ik overigens altijd graag net als Italië!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog Duitsland | DM, Reserved & KikoMy Profile

 • Reageer Annemijn 19 augustus 2016 om 07:25

  Dat zijn mooie vakanties! Mijn broer woont in Oostenrijk dus wij komen er wel met regelmaat, echt een prachtig land! Scandinavië staat ook op m’n wishlist
  Annemijn onlangs geplaatst…De bijbaantjes die ik vroeger heb gehadMy Profile

 • Reageer Nicole 19 augustus 2016 om 07:43

  Oh zoveel nog! Zwitserland, IJsland, Canada, Australië! Moet nog zoveel zien van de wereld!
  Nicole onlangs geplaatst…Bloggen, werk en een gezin. Is het te combineren?My Profile

 • Reageer Vanessa 19 augustus 2016 om 07:53

  Voor mij maakt de bestemming niet veel uit, als het maar mooi en warm weer is zodat ik heerlijk kan relaxen. Ik zou het wel fijn vinden om ooit eens naar Griekenland te gaan, dat lijkt mij een mooie bestemming!
  Vanessa onlangs geplaatst…HEMA introduceert een nieuw theeassortimentMy Profile

 • Reageer Corine 19 augustus 2016 om 09:40

  Wij zouden ooo zo graag eens naar de Malediven willen. 2 weken in zo’n huisje op het water en heerlijk genieten en niks doen. Dromen dromen dromen.

 • Reageer Leonie 19 augustus 2016 om 09:41

  Oh heerlijk, zo’n prive-huis! Wij gaan in okt nog weg, maar dan wel gewoon naar Center parcs, haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 39My Profile

 • Reageer Gerdi 19 augustus 2016 om 09:44

  Wauw wat een ontzettend gave huizen! Mijn verlanglijstje is nog enorm lang.. maar vooral Amerika en Zuid-Afrika staan hoog op m’n verlanglijstje.

 • Reageer Jessica 19 augustus 2016 om 17:07

  Wat een mooie huizen. Ik had via Shirley ook deze link al gezien. Ga hier zeker eens kijken als ik op vakantie ga!
  Jessica onlangs geplaatst…Heerlijk liggen in de zon…maar op welk ligbed?My Profile

 • Reageer Kleine Prinses 20 augustus 2016 om 13:14

  oooh zalig 😀
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Plopsaland De PanneMy Profile

 • Reageer Dina 21 augustus 2016 om 11:34

  Ooooh een vakantie in de Alpen, lijkt me echt heerlijk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge